Chmatákov online


Fórum – Cmatákov jako komerční s***ka

Fórum » Archiv » Poslední novinky » Cmatákov jako komerční s***ka [zamknuto]

ciby
uživatel
SZ ICQ Web
Zdravím všechny dementy,
jen bych Vám chtěl napsat několik řádků. Jelikož na Chmatákov mám údajně ban, tak s Chmatákovem jako s hrou jsem skončil. Důvod není zmiňovaný ban, ale vymrdaní, zas***í, vyk***ení dementi. Chmatákov je nyní taková s***ka, až to možné není. Neříkám, že je to s***ka jako hra, ale jako celková společnost lidí, kteří tady působí. Ano, je tady pár velice inteligentních lidí, ale to je asi 0,5% z celkové společnosti, která tady působí. Chmatákov je pouze o penezích a ne žádná freewarová hra. Moc dobře si pamatují, jak malí haranti killovali na těžbě, dostali ban? Nedostali, protože to jsou malí zk***ysyni, kteří posílají na chod serveru nehorázné peníze. Proč tedy nedostali ban i oni? Protože by server ztratil své zlaté doly. Btw., proč je ender, který se tu z čista náhodou oběvil CH.U.J? Protože tady funguje jakýsi kamarádský kruh. Znáš třeba dragona osobně? Tak ty můžeš být CH.U.Jem raz dva. Já vím, že to tady nikdo nepřizná, ale ji mi Vás líto. Dragon mi připadá, jak nějaký chmatákovský fanatik, jak kdyby to byl jeho život. Tady vyslýchá svědky... Mno prostě lol.. Už mě nic nenapadá k tomuto stupidnímu topicu a stupidním lidem, ale musel sem Vám to říct, neusl bych. Takže ahoj všem a get a real life. Btw., na forku se stále budu ukazovat, ale jen zřídka ;-) Váš milovaný CiBy.
Edit: Končím s chmatem jako s hrou a ne s fórem, proto se se mnou loučit nemusíte lol



Naposledy upraveno: 6.5.2008 16.54

# 6.5.2008 9.07
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

J.o.n.a.s
uživatel
Obrázek
SZ Mail ICQ Jabber

Ender:

ĐurĐ@:To jo..ten by měl 1oox ban ,ale odpouští se mu to protože přišpivá minimálně 5ookč měšíčňě na chod serveru ..3-(



Eh...Kdo by měl 100X ban? Ciby? Josi?
...Nějak mi to nedává smysl...


Reakce na příspěvek nadtím?.. 3-(
# 6.5.2008 19.16
Obrázek
Ender
uživatel
Obrázek
Ve hře: Ender
SZ Mail ICQ Web
Oj, pardon, přehlédl jsem "viz Vrahounek :-[
# 6.5.2008 19.17
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Black Rose
uživatel
Obrázek
Ve hře: {Jerry},Duch
SZ Mail ICQ
Skoro vse co tu ciby rekl je pravda konecne se nekdo vyjadril :D jinak jak snad zminoval SAM bylo by dobry davat do samotky bezniceho a dat mu tam vsechny ucty pac trebas Robben ten kkt vzdy dostane napravak a hned hraje za jiny ucet to pak nema cenu mu ten napravak ani davat ;)a je pravda ze gizi se necha lehce uplatit penezi ;) BTW nic ve zlem gizi ;)
# 6.5.2008 19.24
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
MAK_obnova2
uživatel
SZ
Josi: Na tebe se nedá zapomenout. Měl a mám tě z chmatu nejrdaši ( chování atp.)

Jinak trošku jo no :D tak tebe dám na začátek a je to ok.

Jinak myslím, že gizmo si to uvědomuje a začíná to řešit. Uvidíme. ( já osobně špatně soudím, protože ve hře moc nejsem, takže moje slova neberte na těžkou váhu)
# 6.5.2008 19.39
 
Light
uživatel
Obrázek
SZ
Hej kdyz to reknu za sebe tak BD to fakt prehani napravak mam jak si za nic(SorKa) a o banu na Pietroo uz ani nemluvim pritom rikal ze BAN bude na mesic a to uz je asi 3 mesice!Nekdy naopak je upe v pohode dat duel jako Mr.Robben vs BIGDraGon jak jsme si davali upe v pohode naopak kdyz prijde k napravak a ja mu reknu nejaky slovo a on mi da napravak na jiny ucet tak to je lamarina jinak samodrejme D!ereS SAmik jsou fakt jak se rika 4EVER ze Samem moc nekomunikuju ale natoze jsem na OLD Mel BAN IP a nakonec mi ji SAmik oddelal tak je borec obcas jsem ho nasral pak jsem mel VPP(Verejne Prospesne Prace) ale jinak je upe good!D!ereS: bozsky GM testu mluvi sam o sobe snazivy nechci moc mluvit ale podle meho nazoru tak je o neco lepsi(pro me) nez BD ale BD kdyby se sklidnil tak je uplne v poho asi tak...Jinak co se tyka Cibyho Good Luck!

BigDragon:nwm co tim ziskas ze me das do napravaku pripadas jako nejvetsi lamer ale myslim si ze jsi upe v poho... BTW:potrebuju s tebou pokecat na ICQ tak me aspon jednou napis dik

...................................-Mr.Robben-...............................
# 6.5.2008 19.49
Obrázek
Ender
uživatel
Obrázek
Ve hře: Ender
SZ Mail ICQ Web
Nevím jak tomu bylo u tebe, ale BAN je oprávněně na místě v případě, že po BD něco chceš nebo máš prostě blbý kecy - všimni si šňůry plsáků za každým GM a pak se zamysli nad tím, jak to asi člověku leze na nervy...
# 6.5.2008 19.59
ObrázekObrázekObrázekObrázek
bigdragon
uživatel
Obrázek
SZ Jabber
Ty jseš dokonalej vlezdoprdelista Robene...


