Chmatákov online


Fórum – Majitelé skinů, dávejte si pozor

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Majitelé skinů, dávejte si pozor

Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Zdravím,

jen bych rád aby si majitelé skinu ohlídali kde je nastaven jejich skin. Na neoficiálním serveru Jabka se prohánějí lidé s nepovoleným skinem. Zhruba dvě desítky zakázaných skinů se dokonce dají objednat na webu jabka za chk. Nejčastěji se ve hře objevujou skiny ID18, ID44, ID51, ID69 a spousta dalších.

A to tento server má dostat update? :D

Přeji příjemné řešení, pokud Váš skin byl právě také zneužit.

//EDIT: Aby to nikdo nemohl popřít, vytáhl jsem si určité screeny z fóra Jabka. Budu je nadále doplňovat, seznam na adrese http://hruzka.cz/jabko
# 28.2.2013 19.51
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6

Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Ano, máš pravdu, že se nedá kontaktovat (já se překlepla, mělo tam být, že nehraje +- 3 roky, omlouvám se), proto mi není jasný, jak může být jeho skin na jabku..

Nevím, jestli téma k něčemu bude, ale to nic nemění na tom, jak si může vůbec dovolit někdo dát do hry něco, co si neověřil? Jak může nastavit skin někomu, kdo za něj nezaplatil ani grafikovi ani autorovi? Kdyby to byl njůb, kterej začal hrát, ale hráč, kterej hraje už několik let a udělá takovou hovadinu?
Ať si tam klidně běhá milion jeho skinů 26, ale nastavit kdejakýmu hejhulovi skin, na který nemá nárok? ...Dmce toto..
# 3.3.2013 11.20
 
GreyWolf
zablokován
Obrázek
Ve hře: Niay
SZ Mail Skype
neXoušek: Haha jsi trapný. :) Jen se snažím víc míce lidí než Jabko ale to jse Ti moc nedaří, tak tu něoc zkoušíš rozject? :DD Nic moc, no, bohužel, vždy budeš až ten 3.. :P Tak raději mlč. :)
# 3.3.2013 16.23
:-[:-[:-[:-[:-[
yoyOBEY.
uživatel
Obrázek
SZ Mail

GreyWolf:neXoušek: Haha jsi trapný. :) Jen se snažím víc míce lidí než Jabko ale to jse Ti moc nedaří, tak tu něoc zkoušíš rozject? :DD Nic moc, no, bohužel, vždy budeš až ten 3.. :P Tak raději mlč. :)


OTEVRI OCI TY DEBILE!!
Dostanes na jabku prava, a hned jsi na jine strane vid?

Nepoužívejte vulgární výrazy. Pokud si přejete někomu vynadat, zakryjte tyto slova hvězdičkami. Pokud v jednom příspěvků bude přehnaný počet nadávek, budete odměněni 10% varováním. Za každé sprosté slovo bez cenzury dostanete 5 %. // VladdiS
# 3.3.2013 16.24
ses sexi zencka zvute ke me na ubitounu sem pardubic prijet napis mi to jo nebo ne diki
Obrázek
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ

GreyWolf:neXoušek: Haha jsi trapný. :) Jen se snažím víc míce lidí než Jabko ale to jse Ti moc nedaří, tak tu něoc zkoušíš rozject? :DD Nic moc, no, bohužel, vždy budeš až ten 3.. :P Tak raději mlč. :)



Za hlupáčka jsem tě považoval vždy, považuji a nadále považovat budu, a tímto příspěvkem jsi to pouze utvrdil. Kdyby jsi nebyl zaslepen, tak by jsis přečetl jeden z mojich příspěvků v tomto vláknu a zjistil by jsi že mě CHO nezajímá, vůbec neřeším kolik hraje u mě lidí. Už jen z toho důvodu že se o server nestarám já, ale lidí co jsou toho schopni, narozdíl od Jabkařského týmu. Ještě něco máš na srdíčku? 3-(

//EDIT: Pokud má ještě někdo na srdci idiotský příspěvek, který vlastně pořádně ani nesouvisí s tématem. Nedělejte si ani námahu něco psát, já takovéto příspěvky mám opravdu v řiti a nezajímají mě. Vždy si jedu svůj styl a neohlížím se nad ničím a nad nikým.
# 3.3.2013 16.30
 
GreyWolf
zablokován
Obrázek
Ve hře: Niay
SZ Mail Skype
yoyOBEY.: Haha, ano mám práva na jabku ale TY skiny tam já řeším, nikomu jsem skin nenastavil, TY skiny nejsou má věc, a "SERVER HRUŽKA" už jenom ten název, Nex mohl být tak inteligentí a vymyslet nějaký název svůj a né KOPÍRKU.

