Chmatákov online


Fórum – Úroveň

Fórum » Dotazy na vše kolem Chmatákova » Úroveň [zamknuto]

Zano
uživatel
SZ
Obrázek

Úroveň ľudí čo zhadzuju jabko.
# 28.1.2015 16.54
 

Stránky: 1 2 3 4 5

DieWiLDeN
zablokován
Obrázek
SZ Skype
Možno keby sa black alebo pixee nesprávajú voči všetkým tak povyšenecký voči ostatným hráčom tak by tu po tom "wipe" aj ostávali nejaký hráči.

Chcete mať vyspelú komunitu prečo nenecháte ísť to jabko , nech tam idú "deti" ?

Momentálne všetci čo ste v týme ste začínali na jabku, a všetci ho veľmi radi dissujete. Nechápem vás...
# 28.1.2015 22.45
 
lubosek
uživatel
SZ

DieWiLDeN:
Momentálne všetci čo ste v týme ste začínali na jabku, a všetci ho veľmi radi dissujete. Nechápem vás...



Když já začínal, tak ty společně s jabkem jste ještě tahali kačírka za sebou.
# 28.1.2015 22.53
jsem pixee
Pixee_obnova
uživatel
SZ
Klasická debata s Chmatákovskou komunitou, nikde jinde tohle nenajdete...

Tvůj server porušil podmínky provozování (nevím zda-li smluvní) stanovené Gizmem, dopustil se přestupku (ve větším měřítku třestný čin) využití cizího majetku chráněného autorským právem za účelem výdělku. Proto je jabko dole.

Vy z toho jabka.. prosím vykašlete se na prsty, my to nějak přečtem, přeneste energii
na mozek, než to napíšete. Zano ty napíšeš že už nic nemáš, ale když ti příjde Boháček (stejně hloupej) na pomoc, tak máš najednou slov, každopádně jsi napsal zase úúúúplně to samé..



DieWiLDeN:Momentálne všetci čo ste v týme ste začínali na jabku, a všetci ho veľmi radi dissujete. Nechápem vás...



lollol Ten byl dobrej.

Lock :D Odpověd mate tady a to že to někdo nedokáže pochopit je jeho chyba.
# 28.1.2015 22.53
 
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Nazdar,

1) Proč Zano vlastně brečíš?

Absolutně nemáš důvod k tomu tady plakat o tom že server je shazován. Dívíš se tomu? Ve hře se pohybují nepovolené skiny, probíhá vybírání peněz od hráčů, neustále narážky na Gizma a to na Vaše serveru. Opravdu si Gizmo zaslouží, aby tam o něm hráči říkali že je píča a zároveň jste si honily pinďourky na tom, že můžete hrát jeho hru? Logika jako svině co? Když pomineme že Jabko bylo odstaveno z důvodu neustálého porušování smluvních podmínek pro odkud serveru a že teď teda Jabko jede pod jinou verzí (z Bumova old serveru?). Já si i tak moc dobře pamatuji že se přeprodávala práva, tudíž i "tento" server porušil podmínky a jede se tam dále. A vy stále máte tu drzost, chodit a brečet přímo zde?

2) Vybírání pěnez na ofiku

Ve smluvních podmínkách pro odkud neoficiálních serverů (které jsme měli všichni stejné pokud je mě známo - pak je chtěl Gizmo upravit lehce, když hružka chtěla další update, ale to už jiný neofik nefungoval v té době). Jasně stálo že se smí vybírat příspěvky na provoz serveru, ovšem hráči za to nesmí nic dostat .. protože by to znamenalo prodej (např. vip itemů, herních peněz atp.). Pokud hráč chce přispět na provoz serveru proč ne, ale musí to být dobrovolný příspěvek, nikoliv s protihodnotou. Takže z Vaší strany je to opětovné porušení smluvních podmínek. A jak jsi Zano zmínil, že jediný kdo tu vybírá peníze je pixek. A? Tak vybírá, ovšem kupuje si za to snad weed, hadry, žrádlo nebo platí nájem? Všechny peníze které se vyberou na ofik jedou na provoz tohoto serveru. A pixek zrovna neplatí za kvalitu málo, aby server mohl fungovat.. tak jak funguje. A že dává hráčům za to VIP přístup? A co má být? Je to oficiální server, tak můžeš sklapnout tlamičku, zakousnout se do rozmáčených piškotů a jít si dělat event na japko. :( Uvědom si jednu podstatnou věc, nemůžeš porovnávat podmínky neofiku - ofiku.

3) Jabko vůbec nemá fungovat

Takže důvody jsme si řekli, je jich málo? Můžeme pokračovat. I kdyby jste nedělali problémy, autor hry může říci kdykoliv že jeho dílo nemůžete nadále využívat, takhle to stálo tuším i ve smluvních podmínkách.

PS.: Addis, proč by jabko mělo být server pro děti? Každý z nás kdo hraje déle, na tom vyrůstal (většinou) a byly jsme taky spratci. Vždy se dají přetrpět a vždy se najde nějaká černá ovce, nevidím důvod proč by nemohli hrát "děti" normálně na ofiku, pokud dodržují stanovená pravidla hry.

4) Vzájemné shazování serveru - trestní oznámení

Servery se shazují navzájem co vím, jen ofik z toho vychází mnohem lépe. :D A divíte se že jabko padá? Opět se dostáváme k těm vašim průserům, rozhodnutí vedení CHO o tom, že prostě pojedou neofiky nebo ofik (nepojede ofik = nikdy žádný update hry). Vůbec si tím nic nepomůžete, nejvíce se směji když nějaký jabkař dropne serverside ofiku a Sniper pak rozhlašuje jak podal desítky trestních oznámení na Pixeka a další lidi. Pokud někdy Sniper podal trestní oznámení za poškozování cizí věci, v oboru informatiky. Tak si nasral vlastně sám do svých bot, když si pak neumí ukočírovat své jabkařské stoupence. :D

5) Závěr

Tak jsem se vykecal, ze svého zakomplexovaného, ofikářského názoru. A na konec bych rád řekl, že když na to přijde.. tak budeme mít všichni VIP na ofiku na vždy zdarma (UŽ ŽÁDNÉ PŘÍSPĚVKY NA OFIK !! :D) . Ono by stačilo, aby Gizmo začal nárokovat těch 50k CZK za porušení smluvních podmínek. :twisted: Tak doufám že Jakub Boháček, Jakub Světlík a Jakub (kurva jak se jmenuje sniper příjmením? :D ) mají velké kapesné. A upřímně bych Vám to přál, aby jste to cálnout museli. :D

HAWK!
Oslí hlava neX
# 28.1.2015 23.49
 

Stránky: 1 2 3 4 5

Fórum » Dotazy na vše kolem Chmatákova » Úroveň [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.