Chmatákov online


Fórum – GMka

Fórum » Archiv » GMka [zamknuto]

Zopei
uživatel
Obrázek
Ve hře: King13
SZ Mail ICQ Jabber Skype
Musím dodat něco ohledně topicu Kristýny !! Z tím že by měli být GM ráznější než doposud byly z tím naprosto souhlasím !! GM je tu od toho aby tu vlastně všechny vedl,dneska už jsou skoro všichni závislí na GM !! Prostě..Já neřikám že třeba Sam,Dieres nebo Big Daddy byly nebo jsou špátný GM,ale nejlepší byl i přes to všechno BD !! Já jsem mu psal sice X zpráv,když jse něco potřeboval,nikdy mi neodepsal,nikdy mi nic neudělal,a to i přes to že jsem byl slušný !! Ale byl to GM,který přesně věděl co na killery,budery atd.. platí !! Jen bych chtěl dodat že by GM měl být někdo jako BD,někdo kdo tomu více rozumí,někdo kdo ví co je to KOMUNITA !! Děkuji ;-)
# 10.7.2008 17.42
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8

DJ Miky
webmaster
SZ Mail Jabber Web
Sice už to tu někdo zamknul, ale trochu se k tématu GM vyjádřím:

Když jsou GM anonymní, tak mají sice klid na práci a můžou to dělat bez ztráty drahocenného času. Ale nemůžou být přísní už z principu, že jsou anonymní. Je to míň o nervy, ale s děním ve hře příliš nepohnou, můžou max. odblokovávat účty, příp. dělat questy, ale to je asi tak všechno.

Veřejní GM s děním ve hře pohnou, ale občas to je fakt o nervy (vlastní zkušenost). Zablokujete několik účtů třeba kvůli bugování, a do pěti minut vám přijde 50 zpráv na ICQ, "proč? za co? jakto? proč já? nic jsem neudělal! to byl někdo jinej!" a další zprávy, které už jsou trochu horší. Nadávat jim nemůžete, ignorovat je nemůžete, "řvát" na ně nemůžete - pro správce by to bylo dost ponižující. Zvlášť, když je ve hře jen jediný správce. Jediné, co můžete dělat, je rozumně vysvětlit, proč, za co, jaké jsou důkazy, vyslechnout si další spršku nadávek a jít řešit něco dalšího. Ano, můžete je ignorovat, když otravují... Ale oni budou otravovat pořád, jinde. A těch lidí bude víc a víc, když vám na ICQ přijde 50 zpráv "si tu?", je to na odstřel...

Takže asi tak.
# 10.7.2008 23.15
I'm amazed how damn low people can go by only being themselves...
www.youtube.com/watch?v=quVd3UwVIMg

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8

Fórum » Archiv » GMka [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.