Chmatákov online


Fórum – Prodej VIP itemů za kč!

Fórum » Archiv » Prodej VIP itemů za kč! [zamknuto]

Kristyna_Graffitka
uživatel
SZ
Jak mě vyzval Palanda, tak tedy činím, sic mi přijde divné, že já jakož hráč, co zde hrál jen velmi krátce v poslední době si toho všiml a nikdo z týmu to nezaregistroval, ale budiž.

Chtěla bych zjistit, zda o tom Gizmo ví, a jak se k tomu staví. Dle mého názoru se jedná o stejný neli horší přestupek, jako se skiny na neofiku.

Ve zkratce? Hráči zde opakovaně prodávají majetek Gize (tj. herní itemi) za kč v podobě odeslaných sms. Nedná se o hráče z týmu, to zdůraznuji, vím o některých hráčích, ale nechci to práskat, když nemám jasné důkazy atd.

Jde mi spíše o to, jestli by to nemělo být bráno jako vážný přestupek. Za a) se dle mého názoru jedná o trestný čin nebo alespoň ze svých zkušeností z jiných her tak soudím a za b) se domnívám, že ty hráči k těm VIP asi nepřišli úplně čestně.

Sice mi pala kdysi vysvětlil, jak je server super zabezpečen, a že se bugovat nedá (přes wp), že by se na to přišlo, ale jsem prostě jiného názoru, nejsem zde CHTS, ale díky zkušenostem a známostem mám své zdroje.

Takže co si myslíte? Má někdo právo prodávat v Giziho hře items a vydělávat tak na něm? Já myslím, že ne!
# 28.1.2012 19.30
 

Stránky: 1 2 3 4

Kristyna_Graffitka
uživatel
SZ
Gizmo, jak jsem se dávala historku zdaleka se nejednalo o tento typ předmětu, ale hlavně o cené nové VIP, které by se dalo dobře prodat. Je možné, že ho dotyčný má poctivě, jelikož Jabko nehraje, takže jeho chování si nedovolím plně soudit.
# 28.1.2012 20.31
 
Lev!ticus
uživatel
Obrázek
SZ Web

Fores:Terenička:Ty žiješ na stromě kde rostou vajca,ne?
Vzpamatuj se,ona dokázala a dokáže víc jak Ty za 10let dohromady.
Jsi tu všem jen k smíchu,jsou to jasné důkazy,tak bude snad někdo potrestán,ne?
Myslíš si,že Graff potřebuje,aby si tu zvyšovala EGO tím,že něčeho chce dosáhnout je její věc,ale ona si nepotřebuje zvyšovat EGO na někom,kdo hraje čistě pro zábavu.



Fores... raději se nevyjadřuj.. Nodík toho dokázal dost.. Takže o těhlech věcech drž papulu.. Na tvém místě bych se raději šel učit Prvouku, jak to u vás na základní škole děláte. Laskavě mluv k tématu a nevytvářej zde flame.3-(
# 28.1.2012 20.32
Oldschool MB POWA! Narayenko,VRáček, Pála, VladdiS, pixeek, č€rn4_wdow4, John, Zopei, Yamall a spol. WE LOVE THEM!
Obrázek
grok
uživatel
Obrázek
Ve hře: Naxi
SZ Web
Nechápu, proč děláte mezi jabkem a ofikem tak obrovskou propast, vždyť to je chmatákov a v podstatě tam jde o totéž, aby si hráči zahráli. Co se týče obchodování s itemy za realnou měnu je trestný čin, a pokud se gizimu bude chtít, podá trestní oznámení.

Pokud se zde bude jednat o graffitčiném postu na Qestera, tak jsem proti a není to z důvodů bugování, nebo jiné takové blbosti. Myslím si, že by byla schopná, ale pro oficiální server toho moc neudělala (v poslední době, co si pamatuji) a jsou zde hráči, kteří by si ten post zasloužili určitě více(navrhoval bych Santeu, nebo Terinečku), a mají v podstatě stejné zkušenosti, co se týče chmatu.

Je škoda, že se už od založení Jabka vedou takové "války" mezi servery, kéž by bylo více takových lidí, kteří by přišli na to, že tyto servery nejsou tak odlišné (jabko není špatné), jako hraje tam jiná komunita, která chce aktivytu, a ne někde hodiny skillit, a možná je trochu hloupější, ale to na tom moc nemění.
# 28.1.2012 20.34
Chmatákov fan stránka:
www.chmatakov.kvalitne.cz

Kristyna_Graffitka
uživatel
SZ
Co se týče těch serverů máš pravdu, ale vždy to tak nebylo. 3-(
Hlavně lidi, kteří by už snad měli mít rozum dělají mezi servery stále rozbroje, příklad, proč by jabkáři nesměli na oficiální forum? Když třeba taky hrají ofik? Jabko není nic podřadného, jde hlavně o lidi...

