Chmatákov online


Fórum – Tip na nového Q

Fórum » Archiv » Tip na nového Q [zamknuto]

Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Zakládám tohle téma pouze z jednoho jediného důvodu a to proto, že původní bylo smazáno, blíží se spuštění nového serveru a je nás hodně, kdo se na něj chystají a s novým Q se budou muset ve hře potkávat. Rozhodnutí je samozřejmě pouze jen a jen na autorovi, jde mi jen o vyjádření nás hráčů, kteří ofik hrají.

Pište sem prosím jen vaše tipy, nic víc, žádný hovadiny tipu WPE apod., budu to promazávat (opakuju PROMAZÁVAT, aby mě pak někdo nenařkl, že jsem zrovna JEHO příspěvek smázla)
# 30.1.2012 11.08
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6

Kristyna_Graffitka
uživatel
SZ
Opět všem moc děkuji, cením si vaší podpory fakt maximálně, dokázali jste mi, že to co dělám už roky prostě má smysl :) Baví vás to a to mě těší.

Díky moc rovněž Santee za tento topick, bez ní bych asi nezjistila, kolik lidí mě má rádo/má o mě dobré mínění/baví je mé Q/chtějí mě podpořit atd. Je fakt krásné to vidět :)

Jinak doufám, že tolik lidí, kolik dalo příspěvek tj. asi 50+ bude taky hrát nový server! :D
# 31.1.2012 19.05
 
TeRiNeČkA
zablokován
Obrázek
Ve hře: Terinečka
SZ Skype
Samozřejmě jsem zapomněl dodat ještě Sama, to by bylo také fajn, prostě jsem pro člověka, kterému se dá věřit, nikomu nebude nadržovat, bude nekompromisní.



Naposledy upraveno: 31.1.2012 20.31

# 31.1.2012 19.36
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
MangoxD
uživatel
Ve hře: Mango
SZ
Santea, John nebo Palanda :-)
# 31.1.2012 20.16
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Myslím si, že většina z vás už sem napsala a nemá význam nechat téma odemčený ještě týden a čekat, až se vyjádří pár lidí, kteří sem lognou jednou za čas, takže se vyjádřím i já a tím to uzavřu.
Pročetla jsem poctivě všechny odpovědi, smazala zbytečný věci, který sem nepatřily, ale tak, abych nikomu neuškodila v jeho vyjádření.
Objevilo se tu pár jmen, které se opakují pořád dokola a hráči by je rádi viděli na postu Q. Vezmu to postupně, napíšu k tomu svoje tak, abych nikomu neublížila a neukřivdila.

Bajo, Sam, Fabos, Vrak - výborní hráči i killeři, Sam jako GM taky skvělej, hrávali hodně dřív, ale problém je ten, že nehrají teď a pokud jo, tak jsou ve hře jen na chvilku. I když se Bajo chce vrátit, sám napsal, že neví, na jak dlouho. Přece jen parta, která tu s ním byla ve staré verzi, už tu dávno není a nikdy nebude.

Amazonka - dospělá ženská, která nepodvádí, ale přece jen hraje strašně krátce a málokdo ji zná, spoustu věcí neumí a teprve se je učí od ostatních, btw. má rodinu a je otázka, jak ji hra dlouho bude bavit.

Santea - tady není co řešit :), hraju proto, abych si zaskillila a pomohla druhejm, nic víc, nic míň. Peníze, který vydělám, tak rozdám, nezajímají mě žádný nasyslený věci v bance ani posty, nechci to dělat a vůbec o to nestojím. Ale díky za důvěru :)

Kristyna_Graffitka - tipovalo ji hodně lidí, ale upřímně a na rovinu, jak jsem to pročítala, jsou to převážně (opakuju PŘEVÁŽNĚ!!) hráči, kteří ji znají (opakuju ZNAJÍ, ne že JSOU) z jabka. Hodně jich tam přešlo z ofiku a nebo naopak z jabka přešli někteří sem, takže její jméno napsali a tím vyjádřili spokojenost s tím, co dělá. Ona sama o sobě psala, že je na sebe pyšná i na to jak vykonává dobře svůj post Q a hráči ji mají rádi. Proto nevidím žádnej důvod, aby svoji práci, která ji baví a s kterou je ona sama i hráči okolo ní spokojeni, opouštěla. A dělat Q na dvou rozdílných servrech by jaksi nešlo ...:), nehledě na to, že by to nedělalo dobrotu...

Já mám pár tipů taky, ale jsou to hráči, kteří už nehrají a těžko začnou, případně se ve hře jen mihnou - koly, Fabos, Sam nebo mají provařenou minulost - že jo Mario :), všechno skvělí kluci.

Takže mi zůstaly jen 2 tipy, který sem napíšu (jejich jména už se tady taky objevily). Jako Q už jsem je měla vytipovaný ve chvíli, kdy Giz založil svůj topic na nábor. Podotýkám, že mě vůbec neovlivnily vaše názory, já si za svým vždycky stojím.

Terinečka - starší kluk, kterej není žádnej debílek, chytrej, inteligentní, slušnej a chmat hraje hrozně dlouho.

Palandaa - nepíšu ho sem z toho důvodu, že je to můj nevlastní syn, ale proto, že je jeden z mála, kdo by to mohl dělat (možná ještě s Teri jako tým, taky jedna z variant). I když to byl dřív idiot, teď je v poho a je svým způsobem praštěnej, což je velký plus na pozici Q. V hlavě to má srovnaný, není to žádnej blbeček, hráči z něj mají respekt, umí si sjednat pořádek, je nad věcí, hru nehrotí, hraje jako myslím jedinej aktivní hráč chmat téměř úplně od začátku, takže to má zmáklý a ví, co a jak dělat. Jeho q, který dělal, byly bezkonkurenčně nejlepší, (viz poslední s UFOnama) za celý ty roky co hraju, ze všech. A hlavně nepatří k těm, kteří by do hry dávali plno věcí a odměn, jde mu o to, aby si každej zablbnul a to je myslím nejpodstatnější.

Můj názor je ten (ať se to některým líbí nebo ne), že na novým serveru by měl jako Q zůstat člověk, který hraje jen ofik. Přece jen by to byl fér, protože novej server je vlastně náhrada za tento původní, i když tam bude pro každýho vše od začátku, ale je to pořád ofik.
Jabko i ofik jsou sice naprosto totožný hry, který se liší pouze ve verzích, ale jinak je to naprosto rozdílnej server a na každým jsou jiný pravidla a zákonitosti. Proto by bylo spravedlivý vůči lidem, kteří hrají tady, aby to zůstalo v jejich rukou. Neodsuzuju ty, kteří přešli jinam, mají na to právo, můžou si hrát kde chtějí, ale spravedlivý by bylo nechat to lidem, kteří tady zůstali se mnou i johnem, i když šel ofik úplně do p.....

Jak jsem již psala v úvodu, je to pouze jen tipování a debata vás, takže díky všem za hlasy a slušný psaní. Je to můj topic a na rozhodnutí autora hry to nemá absolutně žádnej vliv.
Tímto téma uzavírám a zamykám, stará větev chmatu se vyjádřila :), hawk
# 1.2.2012 11.17
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6

Fórum » Archiv » Tip na nového Q [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.