Chmatákov online


Fórum – Majitelé skinů, dávejte si pozor

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Majitelé skinů, dávejte si pozor

Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Zdravím,

jen bych rád aby si majitelé skinu ohlídali kde je nastaven jejich skin. Na neoficiálním serveru Jabka se prohánějí lidé s nepovoleným skinem. Zhruba dvě desítky zakázaných skinů se dokonce dají objednat na webu jabka za chk. Nejčastěji se ve hře objevujou skiny ID18, ID44, ID51, ID69 a spousta dalších.

A to tento server má dostat update? :D

Přeji příjemné řešení, pokud Váš skin byl právě také zneužit.

//EDIT: Aby to nikdo nemohl popřít, vytáhl jsem si určité screeny z fóra Jabka. Budu je nadále doplňovat, seznam na adrese http://hruzka.cz/jabko
# 28.2.2013 19.51
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6

Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Proboha jaké problémy, tady se řeší problém Jabka maximálně tak. 3-(
# 4.3.2013 16.19
 
koly aneb qqqqqq
uživatel
Obrázek
Ve hře: Koly
SZ

Fejk:Proč řešíte svoje "problémy" na serveru ofiku? Nechápu vás..


Pokud vím, tak záležitost skinů se týká hlavně lidí odsud.
# 4.3.2013 16.28
Zde je místo pro vaši reklamu.
Obrázek
Chmatákov prodán
Obrázek
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Mimochodem, toto téma tu je již 5 dní.. po dnešním lognutí na Jabku jsem během několika pár minut (než mě někdo dal ban IP, nevím za co :D ) viděl skiny, které nemají ve hře dle mého co dělat.. protože jejich majitelé nehrají.

Respektivě:
ID-22
ID-33
ID-56
ID-63

+ jdou tyto skiny objednat stále na webu

A bude toho jistě více.., to je takový problém to za 5dní co tu tato téma je to dát dopořádku?
# 4.3.2013 17.24
 
Fejk
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nebula
SZ Skype

koly aneb qqqqqq:

Fejk:Proč řešíte svoje "problémy" na serveru ofiku? Nechápu vás..


Pokud vím, tak záležitost skinů se týká hlavně lidí odsud.



Samozdřejmě že se to týká hlavně lidí odsud, ale není to jejich chyba, je to chyba správců popř. GM serverů. Tak tedy nevím, proč se to tu řeší ..
# 4.3.2013 20.39
Hraju ale nic po mě nechtěj

kokosoj

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
koly aneb qqqqqq
uživatel
Obrázek
Ve hře: Koly
SZ
Zkus se na chvíli zamyslet, než něco napíšeš. Proč by to někdo asi řešil, kdyby hráči nedali odezvu. A gm si asi jen tak neřekne "Tak a teď budu hodnej", když už nějaký skiny nastavil...
# 4.3.2013 20.45
Zde je místo pro vaši reklamu.
Obrázek
Chmatákov prodán
Obrázek
Andreas020
uživatel
Ve hře: Andree020
SZ ICQ Skype
Nejspíš zítra ,znovu upravím ID skinů a obědnávku v obchodě ,objednávku rušit nechcu ,ulehčí mi spoustu práce.
Abych udělal zákaz skinů?,to rozhodně neudělám.
Santea napsal něco o tom že si mám počkat až logne na ofíku a dá pm ,však jasné :) ,klidně ale už se mi stalo dvakrát že majitelovo heslo na ofíku zneužili jiné osoby a přes jeho acc si povolili skiny na jabko .

Nexoušku ,sám máš krátké vedení ,a dávám vám ti poslední šanci aby jsi přestal furt tak zbytečně napadat každého jabkaře a mě.Bavím se tu s vámy furt ještě proto že to rád budu řešit ,a pokusím se zneužívání skinů na našem serveru zabránit co nejvíce .Pokuď ale napíšeš ještě jedno neslušné slovo nebo zase uvidím nějakou blbou narážku ,tak se vám tady všem omlouvám ale nervi mám jenom jedny ,a já mám svojí úctu a přestanu tu svámy vše dál řešit a můžete si tu maximálně dopisovat vy sami mezi sebou,a od jabka by jste neviděli už žádnou jinou odezvu či nápravu,protože pokuď tu chci sváma něco řešit ,tak jako člověk ,né jako hulvát,jak je Nexovi zvykem.,Děkuji.