Ale těší mě, že jsem u tebe až na posledním místě....
# 6.5.2008 20.03
Obrázek
Black Rose
uživatel
Obrázek
Ve hře: {Jerry},Duch
SZ Mail ICQ
OMG jako nic proti neberteto jako vlezdoprdelstvi ale BD je spis nej pac ne nepara s buznama jako je robben atd ;) jen vzdy GM jako je sam nebo D!res je pustej ;) ze vrak posila nehorazny KC na hod serveru tak mu GM nic nedelaj jedinej BD normalni GM se snim nesere a dal mu BAN ze ktery se nevykoupi :) BTW nic proti GM sou pohodovy ale nejsou vubec prisny a pak s killerama se nic neudela ;) jinak vrak proti tobe taky nic jen chci rict ze by se nemelo ohlizet na to jak prispiva na server ;)
# 6.5.2008 20.50
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
bigdragon
uživatel
Obrázek
SZ Jabber

Ender:Edit: Snad jedině založit hned pro začátek startovní ostrov - ostrov, kde se budou moci učit těžit a hospodařit s penězi, ostrov, kde nebudou zbraně...A dostanou se k nim jedině přes nějakou logickou hříčku, kterou nepůjde překonat způsobem "pokus-omyl".




tohle je OK, přístup.. anvrhoval sjem už loni

Josi: Aby sis o mně nemyslel něco špatného. Já s cibyho názorem na 99,9% souhlasím, ale to ještě neznamená, že si mohu dovolit ho nepotrestat. Ten ban jsem mu dát musel. Sice se mi nelíbil způsob, jakým to prezentoval, ale jiné způsoby bývají zameteny....



Naposledy upraveno: 6.5.2008 21.35

# 6.5.2008 20.59
Obrázek
josi.ow
uživatel
Obrázek
SZ Web
bigdragon: Samozřejmě, nutnosti trestu jsem si plně vědom, stejně tak tvých povinností.
# 6.5.2008 21.18
Poslední návštěva hry: 24. 12. 2007
Poslední návštěva fóra: 15. 9. 2008
Black Rose
uživatel
Obrázek
Ve hře: {Jerry},Duch
SZ Mail ICQ
Ale jen je blby dobre kdyz das killerovi BAN na jeden ucet a on si za druhej ucet killi vesele dal co to pak ma za vyznam :D to je jako by si mu nic neudelal ;) kdyz uz tak mu ZABANUJU vsechny ucty aby nemohli killit ;)
# 7.5.2008 0.22
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
wahhanna
uživatel
Obrázek
Ve hře: SiduS
SZ Mail ICQ Web

Black Rose:Skoro vse co tu ciby rekl je pravda konecne se nekdo vyjadril :D jinak jak snad zminoval SAM bylo by dobry davat do samotky bezniceho a dat mu tam vsechny ucty pac trebas Robben ten kkt vzdy dostane napravak a hned hraje za jiny ucet to pak nema cenu mu ten napravak ani davat ;)a je pravda ze gizi se necha lehce uplatit penezi ;) BTW nic ve zlem gizi ;)




Já si myslim že Gizi se nedá penezmá uplatit ... psal jsem mu že poslu 3K na server skin+ostrov a on řekl ( 2Kbudou stačit) kdyby chtěl peníze tak by řekl oki tady máš čislo učtu až to pošleš tak ti to dám

BTW: nevím jestli Gizi jezdí ted v BMW nebo škodovce ale doufám že peníze poslane na učel hry jdou do hry
# 7.5.2008 0.42
 
ciby
uživatel
SZ ICQ Web

Ten ban jsem mu dát musel.


Zcela v pořádku, žádné výjímky ;-) Jsme rovnoprávní, takže každému podle zásluh :)
# 7.5.2008 6.56
 
Light
uživatel
Obrázek
SZ
Nj BD ale kdyz normalni clovek neco slibi tak to vetsinou dodrzi..Ten ucet mi docela shazi a chci s nim pokracovat hrat.. Na to ze mi davas ucty do napravaku jen tak tak o tom ani nemluvim ale docela uz bych chtel upozornit na Ducha(Chmakuza) protoze se jedna o takovou vychcanost ze se to ani neda.. Priklad: Kempime ve 4. meste prijde zacne kosit treba do me dostane na prdel...Pise ze to bude napravak pritom si zacal..Potom mi zacne vyhrozovat na ICQ a pak napise ze z toho budou napravaky na vsechny ucty a jeste k tomu napise ze prijde jeho ochrance.. Prijde tam CHUJak Ender Zacne do nas kosit my se branime.. CHUJak dostane na prdel (BD jen chci dodat jak si psal ze CHUJ= 10 PK tak opravim CHUJ=4 PK) ENder z toho moc nedela jako ostatni dobyje si HP a odchazi...
# 7.5.2008 7.57
Obrázek
Ender
uživatel
Obrázek
Ve hře: Ender
SZ Mail ICQ Web
A co mám asi dělat? Vždycky mi někdo napíše že je rekill ve 4. - přijdu tama buď mě odstřelíte nebo odlognete. V druhém případě čekám 20 minut, vy nalognete, každej mi dá ránu bleskem a zase odlogne...

Edit: Posledně jsem si z toho nic nedělal(nebo spíš s tím nic nedělal) protože jste ze mě vymlátili poslední zbraň, a proti 4 maníkům co po mě stříleli už u nemocnice...Tak rychle se léčit neumím.
# 7.5.2008 9.18
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Fórum » Archiv » Poslední novinky » Cmatákov jako komerční s***ka [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.