Zatím co tam třeba Fores, kterému zde stále nadáváte trávil odpoledne aby banoval pixeeka, když bugovat, tak zde si CHTS ani nevšimnou tohoto prodeje, když to očividně zaregistroval každý na serveru? Chci tím jen říct, že vždy nejde jen o věk, ale taky o charakter, schopnosti a nasazení.

Mimo to neoficiální servery založili a spravují hráči z ofiku :D Veškeré spory tohoto typu jsou prostě naprosto nepochopitelné pro racionálně uvažujícího člověka.
# 28.1.2012 20.39
 
Lev!ticus
uživatel
Obrázek
SZ Web

Je škoda, že se už od založení Jabka vedou takové "války" mezi servery, kéž by bylo více takových lidí, kteří by přišli na to, že tyto servery nejsou tak odlišné (jabko není špatné), jako hraje tam jiná komunita, která chce aktivytu, a ne někde hodiny skillit, a možná je trochu hloupější, ale to na tom moc nemění.



Groku: Ona se ale neviní herní komunita, nýbrž vedení tohoto serveru. Když se vesele rozdávají práva dětem a těm, kteří platí a umí v podstatě prd, tak se nemůžeš divit, že je ta propast tak velká. Podotýkám, že už tolik old playerů tam chtělo být GM, ale Správci jim to jaksi neumožnili uskutečnit, protože nedávají určitý obnos peněz na server. Já chápu, že jabko je fun, ale to neznamená, že bude i vedení tohoto serveru fun. (vis. skiny)

Omlouvám se za zbytečný příspěvek, ale byl jsem morálně nucen odpovědět.
# 28.1.2012 20.40
Oldschool MB POWA! Narayenko,VRáček, Pála, VladdiS, pixeek, č€rn4_wdow4, John, Zopei, Yamall a spol. WE LOVE THEM!
Obrázek
RatchetClank
uživatel
SZ
Také jsem byl svědkem prodeje vipek ve hře za sms, u portu do chraněne i v chobotově.
# 28.1.2012 20.43
 
TeRiNeČkA
zablokován
Obrázek
Ve hře: Terinečka
SZ Skype
Lev to vystihl naprosto přesně, palec hore.

Navíc, proč se dělají takové rozbroje? Protože Japko není schopné činit tak, jak Giz nakázal (nevydělávat na serveru), dále protože, že nejsou schopni respektovat majitele skinu.. a více příspěvek od Lev!ticus

Dále tuším, že jsi to byla ty, co na japku dávala věci za to, že Ti dají na ofiku peníze, je to v celku podobné.. Dále, na japku se VIP věci prodávali za Kč neustále..

Ano Graff, možná Ti tohle někdo věří, jak si hraješ na paní bezchybnou, ale nemusíš to furt opakovat, chlubit se.. Všude jsem byla, všechno znám = Graff

Navíc, je vcelku divné, že s Tebou drží Tví "kamarádi" z japka, copak jsi jim dala? Jaké VIP dostali teď? :)

Aha, asi špatné info, že Gm vytvářel VIP a prodával je za jakési sms.. Nevím proč, ale svým zdrojům věřím. Vlastně komukoliv jinému než Tobě :)



Naposledy upraveno: 28.1.2012 20.53

# 28.1.2012 20.44
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
Kristyna_Graffitka
uživatel
SZ
Lev!ticus pokud myslíš jabko, tak to pravda uplně není.

Třeba já neposlala nikdy ani korunu a jsem tam GM protože prostě makám, starám se jim o to a dělám v rámci možností zajímavé i etapové akce.

Vladdis byl taky ještě cca měsíc z5 Q, taky nic neposlal pravda dostal down, ale to už je trošku jeho smůla...

Kdysi to tam vedl co si pamatuji z old playerů třeba Duch. I Intel hrál odlku ne?

Jako ano jsou tam i výjmky, třeba Marta asi fakt něco posílal, ale ne všichni se takto dostali na post, to mi věř :)

Terni na Jabku jsem nyní Gm od léta a VIP se tam fakt za prachy neprodávali, jelikož jak už jsem psala, kdo je mal vážil si jich a kdo je měl buglé, dostal ban tak jako tak.
Ale zase co dělat proti tomu prodeji? Já bych to řešila herními tresty, jelikož pochybuji, že se Gizmo bude chtít soudit kvůli zevloni :D
# 28.1.2012 20.45
 
pixee :]
uživatel
Obrázek
Ve hře: pixeeneq
SZ Skype

Kristyna_Graffitka:
Nejedná se o poslední dobu, je to cca z doby mého banu, kdy jsem aktivně hrála, takže nešlo to dřív pixxe?



na 826 šlo uplně vše - páč šly bugnout GM práva.. od vyšších verzí to myslim nešlo, a pochybuju, že by zůstaly nějaký itemy z verze 826 ve hře ;).
# 28.1.2012 20.50
8-)
www.hruzka.cz
john1
uživatel
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ

Kristyna_Graffitka:Třeba já neposlala nikdy ani korunu a jsem tam GM protože prostě makám

Taky bych neměl potřebu posílat peníze ,bejt GM na takovym serveru xDxDxD

edit: nemel by to už někdo smazat???



