Chmatákov online


Fórum – AFK potažmo NZ

Fórum » Archiv » AFK potažmo NZ [zamknuto]

crawler4
uživatel
Obrázek
SZ
Můj příspěvek je promluva ke správcům, dotaz i nápad… Dal jsem to sem, upřímně, aby to bylo nejvíc vidět.

Je to zarážející, že po takové době, co jsem chmat opustil, je hra pořád to samé a místo toho, aby se z kojenců stala batolata a ze školáků puberťáci, je takzvaná komunita pořád stejně intelektuálně omezená...
Přejdu k věci: problém nad kterým se pozastavuji je vydělávání AFK... ano těch několik písmen z ďáblových úst ze kterých se mohou všichni zbláznit. Naivně jsem si myslel, že lidé pochopí, že řemeslník vydělávající si afk nikomu neubližuje, nikoho o nic nepřipravuje, ba dokonce ani nelaguje... A přesto dnes účet mojí sestry dostal nápravák za rybaření za pomoci gmouse a nepřítomnosti u pc.
Prosím vás, ještě pochopím, když řemeslníka který není u pc zabije 14ti leté dítě, s pocitem dobře vykonané práce a s určitým pocitem uspokojení, jde po večerníčku do postýlky... ale že i GM je tak naivní a myslí si že budu sedět za pc, tupě vejrat a klikat jak idiot, to mě skutečně dojalo...

Nicméně přejdu k nápadu: Takže, objevil jsem se v NZ a... dál vlastně nemám co psát, tím to totiž skončilo. Koupil jsem si sbíječku, vytěžil pár kamenů a teď tu jen tak stojím (relativní pojem, když nemám nohy, vim :D) a čekám, jestli mi třeba někdo řekne kolik toho mám vytěžit či na kolik hodin tu jsem...
Nápad tedy zní, co takhle zřídit v NZ nástěnku (na styl té co je u rybárny, na rubu,...) do které by mohl psát jen GM a kde by byl seznam hráčů kteří tam jsou a jaký trest pro ně platí. Nejsem aktivní dlouho a co se týče vědomostí o nápravném zařízení, mám velké nedostatky, takže jestli existuje nějaký způsob jak se výši trestu dozvědět, setřete mě, budu jen rád.

Pokud GM uzná, že zavírat do NZ za afk vydělávání je skutečná hloupost, prozře (:D) a bude mě chtít pustit (:D), jde o účet Kakacen008. Jsem malé dítě a Chmatákov je pro mě vším. Nemám jiné zájmy a pojem skutečný život mi nic neříká. Takže pls pls pls upa moc vás prosim, pusťte mě ven!...

A mimochodem, se vším tím trapným cirkusem okolo afk (mám na mysli „Zde již nic není…“ a nápravák) mi přijde jako naprostý vrchol, ještě sebrat skill! Co kdybych měl v plánu poslat příští týden sponzorských 10 000 Kč, protože se mi projekt Chmatákova zalíbil a pokud se pohne s grafikou mapy, má budoucnost? Při tomhle správcování se vám nakonec na Ch. vykašle i to nejmenší dítě. Jste sami proti sobě.
# 12.10.2010 17.20
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

crawler4
uživatel
Obrázek
SZ

koly aneb qqqqqq:

crawler4:Bavím se až potom, co si odtrpím to řemeslný peklo, nechápeš? Pak se bavím skillením magie, bitkama...


Řemeslný peklo… Nikdo to po tobě nechce a je tvoje chyba, že vyděláváš tou nejméně výdělečnou činností. Je velice těžké si něco našetřit a pak jít skillit a pak zase našetřit, že?

Ano, můžu prodávat chobotníky..Když nikdo nehraje. Šetřit, skillit, šetřit, skillit.. taky vzrušující, hm.

koly aneb qqqqqq:

crawler4:

john1:kliker neni zakázanej ,když jsi u PC,což někteří se svojí inteligencí furt nechápou


.D.D.D Chápu, až moc dobře, proto jsem tenhle topic založil.


