Chmatákov online


Fórum – Úroveň

Fórum » Dotazy na vše kolem Chmatákova » Úroveň [zamknuto]

Zano
uživatel
SZ
Obrázek

Úroveň ľudí čo zhadzuju jabko.
# 28.1.2015 16.54
 

Stránky: 1 2 3 4 5

Zano
uživatel
SZ
Blazinek, lenže jabko nieje hruška ,že tam bude hrať 20 ľudí. 3-(
# 28.1.2015 21.52
 
Fores.
uživatel
Obrázek
Ve hře: Fores.
SZ
Jedno,jestli ovoce nebo ovoce...
# 28.1.2015 21.54
 
Zano
uživatel
SZ
Čo tu splietaš o ovocí, proste hruška nemala nikdy na jabko čo si budeme hovoriť.
# 28.1.2015 21.55
 
lubosek
uživatel
SZ
Teď se tu budete hádat o tom, kterej neofik byl nejlepší?
# 28.1.2015 21.56
jsem pixee
Fores.
uživatel
Obrázek
Ve hře: Fores.
SZ
Myslel jsem názvy serverů,jestli jsi to nepochopil. ;)
Neměla,ale měla hráče,kteří se uměli chovat a nebyl problém se skinama,jak tam u vás.
Ale nebudu ti už odpovídat,Gizmo jakožto autor hry něco řekne a vy to porušujete a divíte se ještě proč... ;)
# 28.1.2015 21.56
 
Bajonikl
zablokován
Obrázek
Ve hře: Bionicle19
SZ Mail
Jelikož si stejně každý myslí, že se za každou cenu zastávám Jabka, tak je mi to už jedno. :D
Foresi, myslím si, že co se týče Jabka našlo by se víc lidí než hrálo hružku. Pokud teda průměr hráčů denně měl tak 30, ale tak, kdy jabko takto dobře šlapalo, to už je pár let dozadu. Jako se správci Bumem a Indexem (aka jeho kamarád) se to klidně zrušit může okamžitě.
# 28.1.2015 21.56
Obrázek

NEJLEPŠÍ KILLER NA CHMATÁKOVĚ
Detektor
uživatel
Ve hře: Detektor
SZ
Vždy boli dva servery jeden FUN ( jabko ) a normal server ( offík ) .. Na jabku boli rýchlejšie skilly viac peňazí a vecí a naopak na offíku si musel hrať dlhší čas aby si sa vyskílil a zarobil si peniaze vlastne a nie z Q .. Takže nechápem prečo by nemohli byť dva servery píšete tu stále ,že prečo by ml zato platiť a rozdeliť si tak hráčov na polku ale robil to aj Gizmo tak prečo to nemôže aj pixee? A ked to tak nechce nech to prenechá niekomu kto by to robil .. A taktiež ten kto by mal jabko by sa musel deliť s offíkom a platil by tiež .. :-[ Myslím ,že to tak aj bolo lepšie ale je to jedno lebo z offíku sa už aj tak stalo niečo také jak jabko alebo hružka
# 28.1.2015 22.00
 
Bajonikl
zablokován
Obrázek
Ve hře: Bionicle19
SZ Mail
Už to tu bylo lamparde, protože pix do toho dává ty peníze a psal víc důvodů, však stačí se podívat na page 2.
# 28.1.2015 22.02
Obrázek

NEJLEPŠÍ KILLER NA CHMATÁKOVĚ
Detektor
uživatel
Ve hře: Detektor
SZ

Bajonikl:Už to tu bylo lamparde, protože pix do toho dává ty peníze a psal víc důvodů, však stačí se podívat na page 2.



Tak nech nedáva kto mu káže ? Mne je osobne jedno či pôjde jabko alebo ne lebo BUMovy sa veriť nedá .. Len nevidím dôvod zakazovať druhý server zato ,že sa boja o to že prídu o hráčov 3-( Vždy tu boli dva servery vždy to platili dvaja a vždy sa delili tak prečo by to tak nemohlo ostať ?
# 28.1.2015 22.09
 
Jakub Boháček
zablokován
SZ Mail
ZDRAVÍM
1.

lubosek(pix):Provozovat nelegální server a kazit tím někomu roční práci ti příjde na úrovni?



Kazit někomu roční práci ?
Můžeš zde prosím zeptat co si vše dělal než si dostal ofík na starost, čas který si tím strávil byl myslím delší než rok a neznám server na který by si ani jednou nezaútočil.
Nepřipadá mi že by všechny byly nelegální ,že si na ne utočil různýma paketama.


2.

lubosek(pix):

Tím že provozuje nelegální server, umíš číst? Jasně jsem psal, že jsme se domluvili s Gizmem, že žádnej druhej server nebude - a to z toho důvodu, že nechci, aby se opět rozdělila komunita na půlku a na každým serveru hrálo 20 lidí. Můžeš mi říct co na tom nechápeš?


Nejdřív bych řekl, že ve smlouvě nikde není napsáno. Jak se může stát server nelegálním nebo jak o něj můžu přijít.

SMLOUVA: 4. Kupující nesmí použít dílo ke komerčním účelům, zejména: jej dále prodávat, vyžadovat poplatky či prodávat nebo pronajímat jakoukoli jeho část (např. "předměty", "skiny" apod.). Při porušení tohoto bodu se kupující zavazuje zaplatit pokutu 50 000 Kč, přičemž právo autora domáhat se vyšší náhrady škody tím není dotčeno.