-Ty skiny co jsi sem vypsal ,upravím ty idéčka ještě a tenhle zbytek ještě zakážu ,jestli mohu poprosit tak mě k těm ID prosím vypiš majitele ,ať já si to tam když už nic aspoň označím a mám to pořádně.
+To že vidíte VIP skiny na serveru pobýhat ,tak vše co projde mími rukami je všechno povolené ,a mám na serveru osobu která má nastarosti lidi se skinama na serveru kdykoliv zkontrolovat a kohokoliv a požádat ho u poslání důkazu ,či přihlášení na ofi.server.
+ Mám jisté osoby které mi povolí jejich Vip skiny užívat pro všechny hráče Jabka ,takže s povolenými vector skiny který v obchodě na webu uvidíte zanedlouho je vše povolené a domluvené řádně s majitelem skinů .

Jinak vám děkuji za váš čas, Andree020 ,, Jabko.net
# 4.3.2013 22.29
 
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Tak si to schrneme pěkně od začátku, jako první si přečti celé toto vlákno a zjistíš kdo se tu vlastně chová jako hulvát. Stále konverzuji řádně, adekvátně vůči pravidlům tohoto fóra (narozdíl od Tebe), takže jak jistě těm chytřejším došlo se chytáš špatných slůvek. Já Jabkaře beru jako tým, respektivě bandu looserů co za práva či skin napíší či udělají cokoliv. Ty skiny měli být dávno napraveny jak jsi jistě pochopil i ty, nechápu proč tomu tedy tak stále není a jen jsou tu sliby o nápravě. Wipe skinů je otázka dvou minut. 3-( A to jak jsis myslel že jsi napsal ''chlapskej'' příspěvek že jak Tě urazím tak tu přestaneš vše řešit. Ehm, dovol abych se Ti vysmál do držky (než začneš brečet za slovo ''držka''.. tak si to první rozmysli, např. držková polévko 3-( ). Protože povinností majitele / správce serveru je udržovat server v souladu se smlouvou o koupě serveru, a že nebudeš nic řešit a dělat případnou nápravu problémů? Tak to si myslím že by se moc nelíbilo Gizmovi. Takže příště než tu něco zkusíš napsat (chválím gramatickou stránku), si to první rozmysli a řádně pročti. Tvůj milovaný neXoušek.

//EDIT: Já ti nic vypisovat nehodlám, najdi si to tady na fóru. Zhruba před rokem / dvouma se sepisoval kompletní seznam majitelů skinů.







Řídím se tím co pověděla má babička:
[KRETÉN ZŮSTANE NAVŽDY KRETÉNEM]

Nepoužívejte vulgární výrazy. Pokud si přejete někomu vynadat, zakryjte tyto slova hvězdičkami. Pokud v jednom příspěvků bude přehnaný počet nadávek, budete odměněni 10% varováním. Za každé sprosté slovo bez cenzury dostanete 5 %.

Co ti říkala babička si prosím nech pro sebe a trochu úcty k ostatním.

Takže celkem +20% // VladdiS
# 4.3.2013 22.51
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Andreas, nebylo by rychlejší dát wipe skinů? Otázka pár minut, pak nastavit skiny těm, kterým jsi povolil ty svůj vlastní a postupně časem nastavit ty, na které ti dá majitel z ofiku souhlas?
Btw: kolik těch nových bude? 1? 2? To ti nezabere tolik času. Protože hráčů, kteří vlastní svůj skin (tím myslím, že si ho zaplatili u grafika a Gizma) u vás zase tolik nehraje. Na jiný nemáte na jabku nárok. Základní nepočítám, ty jsou v nabídce při lognutí.

Andreas020:objednávku rušit nechcu

Ok, tak tam nech skiny, které jsou povolené (bude jich velmi málo)

Andreas020:Abych udělal zákaz skinů?,to rozhodně neudělám.

