Chmatákov online


Fórum – WOTAFAK?!

Fórum » Archiv » WOTAFAK?! [zamknuto]

Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Co to jako má být? :DDD Kuba 4ewer je afk, vrak ho zabije, protože pročbyne a dostane np, že se z tama nikdy nevytěží? Ste se asi hodně pop*čili, ne? ;) Je to tvoje chyba, že si byl afk a věci typu že si zůstal viset si nech pro noobáky, ne pro mě prosímtě .. za tu dobu, než by tě zabil, tak by si dávno odlogl ;) Tady si akorát vylívaš zlost. JE mi úplně ukradené, jestli si tu zlos vyliješ na mně a dáš mi taky np, protže hrát hru, kde je CHTS někdo, jako jsi ty, vážně nemá cenu ;) Po cho jenom lítáš na svém VIP chobotovi, kterého ti kráál Vrak vzal (:DDDD) .. Vzpoamatujte se a naberte do GM a CHTS teamu pořádné lidi .. Tímto nemyslím, že john je hlupák, ale je to tak .. CHTS tady dělaj téměř hovno .. Tak jak CHmazka .. Strašně chtěli obnovovat chmazku a soutěže nedělá nikdo ..... Toto mě trápilo, tak jsem to musesl sepsat :)
# 26.3.2011 15.19
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7

Javor[ek]
uživatel
Obrázek
Ve hře: Javorek
SZ

Matomi:Na CHP by za to byl BAN IP okamzite, to dobre vim....



Co furt máš proti portálu? Do Faba p*čuješ s nějakými pravidly CHP. Přijde mi, že ten kdo jde na ofík z portálu je někdo jinej pro některý lidi. A s tím BANem... Markís, když byla CHBI taky zabili a co? Dostali snad BAN? Nedostali. Střílelo se i do mě... BAN? Nie. Dostali přiměřenej trest v NP a bylo to, nač to řešit BANem. Portál neni žádnej podřadnej
server. o_O

//+5%, používaj tú zasra*ú cenzúru ;-) ,Maniak10



Naposledy upraveno: 26.3.2011 18.12

# 26.3.2011 18.10
Splendit
uživatel
Obrázek
Ve hře: MoMo
SZ Web
BAN IP dával akorát Matouš a pak se divil že tam nikdo nehraje. Nevidím důvod proč dávat BANy za střelení do CHTS. Trest ano, ale zase v takové míře aby se to dalo vytěžit a ní tisícovky kamenů. Určitě se tu nesnažím prosadit CHP pravidla, protože já jsem s nima nesouhlasil, tak proč bych je prosazoval.
# 26.3.2011 18.10
 
Custom
uživatel
Obrázek
Ve hře: Pk_šašo , Custom
SZ Mail
Hele presne ako tu napisal MoMo

Do Jhona by nikto nestrelil a do kuby ano ... no neviem ale keď je niekto AFK tak by som do neho možno tiež išiel keďže ... keby vysel tak by mu HP nebralo už som to zažil na portále vysel tam xOil ma anakondu a full HP vystrieľal som do neho XYZ nabojov a ani HP dole ... takže vyhovorky typu vysel som su na prd . Ale zas isť do CHTs :D
# 26.3.2011 18.11
Kto chce skin PM dohodneme sa :)
Matomi
uživatel
Obrázek
Ve hře: Matomi
SZ
Strilet do CHTS je zakazany, i kdyby byl CHTS tady na offiku Smart a basta.

At si to dal vyresi na to opravneni, ja jsem si sve kazdopadne rekl, kazdopadne se ospravedlnuji ak se nektere z mojich prispevku nekoho dotkli vice.
# 26.3.2011 18.19
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Matomi :D Češtinu ovládám lépe, než ty, tak s těmahle argumentama jdi někam, ju?:DDD Mě nevyprovokuješ, protože tě mám v <> :)) Jsi jenom dement, co se snaží něco dokazovat, ale něják se ti to nedaří ;) Killeři dojebávají hru?:D ale jdi ty ... představ si WoWko, kde bys jenom expil, nic víc .. Vzpamatuj se už prosímtě :E

EDIT: V žádném prvním příspěvku si mě nesetřel ty trotle .. :D KDyby tady byly pravidla jako na CHP, tak je to v klidu. Já do tebe za piráta nešel, protože pirát je můj i Vrakův účet ;) Nikdo tady CHP pravidla netahá :)
# 26.3.2011 18.27
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Matomi
uživatel
Obrázek
Ve hře: Matomi
SZ
//+30%, Neprimerané množstvo necenzúrovanýh vulgarizmov,vymazal som to nechcelo sa mi to celé cenzúrovať...,Maniak10



