Chmatákov online


Fórum – A dost!

Fórum » Archiv » Poslední novinky » A dost!

RockFire
uživatel
Obrázek
Ve hře: RockFire
SZ Mail ICQ Web
Jak již vypovídá název tématu, máme toho tak akorát. Ve hře stoupá kriminalita, správci odcházejí a co Gizmo? Hehe, kašle na to. Když jsem začínal hrát, bylo to trochu horší nž ty pohodové časy o kterých může vyprávět např. Sam, nebo DJ Miky, ale jedno je jisté, Gizmo se nestaral jen o systém, ale chodil do hry a staral se i o to, co se dělo. Dle mého názoru nepotřebuje 100 nových systému, ale pohodu ve hře a právě proto odcházíme s cho (A.T. se budeme stále účastnit, pokud to bude třeba) a nemyslím si, že toho budeme litovat. Cíl? Vyburcovat Gizma, aby začal něco dělat… Teď si asi řeknete „To se ti to takhle říká a sám děláš hovno“ a já vám na to odpovím „Ano, dělám hovno, protože dnes hráči neposlechnou ani tvůrce hry, natož pak mě. Abych řekl pravdu, Cho se dle mého názoru za cca půl roku změnilo v nehoráznou (jak řekl CiBy) komerční sračku. Ano, je to tak a né jinak. Viděli jste někdy hru, kde někdo spamuje nadávky na autora? Já tedy ne.“

Tak a teď si řeknete asi „A co je nám do toho, si dělej co chceš“ Takový přístup ovšem čekám jen od Robbena a podobné bandy, která má podobné mozkové pochody. Od inteligentních lidí čekám, že si něco z toho vezmou k srdci a od Gizma, že pro to něco udělá.

Nakonec bych mohl zmínit, koho myslím tím my, ale neudělám to, však oni se tu jistě podepíšou sami a rádi. Doufám, že si ušetříte dementní poznámky k tomuto topicu, sice končím s hrou, ale moderátor (zatím) jsem, takže za každou demenci v tomto topicu udělím 50%! Varování jste byli.

Domluvil jsem. Howgh!
# 28.5.2008 21.02
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Narayenko
uživatel
Obrázek
Ve hře: Narayenko
SZ Mail Jabber
Hele,nebýt CHBI,tak ti ten Chmat lidi zrujnujou.Protože oni se snažili ze všech sil jít proti dementům.Hold demence je silnější.
# 29.5.2008 16.23
Czech Melbourne shuffler
Addicted to Hardstyle <3
http://www.shuffl3.cz
Pepis
uživatel
SZ ICQ
dolemi: Ja se nedivim! Ja to chapu...
# 29.5.2008 16.23
 
Mernik
uživatel
Obrázek
Ve hře: nehraju kvuli killerum!
SZ Mail ICQ Jabber Web
Ale je to mínus správců že odejdou dost dobře věděli co to obnáší a když to nelvádnou at dou mě je to jedno ale chce to nějákého dobrého správce co to zvládne a ví do čeho de.
# 29.5.2008 17.34
Vsechny normalni lidi mam rad ale mam tu vzkaz pro durdu a maka:STE ZASRANI ZMRDI A KUREVSKY ME SERETE VY ZMRDI ANI NEVITE CO PISETE TAK SI VYLIZTE PICU!
ĐurĐ@
zablokován
Obrázek
SZ Mail
Souhlasím z Rockem...Má ve všem pravdu..;-);-) :-|
# 29.5.2008 17.48
Du[R]du mam napul z jerrym;-)
Obrázek
Vždy, když mě posere holub, děkuji Bohu, že nedal křídla i krávě....
Hip Hop vládne světem, metal nechme dětem.
Ender
uživatel
Obrázek
Ve hře: Ender
SZ Mail ICQ Web

Narayenko:Hele,nebýt CHBI,tak ti ten Chmat lidi zrujnujou.Protože oni se snažili ze všech sil jít proti dementům.Hold demence je silnější.



Ano, proti demenci se nedá bojovat zbraní - na ni se musí chytře ;-)
# 29.5.2008 18.11
ObrázekObrázekObrázekObrázek
dolemi05
uživatel
Ve hře: solopysk
SZ ICQ
proste ty ktery budou votravovat tak je vymaste
# 29.5.2008 18.42
[img][/img]
Ender
uživatel
Obrázek
Ve hře: Ender
SZ Mail ICQ Web
To znamená smazat všechny hráče lol Nemá smysl honit se za každým patolízalem...Stejně jsou z otho jen topicy typu "BD mě smaznul", "BD mě zavřel"...
# 29.5.2008 18.51
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Jirekcz
uživatel
SZ
...Chmatákov není to, co býval...
Všem, co nás opouštějí, přeju štěstí doživota...
Myslím, že si také brzo popřeju štěstí do života ze stejného důvodu...
# 29.5.2008 19.06
My goal in life is to be a wit. I am often told that I'm already halfway there.
Light
uživatel
Obrázek
SZ
Ted promluvim ja..