Naposledy upraveno: 28.1.2012 20.54

# 28.1.2012 20.53
Holt některý věci se vracej i s úrokama
xDxDxD
Empty927
uživatel
Ve hře: Aplahonta, J3w_Empty9, SK
SZ
teri, já stojím za obouma názorama, ;) Tedy, jestli jsi myslel mě, tím kamarádi z japka.. Tak s graff určitě nejsem kamarád z Jabka, ale z ofiku ;)
# 28.1.2012 20.53
 
Lev!ticus
uživatel
Obrázek
SZ Web
Proč myslíš že z GM teamu v četně CHTS a Chmazky všichni odešli? 3-( Promiň, ale nechat si nadávat od 13ti letých dětí opravdu nemám za potřebí. Vladiss odešel, Duch taky odešel.... A jak tu bylo známo v aféře skiny, nemá správce ani ponětí, co se na serveru děje. Takže mu je asi nějaký server někde, tudíž bych to celé zrušil a neřešil ;-)
Pravda, si tam ty. Jenže jak je známo, jeden člověk nepřepíše historii (kromě Hitlera a Stalina), to se nepočítá.

Intel hrál oldku? Nespletla sis to s verzí 826, která skončila asi před měsícem? 3-(
To se mi líbí... Pak se tu zaloguje nějaký Fores, který nedodělal ani základku a jede tu pecky do Nodíka, když nemá ani ponětí, kdo to je... 3-(
# 28.1.2012 20.55
Oldschool MB POWA! Narayenko,VRáček, Pála, VladdiS, pixeek, č€rn4_wdow4, John, Zopei, Yamall a spol. WE LOVE THEM!
Obrázek
john1
uživatel
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ
Empty: dobra kamoška,kvuli tobě má udajně BANÁNA

napsal blbě: údajně kvůli tobě



Naposledy upraveno: 28.1.2012 20.56

# 28.1.2012 20.55
Holt některý věci se vracej i s úrokama
xDxDxD
Kristyna_Graffitka
uživatel
SZ
Pixxe promiň, ale mám skvělou paměť na informace, ale s číslu už je to horší, takže verze 826 mi fakt moc neřekne :D Ale nevadí, shodli jsme se na tom, že dotyční prodejci věci nebugují, buď to mají z questu, které ale na ofiku už neprobíhají nějaký ten pátek nebo to mají netuším jak... :D

Gizmo? Na jabku, máme díky CZmu v softu funkci, která nám umožňuje zadat id věci a následně nám to vypíše všechny účtu, které daný item mají, asi máš podobné možnosti, mohl by jsi pro své info zjistit kolik nových vip cca ve hře je a tím pádem vyloučit jakékoliv bugování.

Asi to fakt buglé nebude, bude to prostě jen protizákonně prodávané :D

Johne, ale mě nikdy Ban nevadil, mrzelo mě to, ale nikdy jsem to nepopírala, je to i má vina, já chtěla vidět jak to funguje a já mu dala přístup na vzdálenou plochu, jen mi prostě vadilo, že jste tu o mě psali lži, ty jsi o ničem nevěděl, ale Palanda znal ode mně pravdu, sice jí prý nevěřil, ale prostě byste dle mého názoru neměl dle domněnky házet na někoho špínu. Mě šlo čistě o to ukázat, jak to opravdu bylo a je to kámoš, jelikož riskuje trest, když se doznal... 3-(



Naposledy upraveno: 28.1.2012 20.59

# 28.1.2012 20.55
 
grok
uživatel
Obrázek
Ve hře: Naxi
SZ Web

Kristyna_Graffitka:
Ale zase co dělat proti tomu prodeji? Já bych to řešila herními tresty, jelikož pochybuji, že se Gizmo bude chtít soudit kvůli zevloni :D



Je to nezákoné, a jestli se to děje na vašem serveru, tak za to nesete trošku zodpovědnost, rovnou to trestejte. Potom jsou jenom na jabko takovéto hloupé stížnosti.
# 28.1.2012 20.56
Chmatákov fan stránka:
www.chmatakov.kvalitne.cz

Stránky: 1 2 3 4

Fórum » Archiv » Prodej VIP itemů za kč! [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.