Naposledy upraveno: 26.3.2011 20.44

# 26.3.2011 19.30
 
john1
uživatel
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ
prostě a jednoduše: o GM ani nemluvim,takže i kdyby tam afkoval, jak chce (ostatní ani nemusí vědět ,že něco řeší), kill chts je zakázán a notabene kuba ani nemá potřebu přepisovat historku (jak psal vrak)
# 26.3.2011 19.55
Holt některý věci se vracej i s úrokama
xDxDxD
Montik_obnova2
uživatel
SZ
Matomi, ty kreténe co tu meleš za hovna. Já tu hrál dřív, šel jsem na CHP a vrátil se, nevím co máš proti CHP. Navíc na CHP byli normální pravidla jako tady. Byl AFK, jeho chyba, byl jsem taky CH.B.I na Rabbitovém, když začínal. Byl jsem 2 hod AFK přišel jsem a byl mrtvej, stěžoval jsem si? Ne nestěžoval.
A ty Matomi mě neser ty skurve malej, furt tady do každýho jebeš a přitom si malý kid, který by mi to do očí neřekl. Děláš jakoby ti to tu patřilo. A jedno ti řeknu, radši piš slovensky, čeština ti vůbec nejde, to už by aj zhulenej rastafariánec psal líp.
Navíc tvá inteligence je malá jelikož když jsem založil učet: ,,ODLOGUJTE'' a psal s ním, tak si odlogl, i blbec by si všiml, že je tam dvojitečka.

EDIT: Matomi mlč a di si hrát za Patasem na písek.

EHM EHM ! http://img830.imageshack.us/img830/4377/chot.png



Naposledy upraveno: 27.3.2011 12.05

# 26.3.2011 20.06
 
john1
uživatel
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ
TAKŽE : toto je ofik a ne chportal nebo jiny serwer,jsou tu nějaký pravidla a ty se dodržujou(pokud ne hrozí NP),jedno z nich je,ŽE CHTS SE NESMÍ KILLIT A URÁŽET a pod...,takže kdo je chce porušovat,tak jo ,ale s hrozbou NP,komu se to nelíbí,muže jít


BTW:hádky o ničem, prosím o lock někoho z modů,dik
# 26.3.2011 20.20
Holt některý věci se vracej i s úrokama
xDxDxD
MAK_obnova2
uživatel
SZ

"Matomi":Fabo byt tebou zalezu nekde do pi.i a neotvaram si tu hubu na CHTSaka jakym je Kuba, ktory udelal toho vice jak ty s ostatnima tvyma rovesnikama dokopy za celou existenci CHO.


Ale tak to mlč ty hňupe Fabo je tady trochu dýl a trochu víc pro ch toho udělal. Tohle uráží aj mě protože co ON udělal pro CH oproti kubovi je trochu moc. Ty fakt mlč.

Já bych tu pokračoval, ale normální debatou, kdo tu má co vyjádřit ať to řekne, ale slušně. Řeči o portálu budou odmněněny varováním.

Takže si dávejte pozor na to co říkáte.

Ináč :) od kdy se do NP dávají všechny učty? Dyť by se měl dát jen ten účet který nějak porušil pravidla ne? To v reálu jakože když někdo někoho zabije tak zavřou celou rodinu? nvm no.
# 26.3.2011 21.46
 
koly aneb qqqqqq
uživatel
Obrázek
Ve hře: Koly
SZ
Podle logických souvislostí vy takovéto situace měl řešit Gizmo, který však očividně veškerou situaci in-game předal Johnovi, takže pokud ten rozhodl, tak, ač jsem na Vrakově straně, ale jen z přátelského důvodu, si myslím, že nemá cenu se o tom hádat, protože se situace nijak nevyřeší.

Pokud vím, tak (na tomto serveru obvzlášť) vznikaly problémy s CH.T.S. a to z důvodu neúplnosti pravidel, protože ta která se nacházejí v sekci Pravidla a prohřešky postrádají jakékoliv konkrétní informace na toto téma. Nemluvím o tom, že většinou neoficiální důvod dostat se do nějaké organizace tipu CH.T.S. nebo Chmazka bylo je a bude získat skin ve hře a barvičku na foru :-) (O což jsem se taky kdysi pokoušel :-))
# 26.3.2011 23.04
Zde je místo pro vaši reklamu.
Obrázek
Chmatákov prodán
Obrázek
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Dobře, já chci jen vysvětlení, na co je CHTS, který rokne párkrát do týdne? Má to být "policie", která kontroluje furt .. já co lognu, je no a plno lidí má pdo sebou hromady ryb. Kde je potom CHTS? Není. Každý máme soukromý život, ale někteří hráči jsou ve hře o hodně déle, něž naši CHTS. :-)

Jinak MAKu, dík za zastání, ale Matomi toto nepochopí ;)
# 26.3.2011 23.47
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Maniak10
uživatel
Obrázek
Ve hře: Maniak10
SZ Mail ICQ Jabber
Odmoderované (Chvála Bohu), vycenzúrované, LOCK

Btw, kuba to vyťahovanie FB profilov bol fakt trapas... . Takýto argument by nepoužila ani moja 10 ročná sestra...
# 26.3.2011 23.53
MAK_obnova2
uživatel
SZ
A já znovu říkám, proč by to nemohlo bejt open když někdo třeba ještě může přinést nějaký kvalitní názor.

Dle pravidel bych to nechal open..
# 27.3.2011 11.03
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Jenže to asi nemá cenu, protože se Kuba vyhádřit nechce, Gizmovi to je jedno a John se vyjádřil, jak se vyjádřil :twisted:
# 27.3.2011 11.04
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7

Fórum » Archiv » WOTAFAK?! [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.