Chmatákov online


Fórum – A dost!

Fórum » Archiv » Poslední novinky » A dost!

RockFire
uživatel
Obrázek
Ve hře: RockFire
SZ Mail ICQ Web
Jak již vypovídá název tématu, máme toho tak akorát. Ve hře stoupá kriminalita, správci odcházejí a co Gizmo? Hehe, kašle na to. Když jsem začínal hrát, bylo to trochu horší nž ty pohodové časy o kterých může vyprávět např. Sam, nebo DJ Miky, ale jedno je jisté, Gizmo se nestaral jen o systém, ale chodil do hry a staral se i o to, co se dělo. Dle mého názoru nepotřebuje 100 nových systému, ale pohodu ve hře a právě proto odcházíme s cho (A.T. se budeme stále účastnit, pokud to bude třeba) a nemyslím si, že toho budeme litovat. Cíl? Vyburcovat Gizma, aby začal něco dělat… Teď si asi řeknete „To se ti to takhle říká a sám děláš hovno“ a já vám na to odpovím „Ano, dělám hovno, protože dnes hráči neposlechnou ani tvůrce hry, natož pak mě. Abych řekl pravdu, Cho se dle mého názoru za cca půl roku změnilo v nehoráznou (jak řekl CiBy) komerční sračku. Ano, je to tak a né jinak. Viděli jste někdy hru, kde někdo spamuje nadávky na autora? Já tedy ne.“

Tak a teď si řeknete asi „A co je nám do toho, si dělej co chceš“ Takový přístup ovšem čekám jen od Robbena a podobné bandy, která má podobné mozkové pochody. Od inteligentních lidí čekám, že si něco z toho vezmou k srdci a od Gizma, že pro to něco udělá.

Nakonec bych mohl zmínit, koho myslím tím my, ale neudělám to, však oni se tu jistě podepíšou sami a rádi. Doufám, že si ušetříte dementní poznámky k tomuto topicu, sice končím s hrou, ale moderátor (zatím) jsem, takže za každou demenci v tomto topicu udělím 50%! Varování jste byli.

Domluvil jsem. Howgh!
# 28.5.2008 21.02
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RockFire
uživatel
Obrázek
Ve hře: RockFire
SZ Mail ICQ Web
Giz: Aha, v tom případě došlo k nedorozumění ;)

No nic, příjemnou debatu, já se straním, protože zítra píšeme z M, tak to tu moc nezaspamujte ;)

Sam: Uff, tak toho bych se bál :D



Naposledy upraveno: 28.5.2008 21.50

# 28.5.2008 21.49
 
Gizmo
autor hry
SZ
Jak říká Ender, má v podstatě pravdu. Nemá cenu zakazovat - o to víc to láká. Absolutní volnost má mnohem více výhod i ve vytvoření přirozených autorit.

Tímto bych asi uzavřel svojí účast v této diskuse.

Odchodem jednoho či více správců se změní jen to, že nebudete mít koho obtěžovat :)
# 28.5.2008 21.50
 
mezon
uživatel
Obrázek
Ve hře: mezon
SZ Web
To máš pravdu,a všechno obtěžování zůstane na tebe :( ale máš pravdu,necháme hru,ať ji pavouci pokryjou pavučinama :D



Naposledy upraveno: 28.5.2008 22.12

# 28.5.2008 21.55
Obrázek
Gizmo
autor hry
SZ
mezon: ocividne ti to moc nemysli, ale nechce se mi ti to vysvetlovat. Mozna to nekdy pochopis, hra se bude rozvijet normalne dal, ale tak, jak to bylo drive - bez organizaci, ktere hraci nemaji radi (privilegia)...
# 28.5.2008 21.59
 
bigdragon
uživatel
Obrázek
SZ Jabber
s tím jsem do toho taky šel. "Ať si to vyžerou"
# 28.5.2008 22.02
Obrázek
mezon
uživatel
Obrázek
Ve hře: mezon
SZ Web
No pamatuju na doby staré verze,to si ještě žádný admin nemusel stěžovat a ve hře byl celkem pořádek.Ale dneska je to opravdu dost vo hubu,a to říkám i já hajzlík,kritik,vtipálek lol
# 28.5.2008 22.14
Obrázek
bigdragon
uživatel
Obrázek
SZ Jabber
ty pamatuješ staré časy, ale... já pamatuju KONEC starých časů... a imho jsem tu dýl jak ty...
# 28.5.2008 22.44
Obrázek
mezon
uživatel
Obrázek
Ve hře: mezon
SZ Web
Prej dýl než já?V porovnání s tebou jsem tady 5 minut :D
# 28.5.2008 22.49
Obrázek
.!...Aspire...!.
uživatel
Obrázek
Ve hře: Já už jsem senior Chmatu
SZ ICQ Jabber Skype Web
Byl jsem také tupým dementem co nadával všem , ale to se změnilo už asi před půl rokem.Začal jsem být hodný,ukázněný a kamarádský.Nikdo mi nikdy nenadával ve hře až na pár vyjímek , ale nadávky jsem poznal až od te doby co jsem v CHBI.Jen něco neuděláte a už na vás řvou.Opravdu si neváží "testeři"(jestli se tomu dá ještě tak říkat),že jsme tady pro ně.

