Chmatákov online


Fórum – Wipe :)

Fórum » Archiv » Wipe :) [zamknuto]

QooQy
uživatel
Obrázek
SZ Skype
Takže jak už název téma napovídá, co takhle aby bylo Wipe. Já si myslím že by to chtělo opravdu už Wipe, už jen kvůli ekonomiky hry, ale zase když se kouknete na další věci, tak každý už má všechno, více než 75% lidí kteří mají více jak 50 stáří mají skilly na max a peněz jak nasranýc*. Také bych rád uvítal i vaše názory na toto téma, už sice je i anketa, která je stará více než dost. Navíc chmatákov neměl tuším nikdy za celý projekt Wipe, ale teďkom už by to potřebovalo, myslím si že by se vrátilo více OLD lidí a hodně, zase by bylo plno na serveru, každý by skillil řemeslníky, prostě jednoduše řečeno vrátila by se ekonomika hry aspoň na 2-3 roky, jak si můžete vzpomenout 3 roky zpět bylo jenom plno na serveru, plno lidi skillily bojdy, řemeslníky a další povolání, všechno bylo mnohem lepší jak je teď, takže co si o tom myslíte vy ?

Viz. Komentáře a anketa ;)
# 23.8.2011 16.22
Xteen :))
  • Chtěli by jste wipe ?
  • Ano.20 hlasů, 47 %47 %
  • Ne.23 hlasů, 53 %53 %
  • Celkem 43 odpovědí
    Anketa již byla ukončena.

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

koly aneb qqqqqq
uživatel
Obrázek
Ve hře: Koly
SZ

Maly John:Tak tohle téma mě dostalo. QooQy si to přinoobí z jabka, zamachruje účtíkama se 100 v X skillech (že to bylo na jabku "zapomněl" říct) a začne se ohánět starostmi o nové hráče.


Ačkoliv jsem proti WIPE, v tomhle s tebou nesouhlasím. Forum je tu právě od toho, aby každý vyjádřil svůj názor. To, že chce WIPE a obhajuje to proti ostatním je sice šílený, ale což. Ohledně těch účtů, mám pocit, že je skillil přeci jen na ofiku.

Maly John:Tenhle nápad je pitomost. V žádné MMORPG hře (WOW, Lineage, Guild Wars, Metin2, RuneScape, Tales of Pirates, FreeJack, Aion, Little Fighter Online z těch, co znám) se WIPE nedělá. A proč? Protože je to pitomost!


Pokud vím, tak WIPE se dělá ve většině hrách. Kdyby se nedělalo, tak by ten pojem ani neexistoval, není přece chmatákovskej xD (respektive - od kdy si myslíš, že se to začalo využívat v MMORPG hrách)

Maly John:Princip je v tom, že v MMORPG hrách přibývá obsah. Proto jde jen o to, aby nováčci nebyli líní (a nezakládali WIPovací témata) a poctivě dohnali elitu. Potom, až zase přibude něco nového, tak mají šanci to mít dřív, než ti "old heroes" a dostat se na jejich místo. Pro mně bylo i pitomý 100 rybko jako zlatá medaile, a vůbec mi nevadilo, že vedle rybařící Aik má navíc 100 těžbu a 100 alchymii a 100... Prostě je to výzva. A smrkáči na ni nemají. Tak vymejšlí voloviny.


Současný stav spíš připomíná ekonomickou situaci bez střední vrstvy. Máš tu lidi s penězi kolem cca 200k a víc a na druhý straně máš lidi, co mají sotva 10k.. neříkám, že WIPE je řešení, ale něco by se udělat mohlo (například si nechte svoje skilly, ale vynulujou se peníze a věci či co)

Maly John:Na ofíku je teďka jedna z nejzdravějších komunit, co za nejmíň poslední dva roky pamatuju. Server šlape, lidi skillí, objevují se dlouho opomíjená povolání (lovci a pobudové), kteří dávají na zadek těm "lepším" (čtěte "mystikům v mutu" XD). Co by udělal WIPE? Nikomu z původního osazenstva by se nechtělo skillit od nuly (mě taky ne, na to už bych fakt neměl čas), ti, co by chtěli hrát dál, by přešli k rychleji skillící konkurenci (jabko za všechny). A ofík by šel znova do kytek


Co já vím, tak poslední zdravá komunita byla při vývoji CH2 a tohle jsou jen úlomky, nic proti současným hráčům.

