Chmatákov online


Fórum – GM práva.

Fórum » Archiv » GM práva. [zamknuto]

Remeselnik1
uživatel
Obrázek
Ve hře: Remeselnik1,Index^^
SZ ICQ Skype
Dobrý den Chmatáci.Mám podezření že hráč Cecilka ma GM práva.Důvod:Neustále ví kde jse pohybuji,neustále zamnou chodí s 5 jejímy mystikami a když příjdu k místu kde jsem odlogl za ůčet který mě killila tak tam není ale hned mě to odpojí a jak lognu tak tam je.Stím odpojením a pak lognutím že tam byla tak je to asi po 12×té a už mě to nebaví furt kupovat nové meditační hole a náčiní ke skillení ochočování.Prosím nějakého Game Mástera aby jse na to osobě podíval,a Gizma jestly by byl tak hodný a udělal znovu kontrolu práv ve hře.Děkuji toto byl můj požadavek a dotaz.



Remeselnik1
# 20.10.2011 12.24
Joint nebo sklo?Je to jedno! :twisted::twisted::twisted:

Stránky: 1 2 3 4 5

Ringo Star
uživatel
SZ Mail
Že jsme byly všichni s Mariem kámoši než tohle vypuklo? Že jsme se na něj vysrali a vypudili ho?

Hlavně že on za Mária byl ten hodnej s každým kámošil dokud náhle nemusel odejít na WC přijít s Cecilkou a všechny svoje kámoše pokillit.

Ano přišel na hodně budu děkujeme mu za to pomohl tak všem ale prostě vyjebal z hodně lidma a já tomu prostě nevěřím co píše Santea že se ho komunita zbavila protože přicházel na bugy nechce se mi tomu věřit mě naopak od Santey jde jen o to že on hrál za Cecilku a o nic jiného zbytek mi je u prdele akorát třeba můj hrozně známej případ lidé mě také neměli v jednu chvíli moc rádi prostě jsem normálně meditoval Mariovi jsem asi údajně kilnul bojdu nebo co tak se na mě namíchnul a z předešlích mojich problémů věděl že když před 30 lidma ve lhotce na mě vytáhne že buguju meditaci že se prostě neubráním počítal jsem to už nevím kolik vteřin říkal jsem že to není pravda že jsem nebugovale ale hráči při lhotce mě svrhli aď už na mě byly naštvaní za co že nevyhráli v soutěži že jsem je potrestal za nekázeň v soutěži a mnoho dalších důvodů ale prostě jsem byl neprávem obviněn a představte si co kdyby to dudělal více lidem?
Teď si do mě jděte jak chcete aď už za to jak píšu nebo za to co jsem napsal jste mi u zadeke tohle je můj názor a u toho já zůstanu.

Jak už jsem napsal Mário byl pro mě hrozně důležitá osoba tady na chmatu později jsem ho i obdivoval za jeho postavění později to bylo horší a horší a zastavilo mě to s Cecilkou.
# 21.10.2011 20.45
 
[E]r[E]ktus
uživatel
Obrázek
Ve hře: Erektus
SZ Mail
Vy tady pořádáte soutěž o nejdelší příspěvek:)?Téma je snad už vyřešené ne ....
# 21.10.2011 20.51
 
Empty927
uživatel
Ve hře: Aplahonta, J3w_Empty9, SK
SZ

[DyStReA:*]Naprosto souhlasím se Santeou, nevytkl bych jí ani půl slova. Rovněž bych tedy chtěl podotknout, že Sonder a další kapitoly sami o sobě vůbec neví, co Mario pro chmat udělal.
Sám jsem s ním měl problémy, všechny účty jsem měl v NP, byla to moje chyba, tak jako vy děláte chybu, že si stěžujete na nejlepšího CHTsáka, co tu kdy byl.

PS: Přijde mi, že si vždycky stěžujou hráči ze zeleniny.
Každopádně já jsem s chmatem skončil už dávno a teď odejdou kapacity jako Matomi, tak můžete server přejmenovat z oficiálního na jabko2.

A Empty? Pokud se nemýlím, tak debil a idiot jsi byl vždycky jenom ty. Bože, bože, komu to ty tvoje kecy cpeš?
Bye.3-(


Ten poslední odstavec:D směju se ti.
# 21.10.2011 20.53
 
TeRiNeČkA
zablokován
Obrázek
Ve hře: Terinečka
SZ Skype
Tak matomi, pojď do mě, hledej, co na mě najdeš a máš, jsem opravdu zvědav, ani nevíš jak a další, pojďte kdokoliv Ti, co tvrdí, ať si šáhneme do svědomí.. Nikdy jsem s Mariem nebyl, vždy jsem byl proti němu a za tím si stojím.. Taky jsem pro hru si myslím něco udělal, včetně toho, jak jsem hlásil Gizimu několik desítek bugů.. Tady nejde o to, co udělal, ale pokud mu byla přidělena taková "práce" měl ji konat tak, jak se patří a neměl toho zneuživat.. A Kozle, ano, měl ID 6..
# 21.10.2011 20.57
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
Qipko
uživatel
Obrázek
SZ ICQ
Jo, no :) Jelikož, byl Mário pro mne nejdůležitější Osoba na CH . Také končím. Mějte se tu fanfáárověě :)3-(
# 21.10.2011 22.44
[url]Obrázek[/url]
john1
uživatel
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ
Víte co je mi k smíchu???pro všechny: jak si vždycky najdete nějakýho obětního beránka(většinou to je někdo z chts nebo gm) a po něm se vozíte,i ten nej buger tu řve jak ho někdo podělal a klidně buguje,a když se na to příjde,tak se ještě cejtí uraženej,že ho někdo napadá,sáhněte si do svědomí :jak je ten for:
ježíš řiká:kdož si bez hříchu,hoď kamenem
když se po ráně zvedne pronese: i ty mami???

tak si všichni sáhněte do svědomí a než začnete pičovat tak aspoň trožku přemejšlejte
# 21.10.2011 23.38
Holt některý věci se vracej i s úrokama
xDxDxD
Gizmo
autor hry
SZ
Nevím jak se Mario jinak choval, takže nebudu soudit.

Pokud ale sám napíše, že "podělával, no a co?", pak prostě neměl být CHTS. Navíc skutečně měl skin číslo 6, tedy tečku, přičemž sledovat takto ostatní hráče a pak lognout svůj civilní účet a využít toho, je opravdu nefér.
# 22.10.2011 7.56
 

Stránky: 1 2 3 4 5

Fórum » Archiv » GM práva. [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.