Asi stále nechápeš, jinak by jsi ho nezakládal.

Aha, vtipálek... a drsnej k tomu. Víš chlapče, tohle Chmatákov. Zaprděná hra kterou nikdo nehraje, nikdo se o ní nestará a přitom mám obrovskej potenciál. Snažim se pomoct a vrátit mu ty časy kdy byl server non-stop plnej.

koly aneb qqqqqq:

crawler4:Nevidim v tom žádný problém, když nebudou lagovat, o co jde? Navíc z toho vyplývá: víc lidí -> víc peněz za vip -> víc srandy -> víc lidí... Jak jsem již psal.


A nechceš rovnou ze začátku do hry 100k a GM práva? Proč by jsi přece nechával svůj počítač s G-mousem puštěný.

Ne, chci povolit afk, nečteš?

koly aneb qqqqqq:

crawler4:Nechápu smysl tohohle drsňáckýho vymezení. Když už mě někdo zavře za úplnou blbost a ještě k tomu mi vezme skill, tak by se snad moh uráčit a sdělit mi, co mám dělat, ne?


To, že nejsi schopen porozumět pravidlům, tě neopravňuje je porušovat.

Aha, všiml jsem si až nakonec, že se snažíš někomu vlézt do prdele a na Ch. to někam dotáhnout... Takže nemá cenu tě přesvědčovat viď? I kdybych měl tisíckrát pravdu... Prober se, tohle je Chmatákov. Začni myslet vlastní hlavou.



Naposledy upraveno: 13.10.2010 21.40

# 13.10.2010 21.37
 
hatake kakashi
uživatel
SZ

HoNzík21:P:Řekneme to ak že John neumí nic jine než davat bany ..


Eh, byl jsem GM, takže se předem omlouvám za velmi vulgární a dlouhý komentář. Mladší 18 let se, prosím, snažte vulgarity ignorovat, či přeskakovat. Stay light, jděte si udělat popcorn, tohle bude zajímavé.

Honzíku, k tvojemu příspěvku můžu napsat jen toto: "si zabil".
Hra má být zábavná, má být pro odreagování se. GM jsou v drtivé většině MMORPG placeni a to dost dobře. John ve hře není pro to, aby se tam kurva čuměl na zkurvený dementy jako jsi ty, ale aby tu hru čistil od debilů, malých fracků co si myslí že jsou hard cool když umí "hackovat", "bugovat", "crackovat" a já nevím co dále. Jsi k smíchu. Táhni do píče, když tomu nerozumíš. John se snaží, aby ve hře bylo čisto, aby tam nelezli lidé podobní tobě nebo dokonce hůře, smartovi. BANy jsou od toho, aby se dávali za porušování pravidel. Opět srovnám (WoW) - jakákoliv "vulgární" stížnost na GM = BANIP na 100 let a ruší se ti všechny účty, buď rád za to jak je john hodný. Vaše neustálé rýpání odrazuje kohokoliv cokoliv zorganizovat, od soutěže o prut až po dlouhodobý quest. Jste hovada, nic míň nic víc. John je někdo výš, někdo, na koho si nemůžeš dovolit ani ukázat prstem, už si to kurva uvědom. Pokud máš problém s gamemasterem, táhni si na metin, nebo podobnou dětskou hru, kde takové výjevy malých arogantních kryplů tolerují. John není placený, dělá to čistě ze své vlastní dobré vůle. Mám pro tebe pár shrnujících slov: VYPADNI Z INTERNETU DĚCKO.

Catch up:Brál bych za GM, člověka jako je FaboŠ. Samodřejmě nemohl by to být John2, to už by bylo moc.


Jenže tvoje slovo má, naštěstí, hodnotu hovna.

Catch up:Palec DOLE Johne.