Maly John:QooQy: Budu hnusnej, ale lidi jako ty nesnáším: Jdi si svoje mindráky léčit jinam!


Dobře, nemusíš s ním souhlasit, ale má to své hranice :D

Maly John:Fabos121: Pleteš se. Bílej jsem neviděl ani nepamatuju, kdysi běžné obchodování s VIPkama už dávno nefunguje (krom Matomiho občasných VIP aukcí). Tak kde jsou ty účty plný VIPek? A pokud sou, proč by mi měly vadit? V současné době je na serveru stabilní skupina skilličů (těch, co skillí) a několik band killerů. Já osobně bych dřív např. Cecilku zavřel až by jí černé vlasy zbělaly, ale poslední dobou mám pocit, že i killeři do hry patří a dělají ji zajímavou (jak už tu kdosi řekl). Na ofík se KONEČNĚ vrací právě i killeři, kteří upřednostní lepší komunitu ofíku před miliónama a snadným "vyskillením" na jabku. WIPEm by ta komunita padla.


Bílých je ve hře dost, ale nikdo je nepoužívá, protože leží v bezpečí v bance na jejich řemdovi (wtf), nevím, jak je to s killerama, ale co jsem viděl, tak stáli 2 bojdové a 2 mystici ve chráněné a jediní kdo umírali byli kolemjdoucí řemdové :D

Maly John:Ekonomika ofíku je úplně ok. Že má někdo (nevím kdo, já znám jen Matomiho) plnou banku VIPek? A co z toho? Mně to skillení rybářka nezpomalí, tak proč si s tím dělat vrásky? Když budu makat, taky můžu mít banku VIPek. A bez WIPu. Kdo někdy porovnal ekonomiku už zmíněného jabka s ofíkem, tak ví, že ofík je proti jabku úplně tuctovej.


Pokud přirovnáme ekonomiku ke státům, tak ekonomika ofíku připomíná Rusko a ekonomika Jabka Spojené Arabské Emiráty :D, WIPE by nás dovedlo na úroveň afrického státu, ale s možnostíí rozvoje.

Maly John:Erektus+Matomi+Santea: Jsme na jedné lodi :-) do nich!


nc

Maly John:P.S.: jabko jsem vzal jako příklad neofíku, protože je z nich největší. Faktem je, že nám vychovává generaci lamek. jabkař se pozná podle prvního postu ;-)


Já osobně Jabko rád nemám, protože ten server je z hlediska hraní až příliš zjednodušený, ale abych pravdu řekl, tak většina lidí z ofiku je proti tomu dost vrdá taky jen kvůli tomu, že to není podle jejich představ. Musím ale uznat, že je tam o dost víc lidí (nepočítaje kvalitu některých :D). Kolik z hráčů ale např. hraje ofik WoWka.. úplné osuzování je podle mě zbytečné.



Jasper: Jabko je myslím legálně koupený :idea:



Naposledy upraveno: 25.8.2011 11.48

# 25.8.2011 11.30
Zde je místo pro vaši reklamu.
Obrázek
Chmatákov prodán
Obrázek
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
Fabos: Uznávám, Metin jsem hrál tak krátce, že to nestojí za řeč. Na zbytku ale WIPE není. A pokud na Metinu je, tak to jen dokazuje, že WIPE je pitomost :D

nations: Hraješ to vůbec? Dneska byly hotový jatka. Bitky jak prase. Dokonce dva týmy daly duel. Jestli ti to nestačí, tak Chmat není hra pro tebe. Prostě je na větší akce malej ;-)

QooQy: Tak ty kecy o vlezdoprdelkovství znám z jiných fór. To používají lamky, když jim dojdou argumenty. Kdybych nebyl dva dny pryč, byl bych první, kdo by ti to zkritizoval, protože je to nebetyčná pitomost. Navíc pliveš po nováčcích, o které ses ve svých průpovídkách opíral. Zamysli se nad sebou. A nepiš tolik.