V tom případě budeš mít asi velký problémy, pokud se to někdo rozhodne řešit přes soud

Andreas020: už se mi stalo dvakrát že majitelovo heslo na ofíku zneužili jiné osoby a přes jeho acc si povolili skiny na jabko

Myslíš heslo na účet ve hře? Ano, to věřím, ale tady na forku, že by ti někdo psal za cizí účet pmku? No...

Nechci tady pořád psát dokola to samý, prostě a jednouše: na jabku mají být skiny základní, pak ten tvůj (26) + ty, které povolil MAJITEL skinu z ofiku. Všechny ostatní tam nemají co dělat
# 5.3.2013 9.31
 
koly aneb qqqqqq
uživatel
Obrázek
Ve hře: Koly
SZ
Andreas020: Pokud chceš, aby ti lidi rozuměli, nauč se psát gramaticky a typograficky správně.
# 5.3.2013 14.03
Zde je místo pro vaši reklamu.
Obrázek
Chmatákov prodán
Obrázek
PHILIPS
uživatel
Obrázek
Ve hře: Kratos, BazeranT
SZ Mail Skype Web
Zaujímavé je, že ked bolo JABKO pod vedením Nexa, tak to tu riešil snad každý. Teraz, ked je jabko pod intelom, každý sa sprepačením sere na to, že tam behajú nejake deti zo zakázanými skinami.
Andree píše, že sa to snaží riešiť ale nič s toho nieje.Ludia tam behajú s tými skinmi tak či tak.Tak čo potom rieši? No ked to riešil team pod vedením Nexa, aj ked sa to snažil vyriešiť čo sa mu aj podarilo, tak či tak bolo zle. Tak ja neviem čo to vlastne je za komunitu??? Ako vôbec niektory premýšlajú??? Toto teda nechápem. 3-(

EDIT: Toto isté sa dialo aj na BUMovom servery. Každý si tam behal zo skinmi aké chcel a BUM sa tomu vôbec nebránil nasadiť im ich.
Ofikari, čo tak zájsť pod anonymnými nickami na neofiki, a sami sa presvedčiť o tom, ako to v skutočnosti je?
# 5.3.2013 16.36
LEVA nezaujíma čo si o ňom myslia OVCE!


SZ
jak psal Nexík :D všechno mělo být už první den stažené a ty tam ty skiny pořád máš xD
jak sem četl tvůj sloh tak sem se nasmál tak že sem si z toho ucvrnkl ;)
"Santea napsal něco o tom" - hraješ to od OLDky a nevíš že Santea je žena (budeme doufat xD)
"pob"ý"hat ,tak vše co projde mími rukami" - jak tě napadlo napsal MÍMI RUKAMI? xDDDDD tak to tu ještě nebylo xDDD
prosím můžeš nám napsat něco o sobě?? kam chodíš na školu?? (teda jestli si ji nepřerušil v páte třídě, jak to tak vypadá) kde pracuješ?? kolik máš rodičů či sourozenců?? jsi jediný který se nepoved?? (budem se za tvé rodiče modlit :-|)
# 5.3.2013 16.50
 
Ruutz
uživatel
Obrázek
SZ

neXoušek:Tak si to schrneme pěkně od začátku, jako první si přečti celé toto vlákno a zjistíš kdo se tu vlastně chová jako hulvát. Stále konverzuji řádně, adekvátně vůči pravidlům tohoto fóra (narozdíl od Tebe), takže jak jistě těm chytřejším došlo se chytáš špatných slůvek. Já Jabkaře beru jako tým, respektivě bandu looserů co za práva či skin napíší či udělají cokoliv. Ty skiny měli být dávno napraveny jak jsi jistě pochopil i ty, nechápu proč tomu tedy tak stále není a jen jsou tu sliby o nápravě. Wipe skinů je otázka dvou minut. 3-( A to jak jsis myslel že jsi napsal ''chlapskej'' příspěvek že jak Tě urazím tak tu přestaneš vše řešit. Ehm, dovol abych se Ti vysmál do držky (než začneš brečet za slovo ''držka''.. tak si to první rozmysli, např. držková polévko 3-( ). Protože povinností majitele / správce serveru je udržovat server v souladu se smlouvou o koupě serveru, a že nebudeš nic řešit a dělat případnou nápravu problémů? Tak to si myslím že by se moc nelíbilo Gizmovi. Takže příště než tu něco zkusíš napsat (chválím gramatickou stránku), si to první rozmysli a řádně pročti. Tvůj milovaný neXoušek.