Prostředníček "HORE" kečupe.
# 13.10.2010 21.39
Přišel ke mně ksicht,
chodil nám v backstagi;
Říkal za pár let, budeš ten nejlepší.
Říkám za pár let, už budu v prdeli,
Zní to komicky, že jsem mu nevěřil...
koly aneb qqqqqq
uživatel
Obrázek
Ve hře: Koly
SZ
Stručně: Ano, afk skillení je skvělý, každý bude chtít do hry, která je plná "hráčů", kteří ani neodpovídají. Navíc se zvýší počet malých capartů, což jen přiláká starší hráče a pozvedne to hru. Caparti budou mít hodně peněz, z toho plyne hodně VIP a to také silně zýší úroveň hry.

Ano, já mám hodně zapotřebí lézt někomu do řitního otvoru, já to přece hraju každý den a potřebuju podporu všech ostatních obranaplskurňafix už.


crawler4:Prober se, tohle je Chmatákov. Začni myslet vlastní hlavou.



Prober se, tohle je Chmatákov. Začni žít svůj život.
# 13.10.2010 21.52
Zde je místo pro vaši reklamu.
Obrázek
Chmatákov prodán
Obrázek
crawler4
uživatel
Obrázek
SZ
.DDD Čekal jsem lepší argumenty, na tohle zareaguju zítra.
Jinak mám nesmírně v oblibě cápky co se naváží do cizích životních stylů, když o nich nic neví. Z tvého stylu psaní jsem usoudil, že nemluvím s totálním hovadem...teď ses jím ale stal, je mi líto.
Dobrou všem*
# 13.10.2010 22.15
 
Custom
uživatel
Obrázek
Ve hře: Pk_šašo , Custom
SZ Mail
Na tomto fore sa začali vyskytovať noobovia typu Crawler CatchUp ktorý hrajú chmat 2 týždne a už sa navažaju do každého od Mattyho cez Jirekyho až po Kolyho ... nebudem menovať všetkých ale MODOVIA ! trošku to tu udržujte lebo prvé 3 prispevky sú k téme ostatné ... vidˇtoto téma 3-(

K tomu ešte trušiť zakaz AFK tak to by tu bola už ANARCHIA Gizmo može odstraniť antibugy nech ssa tu buguj rozdať všetkým prava ... Toto je ten na*ebnutejší napad aký som kedy videl
# 14.10.2010 7.28
Kto chce skin PM dohodneme sa :)


SZ
Custom, ty asi nevíš kdo to je, viď? Noob si možná tak ty, nehraješ to ani rok a už děláš velkého kluka. Vladdys to hraje kolik let? 3-4? Crawler asi taky tak. Tak tu nekecej ho*na. Nechápu proč se to nedá. Nechápu Kolyho příspěvky... Naco to hrát když se o tu hru nikdo ani nestará? Nic tam není? Aha, moc si stěžujeme a bzerujeme, díky tomu nejsou Q... Tak banujte ty malý smrady a pak vás nikdo buzerovat nebude.
Celkem dobrý no, pár jedinců věk cca 9 let na tebe bude nadávat a ty se s tim necháš vylejt a neděláš Q pro ostatní když to ostatní nedělaj nic. Se nad tim zamyslete už proboha... (Koly, Custom) Neurážim tim Johna, ale převážně je o to lidech ktří maj větší postavení než normál hráči. Hráči asi tomu noobiku nedaj ban ne?
Nevím, tohle myšlení mě tu už štve. Zamyslete se nad problémem a pak uvažujte sakra už.
# 14.10.2010 7.51
 
Yamallda
uživatel
SZ Mail

Custom:Na tomto fore sa začali vyskytovať noobovia typu Crawler CatchUp ktorý hrajú chmat 2 týždne


Když nevíš, radši mlč...
# 14.10.2010 10.29
 
Kozel_CZ
uživatel
Obrázek
Ve hře: Kozzel remda, Heroin
SZ ICQ Skype
Už to tu padlo mnohokrát, ale něco připíšu.