Takhle to dál nejde,musí se to začít řešit!
Je mi líto že odešel Bigdragon,Sam a rockfire.Všichni to byli dobří lidi a jestli odejde ještě několik takových to lidí kvůli demenci lidí tak půjde chmat(na rovinu)do prdele.
# 29.5.2008 7.15
"Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák :D :D :D :D :D :D To je ten pravej.
Obrázek
Naruto RPG!
Můj zcela nový komiks!
http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor
Obrázek
nations
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nations112, Acer, Vario
SZ
Gizmo si za to muže sám jak vyúada hra!
Dělá pořád nějaké zbraně a tak, ve staré verzi byl klid protže nebylo tolik zbraní. bylo jendo kilerské mésto!
a nic proti ale rozhodně byla hezčí stará verze!!!
Byla pěkná poušt a moc lidí se nezdržovalo na poušti protože neměli VIP protže je to vykoplo!!!
a to byhc přesně navrhnul zavést systém vykopnutí v přenášedle!!! Blo to trošu lepší moc lidí by nechodilo na poušt a víc lidí by se vystřídalo
# 29.5.2008 7.33
Chmatákov Old Player (2007-2018)
(Pietro, Palanda, Corse, Nex, maniak, Aspire, zvonek, Magpie a mnoho dalších )

Chmatákov mapa
MAK_obnova2
uživatel
SZ
:) no, tak já si pamatoval taky staré časy, doby inteligentích killerů, je to sice pryč ( samej podlej hajzl a nadávající děcko), ale ted při odchodu všech, je to škoda no :/ ale je to vaše věc. Loučím se se všema, co odcházejí a snad se někdy vrátí. Jinak těším se na nový systém a snad se hra vrátí do doby, kdy byli "inteligetní boje" atp...

( a tím se vrátí i dobří kamarádi :))
# 29.5.2008 8.08
 
ciby
uživatel
SZ ICQ Web
OK, nečetl jsem to celé, ale řeknu jen pár vět. Chmat sice není to, co býval, jenže chmat roste, vyvíjí se. Vy říkáte "chmat pohodu", jenže tu chmat pohodu musí někdo platit. Ano, bude nás tady pár lidí, bude pohoda, jenže my to budem platit? Ne, nebudem. Kdyby nebylo vrahounka, který je v pohodě, jen ho neznáte, tak by server nejel. Jestli si myslíte, že je to rozmazlený fracek, tak ne, není, jen májí jeho rodiče asi trošku větší příjmy. A chmat se stejným systémem omrzí. Mně se nový systém líbí, hra bude těžší a přítahne to náročnější hráce, takže někdo odejde, někdo příjde.
# 29.5.2008 8.57
 
Gizmo
autor hry
SZ
ciby: ano, a o to jde. Hra bude složitější, takže ne každé děcko si bude moci udělat killera..a proč? Protože zbraně prakticky nepůjdou koupit od NPC, ale budou je vyrábět hráči.
# 29.5.2008 9.25
 
chmatmaster
uživatel
Obrázek
Ve hře: chmatmaster
SZ ICQ
myslim ze to neni vubec chyba organizaci... jen byly spatne vedeny... chce to aby se naucili spolupracovat a koordinovali svoje akce... dal chyby frakcni zamereni... kdyz se hra rozdeli na frakce budou se lidi mlatit mezi frakcema a ne vsichni proti vsem.. uvidime jak se mi to ppvede udelat.. pokud ne uznam svuj omyl a taky pudu...
# 29.5.2008 9.37
Master! Apprentice! Heartborne, 7th Seeker
Warrior! Disciple! In me the CHMATMASTER! :twisted:

Gizmo
autor hry
SZ
Spousta hracu mi potrvdila, ze jim vadili organizace - protoze hraci tam meli "vyssi moc" a to ostani /pravem/ muze stvat. Hraci by si meli byt rovni, organizace klidne, ale hracu - bez vyhod.

Bylo spousta problemu s tim, ze clen X nebo Y zabijel, ikdyz podle stanov organizace nema, nadaval, ikdyz nema atd..proste moc problemu.
# 29.5.2008 9.40
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Fórum » Archiv » Poslední novinky » A dost!

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.