Chmatákov online


Fórum – Wipe :)

Fórum » Archiv » Wipe :) [zamknuto]

QooQy
uživatel
Obrázek
SZ Skype
Takže jak už název téma napovídá, co takhle aby bylo Wipe. Já si myslím že by to chtělo opravdu už Wipe, už jen kvůli ekonomiky hry, ale zase když se kouknete na další věci, tak každý už má všechno, více než 75% lidí kteří mají více jak 50 stáří mají skilly na max a peněz jak nasranýc*. Také bych rád uvítal i vaše názory na toto téma, už sice je i anketa, která je stará více než dost. Navíc chmatákov neměl tuším nikdy za celý projekt Wipe, ale teďkom už by to potřebovalo, myslím si že by se vrátilo více OLD lidí a hodně, zase by bylo plno na serveru, každý by skillil řemeslníky, prostě jednoduše řečeno vrátila by se ekonomika hry aspoň na 2-3 roky, jak si můžete vzpomenout 3 roky zpět bylo jenom plno na serveru, plno lidi skillily bojdy, řemeslníky a další povolání, všechno bylo mnohem lepší jak je teď, takže co si o tom myslíte vy ?

Viz. Komentáře a anketa ;)
# 23.8.2011 16.22
Xteen :))
  • Chtěli by jste wipe ?
  • Ano.20 hlasů, 47 %47 %
  • Ne.23 hlasů, 53 %53 %
  • Celkem 43 odpovědí
    Anketa již byla ukončena.

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

QooQy
uživatel
Obrázek
SZ Skype
Poté co mi john dal 2x Np skoro zasebou a kruté tresty nn ;)
# 24.8.2011 10.23
Xteen :))
Ringo Star
uživatel
SZ Mail
Ježiši prostě WIPE ne nechápu proč?

V žádných hrách co já znám není nějaké WIPE prostě se vyskill jako my ostatní a kup su vipka jako my a smiř se stím že nebudeš mezi prvníma.
# 24.8.2011 13.20
 
PlXEE
uživatel
SZ Mail

Ringo Star:Ježiši prostě WIPE ne nechápu proč?

V žádných hrách co já znám není nějaké WIPE prostě se vyskill jako my ostatní a kup su vipka jako my a smiř se stím že nebudeš mezi prvníma.



nikomu nejde o žádný skilly ani vipka.. :)
# 24.8.2011 23.16
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Všude je WIPE, ty chytrolíne ;) a jsem pro WIPE :) Aspoň by se zase získaly nějáké peníze za VIP :P ..
# 25.8.2011 8.48
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
QooQy
uživatel
Obrázek
SZ Skype
Fabos: Přesně, nechápu co si myslí že když je Chmazka tak nás tu bude všechny dělat dementy ? Sám o tom ví hovno a říká tu na mě hovadiny, simtě... Nechápu ho :D
# 25.8.2011 9.28
Xteen :))
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Nechcete WIPE, protože byste o všechno přišli ;) Jenže tohle není hra .. samé vyskillované účty, samé VIP itemy :) O čem ta hra potom je? :D Ale stejně WIPE nebude .. :D
# 25.8.2011 9.45
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Paragán
uživatel
Obrázek
SZ
PROTI, Wipe je v teto chvily zbytecne VIP ma jen par lidi a ti co je meli uz nehrajou. A urcite Wipe neprivede lidi z old.....3-(lol
# 25.8.2011 9.47
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Kdysi jsem se k chmatákovu vrátil, když byl v old WIPE ;) a vrátil jsem se jen kvůli tomu .. Protože nikdo neměl vyskillované účty a žádné chk, atd .. takže jsme byli všichni na stejné úrovni :)
# 25.8.2011 9.49
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
RembuSek
uživatel
SZ
Sry ale já sem taky proti tomu aby bylo WIPE.. když má někdo peníze tak si je poctivě vydělal.. tak si je taky vydělejte...
# 25.8.2011 10.24
 
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
Tak tohle téma mě dostalo. QooQy si to přinoobí z jabka, zamachruje účtíkama se 100 v X skillech (že to bylo na jabku "zapomněl" říct) a začne se ohánět starostmi o nové hráče.

