Chmatákov online


Fórum – CH.T.S – Nová chmatákovská policie?

Fórum » Archiv » CH.T.S - Nová chmatákovská policie? [zamknuto]

Big Daddy
uživatel
Obrázek
Ve hře: Big Daddy, Medved 009
SZ
Před nějakou dobou se zrodil nápad udělat novou obdobu CHBI, jenže WoW a Gizmova ignorace jí nedali vzniknout, teď když Anthorka furt padá jsme se rozhodli že začneme makat.
CH.T.S by dělala prakticky to co CHBI, trestala rekilly, killení v no-kill zónách (udělala by se nová dohoda), AFK hlídku, ochranky na těch vašich soutěžích atd.
Je na vás jestli byste to chtěli, když byste nebyli proti, dohodli bychom s Gizmem práva, předběžně by to byla imunita, příkaz na nápravák, .sleduj příkaz.
Takže se vyjadřujte, hlasujte, záleží jen na vás.


Web: http://chts.chmatakov.cz/


Dohoda aktualizována, viz http://dohoda.punkers.eu/index.html . Všechno potřebný tam máte, případný dotazy sem nebo Samovi do PMek, chce překonat rekord.

BTW, ohledně povolenýho rekillu kvůli skillování - zakázáno. K tomuhle nic nepište, tak to je a tak to bude.

// ještě, v poušti je vidět taková červená tečka, to je port na ostrov výhradně pro pvp, takže když se budete chtít vyřádit, jděte tam.

12.1.2009: PvP Arena Season 1 bola spustená! Viac info na fóre CH.T.S.



Naposledy upraveno: 8.1.2009 22.01

# 30.12.2008 21.25
 
  • Chcete CH.T.S?
  • ano67 hlasů, 91 %91 %
  • ne5 hlasů, 7 %7 %
  • ano2 hlasy, 3 %3 %
  • Celkem 74 odpovědí
    Anketa již byla ukončena.

Stránky: 1 2 3 4 58 9 10 11 12 13

MAK_obnova2
uživatel
SZ
Ehm pokud někam nespěchám tak to dělám. Když jedu chobotem a někdo pozdraví tak jsem ho krom jednou kdy jsem neměl čas taky pozdravil. Ale je to docela unavující to dělat furt. Jinak nemůžeš se divit, že pokud jen rychle se portuji po mapě a kontroluji AFK, že jsem tam asi 2 sekundy, že tě nepozdravím.

Jak chcete. Nebudu do vás nijak šťourat, nebudu nic dělat. Ani se s váma nijak bavit. Jen kontrolovat AFK a jiné přestupky, jak jste chtěli. Nemám žádné povinosti se s váma bavit. Budu jen dělat práci a kašlat na vás. Žádné zápasy gladiátorské či jiné akce dělat taky nebudu. Takovéhle fracky nesnáším.
# 11.1.2009 13.31
 
TeRiNeČkA
zablokován
Obrázek
Ve hře: Terinečka
SZ Skype
To je neslepší se vždycky urazit. Píšeš tady, že když nemáš čas, ale čas na to aby jsi ji dal ránu jsi měl? :D
# 11.1.2009 13.36
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
Petrusche
uživatel
Ve hře: Moon
SZ
Dík Teri za podporu. Taky je mi jasný, že nemůžeš jenom zdravit MAKu, ale když se zeptáš jsi tu a já odpovím "Ahoj jsem", taky bys měl pozdravit nebo říct OK nebo tak a nezmizet hned, jinak nevidím důvod proč bychom měli odpovídat my hráči, třeba se nám taky nechce jako tobě, třeba na nás taky lidi pořád mluví a prudí nás a nás unavuje odpovídat. A stěmi soutěžemi, je vidět, že nemáš trpělivost, tak nevim co u CH.T.S děláš. OKI je to vaše práce se přibližně takhle chovat, tak se v tom případě chovejte ke všem stejně a když chcete se známím pokecat, přihlašte se na normální účet. Teď jenom můžu doufat, že nebudeš proti mne zaujatej, že???
# 11.1.2009 13.47
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Však neodpovídejte, ale když dostanete NP za AFK, tak si nestěžujte :)



