Chmatákov online


Fórum – dmg zbraní

Fórum » Nápady, návrhy, připomínky » dmg zbraní [zamknuto]

Houg_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Houg,fappy
SZ Mail Skype
Ahoj, takže dnes po pár fightech jsem se rozhodl dát návrh na změnění dmg zbraní. Docela dost mě vadí roták, se kterým je schopný bojda zabít kohokoliv pod 225 HP na 1 kritický zásah(natož když jsou rotáky 2 a více), tudíž fight o 1-2 hitech... strašná "zábava". Tudíž roták skrouhnout na takových 70 by asi byla good idea. Dále už to jen sepíšu:
roták - 70
bílej - 25
černej - 18
blesk - 42
harpa - 20
# 7.8.2014 22.05
 
  • Hodnocení návrhu
  • Hodnocení: 75 %     Hlasovalo: 13
  • Souhlasíte se změnou?
  • Ano7 hlasů, 37 %37 %
  • Ne6 hlasů, 32 %32 %
  • Něco bych ještě pozměnil5 hlasů, 26 %26 %
  • Nechci měnit dmg zbraní0 hlasů, 0 %0 %
  • Chci změnit dmg jinak1 hlas, 5 %5 %
  • Celkem 19 odpovědí
    Anketa již byla ukončena.

Stránky: 1 2 3 4 5

The Blazik
uživatel
SZ
Souhlasim,killit s kulasem se nevyplatí,tak bych byl rád aby se to vrátilo do starýho dmg...ten roták bych zdražil ale dmg nechal tak,je to s rotákem o ničem ale je dobrej na příšery a na poděly,taky podle toho 80k neni levný..teda rotak si dá kulas jak nic,ale když bude dmg z5 tak to bude trošku vyrovnanější,ale furt vyhraje dražší zbraň.
# 7.8.2014 22.21
 
Houg_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Houg,fappy
SZ Mail Skype
Jde o to, ze ten fight je prostě o 1 hitu. když by se dala dmg rotáku na 70 a do příšer by dával taky 70, tak by to zůstalo spis určený pro příšery a do fightu by se to tolik nebralo(nevím jestli to jde udělat, nebo je procentuálně snížena dmg všech střelnejch do příšer). Taky by se dal samozřejmě zlevnit, ale uvidíme, pro co rozhodne komunita, jestli si to někdo přečte.
# 7.8.2014 22.25
 
Kozel_CZ
uživatel
Obrázek
Ve hře: Kozzel remda, Heroin
SZ ICQ Skype
Návrh přijatalnej, protože dnešní souboje jsou o vteřinách.. A nemluvim o to když to je 2v1 to je temer bez šance. Nebo místo snižování DMG jednoduše všem povoláním navýšit HP min. o 150 hp..

Malinko bych upravil ty DMG
roták - 50
bílej - 25
černej - 16
blesk - 40
harpa - 25
# 7.8.2014 22.29
 
Houg_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Houg,fappy
SZ Mail Skype
Víš jakou má kadenci harpa? Pokud vím, tak by měla být rychlejší nebo stejně rychlá jak kulas, ale nejsem si jistý. K tomu rotáku: na 50 už je podle mě fakt moc málo, ale přes 80 bych taky nešel. Jinak k tomu zvedání HPek: už to tady někde bylo myslím a vyšlo z toho, že by to byla nejsložitější cesta, ale taky o tom nevím nic na 100%.
# 7.8.2014 22.35
 
Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
jenom hádáte... chcete větší dmg pro mystika? zas budu poslouchat že mystik je moc OP že má 6545165 hp a k tomu miliardu dmg... menší dmg rotáku? když dám dmg 80, dmg kulasu budu muset snížit aspon na 10... zvýšení HP nejde... to už tu bylo, stačí umět číst :D

ale tak fajn... kvuli podělům, celkovej dmg všeho se posnižuje.. rovnoměrně (žádné roták 50 a bílej 25, si vypočítej kolik kdo dá dmg za 5 sekund (roták 100, bílej 150), koupil by si pak roták? :D)
# 7.8.2014 22.51
MAK_obnova2
uživatel
SZ
Dmg zbraní by chtělo změnit

BTW:

xD upe jsem čekal kdy tu fredy napíše nějakou ze svých klasických kravin (kterou píše do každého z příspěvků tohoto typu)

velký Fredy_TheDamageControler

prostě ti to nejde fredy :) a nikoho tvoje příspěvky v topicích o zbraních (které jsou vždy o tom samém) nezajímajíííí



Naposledy upraveno: 7.8.2014 22.55

# 7.8.2014 22.52
 
kubicek307
zablokován
SZ

MAK:Dmg zbraní by chtělo změnit

BTW:

xD upe jsem čekal kdy tu fredy napíše nějakou ze svých klasických kravin (kterou píše do každého z příspěvků tohoto typu)

velký Fredy_TheDamageControler

prostě ti to nejde fredy :) a nikoho tvoje příspěvky v topicích o zbraních (které jsou vždy o tom samém) nezajímajíííí


a z normální diskuze se zase stává flame téma , protože ste/si dement/i
Hlavně žes nám maku napsal kvalitní post k tématu jak by to chtělo změnit dmg pěkne potom cos napsal tu sračku upravil to abys byl strašně imuní proti warnu 3-(
# 7.8.2014 22.55
 
