Chmatákov online


Fórum – Prodej VIP itemů za kč!

Fórum » Archiv » Prodej VIP itemů za kč! [zamknuto]

Kristyna_Graffitka
uživatel
SZ
Jak mě vyzval Palanda, tak tedy činím, sic mi přijde divné, že já jakož hráč, co zde hrál jen velmi krátce v poslední době si toho všiml a nikdo z týmu to nezaregistroval, ale budiž.

Chtěla bych zjistit, zda o tom Gizmo ví, a jak se k tomu staví. Dle mého názoru se jedná o stejný neli horší přestupek, jako se skiny na neofiku.

Ve zkratce? Hráči zde opakovaně prodávají majetek Gize (tj. herní itemi) za kč v podobě odeslaných sms. Nedná se o hráče z týmu, to zdůraznuji, vím o některých hráčích, ale nechci to práskat, když nemám jasné důkazy atd.

Jde mi spíše o to, jestli by to nemělo být bráno jako vážný přestupek. Za a) se dle mého názoru jedná o trestný čin nebo alespoň ze svých zkušeností z jiných her tak soudím a za b) se domnívám, že ty hráči k těm VIP asi nepřišli úplně čestně.

Sice mi pala kdysi vysvětlil, jak je server super zabezpečen, a že se bugovat nedá (přes wp), že by se na to přišlo, ale jsem prostě jiného názoru, nejsem zde CHTS, ale díky zkušenostem a známostem mám své zdroje.

Takže co si myslíte? Má někdo právo prodávat v Giziho hře items a vydělávat tak na něm? Já myslím, že ne!
# 28.1.2012 19.30
 

Stránky: 1 2 3 4

Kozel_CZ
uživatel
Obrázek
Ve hře: Kozzel remda, Heroin
SZ ICQ Skype
Taky jsem si toho všiml a na skype mi psali jestli nechci koupit za 50 kč 50k nebo vanočku..

Takže chtělo byto nový pravidlo proti tomu.
# 28.1.2012 19.33
 
palandaa
uživatel
Obrázek
Ve hře: Palandaa
SZ Mail ICQ Jabber Skype Web
imho nemůžeš přes wpe naduplikovat item ..
neřikala si, že stim neumíš? tak diky jakým zkušenostem? o.O
# 28.1.2012 19.33
https://www.facebook.com/photo.php?v=761893750493339&set=vb.100000181633537&type=3&theater
Obrázek
RembuSek
uživatel
SZ
Souhlasím.. Palando di už do prdele s NěJAKÝM podělaným WPE :) Prostě to zkusiila a jeto noa? je to snad tvoje věc?
Ale souhlasím řešej se tu takové kraviny a přitom tu sám Palanda prodával VIPčko za smsku v hodnotě 100 KČ
což nemohu bohužel dokázat
# 28.1.2012 19.38
 
palandaa
uživatel
Obrázek
Ve hře: Palandaa
SZ Mail ICQ Jabber Skype Web
no, nemužeš protože to neni pravda :-D :-D :-D Fail ..

doprdele tady di ty, kdyby sis přečetl uvodní příspěvek, tak víš, že to je k věci ;)
# 28.1.2012 19.39
https://www.facebook.com/photo.php?v=761893750493339&set=vb.100000181633537&type=3&theater
Obrázek
Kristyna_Graffitka
uživatel
SZ
Zkušenostem na serverech, nevím jak to funguje, ale vím, že mi třeba CZ říkal at kredity (za ty se u nás mění VIP) podepisovala, že prostě třeba svitek se dá bugnout apod. Případně taky vím, že se dost často bugovali těžební čepice. Fakt nevím jak, ale mám půlku starých i aktuálních hráčů na FB, skype apod. a často se chlubí, prodávají apod. A bylo mi na ofiku nabídnuto mnoho vip.

Nevím zda je vše pravda, že, ale ten prodej prostě funguje + kdyby si Gizi vyjel, kdo má vánočku, možná by se divil. (Když vezmeme v potaz minimální počet eventů na ofiku.

