Chmatákov online


Fórum – Tip na nového Q

Fórum » Archiv » Tip na nového Q [zamknuto]

Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Zakládám tohle téma pouze z jednoho jediného důvodu a to proto, že původní bylo smazáno, blíží se spuštění nového serveru a je nás hodně, kdo se na něj chystají a s novým Q se budou muset ve hře potkávat. Rozhodnutí je samozřejmě pouze jen a jen na autorovi, jde mi jen o vyjádření nás hráčů, kteří ofik hrají.

Pište sem prosím jen vaše tipy, nic víc, žádný hovadiny tipu WPE apod., budu to promazávat (opakuju PROMAZÁVAT, aby mě pak někdo nenařkl, že jsem zrovna JEHO příspěvek smázla)
# 30.1.2012 11.08
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6

palandaa
uživatel
Obrázek
Ve hře: Palandaa
SZ Mail ICQ Jabber Skype Web
můj typ?
Uz sem o tom premyslel
Kdyz to reknu na plnou hubu, muj typ je Vrak.
Chmatakov uz hraje par let, sice to neni zadny andilek a z osobniho zivota ho rad nemam, ale musim rict, ze ikdyz je to zm*d, tak v zadnym pripade to neni podrazak a je velice zodpovedny, takze jemu bych tady jako malo komu veril =)

Pisu z mobilu, omluvte chyby
# 30.1.2012 11.17
https://www.facebook.com/photo.php?v=761893750493339&set=vb.100000181633537&type=3&theater
Obrázek


SZ
Já bych byl rád kdyby se stal novým Q palanda.Hraje chmat taky velikou řadu let je zodpovědný umí pobavit zvládá demenci ostatních :D a mnoho dalších věcí.
Navíc jako chts se osvědčuje náramě a včerejší akce se mu nesmírně povedla :)
Už nevim co víc prostě je to můj člověk.:-[
# 30.1.2012 11.36
 
Bajo
uživatel
Ve hře: BajoOo
SZ ICQ Skype Web
Je nejaký zoznam ľudí čo majú záujem? pretože ja som tu nebol rok v hre, teraz keď sa chystá nový server, wipe tak sa chystám začať znova hrať aj keď nie v takej aktivite ako predtým ale predsa... Ale vrátim sa k téme, chcel by som zoznam preto lebo neviem kto ešte hráva a kto nie.
# 30.1.2012 12.45
Škoda, že tu už nikoho nepoznám.
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
pokud se Bajo chysta vratit, tak ja jsem pro Baja .. Dlouho tu nebyl, moc lidi nezna a je zodpovedny a da se mu verit => pro me jasny favorit .. :)
# 30.1.2012 12.49
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
TeRiNeČkA
zablokován
Obrázek
Ve hře: Terinečka
SZ Skype
Můj tip bude obsahovat více lidí a to z toho důvodů, že tihle mají můj obdiv, důvěru a respekt. Jedná se především o hráče Palanda, Santea, John, ale i Kuba. My, jakožto hráči těmto lidem plně důvěřujeme a myslím si, že by to bylo takhle nejlepší, když už by to ovšem nevyšlo, tak bych tyto lidi viděl rád na vyšších postech na novém serveru ;)
# 30.1.2012 12.52
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
Bajo
uživatel
Ve hře: BajoOo
SZ ICQ Skype Web
Fabos : ono teoreticky by to aj šlo, vždy som mal túžbu po tom byť GM,Quester ale vždy som hral na druhej strane, bol som vždy najhorší, najväčší killer a každému som robil zle, ale časy sa menia :D. Každopádne keď Gizmo bude chcieť tak si vyberie sám, kontakt na mňa má, pokiaľ bude Q niekto ako palanda,john,fabos,santea tak mi to vadiť nebude lebo o tých ľudoch viem že sú normálni :)
# 30.1.2012 12.57
Škoda, že tu už nikoho nepoznám.
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Neznamena, ze jsi byl killer, ze jsi byl ten spatny .. Za tu dobu, co te znam a co jsme spolu rubali a tak, zapusobil si na me tak, ze nejsi zadny hazl a da se ti verit :)
# 30.1.2012 12.59
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Bajo: seznam není žádnej, je to pouze tip od každýho (můžeš dát klidně i někoho, koho znáš dlouho, protože někteří, i když pár, ještě hrají)