Houg_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Houg,fappy
SZ Mail Skype
Jsem rád za každý názor, ale teď k věci: Roták na poděl by mě nevadil, ale nejde to skloubit dohromady. Hlavní je zbavit se fightu o 2 hitech. A když si přečteš pozorněji vršek, uvažovali jsme zařadit roták spíše na příšery nebo by se z toho dal udělat roták podobný tomu reálnymu. Nasadí se tomu velká kadence a menší dmg nebo něco takového. BTW: jestli se tu chcete hádat, nechte si to na PM/TS, nemusí tu být 50 stránek jen skrz vaše neshody. Pokud by to šlo, možná by moderátoři mohly takovéto příspěvky mazat.
# 7.8.2014 22.58
 
panBlack_obnova2
uživatel
SZ
Nechápu, proč snižovat dmg, aby byl souboj vyrovnaný podle zbraní... Máš černý kulas za 15k z ostrovic, chceš být lěpší ? Kup si snipu, ještě ? Kup si bílej kulas, až budeš frajer s 80k, konečně si koupíš roták, furt srovnávat zbraně.. několik let se používal jen blesk, černý kulas a harpuna, až teď to mělo konečně smysl, člověka pod 225hp zabije roták jen s 20% šancí, od čeho je ve hře lektvar na zvětšení hp ? Každá věc ve hře má svůj účel, tak proč to obcházet, když nejsem blbej tak si to vše pořídím a zvládnu souboj.
# 7.8.2014 23.00
 
Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
black má pravdu, ale problém mi přijde takový, že rotákem máš zas 20% šanci na sundání řemdy na ránu :D ,roták nebude na příšery, lovci budou dávat větší dmg příšerám :D kdy? určuje gizmuv čas...
# 7.8.2014 23.03
Houg_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Houg,fappy
SZ Mail Skype
Veř mi, že ani mut na 2 rotáky nestačí... s mystikem dáš možná mut a 8 blesků a stejně lehneš na 5-6 střel. Zvýšíš si HPka? No tak přežijes o ránu víc, zachrání tě to? Ne... já už mám též roták bon 10, ale prostě takovéto fighty mě nebaví a myslím, že nejsem jediný. Jde o to, že roták je jediná použitelná zbraň na bojdu momentálně.



Naposledy upraveno: 7.8.2014 23.29

# 7.8.2014 23.05
 
Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
no dobře tak se dmg zmenší ještě :D tím se zase zvedne nevyrovnanost kulas s bonem... tedka rotačáka zničíš jak nic když nedá crit... když critem nezabiješ tejpka s kulasem, tak bude rotak zase k ničemu (roták bude použitelný jen když budou dva a jeden z nich dá crit).. nějak to vymyslíme :D
# 7.8.2014 23.10
panBlack_obnova2
uživatel
SZ
Fredy, stále tu je ale amulet za 500chk, kterej vyvrátí poděl, konečně dost dobrej důvod, proč používat o jednu nepoužitelnou věc navíc, ve hře je spousta dobrých využitelných věcí, nechápu proč jsou z nich jen věci v obchodě. U některých by stačila maličkost, aby se na ně neprášilo, chmatákov má veliký obsah, přes to ho každý hraje tou nejsnazší a nejnudnější cestou a potom se píše, jak by to chtělo nové věci.

- Když nemáte hp,manu.. tak si to koupíte ne ? Co je za problém, zavést do této rutiny i další věci..

Veř mi, že ani mut na 2 rotáky nestačí...

- To bylo myšleno tak, že samotný mystik proti dvou rotákům nepřežije ? Jestli jsi měl tu domněnku, že by měl tak jsi byl na omylu.. A pokud máš na mysli 2x roták vs 2x blesk + mut, tak tomu se mi nechce věřit.
# 7.8.2014 23.10
 
Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
mystika sem nemužeš tahat... dps kulasu a rotáku je vyrovnaný, a jelikož mystik s mutákem přežije burst, je už jedno jestli jsi proti kulasu nebo rotáku :D

blacku: oni o těch věcech ví, mužeš je upozornovat co mají kupovat at nepadaj jak švestky :D nakonec se stejně musíme přizpůsobit obyčejným hráčům...
# 7.8.2014 23.20
panBlack_obnova2
uživatel
SZ
Hráč by se měl přizpůsobit hře, neříkám že ona ne jemu, jenomže chmatákov se hráčům přizpůsobuje už nějakou dobu a pořád je to stejný, ať už uděláš cokoliv, uvidíš zde prostě témata.. Hra by se neměla přizpůsobit pokaždé, když si někdo pískne..

Když se opět vrátím k tomu lektvaru na hp (je to dobrý příklad), proč se ten lektvar asi dal do hry, má přeci nějaký účel, proč by se sakra měla zase přizpůsobit hra, za týden se napíše další téma a zase se bude měnit.. Tady na chmatu má jedinec velké slovo, jenomže jen tehdy, pokud je to příjemná a usnadňující věc, jakmile se někdo dozví, že by musel chodit o 50 políček dál, to už ne.. Tenkrát jsem navrhoval zákaz ochromení a následné útočení ohnivou hůlkou, heh každému se ten trik líbil, takže jsem neuspěl, za měsíc si lidi stěžovali.. lol
# 7.8.2014 23.24
 

Stránky: 1 2 3 4 5

Fórum » Nápady, návrhy, připomínky » dmg zbraní [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.