Chmatákov online


Fórum – Zpětná vazba Chmatovin.

Fórum » Archiv » Poslední novinky » Zpětná vazba Chmatovin.

Kernoll
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nemám
SZ ICQ Jabber
Vzhledem k tomu, že komentáře čísel Chmatovin jsou v nedohlednu tak sem si dovolil založit topic zastávající tuto funkci.;-) Sem otevřen k inteligentní kritice a jakýmkoliv nápadům k vylepšení...

Kdo chce posílat inzeráty tak v tomhle tvaru:

Nick, nick ve hře: Kernoll, Kernoll
Předmět: Hledám klan
Text: Nazdar. Hraju chmaátkov už nějákou dobu a tak bych se rád přidal do nějákého klanu. Klidně i killerského, ale nehodlám rekillit nebo něják porušovat pravidla chmatákova.

Vyhrazuji si právo k odmítnutí podání do chmatovin inzerátu nějáké osoby bez udání důvodu.



Naposledy upraveno: 14.6.2008 21.10

# 25.5.2008 15.34
And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit.

Stránky: 1 2 3 4 532 33 34 35 36

MAK_obnova2
uživatel
SZ
:) *bravo* aspire, pochop, nejsi king světa. Děláš jak, řekla terinečka, jak si vyspěl ale přitom tu používáš podivné slovní obraty a hádáš se o každé slovo když ti všichni neřekneme, že je tvůj článek perfektní. Kid pwnnz xD
# 13.4.2011 20.25
 
PohlupavýCiBy
uživatel
Obrázek
SZ
Mak je sice k*r, ale musím s ním souhlasit. Článek absolutně o ho*ně, všechny zajímá, jak si "dospěl" 3-(
# 13.4.2011 20.38
It's hard to be good, but it's good to be hard 8-)
.!...Aspire...!.
uživatel
Obrázek
Ve hře: Já už jsem senior Chmatu
SZ ICQ Jabber Skype Web
Jenže článek nebyl o mém dospívání, jen jsem se tam uvedl jako příklad. Je divné, že třeb Fabo a spol. to pochopili a jsou to podle Máka děcka a Mák to nepochopil, fakt divné.
# 13.4.2011 20.55
"Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák :D :D :D :D :D :D To je ten pravej.
Obrázek
Naruto RPG!
Můj zcela nový komiks!
http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor
Obrázek
TheneoR
uživatel
Obrázek
Ve hře: [Theneor],neoR,TheneoR
SZ ICQ Jabber Skype Web
\aspire se snaží oživit noviny ,a vy ho ještě ukamenujete -.-""
# 13.4.2011 21.12
 
MAK_obnova2
uživatel
SZ
xD A dost ty kr***** už mě sereš.

Du ti ten zp***** článek rozebrat.

Fakt miluju kecy debila co neustále mele nesmysly, které vypadnou z jeho hlavy a nepodloží to žádným rozumím argumentem.
__________________________________________

Jak plynul čas
Ahoj všem čtenářům!
Asi se všichni divíte, že zrovna já po takové době napsal článek, že? (trochu mi tu pro spisovnost chybí zvratné zájmeno) No taky se docela divim. (ano informační hodnota obrovská, je to opravdu poutající začátek a každý se diví, že zrovna teď napíšeš článek a hodiny nad tím přemýšlíme) Místo učení biologie mě napadlo takové téma, které je hodně nostalgické a některým z vás nebude vůbec cizí, jelikož si mě možná pamatujete z dob, kdy jsem se furt hádal.(píšeš o minulosti, přitom to je přítomnost :P) Ale na co má tento článek vlastně poukázat? To je asi otázka, která se vám teď honí v hlavách.(ani ne) Jde o to, že jsem v záchvatu nostalgie projížděl staré příspěvky na forku a našel jsem několik svých, které mě dost rozesmály.(stačí se podívat na příspěvky, které píšeš teď a můžeš se smát pokaždé) Ale to není uplně přesný důvod. (Zvláštní, že začínáš něčím (v tomto případě tím, že si projížděl příspěvky na foru, které tě rozesmály) a najednou říkáš, že to není přesný důvod. Zaprvé, to, že to není přesný důvod: Jaký důvod? Důvod čeho? Píšeš o nějakém projíždění na foru, které s dalším textem nemá nic společného, ani to není nijak poutavé, prostě to jen říká, že si se čuměl na forko a smál si se – tak jako já se směju když mohu rozebrat tvůj stupidní článek).Chci vám ukázat, že ikdyž někoho považujete za uplného idiota, tak za pár let z něj může být někdo, do koho by(bez mezery a toho „j“) jste takové chování vůbec neřekli. Ale dost žvatlání, ukážu vám(čárka) jaký jsem kdysi býval a pak se zkuste zamyslet, jaká změna proběhla, jestli teda proběhla.(zamyslel jsem se, řekl jsem svůj názor, změnan neproběhla mimochodem, a byl jsem okřiknut xD že jsem článek nepochopil, zajímavé) A až dočtete, zkuste takhle zapřemýšlet i o sobě.
Hned ze začátku vám sem hodim screen z topicu, do kterého jsem dal svůj první komiks. Komentoval jsem ho slovy „no tak sem se nudil a tak jsem udelal komx ale je hnusnej tak se nedivte“ A podívejte se jak to dopadlo (přesně takhle reaguješ – jako v tomhle prvním screenu – i teď ;)) Říkáte si, že tohle je hrozné a že už jsem ani nic hrozného nemohl napsat? Já si to také myslel, ale objevil jsem další topic, ve kterém jsem se až lekl, kdo jsem dříve byl.(jaký stále jsi) Ono teď bych se nedivil, kdyby jste si mysleli, že to píšu, jakobych byl teď něco extra, ale ta změna tam je a zajímalo by mě, jestli i vy cítíte po těch letech nějaké změny. (ne a myslím si o tobě přesně to co píšeš) Hlavně když si toho všímám, tak jsem musel dříve působit hrozně inteligentně, že? Nebojte se, mluvim ironicky a jen si ze sebe dělám trošku srandu.(nikdo z nás nechápe ironii :( - btw stále tak působíš) Tady se koukejte velice pozorně a pokud znáte dějiny umění, tak si všimnete, jak perfektně jsem pomotal jména. (náhodou spojení Leonardo Picasso může působit poměrně jako aktualizace textu.) A dokonce jsem byl mezi lidmi hodně oblíbený. Opět ta ironie.(opět sme nepochopili ironii o_O) Když si to tak vezmu, tak se divim, že jste to se mnou dokázali vydržet, jelikož jsem byl opravdu – nenacházim žádné vhodné a slušné slovo.(stále jsi a stále nemáme jinou možnost než to s Tebou vydržet) No prostě se klanim těm, co se mnou měli kdysi trpělivost. (dík)
Ale jedno mě zarazilo ze všeho nejvíce, přišla totiž jedna určitá otázka. Co bych teď zde byl, kdybych poslechl tohoto uživatele? A nebo kdybych se ke komiksům už nikdy nevrátil, jak tvrdim zde.

