Chmatákov online


Fórum – Majitelé skinů, dávejte si pozor

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Majitelé skinů, dávejte si pozor

Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Zdravím,

jen bych rád aby si majitelé skinu ohlídali kde je nastaven jejich skin. Na neoficiálním serveru Jabka se prohánějí lidé s nepovoleným skinem. Zhruba dvě desítky zakázaných skinů se dokonce dají objednat na webu jabka za chk. Nejčastěji se ve hře objevujou skiny ID18, ID44, ID51, ID69 a spousta dalších.

A to tento server má dostat update? :D

Přeji příjemné řešení, pokud Váš skin byl právě také zneužit.

//EDIT: Aby to nikdo nemohl popřít, vytáhl jsem si určité screeny z fóra Jabka. Budu je nadále doplňovat, seznam na adrese http://hruzka.cz/jabko
# 28.2.2013 19.51
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6

Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
DEMENCE

Vladdis, tak teď pozorně čti. Slovo krypl, se využívá i například v lékařském průmyslu, nesnaž se mě tvrdit opak.. když polovina mé rodiny do zdravotnictví dělá. Pojem slova krypl, jak jistě víš je jinak řečený mrzák, handicap, postižení. A ano používá se v našem mateřském jazyce i dokonce jako nadávka nepřímá, kterou ti může říci úplně kdokoliv a NIKDO stím nic udělat nemůže. A co nejvíce nechápu, ty píšeš že se jednalo o konkrétní nadávku na konkrétní osobu. Ale kde máš že jsem kryplem nazval někoho? Napsal jsem pouze co povídala má babička a že na tom tedy bude zřejmě něco pravdy, nenapsal jsem větu typu "Ty kryple" apod. Takže než se začneš obhajovat velice nevhodným způsobem, tak si to po sobě pročti, aby jsis neprotiřečil. Takže bych byl rád aby mě bylo 20% odebráno, neboť už jen dle toho popisku co mě přišlo do SZ bych neměl dostat 20%, ale pouze 5%.. protože v mém příspěvku se objevilo pouze slovo jedno. 3-(
# 5.3.2013 18.04
 
VladdiS
uživatel
Obrázek
Ve hře: The Builder
SZ ICQ Skype Web
JABKO + HRUŽKA

Urážení administrátorů, moderátorů, správců a redaktorů se trestá podle úrovně nadávek. Jde o dobrovolnou činnost pro blaho fóra, a tudíž je vyžadována alespoň nějáká úcta. Takovýto přístup bude odměněn 15% varováním.

Autoři hry, administrátoři a moderátoři si vyhrazují právo udělovat výjimky z pravidel či trestat přísněji podle uvážení. Pravidla se mohou měnit – na tuto skutečnost budete upozorněni.

Uvědomte si konečně fakt, že pravidla jsou pravidla a jsou tady od toho, aby se dodržovala. Máte své komunity, fóra a tam si dělej co uznáš za vhodné. Na oficiálním fóru Chmatákova nikdo nebude napadat či urážet jiné hráče.

Dle mého názoru tento topic je dialogem dvou komunit se snahou dokázat té druhé, že TA NAŠE je správná a vy jste odpad.

Samozřejmě realita je ta, že jediný člověk, kdo to může vyřešit je Gizmo, který nereaguje. I přesto, že Gizmo nereaguje tak stále spamujete topic něčím, co sem zdaleka nepatří.

_______________________________________________________________

Od této čáry pište pouze k tématu. OT, Flame a RAGE bude ihned mazán.

Připomínky na mojí osobu pište prosím do PM, jsem ochoten vyslechnout Vaše připomínky, názory atd...

Nebudu však tolerovat nadávky a další nedůstojné chování. Případné projevy budu trestat 100% varování.
# 5.3.2013 18.20
Obrázek
Intel
zablokován
Ve hře: žádnej xD
SZ ICQ Web
Co to tady sakra píšete za sra.ky?

Nexoušek se celou dobu snaží o jednu věc,a to je, aby jediný neoficiální server CHmatu, byl jeho, a aby mu všichni hráči, přešli tam. Proč?

Nexoušek už neví, co dělat, aby zničili jabko, a tak zneužívá našich chybiček, kterých se dopustí snad každý. Andree je správce asi 2 týdny, tak chtěl přeměnit skiny. Jelikož se na webu omylem povolily objednávky na i zakázané skiny, chvíli mělo pár lidí i VIP skiny. To se samozřejmě vyřešilo, objednávka byla změněná a skiny se pořád a pořád sundávají, intenzivně se na tom pracuje, a to, že se tu snaží nexoušek ukázat, jaký to je populista, je ukázka jeho naprosté demence.