Tenhle nápad je pitomost. V žádné MMORPG hře (WOW, Lineage, Guild Wars, Metin2, RuneScape, Tales of Pirates, FreeJack, Aion, Little Fighter Online z těch, co znám) se WIPE nedělá. A proč? Protože je to pitomost!

Princip je v tom, že v MMORPG hrách přibývá obsah. Proto jde jen o to, aby nováčci nebyli líní (a nezakládali WIPovací témata) a poctivě dohnali elitu. Potom, až zase přibude něco nového, tak mají šanci to mít dřív, než ti "old heroes" a dostat se na jejich místo. Pro mně bylo i pitomý 100 rybko jako zlatá medaile, a vůbec mi nevadilo, že vedle rybařící Aik má navíc 100 těžbu a 100 alchymii a 100... Prostě je to výzva. A smrkáči na ni nemají. Tak vymejšlí voloviny.

Na ofíku je teďka jedna z nejzdravějších komunit, co za nejmíň poslední dva roky pamatuju. Server šlape, lidi skillí, objevují se dlouho opomíjená povolání (lovci a pobudové), kteří dávají na zadek těm "lepším" (čtěte "mystikům v mutu" XD). Co by udělal WIPE? Nikomu z původního osazenstva by se nechtělo skillit od nuly (mě taky ne, na to už bych fakt neměl čas), ti, co by chtěli hrát dál, by přešli k rychleji skillící konkurenci (jabko za všechny). A ofík by šel znova do kytek.

QooQy: Budu hnusnej, ale lidi jako ty nesnáším: Jdi si svoje mindráky léčit jinam!

Fabos121: Pleteš se. Bílej jsem neviděl ani nepamatuju, kdysi běžné obchodování s VIPkama už dávno nefunguje (krom Matomiho občasných VIP aukcí). Tak kde jsou ty účty plný VIPek? A pokud sou, proč by mi měly vadit? V současné době je na serveru stabilní skupina skilličů (těch, co skillí) a několik band killerů. Já osobně bych dřív např. Cecilku zavřel až by jí černé vlasy zbělaly, ale poslední dobou mám pocit, že i killeři do hry patří a dělají ji zajímavou (jak už tu kdosi řekl). Na ofík se KONEČNĚ vrací právě i killeři, kteří upřednostní lepší komunitu ofíku před miliónama a snadným "vyskillením" na jabku. WIPEm by ta komunita padla.

Ekonomika ofíku je úplně ok. Že má někdo (nevím kdo, já znám jen Matomiho) plnou banku VIPek? A co z toho? Mně to skillení rybářka nezpomalí, tak proč si s tím dělat vrásky? Když budu makat, taky můžu mít banku VIPek. A bez WIPu. Kdo někdy porovnal ekonomiku už zmíněného jabka s ofíkem, tak ví, že ofík je proti jabku úplně tuctovej.

Erektus+Matomi+Santea: Jsme na jedné lodi :-) do nich!

P.S.: jabko jsem vzal jako příklad neofíku, protože je z nich největší. Faktem je, že nám vychovává generaci lamek. jabkař se pozná podle prvního postu ;-)
# 25.8.2011 10.26
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Malý johne, jabko je jedinej nelegál co je, když nepočítám ty "servry" přez hamachi.
# 25.8.2011 10.40
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail

Fabos121:Kdysi jsem se k chmatákovu vrátil, když byl v old WIPE ;) a vrátil jsem se jen kvůli tomu .. Protože nikdo neměl vyskillované účty a žádné chk, atd .. takže jsme byli všichni na stejné úrovni :)