neXoušek::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, ubec Tě nezajímá kolik Ti tam hraje lidí, ehm, teď jsi jenom protiřečíš, a je mi uplně jedno za koho Tě mám ale narozdíl od Tebe mám pár let v CHO odehráno.
# 3.3.2013 16.36
:-[:-[:-[:-[:-[
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Prosim tě, první si tento příspěvek pročti, Tvá inteligence je zřejmě velmi nízká.

neXoušek:UPDATOVÁNO: http://hruzka.cz/jabko
---------------------------
Proč bych nežaloval, když děláte jen problém za problémem a děláte neviňátka. Já se jinak o chmatákov nezajímám už třetí měsíc. Nemám na to čas, a zajímám se opět o jiné věci. Občas do hry lognu, udělám event a jdu zas do pryč.. kouknu sem na fórko a tím pro mě chmat hasne. Co jsi tu napsal o ''kopírování'' jabka, chlapečku, ty zřejmě nevíš jak hružka vznikla že? Původně jsme s Foresem zařizovali update pro Jabko, ale po tom když mě CZ nechtěl prodat doménu jabka, jsme se domluvili jak s CZem, tak s Gizim zda můžeme server provozovat pod jiným jménem. CZ řekl že až si doděláme web tak jabko (v0.930) vypne. Tak se nestalo, a víš kdo dokonce navrhnul název Hruška? Byl to sám CZ, jenže hruska.cz nebylo volné doménové jméno, tak vymyslel hruŽka. A proč to nepoužít, je nám jedno jak se to jmenuje. Možná ti bude 17 to ano, ale myšlení a chováním ten věk opravdu neodpovídá. Už jen dle toho jak se tu neadekvátně vyjadřuješ. A evidentně ani neumíš číst, jasně jsem psal že máš změnit majitele u skinu ID59, ne ID58 a určitě ne na mé jméno. Ten skin je spolužáka ze základky, takže u ID59 to přepiš na qIp nebo na D.O.C netuším na který nick má ten skin psanej. A dál se stebou nemá cenu vybavovat, každý kdo tě zná ví že jsi okradl spoustu lidí co se týká chmatákova, vč. lidí jako je Rabbit a další. Takže než si začneš na mě otevírat chlebárnu, tak si první utři máslo ze své hlavy. Z mé strany asi vše. :)



Mě je jedno kolik let máš nahráno, já jsem prvně chmatákov hrál v roce 2008 a co jako, vůbec mě to nezajímá kolik mám nahráno já a kolik ty. Docházejí ti slůvka, tak se oháníš tím kolik máš nahráno. Už do tohoto vlákna prosim tě nepiš, bude to tak lepší pro všechny. Nemá se tu řešit hružka, ale Jabko.
# 3.3.2013 16.54
 
Andreas020
uživatel
Ve hře: Andree020
SZ ICQ Skype
Já hraju stejně dlouho jako Sam ,Vladis,Ciby ,Palanda ,Pietro a podobně ,už od OLDky ... taky tu mám hodně zažitý .. ,Musíte prosím lidi pochopit že když mě příde někdo na server logne mě na ofíku a podobně .. i přesto že majitel néni a přihlásil se na ofíku na majitele nějakého skinu jenom proto že zná heslo tak co stím mám dělat ? ,už se mě to stalo u dvouch skinů. ,všechno tady to povolování ,předělvání majitelství a podobně .. hrozné srance ,se v tom pak nemá vyznat ani prase.

Kdyby se v tom na ofíku udělal pořádek a nepotřebn skiny už se odebrali nebo se nechali namalovat nějaké skiny nové pro hru a né zase pro soukromé majitele udělalo by vedení ofíku lépe.

Nexoušku : Vše jsem tady vyjasnil se skiny dále bojuji ,většinu jsem napravil,víc nic vyjadřovat nechci a ani nemusím protože jediný na co tady čumíte tak na gramatiku a vyvoláváte akorát hádky ,a děláte ze sebe velký pány ,dokuď hrajete takovéhle posrané hry tak jste furt děcka ,tak si to přiznejte a neotravujte s nadávky a navážením se do hráčů a podobně 3-(
# 3.3.2013 18.32
 