Pokud by se neměla rozdělovat komunita tak nechápu proč gizmo prodával servery ale ani gizmo nemá právo ZAKÁZAT NEBO POVOLIT neoficiální servery, jelikož servery prodal a majitele mají právo je provozovat dál. Dále není pravda nic o tom co píšeš s hráči ,neboť jsme s intelem přivedli dost starých jabkařů a lidi z ofíku začali přecházet až na mém serveru bylo víc než 20 lidí bez toho aniž bych musel nějak spamovat nebo utočit jinými způsoby na váš server.

3.

lubosek(pix): Důkaz? Děláš si prdel? :D Já nemám zapotřebí ti něco dokazovat, já odkoupil klient ofiku, Gizmo napsal, že je na mě jestli povolim neofik nebo ne (což Bum a Intel ví). Dostali jste jednu šanci, dali jsme nějakou dohodu kterou Bum porušil. Co chceš ještě víc vědět?



Ohledně té dohody, nechápu co jsem/jsme porušili jelikož si měl od všeho údaje jak VPS/SAMOTNÁ HRA. Jednoho dne si jen tak ty sám začneš všem hraču nastavovat jeden a ten samí skin cca 20 účtu a začneš rozhazovat itemy. Poté jsem ti sundal práva ale i tak jsem ti nechal heslo do vps administrace. A ty si mi reinstaloval celé vps bez toho aniž by si napsal jedinou zprávu na skype nebo kdekoliv jinde.

ANO JSEM ZLODĚJ CO MÁ NELEGÁLNÍ SERVER



Naposledy upraveno: 28.1.2015 22.13

# 28.1.2015 22.09
 
Zano
uživatel
SZ
Gizmo psal, že to dělá pro hráče ne? Tak pokud hráči chtějí hrát na jabku, proč jim to kazíte? Dělit komunitu? Jak? Na jabku bylo teď často full, než ste to vy shodili. Komunita se rozpadá tak maximálně vám tady ;)
Server se zaplatil, ale najednou je nelegální. Seems logic. Kdo si stěžoval na skiny? Nikdo nikomu na jabku nic nepsal. Každopádně objednávky tak jako tak nefungují, takže další váš výmysl?
To, že píšete na skype aby jsme vám dali přístup do VPS, GM apod. a pak to nebude shazovat... Myslím, že už jenom tohle o něčem vypovídá.

Ukaž, kde ve smlouvě je napsáno, že si nějaká třetí strana může dělat nárok na neoficiální servery. NIKDE. Maximálně gizmo může tento server vypnout, pokud vidí, že došlo k nějakému porušení pravidel a pokud vím, on se k tomu nijak nevyjádřil.
# 28.1.2015 22.12
 
AmFETamINek
zablokován
SZ Skype Web
:D :D Pixee mazák ..

Bume, pochop, že je to Gizmovo hra.
Co řekne, to platí .. A ve smlouvě bylo tuším psáno, že bude pokuta 50 000kč za nelegálně nastavené skiny majitelů, apod.

Chceš radši platit ? Pač důkazy jsou, nebo přestaneš brečet a smíříš se s tim ? :)
Třeba teď tam máte objednávku všech skinů .. hahahaha
# 28.1.2015 22.13
cc, tadi amfýk.
Zano
uživatel
SZ
Objednávka nefunguje už som to tu raz písal.
# 28.1.2015 22.15
 
Pixee_obnova
uživatel
SZ
Boháčku jsi uplně hloupej nebo jo ?

ale ani gizmo nemá právo ZAKÁZAT NEBO POVOLIT neoficiální servery



Tvůj server porušil podmínky provozování (nevím zda-li smluvní) stanovené Gizmem, dopustil se přestupku (ve větším měřítku třestný čin) využití cizího majetku chráněného autorským právem za účelem výdělku.

Vy z toho jabka.. prosím vykašlete se na prsty, my to nějak přečtem, přeneste energii na mozek, než to napíšete. Zano ty napíšeš že už nic nemáš, ale když ti příjde Boháček (stejně hloupej) na pomoc, tak máš najednou slov, každopádně jsi napsal zase úúúúplně to samé..
# 28.1.2015 22.15
 
Zano
uživatel
SZ

pan black:Boháčku jsi uplně hloupej nebo jo ?

ale ani gizmo nemá právo ZAKÁZAT NEBO POVOLIT neoficiální servery



Tvůj server porušil podmínky provozování (nevím zda-li smluvní) stanovené Gizmem, dopustil se přestupku (ve větším měřítku třestný čin) využití cizího majetku chráněného autorským právem za účelem výdělku.

Vy z toho jabka.. prosím vykašlete se na prsty, my to nějak přečtem, přeneste energii na mozek, než to napíšete. Zano ty napíšeš že už nic nemáš, ale když ti příjde Boháček (stejně hloupej) na pomoc, tak máš najednou slov, každopádně jsi napsal zase úúúúplně to samé..




Za účelem výdělku? :D A kde je ten výdělek prosim? :D Jediný kdo tu vybírá peníze za VIP apod. je tady pixee :D
# 28.1.2015 22.20
 

Stránky: 1 2 3 4 5

Fórum » Dotazy na vše kolem Chmatákova » Úroveň [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.