Chmatákov online


Fórum – Nové updaty?

Fórum » Archiv » Nové updaty? [zamknuto]

Zopeiss
uživatel
Obrázek
Ve hře: Zopei,Chymezz,č€rn4-wdow4
SZ ICQ Skype
Tento topic je směřovaný přímo na Gizma.

Gizmo: Chtěl bych se zeptat zda poskytneš další updaty ostatním serverům Chmatákova? Samozřejmě je to tvoje věc,ale pokud o tom uvažuješ,tak bych ti to velice rád rozmluvil xD Už jenom tím,že si prodal několik severů ostatním lidem byla podle mě velká chyba.Jako mě je do toho hov*o,ale myslím,že to nebyl moc dobrý nápad.Hodně lidí odešlo a přestalo hrát oficiální server.No stalo se,ale poskytovat další update jiným serverům jako je třeba Jabko je podle mě blbost.Tím,že hru totálně předěláš,zlepšíš a zmodernizuješ se dostaneme na výši.Ostatní neoficiální servery budou oproti oficiálnímu zastaralé a nudné.A určitě se hodně hráčů vrátí zpět.Server bude zase jako při starém "plný" ,zase bude všechno O.K. a bude prča..

Já samozřejmě nevím co ty chceš udělat,ale podle tvého posledního komentáře v topicu "Chmatákov Jabko server!" jsem vydedukoval,že máš v úmyslu prodat další update Jabku.

Toť vše.Mám sice malé slovo a minimální šanci na úspěch k tomu,abych ti to rozmluvil,ale tak tě aspoň prosím - rozmysli si to! lol lol

Předem děkuji, Zopei xD
# 22.1.2012 20.53
 

Stránky: 1 2 3 4

Lemmy
uživatel
Obrázek
Ve hře: Lemmy
SZ Mail Skype
Asi to väčšina nechápete že do týchto problémov dostali jabko vlastne tí čo tam hrali (Jew,PIXEE,atď) Myslím že to tu nikto nevidí, ale Jew posledné dni loguje na jabko útoči tam lagom s WPE na lojzu, je jediný problém, že má dynamiku neobmedzenú.
Docela ma prekvapuje ako sa tu hrá na neviniatko a chce jabko ponoriť, ale asi nikto z vás nevie že sám tam ten bordel robí.
Chápem nadávky na autora hry sú zakázané, ale chcete mi povedať že tu na offíku nikto na Gizma nikdy nič nepovedal? FAIL.
Jew, ako john písal, bugoval si ako na ofiku tak na jabku ale dostal si unban acc na ofiku (čo nasere) len z toho že gizmovi ulahčil prácu to chápem, ale na jabku robí neustále to isté ale ako sa ho má jabko zbaviť keď využíva to že má dynamickú ip? Všetci jabko očierňujete no neviete sa doneho v cítiť pretože to nehrajte. No vedeli by ste keby že tam aspoň ten týždeň ste.

Je to proste zpyknutie.
# 24.1.2012 22.05
Obrázek
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Lemmy: Smutný příběh, no :) ... To, že tam dělá bordel je starost toho, kdo jabko provozuje a ten si s ním musí sjednat pořádek.. Pokud to nedokáže, smůla :))))
# 25.1.2012 6.26
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
JABKOHNIJE
uživatel
SZ
Nazdááááááár já dinamiku nemam o.O :) Tak těžko říct, o čem mluvíš :P

BTW: ještě řekni, že hráč EIBA jsem ja :D:D:D Výsměch vám nulky :D
# 25.1.2012 11.16
 
FryFox
uživatel
Obrázek
SZ

JABKOHNIJE:Nazdááááááár já dinamiku nemam o.O :) Tak těžko říct, o čem mluvíš :P

BTW: ještě řekni, že hráč EIBA jsem ja :D:D:D Výsměch vám nulky :D




Hrozne vtipné a neklam 3-(.
# 25.1.2012 15.44
STOP CENZUROVANI INTERNETU
Lemmy
uživatel
Obrázek
Ve hře: Lemmy
SZ Mail Skype
J3w, ak ty nemáš dynamické porty tak som potom já Obama, neviem čo máš furt za problém z jabkom, snažíš sa ho očierniť, no pritom hlavnou príčinou si ty.
# 25.1.2012 16.46
Obrázek
JABKOHNIJE
uživatel
SZ
Tak to potom jsi Obama =D, páč já dinamiku nemam :-)
# 25.1.2012 16.47
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
A dost .... 3-(
Pokud někdo z hráčů dělá problém na jabku, řešte si to na forku jabka, případně ve hře s nějakým GM (pokud tam nějaký je), tady je ofik. Vyjadřujte se k tématu updaty...
# 25.1.2012 17.16
 
JokeR™
uživatel
Obrázek
Ve hře: JokeR™
SZ Skype
J3we ešte mesiac dozadu si ta aktívne hral a nemal si žiaden problém. Jediný problém bol že i tam bugoval, lagoval, atď...Nechápem prečo píšeš za tento účet. Si myslíš že nezistíme že si to ty. Taktiež na teba môže CzechBoy podať trestné oznámenie, za verejné ohováranie.