Žádám tě palando, neřeš zde opět nějaké WP a mou osobu, chci aby se vyřešil význam topicku tj. aby se vyjádřili další hráči ohledně prodeje a především pak Giz, je si tohoto vědom?
# 28.1.2012 19.40
 
palandaa
uživatel
Obrázek
Ve hře: Palandaa
SZ Mail ICQ Jabber Skype Web
Já na tebe nic nehazim pouze sem se ptal

k věci, vánočka se rozdávala na Vánoce, není divu že jich tam je hodně o ostatnich věcech nic nevím :-/



Naposledy upraveno: 28.1.2012 19.42

# 28.1.2012 19.42
https://www.facebook.com/photo.php?v=761893750493339&set=vb.100000181633537&type=3&theater
Obrázek
Matomi
uživatel
Obrázek
Ve hře: Matomi
SZ
Vďaka skúsenostiam s "WPE pro" a "známostiam" v podobe týchto "skúsených" si myslím, že by si nemala viacej písať na toto fórum a už vôbec sa dostať na post Questera. Za každým slovom klamstvo, alebo nejaká špina. Si myslíš, že dospelý chlap ako John alebo inteligentne priemerný tínedžer ti skočí na toto čo píšeš ?
Sama sa postupne priznávaš k tomu čo si naozaj robila a robíš, tak už prestaň hrať to divadlo.

O nový server majú záujem hráči, ktorí si vážia každé CHK, každý VIP item, čo si ty v podobe Questera znemožnila už na inom servery - prečo by sme mali veriť tomu, že na novom CH 1.5 to nebude tak isto ?

Je mi jedno kde to píšem, pretože chcem aby si to prečítali v hocijakej alebo aj v každej téme, nech konečne hráči vedia čo si zač.
# 28.1.2012 19.42
 
john1
uživatel
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ

Kristyna_Graffitka: se domnívám, že ty hráči k těm VIP asi nepřišli úplně čestně.

Myslíš tím,jak sis vytvářela věci na jabku a chtela za to vyměnou chk na ofiku??? :-[ (kdo mi na ofiku da chk,dám mu vip na jabku) xD
xD xD
# 28.1.2012 19.43
Holt některý věci se vracej i s úrokama
xDxDxD
VladdiS
uživatel
Obrázek
Ve hře: The Builder
SZ ICQ Skype Web
Musím říct, že jsi teď zavařil nejen lidém co prodavájí itemy.

Jelikož povolení SKINu za peníze z reálu je stejná věc a když THE(Správce server Jabka) spamuje systém, že povolí SKIN za SMS(Kč) tak to je potom FAIL. Trochu nedomyšlené.

Když si koupíš SKIN, tak slouží k tvému použití a výhradně pro tvé účely. Když na tom vyděláváš, tak to je potom FAIL a porušuješ práva tak jako tak.
# 28.1.2012 19.48
Obrázek
JABKOHNIJE
uživatel
SZ
Hele řeknu to asi takhle, za Graffitky účet jsem přesku "skillil" já přes ty porty ;), Graffitku z toho neobviňujte, jen jsem jí chtěl ukázat, jak se dá jednoduše bugovat.. Když si jí v ten den psal palo, že ofik je proti Wpe tzv. Imunní ;) Vše směřujte na mně, jako ovšem vždycky :D, budu sem průběžně koukat, vím, jsem špína :D dík



Naposledy upraveno: 28.1.2012 19.53

# 28.1.2012 19.48
 
Kristyna_Graffitka
uživatel
SZ
Kdybych si něco vytvořila na jabku, měla bych dávno Down. Mohli by se alespoň moderátoři fora držet tématu, přestat řešit mou osobu, či jabko a vyjádřit se k problematice postu?

Nebo vám jako CHTS přijde normální, že hráči prodávají věci ze hry, která není jejich majetkem? Btw. nejednalo se jen o vánoční, to byl pouze příklad, jednalo se i novější VIP.