Naposledy upraveno: 11.1.2009 13.49

# 11.1.2009 13.49
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
m!key
moderátor
Obrázek
SZ Web
Už sme podal přihlášku, sice nehraji, ale tak pokud bch s etam dostal, tak byhc denně několikrát Chmat prošel a i nějakou tu hodnku i víc aktivity. ;)
# 11.1.2009 13.49
Simulátory všech kategorií.

Kernoll
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nemám
SZ ICQ Jabber
Tohle můžete přesunout na PM...3-(
# 11.1.2009 13.50
And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit.
MAK_obnova2
uživatel
SZ

Moon:A stěmi soutěžemi, je vidět, že nemáš trpělivost, tak nevim co u CH.T.S děláš.


CHTS tu není od toho aby dělala soutěže. A trpělivost nemám, protože se pro někoho snažím udělat hru lepší a oni mi za to nadávaj jak to bylo na nic = vaše mínus. Až mi budete děkovat, že pro vás dělám soutěže a snažím se vám hru udělat lepší budu je s radostí dělat dál, ale když za to dostanu od hráčů vynadáno tak se na to můžu vykašlat.

Jinak nemám žádnou povinost se bavit se všema stejně.

Edit: Jo a ještě mimochodem ve hře surpotím, ale jen když někdo řekne inhed otázku. Ne když na mě řvou všici: Hej ty! Hej nick atp. Tak neodpovídám ale jak někdo řekne. Čau prosím nevíš to a to a nemohl by jsi prosím udělat to a to. S těma se bavím normálně a snažím se jim pomoct.
# 11.1.2009 13.56
 
čiro161
uživatel
Obrázek
Ve hře: Sewer Fazolka161 Lier_161
SZ Mail ICQ
Ať si policie hlídá AFKaře a chrání Chmazku při jejích akcích. Ale ať si neurčují pravidla hry! Taky mám s policií jen špatné zkušenosti. Jsou to mistři světa? Ne! Jsou tam pro nás snad ne? Pomalu to vypadá jako kdyby byli proti nám. Nebudu říkat konkrétně o co jde,dotyčný ví. Policii nebudu absolutně respektovat. Je pro mě míň než jakákoli lama co krade ryby a neumí nasadit prut. Jediné co pro ni udělám je to,že pokud se zase arogantně zaptá - si tu? Tak řeku - jo. Myslím,že dostali až moc práv navíc. Stačil by Mojdísek. Pokud nestíhá,tak ještě jeden člověk k němu. Dělá svou práci dobře a umí normálně a slušně mluvit s lidmi. POlicie je skupina lidí, co skrývají kdo jsou (už je mi jasné proč) a myslí si o sobě kdóví co nejsou a když se nudí, tak se killují pro srandu mezi sebou a tim vlastně zneužívají svých pravomocí.
Pravda, Melvizz mi asi po půl hodinové prošení vyhověl a na chvilinku mě přesunul do nápraváku,abych vyzkoušel, jestli není možné z něj utéct pomocí teleportačního svitku, protože i Gizmo mi říkal,že by to nemělo jít,ale že neví úplně jistě. Ale co mi říkal jinak? Že pokud mě uvidí někoho killit nebo trávit v zóně s obranou tak hned NP? Proč určují pravidla oni?
Kdyby se hlasovalo o zrušení CH.T.S,budu PRO !!!
# 11.1.2009 14.31
No tááák MAKu... Děléj ! Zapomněl jsi mi bezdůvodně zablokovat i tento účet !!! Co ti tak trvá sakra ? 3-(