"Podla zákona č. 140/1961. Podľa paragrafu 206 ods. 1 Trestného zákona sa dopustí trestného činu ohovárania ten, kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý môže značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u ludí, najmä poškodiť ho, alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu. Taktiež tento zákon platí ak podáva nepravdivé informácie o mediálnom servery, alebo o servery iného typu (sociálny, hrací)"

Taktiež budem túto vec konzultovať s web-masterom, následne hrozí zrušenie účtu "JABKOHNIJE" a možný je aj BAN IP. Ale predpokladám že BAN IP ti problém nerobí.

//Santea sorry nevšimol som si to...dalej budem písať k téme...
# 25.1.2012 17.23
 
JABKOHNIJE
uživatel
SZ
Ještě se musím vyjádřit, jak říkáš, hrál jsem tam aktivně. Dokud sem nezačal dostávat bany etc. za nic . Když mě může Czechboy zažalovat, tak já ho můžu také zažalovat a nejsem sám(sondík, kozel,pala,.... je nás hooooodně) se skinama.

Myslíš si, že to je křivé osočování ? Je to pravda, jelikož tento server vydělává, aniž by to bylo ve smlouvě povolené, kdybych byl v Gizmovo kůži, sebral bych Vám i licenci :).

Další věc je ta, že buguju, jo ?Mam pevnou ip adresu tak bych asi měl ban ip kdybych bugoval žeeee?
BTW: Bugovat asi začnu)))

BAN IP? To je stejné jako tvuj nick, máš tam výsměch, ban IP na tebe.
# 25.1.2012 18.21
 
JokeR™
uživatel
Obrázek
Ve hře: JokeR™
SZ Skype
Komu sa vysmievam? Podla mňa "smiať sa" je Joke. JokeR znamená posmievač ale toto slovo má viac významov 3-( By ma zaujímalo či si videl zmluvu o predaji serveru Jabku, keď hovoríš že v zmluve je napísané že nesmú zarábať? Nemyslím že ak niekto prispeje na chod servera, tak tým Jabko zarobí. Je to to isté ako keď pošleš peniaze Gizmovi :) Poprípade z tie peniaze kupujú new verzie...

Btw: Mám niekolko dôveryhodných svedkov (hrajú tu dosť dlho) ktorý ta videli ako buguješ poprípade laguješ. Myslíš že IP sa nedá zmeniť? Existuje na to niekoľko miliónov programov :)
# 25.1.2012 18.59
 
JABKOHNIJE
uživatel
SZ
Když si tak chytrý, tak se zeptej Gizma. Čaukys.
# 25.1.2012 19.13
 
TeRiNeČkA
zablokován
Obrázek
Ve hře: Terinečka
SZ Skype
Gizmo jasně psal, že neoficiální servery nesmí na hře nijak vydělávat, že to takhle bylo dohodnuté s těma, kdo od něj odkupoval server, tak laskavě nepiš něco, o čem víš kulové..

Tohle je vše na Gizim, jak se rozhodne, tuším, že v tom hrál nějakou roli i Matomi, no.

BTW: Docela mě štve, že forku lehce šéfuje zapřísáhlý jabkař.. Když se Ti tak líbí a baví, choď tam a řeš si takové problémy na jejich forku. Pá šmudlo.
# 25.1.2012 19.21
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
PHILIPS
uživatel
Obrázek
Ve hře: Kratos, BazeranT
SZ Mail Skype Web
Terinečka to že hráči jabka prispejú na chod serveru a na nové updaty, tak to je len na nich.Je to ich dobrovolné rozhodnutie, tak neviem do čoho sa naražate.Inač CZechBoY a THE s toho nemajú nič.Oni len za to kúpia novú verziu(alebo updaty), ale ked neviete ako to tam chodí, tak láskavo nehovorte o niečom, do čoho sa vôbec nerozumiete. :evil::evil::evil::evil::evil::evil:
# 25.1.2012 19.44
LEVA nezaujíma čo si o ňom myslia OVCE!
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
No a co? Toto se snad zakázalo neoficiálním serverům .. Je to JEJICH server a pokud chtějí update, ať si za to zaplatí ze svojeho %)
# 25.1.2012 19.51
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
JokeR™
uživatel
Obrázek
Ve hře: JokeR™
SZ Skype
OMG...nebudem to tu ďalej rozoberať, každý má vlastný názor na túto vec btw. je to od témy, tak keď chcete riešiť toto založte si new topic...
# 25.1.2012 20.13
 

Stránky: 1 2 3 4

Fórum » Archiv » Nové updaty? [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.