Myslím si, že na tyhle otázky už nikdy odpovědi nenajdu, což je možná i dobře. Nebudu nyní hodnotit sám sebe, jestli jsem se zlepšil nebo ne, to je na vás. Avšak osobně si myslim, že každý z nás má jinou historii než by jsme (ach zase) o něm řekli. Nevim co si z tohoto článku odnesete a jaký k němu budete mít postoj. (Ano, když špatný automaticky jsem podle tebe článek nepochopil ..) Ani nevim proč jsem ho napsal.(chtěl si na sebe upozornit) Prostě mě dostala ta nostalgie a já kvůli tomu napsal tento článek.

Teď k pochopení, dovolil jsem si článek rozdělit nad odstavce a udělat osnovu s komentáři.

I.Úvod – proč píšu tenhle článek (plné nesmyslů btw)
II.Tělo článku – ukazuješ tu to, co tě pobavilo. (Ano snažíš se na sebe jen upozornit, klidně si mohl použít i jiné uživatele a ne jen psát o sobě. Mimochodem je fakt vtipné, že píšeš jak ses změnil, přitom reaguješ nyní úplně stejně, jako v „screenech“
III.Věta k zamyšlení
IV.Závěr – „ukončení článku“.
Pověz mi, co jsem tu nepochopil. Rád se přiučím.



Naposledy upraveno: 13.4.2011 21.42

# 13.4.2011 21.32
 
.!...Aspire...!.
uživatel
Obrázek
Ve hře: Já už jsem senior Chmatu
SZ ICQ Jabber Skype Web
Sorry, ale kritiku beru jen od toho, kdo není zaujatý. Takže jak jsi mi sám napsal do PMky "Sry číst to nebudu moc dlouhý plný keců x D"
# 13.4.2011 21.39
"Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák :D :D :D :D :D :D To je ten pravej.
Obrázek
Naruto RPG!
Můj zcela nový komiks!
http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor
Obrázek
MAK_obnova2
uživatel
SZ
:) Ne ale pověz mi co jsem nepochopil na to tvém článku jak tu všude stupidně píšeš? (na tvém stupidním článku, který je plný chyb které tam máš nyní zvýrazněné kurzívou - tedy spíš zvýrazněné jsou komentáře, ale ty obsahují i ty chyby)
# 13.4.2011 21.41
 
.!...Aspire...!.
uživatel
Obrázek
Ve hře: Já už jsem senior Chmatu
SZ ICQ Jabber Skype Web
Tys nepochopil, že nešlo o mé zvýraznění, mohl bych tam dosadit každého, ale někteří by to mohli považovat jako urážku, a proto jsem vybral sebe, protože mně nevadí si ze sebe dělat srandu. A nepochopil jsi to, že jsem se snažil ukázat, že se lidi v průběhu let chmatu změnili a změnil jsem se i já, ale ty to nepřiznáš, protože se semnou nebavíš tak jako ostatní a nic o mně nevíš. Kdyby jsi zapojil hlavu a nesnažil se být vtipnej a chytrej a zkusil se zamyslet nad hlubším smyslem článku, který tam jé, ale ty ho prostě nevidíš, tak bys to možná konečně pobral. A nepoužívej slovo "stupidně" když sám jsi ten "stupidní" článek vůbec nepochopil. Máš tady pořád řeči (to beru je to kritika), ale sám ani nejsi schopen taky něco pořádného napsat. Takže se zkus zamyslet nad svym chovánim a přestaň se chovat jak arogantní spratek, kterej si myslí jak moc je dobrej.