Od prosince nám pořád neoficiální server hružka shazovala server. Den co den, noc co noc, pořád. Když už jí docházeli proxyny, dozvěděl jsem se dokonce že i Pixee koupil nějaký VIP proxyny, aby mohl shazovat Jabko. Jelikož jsou zakázané všechny kromě CZ&SK, měl jsi docela smůlu. A opravdu vítám že kvůli nám pixee kupuje VIP proxyny :-[ aby stejně dostal BAN. V únoru udělal czechboy program, který server automaticky nahodí. Byli jste v řiti. Jenomže, a to se mi i sám Nexoušek přiznal, máte program, který chmat server shazuje nonstop, že ho necháte třeba 24Hodin denně spuštěný a chmat nepojede, takže i nahazování bylo k ničemu. Naštěstí jsme našli způsob, jak tomu zabránit, a vy jste víte kde. Ted se snažíte pouze využít našich chyb,a pomocí toho se snažíte nám zničit server, ale taky udělat si na hružku i pěknou reklamu. Viz. tvůj příspěvek, a adresa na tvuj web.

Největší vrchol byl ten, snad poslední shození serveru co jsme zaznamenali, tak Czechboy přes Wire-shark vypátral IP adresu, která to shazovala - ale ta IP mi už něco připomínala. Pak mi došlo, že je to IP adresa VPS hostingu Hružky - takže tady jste mě opravdu rozesmáli.

Problém, který udělal Andree se skinama, se už vyřešil, objednat zakázané skiny nejdou a všechno je vyřešené. Tak nevim, proč furt ty hádky.
# 5.3.2013 20.23
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Vy jabkaři jste všeci nějaký divní, já jsem tu jasně napsal že mě nezajímá kolik hraje na hružce lidí. I kdyby jsem tam měl lognout 56165165 účtů tak co. Neobviňuj hružku že ti schazuje server, to asi těžko.. kdyby jsem chtěl tak na našem webu uveřejním zcela jiný způsob schazování a bude ti k ničemu i celé nahazování serveru, věř tomu a nikdo by na mě nemohl, protože je to chyba hry, ale ne ve stylu odesílání packetů, tudíž bych nikoho nepoškozoval. Mám to tedy udělat, aby jsi měl důvod obviňovat hružku? Já fakt nemám čas sedět 10hodin u PC a schazovat Vám server jak si ty myslíš. VPS? Z našeho VPS asi těžko chlapče, protože z naší IP: 37.157.193.15 když jsem lognul chmat že jsem chtěl pokillit s někým lamky přes WPE, tuším že s FruFruem tak jsem nafasoval od tebe banned na tuto IP. Takže tu rozjíždíš nesmysl, maximálně tak mohla být podobná IP adresa, protože rozsah k této IP je okolo +/- 2000 unikátních adres. Co si dělá pixek, jsem ti řekl jasně už tehdy že mě to nezajímá. Tudíž nevím proč sem taháš tyto nesmyslné žvásty jak se tě snažím zničit. A prosim tě, co tu vyprávíš za pohádku že skiny neustále sundaváte.. již 6dní je tady, toto vlákno a 7-8dní o tom Andree ví, když jsem mu psal na skype, ti připadá jako málo času? Já jsem právě dokončil wipe skinů na hružce, trval mě přes 7minut (nějaký vteřiny) a Vám nestačí týden? :D

Joo a abych nezapoměl, ty nic nemluv o schazování.. stále mám zapsané IP a veškerou dokumentaci když nám server záhadně padal. Stále se to dá použít + zneužití hesel k přístupu k soukromému profilu na sociálních sítích. Ještě něco? První si utři máslo ze své škeble. 3-(

Vladdis: Promiň, ale na Intelovo LOW příspěvek jsem prostě odepsal musel, alespoň v krátkosti.
# 5.3.2013 23.02
 
Nevieš
uživatel
Ve hře: nehraju
SZ

Intel:Co to tady sakra píšete za sra.ky?

Nexoušek se celou dobu snaží o jednu věc,a to je, aby jediný neoficiální server CHmatu, byl jeho, a aby mu všichni hráči, přešli tam. Proč?


Myslíš že mu tam někdo půjde vždyť chmat už nikdo nehraje možná pár malých děcek které nadavájí a snaží se získat věci vyřváním jako to je u nich doma
# 6.3.2013 6.51
ANTI JABKO POWA

Stránky: 1 2 3 4 5 6

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Majitelé skinů, dávejte si pozor

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.