Vladdis, jsi nejlepší, nejstarší, nejuznávnější hráč CHmatákova, ale nikdo tě tu nechce.

Jak jsem se dozvěděl, tak i n Portále zakládaš témata jestli tě chcou lidi z5 do hry to je hard...
Nevíš nic o hráčích, hraješ pár dní a máš ihned keci, jestli tě baví rýpat, zakládat stupidní téma tak zde není na to správné místo..
Jen a jen TY si myslíš jak jsi strašně "OLD SCHOOL" ale přitom jsi hovno u cesty..

Možná z těchto přízpěvků pochopíš, co se ti všichni snažíme říct a poslechneš..

Nazdar.
# 14.10.2010 12.10
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Mě se ,,líbí,, hráči,kteří udělají přestupek,dostanou trest a běží zatepla na forko sdělit všem zprávu,jak byli neprávem potrestáni.Vzápětí se objeví další,kteří by hned měnili pravidla hry,GM a CHTS by vyházeli a řeší,komu dát práva.To chcete mít z ofiku druhý jabko potažmo první hrušku?Proč si myslíte,že práva GM mají 2 dospělí chlapi?To je snad jasný ne?...GM i CHTS jsou neustále ve hře a to,že už nehraje tolik lidí jako dřív,není jejich vina,je to naprosto normální koloběh života,něco končí,něco začíná...Někdo přešel na jiný hry,někdo chodí za holkama,někdo nastoupil na jinou školu,kde už není prostor pro nějakej chmat,někdo prostě skončil,protože ho chmat už nebaví.Je zbytečný tu furt hrotit věty typu,jak to udělat aby zase hrálo víc lidí atd.,to má jako Giz a john vylepovat plakáty,aby tu hrálo víc lidí?Prostě doba,kdy bylo plno,není a nemá smysl se v tom furt rejpat...Starý časy prostě nijak vrátit nejde....
Kečupe:k tobě snad ani nemá smysl se jakkoliv vyjadřovat,ty jsi pro mě na úrovni Patase (vylízaná hlava),odněkud jsi vylezl po x měsících,chováš se tu jako spasitel a veeelkej player,o tom co se ve hře dělo za tu dobu,co jsi nehrál,víš úplný kulový,máš pocit ukřivděnýho děcka,kterýmu někdo sebral hračku (john ti nezměnil hesla a už je říjen,no lol,co on si to vůbec dovolil že?),ale to co jsi dělal ve hře,na to jsi jaksi pozapomněl.... Já si rozhodně nesednu na pr.el z toho,že jsi kdysi (minulý čas) hrával...Mimochodem moji postavu si do dr.ky neber,já tě mám taky někde a vyvedu tě z omylu:postavu ručně naskillit jde úplně v pohodě,chce to jen trpělivostxD
# 14.10.2010 13.35
 
crawler4
uživatel
Obrázek
SZ

koly aneb qqqqqq:Stručně: Ano, afk skillení je skvělý, každý bude chtít do hry, která je plná "hráčů", kteří ani neodpovídají. Navíc se zvýší počet malých capartů, což jen přiláká starší hráče a pozvedne to hru. Caparti budou mít hodně peněz, z toho plyne hodně VIP a to také silně zýší úroveň hry.

Ve hře si myslím bude i někdo, kdo zrovna netěží... Když si nahrabeš přes noc, ve dne nemáš důvod být afk. Nevim jak jsi vydedukoval, že hra bude plná capartů. To se může stát a nemusí. Myslim, že hra je teď v pěkných hovnech, jen se podívej: ve hře je 10 hráčů (5 začínajících u rybárny, 4 v nápraváku a john..), na fóru 7 aktivních lidí, vysněný přechod na novou grafiku skončil u postav a vůbec nic se neděje. Přitom jak jsem řek už několikrát, hra měla obrovskej potenciál a byly jiný časy.
Tím plynule přecházím k Santee. Ano, "Je zbytečný tu furt hrotit věty typu,jak to udělat aby zase hrálo víc lidí atd.", to už jsem taky poznal. Jelikož vedení a někteří další si nejsou schopni připustit alternativy, které by hru zpříjemnily. Mimochodem, nikde jsem neřekl, že jsem byl neprávem potrestán. Rozhodně tu nebrečim nad tim, že mám nápravák- stačilo 'někomu' napsat a jsem venku...ale co viď, do hry už stejně nepáchnu .) ...
Custom: Rozesmáls mě. Mykky ti to tak nějak řek, já snad jen dodám, že člověk, který hraje 2 týdny, může mít klidně lepší názor než debílek hrající třeba půl roku (tak nějak jsi tu dlouho, viď?)