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Není to tak dlouho co jsi mě na skypu psal něco ve stylu že už jsi vyspěl, že už chodíš do práce a pak napíšeš že jsme děcka? :D Kurňa, takto jsem se opravdu dlouho nezasmál. Každopádně, tímto příspěvkem tvrdíš že za to může ofik tedy.. což nechápu, jak oficiální server může za to že truhlík a necháte přidat do objednávek na webu +/- 20 skinů, které mají majitele. Tomu fakt teda nechápu a myslím že nejsem jediný. A btw. jaké předělávání majitelství, skiny mají své pevné majitele a nesmí se na nikoho převádět apod. 3-(
# 3.3.2013 19.19
 
Andreas020
uživatel
Ve hře: Andree020
SZ ICQ Skype
A co mám jako udělat když mi asi napíše vlastník skinu že skin předává někomu ? ,mám mu říct NE ,sorry dám ho jenom tobě ,víc mě nezajímá ? :)

K tomu že jsem ti psal ,,jak ty říkáš že jsem vyspěl ,, ,nevím proč jsem zase cpeš uplně jinačí hovna 3-( , je nám snad 50 let že nejme ještě děti ? :) ,pokuď máš žijící rodiče tak snad jejich dítě si furt :)

-To že jsem podělal prvně objednávku už jsem ale přiznal tak o co ti furt jde ,jsem se omluvil ..

Vulgarity smazány/Sant
# 3.3.2013 19.25
 
pixee :]
uživatel
Obrázek
Ve hře: pixeeneq
SZ Skype

Andreas020:A co mám jako udělat když mi asi napíše vlastník skinu že skin předává někomu



Máš ho poslat s prominutím do pr*ele :-)
# 3.3.2013 20.02
8-)
www.hruzka.cz
yoyOBEY.
uživatel
Obrázek
SZ Mail

Andreas020:A co mám jako udělat když mi asi napíše vlastník skinu že skin předává někomu ? ,mám mu říct NE ,sorry dám ho jenom tobě ,víc mě nezajímá ? :)


Toto je bordel, ktery si vy sami na serveru delate. Skiny na serveru uplne zakazte, jako by tam nebyly. Koneckoncu, skiny jsou spravne zalezitost jen ofiku.
# 3.3.2013 20.03
ses sexi zencka zvute ke me na ubitounu sem pardubic prijet napis mi to jo nebo ne diki
Obrázek
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Jak řekl pixek, poslat ho do pr..kené ohrady. On to sice asi není váš styl, když se tam prej rozdávají práva na potkání. Ale tak už to prostě je, buď ho pošleš do řiťi a nebo skiny zakažte úplně. A o co mě jde? Že dneska kouknu do hry a na fórko a stále tam běhaj nepovolené skiny. Toto vlákno tu je už několik dní a prověření skinů je otázka několika minut až hodin, dle toho co zvolíš za způsob.

A co jsi tu psal ještě, proč se neudělají nové ''další základní skiny''.. to není věc tvůrce hry. Viděl jsi snad tady na oficiálu že by někdo v jednom kuse řešil co bude mít za skin nebo problém se skinama? Pokud chceš další skiny, nechej si je nakreslit. 3-(
# 3.3.2013 20.49
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Andreas ještě jedna vulgarita a máš BAN. Tady nejsi na foru jabka, tak se chovej laskavě slušně.

Andreas020:Kdyby se v tom na ofíku udělal pořádek a nepotřebn skiny už se odebrali...

Proč? Důvod? Tahle šaškárna se spolumajitelstvím a převáděním skinů vznikla na vašem serveru, tady s tím nikdy problém nebyl. Tady jsou majitelé skinů ti, kteří si za něj zaplatili (i když třeba nehrají).

Co pořád nechápeš na tom, že na jabku mají být skiny JEN základní + ty tvoje (ID 26) a max ty, které povolil majitel z ofiku (těch zase tolik není). A není zase takový problém, aby ten majitel na ofiku logl se skinem a napsal ti zároveň i z fora pmku ne? Aby jsi měl jistotu, že to je on...

Moc se s tím se.eš, dej wipe skinů, nech tam ty, co jsem psala, zruš tu imbecilní objednávku přes web a bude klid, protože to, co tam máte za bordel se skinama, tam snad nikdy nebylo...Koleduješ si akorát o průser...
# 4.3.2013 9.17
 
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Santí, to je na něj moc informací pohromadě. :D
Ale jinak sepsáno přesně, lépe bych to nenapsal.
# 4.3.2013 14.16
 
Fejk
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nebula
SZ Skype
Proč řešíte svoje "problémy" na serveru ofiku? Nechápu vás..
# 4.3.2013 16.02
Hraju ale nic po mě nechtěj

kokosoj

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Stránky: 1 2 3 4 5 6

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Majitelé skinů, dávejte si pozor

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.