Fabo, to byla ale old, kterou nemůžeš porovnávat se současným stavem, kdy je ve hře tak 20 lidí plus minus a ty chk má málokdo, o VIP ani nemluvím a itemech už vůbec ne. Už jsem to tu psala, VIP se koupit nedá, itemy john do hry dává minimálně (proč taky, aby bylo zbytečně přeitemováno?) a dělat Wipe jen kvůli tomu, že pááár lidí některý skilly nebo postavy mají na max? Pár lidí by začalo znova a pak by se na to vysrali, protože klikat ručně nebo clickem by je za pár hodin přestalo bavit a víš jak by to dopadlo? Téměř všichni by šli na tu přiblblou hrušku, protože tam mají skilly na max a banku plnou itemů za pár hodin, takže na ofik by jsi logl a u rybka max 2 njůbíci, kteří chtěli nějakej chmat zkusit hrát. Píšete, že má každej plno itemů, ale kdo každej ze současnejch hráčů? Matomi, hmm to je asi jedinej, ještě i Mario a to je tak asi vše. A že má někdo jednu,max dvě věci v bance, tomu neříkám plno itemů. Pořád proto nechápu, kde se vzala ta věta, že je ve hře plno věcí, každej má vše a je třeba udělat Wipe.. Pro koho? Vždyť to vidím, když někdo chce něco vyrobit, nemají ani na tavidlo nebo na dílky na opravu..Budu se opakovat, ale Wipe za současnýho stavu, kdy je ve hře tak 20 lidí a z toho tak max 7 těch starších hráčů, je hloupost. A blbost je to, když si někdo myslí, že po Wipe by se všichni vrátili, nevrátil by se nikdo, protože co by ve hře dělali? Myslíte, že ti, co pamatují chmat ještě jako chat nebo ti, jak s oblibou furt omílají slovo OLD, tak ti všichni by se po Wipe nahrnuli do hry? Ani omylem, proč? Doba x let zpátky se vrátit nedá a Wipe by tomu, co teď ve hře je, v ničem neprospělo, právě naopak..



Naposledy upraveno: 25.8.2011 10.59

# 25.8.2011 10.50
 
QooQy
uživatel
Obrázek
SZ Skype
John: A tímto slohem jsi chtěl dokázat momentálně co :D Nebo se chceš větřít do zadnice lepším lidem jako já ? Ještě bych chtěl říct nepiš tu na lidi co jsou zde tak drahé slova, asi 50% komunity tě vůbec nepochopí :D
# 25.8.2011 10.50
Xteen :))
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Malý John: Asi jsi retardovaný nebo si nikdy takové hry nehrál, ale WIPE tam bývá taky ;) ..
VIP itemů není moc? Vždyť jenom Vrak jich má téměř plnou banku :) .. Tato hra ztratila smysl :D Tady není o co hrát prostě :D Kdysi byly killovačky a bral s ebílý kulas a to byly řezby, aby ho někdo získal .. Dneska? Není o co bojovat, protože si vše můžeš koupit a nemá to žádný smysl ..
Santeo: Jenže v té době, kdy byl na old WIPE bylo ve hře taky jen pár lidí ;) V old nebylo tolik lidí, jako na oficu, protože se jich tam vešlo tuším 20 bez VIP? :) Podívete se, jak hra vypadala v testu .. :P Kolik tam bylo lidí a to nebyla žádná old, ale prostě 1,5 .. OLD nebyla o počtu lidí, ale o tom, jací lidé tam byli :)
# 25.8.2011 11.19
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
nations
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nations112, Acer, Vario
SZ
Hlavně není s kým bojovat a už pořádně ani pokecat :-D kam přídeš tak tam nikdo nebo maximálně newba který neumí ovládat chat :-D:-D:-D
# 25.8.2011 11.22
Chmatákov Old Player (2007-2018)
(Pietro, Palanda, Corse, Nex, maniak, Aspire, zvonek, Magpie a mnoho dalších )

Chmatákov mapa

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Fórum » Archiv » Wipe :) [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.