Jen tak mezi řečí... Gizmo nemá na hru čas ani náladu, takže WIPE tak či tak nebude. Já jsem ale zvyklý hádat se v debatách, které nemají smysl :)

koly: Wipe se dělá ve hrách typu Travian (a dokonce si myslím, že jenom tam). Jenže Travian má cíl - příběh. A hra tedy musí za nějaký čas skončit. Všude jinde stíhají Admini přidávat obsah pro nejvyžší levely (FallenSword, Gladiatus, SF Game a všechna "velká" MMORPG obecně).
Možná jsem byl moc zapálený. Uznávám účel fór. Jen mám problém s uznáváním těch, co si myslí něco jiného, než já XD
A že chybí střední vrstva? Proč by mi to mělo vadit. Já si se svými 10k vystačím. Netoužím po něčem, co nepotřebuju ;-)
# 25.8.2011 11.42
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov
QooQy
uživatel
Obrázek
SZ Skype
Maly John: Opravdu argumenty mi nedojdou nikdy protože já jsem ten člověk který má tu trpělivost se s vámi hádat :D Navíc si myslím že ty za gizma nemáš co psát :-* Nepotřebuji se tu rozepisovat jde to napsat i krátce ne ? Voalaaa
# 25.8.2011 11.55
Xteen :))
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
NA Lineage je wipe taky, všude je wipe ;) ... řekni mi, že by tě bavila hra, která jede 5 let v kuse bez smazání účtů, kde ty by si přišel jako naprostý newba a všichni kolem tebe by měli všechno a pořád bys dostával sady ;) WIPE je všude a nejen na travianu ;)
# 25.8.2011 11.57
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
QooQy
uživatel
Obrázek
SZ Skype
Fabos: Přesně tak, psál tu ty asi moc rhy nehraješ co ? Bych řekl že spíše on moc hry nehraje, Wipe je všude :) Prostě více už asi dodat nemůžu pokud on tu bude psát dál já budu odepisovat :)
# 25.8.2011 11.58
Xteen :))
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
Tak teď jsem to dostal :D. Nepíšu za Gizma. Jen konstatuju fakt. A taky mně baví se hádat :D. A navíc mám ještě kratší post, než ty :D
# 25.8.2011 11.58
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail

Fabos121:
VIP itemů není moc? Vždyť jenom Vrak jich má téměř plnou banku :)


Píšu ze současnejch hráčů a vrak rozhodně současnej není, ve hře je minimálně a že má plnou banku VIP? Takovejch bylo víc Jewík, Spek, Odyš atd.., ale ti téměř nehrajou a dělat Wipe kvůli pár lidem, co si třeba za půl roku vyskillili rybko mi přijde prapodivný...A kolik je hráčů, co mají přes 200K? Žádná sláva to nebude a jak říkám, mluvím jen o lidech, kteří hrají teď a ne o těch, co měli před 2 rokama x věcí a chk a teď lognou na 5 minut do hry, projedou chmat a tím to končí. Furt mi není jasný, jakej přínos by mělo Wipe pro současnej stav hry..
# 25.8.2011 11.58
 
QooQy
uživatel
Obrázek
SZ Skype
Santi: Jak dlouho jsi nebyla na chmatu, Ody hraje už asi zase 1 týden a spek tak 4 dny.. :) Byl bych rád kdyby jsi se i stavila občas na ten chmat ;)
# 25.8.2011 12.01
Xteen :))
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
Moje řeč. Furt tu všichni mají strach z někoho, kdo už není :D

Fabos: Opět jsi mě dostal. Lineage taky nehraju :P Ale stejně pravdu nemáš. Slyšel jsi někdy o WIPE na WOW ofíku? Ne? A jakto, že nejhranější MMORPG nemá něco, co je vlastně "všude". Zahraj si všechny hry, co jsem ti vyjmenoval. Patří k nejlepším. A nikde WIPE nemají (u Lineage záleží na serveru - že byl WIPE na tvým neznamená, že je všude, navíc já se bavím o ofících. A na těch se neWIPuje nikdy)