Chmat nepovažuju za dobrou výplň volného času, i kdyby bylo ve všem po mém, nicméně třeba jedna killovačka týdně by byla fajn. Ale vás asi baví být ve hře v pěti a spokojeně si ručně rybařit. Patlejte se v tom dál, váš čas, váš život..*
# 14.10.2010 14.23
 
Custom
uživatel
Obrázek
Ve hře: Pk_šašo , Custom
SZ Mail
A už je to s tohoto jedna velka hadka ... takto končia všetky témy na officialnom fore hry chmatakov ...

No pustte sa do mňa vy hyeny :D
# 14.10.2010 14.30
Kto chce skin PM dohodneme sa :)
CatchUP
uživatel
Obrázek
Ve hře: WaRRioR FoR VY
SZ Mail ICQ Jabber Skype
Jakake Fakashi: GM si sice byl, ale ani nevím jak na to mohlo dojít. Kdyby ti ty GM práva měl dat Gizmo, tak je nikdy nemáš. Byl jsi stejný jako my všichni. A o tom, že ses změnil to ani nezkoušej, to je dost starý. Svým komentářem si akorat dokázal, že si myslíš, že pro CHO jsi něco více, že můžeš psát na forko nadávky, urážky atp a nebudeš za to potrestan. Ho*no. Myslím si, že kdyby tu byla párečka schopných módu tak máš BAN + BAN IP na forko, jako na svých starých účtech.

Kozel: Nezkoušej se sem vtírat. Hovno u cesty seš možna ty. Kozel, velkej OLD SCHOOL, který si nechá udělat z účtů veřejňak. FAIL. Když je tam topic Vaše Fotky a přispěju tam co jiného než fotku tak to nemělo žádnou spojitost se hrou.

Ikdyž tu na forko nýnější komunita mě nechce, tak mě to nevadí, protože na CHO zůstane vždy minimálně 1% opravdových hráčů, kteří budou vědět kdo VladdiS byl, je a bude.
Když se někdo zeptá, kdy byl Chmatákov na své nejlepší úrovní, tak s přesvědčením můžu říci, že v té době, kdy tam byl VladdiS. Byl jsem zmrd, pro někoho zmrdem zůstavam. Ale byla to doba, která teď už je jen v naších vzpomínkách a myslím si, že tam věčně zůstane. Doufam, že za desítky let, uděláme sraz těch nejlepších Chmatákovských hráčů a já budu mezi nima co jsem "něco" dokázal. Ano, CHO je pouze hra, ale pro některé to bylo něco více. Ty celodenní killovačky, hovory na Skypu, klanové války, tresty NP, BAN, BANY IP, okamžiky co se nedají teď ani popsat.

Myslím si, že každý hráč co tuto dobu zažil by se mnou 100% souhlasil, copak jen hráč, i GM, CHTS, CH.B.I, CHUJ atp.

Teď je CHTS něco více a to je chyba. Zlatá OLD verze, kdy CHmatákov byl opravdu jen hra, války mezi PK a CH.B.I, ta nenávist, která ve většině případu přerostla v dlouhodobé přátelství. To je Chmatákov.