A teď zase napiš jak stupidně jsem to napsal a jak stupidní řeči to jsou.
# 13.4.2011 21.49
"Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák :D :D :D :D :D :D To je ten pravej.
Obrázek
Naruto RPG!
Můj zcela nový komiks!
http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor
Obrázek
MAK_obnova2
uživatel
SZ
xD Teď si mě pobavil, blbe. Zaprvé, když píšeš uplně stejně, jako v článku, asi ses moc nezměnil. Mám tu řeči ale nic nejsem schopnej napsat? a co je ta hromada textu co máš pár příspěvků nahoru? To není nic pořádného když to tam máš do detailů rozebraný? :D ty si fakt magor kámo. Nemyslím si, jak moc sem dobrej, ale to, jakej si blb.

A nepochopil jsem to? Ale jo pochopil, jen prostě mám názor, že si se nezměnil jak v článku píšeš.



Naposledy upraveno: 13.4.2011 21.56

# 13.4.2011 21.52
 
.!...Aspire...!.
uživatel
Obrázek
Ve hře: Já už jsem senior Chmatu
SZ ICQ Jabber Skype Web
Já mluvim o článcích, které bavili lidi, ale těch ty jsi moc nenepsal, rozhodně ne tolik co já. A pokud mě říkáš, že já jsem blb, tak to je fakt smutný, když to píšeš zrovna ty.

A jak jsem řekl, jedinej blb jsi tu teda ty, jelikož jsi znovu nepochopil. Psal jsem "a změnil jsem se i já, ale ty to nepřiznáš, protože se semnou nebavíš tak jako ostatní a nic o mně nevíš" Akorát jsi dokázal, že nejsi schopen pochopit ani takovouhle větu. Ale pojďme pokračovat do PMky, zbytečně to tu spamujeme a lidi tady to asi nezajímá.
# 13.4.2011 21.55
"Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák :D :D :D :D :D :D To je ten pravej.
Obrázek
Naruto RPG!
Můj zcela nový komiks!
http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor
Obrázek
DanG
uživatel
Obrázek
SZ
Aby sem vás trochu naladil, řeknu vám, co do budoucna můžete čekat. Do konce tohodleho týdne by měl vyjít článek o chmazce, s rozhovorem od sewera, plus speciální chuťová inforomace.

Dále mám v plánu udělat pravidelný příběh. Něco jako "psaný seriál", jenom si jěště musím promyslet příběh.

Článek od kozla připojím k nastávajícimu článku, protože je to spíše reklama ...



Naposledy upraveno: 13.4.2011 22.01

# 13.4.2011 21.56
 
.!...Aspire...!.
uživatel
Obrázek
Ve hře: Já už jsem senior Chmatu
SZ ICQ Jabber Skype Web
Nechceš do článků zavrhnout tvoje komiksy? :P Byly docela dobré :)
# 13.4.2011 21.59
"Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák :D :D :D :D :D :D To je ten pravej.
Obrázek
Naruto RPG!
Můj zcela nový komiks!
http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor
Obrázek
DanG
uživatel
Obrázek
SZ
Nedělej si ze mě prdel :D Sám si je kritizoval .. lol
# 13.4.2011 22.01
 
MAK_obnova2
uživatel
SZ
Zapomínáš jak dlouho sem tu byl já a jak dlouho ty ;) a 90% článků mých tam není, protože jsem je smazal, aby bylo místo pro dangovy články. Takže mě zajímá dle čeho soudíš. Mám pocit, že článků sem měl tak 3x tolik co ty.
Tvoje věta - a změnil jsem se i já, ale ty to nepřiznáš, protože se semnou nebavíš tak jako ostatní a nic o mně nevíš - nemůžu se bavit s tebou jako ostatní, si blb. Jakej spam? je to zpětná vazba chmatovin, co řešíme? článek.
# 13.4.2011 22.02
 
.!...Aspire...!.
uživatel
Obrázek
Ve hře: Já už jsem senior Chmatu
SZ ICQ Jabber Skype Web
Jop, ale poslední díl už se trošku rozjíždel a v tu chvíli jsi to ukončil. :D
# 13.4.2011 22.03
"Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák :D :D :D :D :D :D To je ten pravej.
Obrázek
Naruto RPG!
Můj zcela nový komiks!
http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor
Obrázek

Stránky: 1 2 3 4 532 33 34 35 36

Fórum » Archiv » Poslední novinky » Zpětná vazba Chmatovin.

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.