//EDIT: Já ti nic vypisovat nehodlám, najdi si to tady na fóru. Zhruba před rokem / dvouma se sepisoval kompletní seznam majitelů skinů.







Řídím se tím co pověděla má babička:
[KRETÉN ZŮSTANE NAVŽDY KRETÉNEM]

Nepoužívejte vulgární výrazy. Pokud si přejete někomu vynadat, zakryjte tyto slova hvězdičkami. Pokud v jednom příspěvků bude přehnaný počet nadávek, budete odměněni 10% varováním. Za každé sprosté slovo bez cenzury dostanete 5 %.

Co ti říkala babička si prosím nech pro sebe a trochu úcty k ostatním.

Takže celkem +20% // VladdiS



Promiň Vláďo,ale bylo tu několikrát psáno, že kretén neni slovo, za které by se mělo dávat Warn.

K tématu: Přijde mi to postavené na hlavu.
Pokud si někdo koupí skin, stává se majitelem, navždy.
Nemělo by fungovat to, že když tu majitel nebyl 2 roky, zapomene se na jeho vlastnictví a hurá si jeho skin nastavovat na serverech.
# 5.3.2013 17.08
 
yoyOBEY.
uživatel
Obrázek
SZ Mail
Vladdisi, Andree tu psal nekolikrat vulgarneji. Jde videt jake jste s Andreem pekne kamaradky, a uz se to jednou potvrdilo kdyz jste se na me nenapadne pokouseli hodit par spinavych lzi. Jestli se nechces jako moderator chovat spravedlive, vubec se k tomuto tematu nevyjadruj. A tve radoby vtipne poznamky typu 'Co ti rikala babicka' cpi laskave taky jinam, mozna ti to prijde vtipne.. je to suche.
# 5.3.2013 17.16
ses sexi zencka zvute ke me na ubitounu sem pardubic prijet napis mi to jo nebo ne diki
Obrázek


SZ

yoyOBEY.:Vladdisi, Andree tu psal nekolikrat vulgarneji. Jde videt jake jste s Andreem pekne kamaradky, a uz se to jednou potvrdilo kdyz jste se na me nenapadne pokouseli hodit par spinavych lzi. Jestli se nechces jako moderator chovat spravedlive, vubec se k tomuto tematu nevyjadruj. A tve radoby vtipne poznamky typu 'Co ti rikala babicka' cpi laskave taky jinam, mozna ti to prijde vtipne.. je to suche.


+1 - mohl být vtipnější no :D
# 5.3.2013 17.20
 
VladdiS
uživatel
Obrázek
Ve hře: The Builder
SZ ICQ Skype Web
Brat v potaz, že to není vulgární slovo tak pořád jde o konkrétní urážku na konkrétní osobu.

yoyOBEY + 10 % za FLAME a RAGE.

Na neoficiálních serverech jsem hrál. Ale kdy to bylo? Rok zpátky?

Z nynější komunity nejsem v kontaktu s žádnou osobou, která by něco takového mohla ovlivnit, a také proč bych vůbec měl být ovlivňován.

Moje moderování se Vám zdá přísné ale tak to má taky být. Nepatřím k žádné skupině a proto moje rozhodování je čistě dle pravidel, nikoliv kamarádských vztahů.

Na mojí práci vůbec neberte ohledy, jelikož jediný kdo mě může něco říct je Gizmo.

Díky za pochopení.

edit:

Aby to bylo spravedlivé dostanou obě strany varování, jelikož Andree to chvílemi taky přehnal.

Teoreticky řečeno jde o maličkost ale vy dva a ostatní uživatelé neoficiálních serverů si neuvědomujete fakt, že Vaším jednáním reprezentujete server jako takový. ( jako celek)
# 5.3.2013 17.25
Obrázek

Stránky: 1 2 3 4 5 6

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Majitelé skinů, dávejte si pozor

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.