QooQy: Santeu jsem potkal asi 40 minut zpátky ;)
# 25.8.2011 12.02
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Kompletní smazání účtů by přinesl výdělek z VIP pro Gizma .. Podívej se na mě .. Mám VIP už 4 roky a to jsem posílal 100 kč ;) .. Navíc by všechno začalo odznova, zase by byly bandy u rybárny, na těžbě, skillila by se přesnost a všechno .. Když jsme u těch, co lognou a odejdou .. a co jiného mají dělat? :) Skillovat není co, protože nepotřebují mít všechny skilly na max, ale jen ty, co potřebujou .. killovat se taky nedá s každým, protože všeci zevlí jen v chráněné .. boj o itemy už taky není .. prostě teďkom si můžeš stoupnout k rybárně a doufat, že potkáš někoho známého, aby ses aspoň tak na ch zabavila :) Můj názor ;)
# 25.8.2011 12.03
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
QooQy: No tak to jsi mě dostal xD xD xD xD xD xD, my tu debatíme o smyslu Wipe a ty tu napíšeš, že ody hraje týden..xD xD xD
Fabo: jasný chápu, že by si někteří koupill Vip, ale řekni mi důvod, když je ve hře max 20 lidí plus minus a lognou v poho? Takže to asi ne... Kupovat itemy taky nejde, protože obchod je pozastavenej a nikdo na to nemá čas..



Naposledy upraveno: 25.8.2011 12.07

# 25.8.2011 12.03
 
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
Fabos: Opakuju, neteoretizuj a zahraj si Chmat. Dneska výborný killení všude po mapě. V chráněnce jsou ještě zbytky těch, kdo se toho účastnili - zeptej se. Killing jak za starejch časů :)
# 25.8.2011 12.05
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov
QooQy
uživatel
Obrázek
SZ Skype
No, tak psal jsi že Takovejch bylo víc Jewík, Spek, Odyš atd.., ale ti téměř nehrajou Tak já ti odepisuju že po oživení ofiku o několik procent už Ody hraje zase a je to už týden :) Takže asi takto =)

Edit: Skočíms i do chráněne a vidím tam " Tvoje matka je laciná d*vka " a odpověď " JJ to je no, ty ji znáš ? " odpověď " Jj včera jsem s ní mrdal " :D:D Tak fajne killingy xD
# 25.8.2011 12.06
Xteen :))
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
Fabos: Když o tom tak přemýšlím, ta myšlenka plný rybárny, těžby, rubu a killení brokovnicema je moc fajn. Nevěřím ale, že by tomu WIPE pomohl. Možná by tam bylo plno, ale nepokecal by sis...

QooQy: Tak už jabkaři obsadili ofík...



Naposledy upraveno: 25.8.2011 12.12

# 25.8.2011 12.11
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail

QooQy:No, tak psal jsi že Takovejch bylo víc Jewík, Spek, Odyš atd.., ale ti téměř nehrajou Tak já ti odepisuju že po oživení ofiku o několik procent už Ody hraje zase a je to už týden :) Takže asi takto =)

Aha, takže ty počítáš jako základ pro Wipe to, že se tam teď na chvíli zjevili hráči, co hrávali dřív a úplně zbořili ekonomiku chmatu, tím že mají všechno? Tak šup a udělat honem Wipe? Vždyť se koukni na počty nahraných hodin těch, co tam jsou a uvidíš (nepočítám těch plus minus 7 starších co hrajou), že ti jsou rádi, že mají rybko na 15% xD A to, že by Wipe znamenalo plnej chmat hráčů, je dost zkreslená představa, možná pár dní a vyprdli by se na to..



Naposledy upraveno: 25.8.2011 12.14

# 25.8.2011 12.12
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Fórum » Archiv » Wipe :) [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.