Naposledy upraveno: 14.10.2010 19.19

# 14.10.2010 19.05
Citát, který mě vážně dojal.
"Nač tahat minulost tam, kde již nemá budoucnost".

Obrázek
Obrázek
Antonio
uživatel
Obrázek
SZ

CatchUP:Jakake Fakashi: GM si sice byl, ale ani nevím jak na to mohlo dojít. Kdyby ti ty GM práva mě dal Gizmo, tak je nikdy nemáš. Byl jsi stejný jako my všichni. A o tom, že ses změnil to ani nezkoušej, to je dost starý. Svým komentářem si akorat dokázal, že si myslíš, že pro CHO jsi něco více, že můžeš psát na forko nadávky, urážky atp a nebudeš za to potrestan. Ho*no. Myslím si, že kdyby tu byla párečka schopných módu tak máš BAN + BAN IP na forko, jako na svých starých účtech.

Kozel: Nezkoušej se sem vtírat. Hovno u cesty seš možna ty. Kozel, velkej OLD SCHOOL, který si nechá udělat z účtů veřejňak. FAIL. Když je tam topic Vaše Fotky a přispěju tam co jiného než fotku tak to nemělo žádnou spojitost se hrou.

Ikdyž tu na forko nýnější komunita mě nechce, tak mě to nevadí, protože na CHO zůstane vždy minimálně 1% opravdových hráčů, kteří budou vědět kdo VladdiS byl, je a bude.
Když se někdo zeptá, kdy byl Chmatákov na své nejlepší úrovní, tak s přesvědčením můžu říci, že v té době, kdy tam byl VladdiS. Byl jsem zmrd, pro někoho zmrdem zůstavam. Ale byla to doba, která teď už je jen v naších vzpomínkách a myslím si, že tam věčně zůstane. Doufam, že za desítky let, uděláme sraz těch nejlepších Chmatákovských hráčů a já budu mezi nima co jsem "něco" dokázal. Ano, CHO je pouze hra, ale pro některé to bylo něco více. Ty celodenní killovačky, hovory na Skypu, klanové války, tresty NP, BAN, BANY IP, okamžiky co se nedají teď ani popsat.

Myslím si, že každý hráč co tuto dobu zažil by se mnou 100% souhlasil, copak jen hráč, i GM, CHTS, CH.B.I, CHUJ atp.

Teď je CHTS něco více a to je chyba. Zlatá OLD verze, kdy CHmatákov byl opravdu jen hra, války mezi PK a CH.B.I, ta nenávist, která ve většině případu přerostla v dlouhodobé přátelství. To je Chmatákov.



Jakože nedá... 3-(
Poslouchej se ty chytráku co bleješ ... Ty nám všem oznámíš, že se vracíš a snažíš se okomentovat každé téma inteligentní připomínkou a stejně 50% z toho je bl*ost...Tak tu nemel nic o vtírání.
# 14.10.2010 19.16
I want to remain in anonymous.
CatchUP
uživatel
Obrázek
Ve hře: WaRRioR FoR VY
SZ Mail ICQ Jabber Skype
Teď mě prosím tě řekni, kdy jsem oznámil, že se vracim. Jenom jsem podle pravidel zažádal o změnu hesla. Když mi vyhověl s odpovědí i Gizmo, tak si myslím, že takový OTs mám v ****...
# 14.10.2010 19.20
Citát, který mě vážně dojal.
"Nač tahat minulost tam, kde již nemá budoucnost".

Obrázek
Obrázek
Antonio
uživatel
Obrázek
SZ

CatchUP:Teď mě prosím tě řekni, kdy jsem oznámil, že se vracim. Jenom jsem podle pravidel zažádal o změnu hesla. Když mi vyhověl s odpovědí i Gizmo, tak si myslím, že takový OTs mám v ****...


Není to náznak, že chceš zase hrát?...
BTW: Proč že chceš to heslo změnit? :P
# 14.10.2010 19.24
I want to remain in anonymous.

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Fórum » Archiv » AFK potažmo NZ [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.