SAME: v OLD to vypadalo proste jinak myslim ze si ten typ ktery spis udela vse pro ostatni a pak pro sebe treba tim ze si delal Questy kazdej den a byly good a kdyz mel nekdo dostat BAN tak treba se slo nejak dohodnout proste si GM takovy jakyho bych si opravdu pral..

Gizmo:asi tak k tem organizacim protoze treba od tech organizaci se vyvijeli ty chk jako ze nekdo dostal vyplatu za ucet za jaky byl napr v Chmakuze a dal si to na svuj killersky ucet a mel o chk postarano nebo treba nechci nic rikat treba DUCH je uplne v poho kluk ale ta jeho vlastnost byl v Chmakuze a pripadal si jako GM a to ze treba jsem ho zabil a on hned napsal BDmu a hned jsem dostal napravak a to proc je GM? neni!!! to samy BiGDaddy taky zabijes ho a mas napravak a proc? je velitel CHBI a co? GM neni!Svaty taky neni tak proc?? je to hrac DPC tak si to uz uvedomte proc to neberete jako hru ale jako real nebo co? Prave na Chmatu Killeri jsou asi ty nej protoze Killujou do 1. nelezou (az na vyjimky) jestli nerekillujou nelagujou co wim tak jsme porad v 4. meste nechcete aby se zabijelo ve meste dejte tam system ze nejde strilet ale je to hra tam to Killeni proste patri jako do kazdych jinych her asi tak
# 29.5.2008 19.37
Obrázek
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Vladdis, po WIPE uvidíme jak nebudou killeři lozit do 1. ;)
# 29.5.2008 19.42
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
dolemi05
uživatel
Ve hře: solopysk
SZ ICQ
RockFire a divis se vsechno to ma jeden duvod dement.i
# 29.5.2008 19.49
[img][/img]
Archeolog_Cz
uživatel
Obrázek
Ve hře: Archeolog(Stáří 325)
SZ ICQ
No RF má pravdu malé děti pořád Killej nadávají urážej a nic neuměj

Neříkám že jsem svatoušek ale kill jsme ve hře měl jen jen 1 a nikdy jsem neurazil zprávce

Ps:Chmat de ke dnu Málé děti blbé děti
# 29.5.2008 19.51
 
Ender
uživatel
Obrázek
Ve hře: Ender
SZ Mail ICQ Web
Light >
Však na vás taky bezdůvodně nikdo zátahy nedělal - do 4. města jsem chodil jen tehdy, když mě někdo upozornil na rekill, a vždy jsem zasáhl až poté, co jsem rekill viděl na vlastní oči nebo mi ho potvrdilo několik dalších lidí.

K CHBI - tito lidé nejsou nebo alespoň nemají být hráči - nedělají to proto, že chtějí mít výhody a moct si střílet do všeho, co se pohne, přičemž pokud je někdo zabije, zavřou ho. mají za úkol hlídat pravidla, a jen tak je napadat je přinejmenším sprosté.(přinejhorším trestné xD)

Edit: Ano, pravdou je, že někteří členové se v tom vyžívali a zneužívali svoje postoje, ale takoví se holt dostanou všude. Také ale byli tvrdě trestáni. ;-)
# 29.5.2008 20.06
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Light
uživatel
Obrázek
SZ
Ender ver mi kdybych dostal sanci tak bych se zlepsil ale ja ji asi nedostanu tak kdyz tak az po WIPE ale par lidi rikaji ze UNBAN IP budu mit aj po WIPE tak teda cus jen tady na Forku se potkame obcas jo mimochodem musim potvrdit ze nejsi takovy hrotic jak vypadas pamatuju si jak si prisel do 4. a my te rozhazeli a co si delal kecal tam s nami zadnymu BDmu si nepsal nic takovy lidi mam rad protoze to berou jako hru
# 29.5.2008 20.17
Obrázek
dolemi05
uživatel
Ve hře: solopysk
SZ ICQ
archeolog_cz:mne je 11
# 29.5.2008 20.38
[img][/img]

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Fórum » Archiv » Poslední novinky » A dost!

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.