Ale nemysli si - já se vrátím !!!
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Už je to tady.. zase si všichni stěžují.. :-) nikdo tě vůbec nenutíí, abys policii respektoval.. tak jí nerespektuj a ona se k tobě bude chovat jako ty k ní.. a jsi asi velký kretén, protože si nás nikdy neviděl ;) Já jsem s nikým s policie ani s nikým z hráču nedával duel a nic podobného.. včera jsem skoro 2 hodiny stál u hnědého chobota a hlídal, aby jim nekradli, takže se chlapečku vzpamatuj.. 3-( ty furt meleš čoudy s pravidlama, ale to je všechno kvůli Vás.. já zatím využil jediného práva a to imunity.. je sice pravda, že ostatní práva nemám, ale použil bych je za tu dobu možná jednou a to jen kvůli blbým nadávkám.. 3-( A nebyl jsi to náhodou ty, který si určoval pravidlo, aby se členi chmazky nemohli zabíjet? :-|
# 11.1.2009 14.40
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Sam #12
CH.B.I.
Obrázek
Ve hře: Sammyk
SZ Web
Pravidlá sú určené a neboli určené CH.T.S. Rešpektuj stanovené pravidlá a nie tie, ktoré si niekto vymyslí...
Kto si tie pravidla vymyslel? Policista alebo Melvizz?

Tak sa mi zdá že jediný ktorý pochopil wo co go a vykonáva svojú funkciu na 100% jak má byť je Fabo.
# 11.1.2009 14.45
 
Sam #12
CH.B.I.
Obrázek
Ve hře: Sammyk
SZ Web
Ešte jedna vec:
Dočasne zakazujem Makovy prístup na služobný účet, má ako jediný radový člen plné CH.T.S. práva ktoré sú prístupné len pre velitelstvo. Dokým sa nedoriešia práva sú pozastavené prihlášky a Makov služobný účet.
# 11.1.2009 14.56
 
Big Daddy
uživatel
Obrázek
Ve hře: Big Daddy, Medved 009
SZ
čiro: k tomu trávení, podle dohody by se trávit nesmělo, ale kdo ví, jestli dohoda platí, že....
# 11.1.2009 15.28
 
Rytmus
uživatel
Obrázek
Ve hře: lnFiNiTy(Chmazka)
SZ Mail ICQ Jabber Skype Web
Lol, všichni jste chtěly policii a teď nadávate, stjné jak z CH.B.I. lol

Čiro : Co jsem je viděl, nedělají nic zlého ;-)



Naposledy upraveno: 11.1.2009 15.35

# 11.1.2009 15.30
Dirtx se vrací ..
Obrázek
MAK_obnova2
uživatel
SZ
čiro161: Tak mi řekni všechny situace, podle kterých soudíš, že jsme mistři světa. Jsme jen policie co hlídá hru = nevím co ti na tom vadí. Pokud ti vadí, že ji někdo hlídá, přestań hrát

Dirtx: Protože nesnesou, že je někdo hlídá a že má někdo pravomoce a může něco udělat. Všici hlasovi jsme pro jooo. A teď všici jak se jim to nelíbí, ale ať mi uvedou případ ( krom jak jsem střelil do Moona, to byla moje chyba to jo) co se jim na této policii nelíbí.

Asi se jim totiž nelíbí, že je dám do NP když kradou všem choboty atp. xD můj bože, děti...
# 11.1.2009 15.32
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
eĎ nadáváte, ale že po ch pořád lítá Batalion a SPAMuje:YOU NOOB, tak jsme Vám dobří nebo když Vám někdo krade.. sice od toho tady opravdu jsme, ale tyto hloupé řeči, jak se killujem mezi sebou, když s enudíme a tak si nevymýšlejte.. dík ;) Já Vám budu rád pomáhat.. :-|
# 11.1.2009 15.36
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥

Stránky: 1 2 3 4 58 9 10 11 12 13

Fórum » Archiv » CH.T.S - Nová chmatákovská policie? [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.