Matomi, já zkušenosti s tím programem nemám, ani pořádně nevím, jak se jmenuje, btw. já chápu, že teď se všichni kamarádi budou zastávat Pali a Johna a mí přátelé zase mojí osoby, ale myslím, že o inteligenci v tomto sporu nemůže být ani řeč, jelikož fakta byla řečena, ale stále se to spamí do každého topicku jako mor a vyjadřuje se stále více lidí z obou stran, kteří o tom vědí kulové... O mém přestupku (jediném realném), kteří tu stále ti samí lidé rozpitvávají mají právo mluvit max. aktéři tj. John, buger a já...

Prosím držme se tématu tj. prodej předmětů za koruny české.


Btw. Vlaďo asi máš taky pravdu.. ale zase ten skin je tvůj majetek, ne? si ho koupíš, máš certifikát a máš právo ho prodat ne? ale když něco dostaneš v Q stále je to právně majetkem majitele hry... Jinak bys teoreticky mohl vymáhat na gizim soudně peníze za wipe, kvůli kterému ti zmizel prut :D ale skin je tv§j i po wipe, víš jak to myslím, ne?

Mimo to skin prodávají desítky hráčů.



Naposledy upraveno: 28.1.2012 19.54

# 28.1.2012 19.52
 
palandaa
uživatel
Obrázek
Ve hře: Palandaa
SZ Mail ICQ Jabber Skype Web
Vánočky byly v tom případě špatný příklad.
Já osobně sem ve hře každý den, i za tečku, takže o mě lidi nemůžou vědět a žádných takových věcí sem si nevšiml.

nevymlouvám, že to můžou řešit po jiných komunikacích ;)
# 28.1.2012 19.54
https://www.facebook.com/photo.php?v=761893750493339&set=vb.100000181633537&type=3&theater
Obrázek
Kristyna_Graffitka
uživatel
SZ
JABKOHNIJE: totálně jsi mě dostal, myslela jsem si, že jsi někdy jiný, ale víš o portu atd. Takže to musíš být ty, pak ti z celého srdce děkuji, že i za to co jsem ti udělala na jabku (ten trest) stále mluvíš pravdu a přiznáš vinu. Fakt mě štve, být za bugera, když ani nevím jak se ten blbej program jmenuje... :D

Historky ze skype jako důkaz neuznáváte, ale najdu alespoň jaké předměty mi byly přímo nabízeny a za kolik pro zajímavost :D
# 28.1.2012 19.57
 
pixee :]
uživatel
Obrázek
Ve hře: pixeeneq
SZ Skype
Jen abych to upřesnil.. ITEM přes wpe si jak vy řikáte ''nebugneš'' .. maximálně tak jde svitek na portování - je nefunkční, rum + drink má myslim hodnotu 0, ještě pár věcí jde, ale ty věci jsou doslova zbytečný ve hře ;).. takže ''nabugovaný'' tam žádný itemy nejsou, jedinej způsob byl, když ve hře už byly ty flašky který vylovíš se 100%rybeření, tak udělat klonování + přidat paket s rybařením takhle jste si nachytali flašek kolik jste chtěli a jen hledali poklady.. ale to šlo jen jeden den, další den to Gizmo opravil... takže žádnej item není nabugovanej:)..

a s tím prodáváním, už se mě několik lidí ptalo jestli nechci něco koupit za KČ, dokonec jsem i jednou / či dvakrát koupil :)..
# 28.1.2012 19.59
8-)
www.hruzka.cz
JABKOHNIJE
uživatel
SZ
Víš že mě to ani neštve být za bugera? Všichni mě nenáviděj:D no a co :D,
Já jabko bral jako killení, žádný odměny mě moc nesrali(ikdyž to jednou mě nasralo:D) Ale vím, že se známe už nějaký ty léta a jsi fajn holka :).. Proto se nestydim přiznat, co jsem provedl. ;)
# 28.1.2012 20.01
 

Stránky: 1 2 3 4

Fórum » Archiv » Prodej VIP itemů za kč! [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.