Edit: prosím, nepište sem ti z vás, kteří už to někdy udělali, moje jméno, nechci to dělat, nemám o to absolutně žádnej zájem. Jde mi jen o to, aby sem fakt napsali ti ofíkáři, kdo chtějí hrát novej server prostě nějakej tip na svýho kamaráda, případně novýho Q. Já se taky pak vyjádřím :). I když, jak jsem to už psala v tématu, rozhodnutí je jen a jen na autorovi.
# 30.1.2012 13.00
 
Bajo
uživatel
Ve hře: BajoOo
SZ ICQ Skype Web
Fabos : ja viem ako si to myslel... :)
Santea : Aha, tak svôj tip som už napísal vyššie

preistotu ešte raz :

Palanda a Fabos
# 30.1.2012 13.04
Škoda, že tu už nikoho nepoznám.
john1
uživatel
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ
Pokud to budou chtít dělat a giz si je vybere,tak Palanda a Terinečka
# 30.1.2012 13.18
Holt některý věci se vracej i s úrokama
xDxDxD
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Jak už jsem to psala, je to jen obyčejnej pokec lidí, kteří tuhle hru hrajou, o někom, kdo by byl na Q dobrej, nic víc, nic míň. S Gizem to vůbec nesouvisí, protože on si vybere sám.

Takže pokud tu bude někdo mít hodně hlasů, vůbec nic to neznamená, je to opravdu jen pokec ofíkařů, tak to tak berte.
# 30.1.2012 13.33
 
Kozel_CZ
uživatel
Obrázek
Ve hře: Kozzel remda, Heroin
SZ ICQ Skype
Jsem pro Graffitku. .:)
# 30.1.2012 13.49
 
[Smiling]
uživatel
Obrázek
Ve hře: [smiling]
SZ Mail
Jak psal kozel, tu holku znám dlouho a v tomhle "oboru" se už vyzná:))
A co já?:D
# 30.1.2012 13.51
 
Duch
uživatel
SZ
Offik nehraju už nějakej pátek ale pokud bych měl bejt pro někoho tak rozhodně Bajo který byl vždy hráč kterého sem uznával i když sem ho neměl rád ale na postu Q by se určitě osvědčil skvěle jako se kdysi osvědčil v killení.

Další koho bych zmínil je Graffitka, mnozí asi budou proti ale já osobně sní nikdy problém neměl pro mě to byl byla vždy férová hráčka, rozumná a umí dobře oživit kolektiv pro ostatní což prokázala na pozici GM v jabku s pár dobrýmy nápady na oživení hry jak pro killery tak i pro ostatní hráče.

Posledního asi Palandu nikdy sme se nemuseli a občas trochu vyjede ale tak to je podle mě potřeba pro ty lidi tam aby je někdo taky trochu zrubal a ukázal jim kdo je pánem a vtomhle bych zas volil Palandu, je to old player takže ví jak to tam chodí a nenechá si dělat na hlavu + je snim sranda a lidi ho berou teda aspoň určitě old playeři.



Naposledy upraveno: 30.1.2012 14.05

# 30.1.2012 13.55
 
FryFox
uživatel
Obrázek
SZ
Santea , Patrí k tím ktorý si to zaslúžia. keby ,že sa tam chce dostat už tam dávno je. Takže neviem či je o odpoveď na správnom mieste. Tak potom jedine Palanda.
# 30.1.2012 14.04
STOP CENZUROVANI INTERNETU

Stránky: 1 2 3 4 5 6

Fórum » Archiv » Tip na nového Q [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.