Chmatákov online


Fórum – 2012

Fórum » Archiv » 2012 [zamknuto]

Shinty
uživatel
Obrázek
SZ
Dlouho očekávaný rok 2012.
Tak co? Myslíte si, že přijde konec světa, jak spekulováno? :)
A co divné zvuky

Můj názor:
Podle mě se něco chystá, ale konec světa určitě ne. Pokud jde o zmiňovanou srážku asteroidu, to je podle mě blbost, pač když vědci dokáží najít asteroidy a vypočítat jejich dráhu na X let dopředu, určitě by o nějakém blížícím se se zmínili.

Co u mě přichází v úvahu je pouze setkání s mimozemskou civilizací a obrácení polů. :-)


Jaký je váš názor?
# 19.1.2012 21.16
Reiser ^^ Bože,to je ošklivej nick, jak mě to kdysi mohlo napadnout. :-)

Stránky: 1 2 3 4 5 6

JokeR™
uživatel
Obrázek
Ve hře: JokeR™
SZ Skype
Ja tomu neverím Tie zvuky su fake ;-) Keď je tam chvílu ticho tak neni vôbec nič počuť je úplne ticho xD
# 19.1.2012 22.14
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Převrácení pólů? Ano a vyjde to zrovna na 21.12 2012 :)) Je to totální kravina .. Celé ty jejich trapné výmysly .. Neumí předpovídat počasí ani týden dopředu, natož konec světa :))))
# 19.1.2012 22.54
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Shinty
uživatel
Obrázek
SZ
Fabos: Kravinou myslíš převrácení polů nebo zrovna to, že by to vyšlo na to datum?...
# 19.1.2012 22.59
Reiser ^^ Bože,to je ošklivej nick, jak mě to kdysi mohlo napadnout. :-)
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Kravinou myslím toto, že konec světa příjde 21.12. 2012 :)))
# 19.1.2012 22.59
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Shinty
uživatel
Obrázek
SZ

Fabos121:Kravinou myslím toto, že konec světa příjde 21.12. 2012 :)))



Víš, ale na druhou stranu, vem si, že přes 30k asteroidů, ba možná i více je v zóně, kdy nás mohou zasáhnout, takže šlupka může přijít každou sekundou. ;-)
# 19.1.2012 23.01
Reiser ^^ Bože,to je ošklivej nick, jak mě to kdysi mohlo napadnout. :-)
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Ale to může přijít každý den a mohla přijít každý den .. :))) Konec světa příjde, netvrdím, že ne .. Ale jen prostě ty řeči okolo 21.12. 2012 mi příjdou naprosto nesmyslné .. Jednou to vše skončí, to ano, ale my nebudeme vědět kdy to bude :)) .. A všechny ty věci jako jsou ty zvuky do nás budou určitě solit furt .. :) Je na každém, jak to pojme a jestli tomu bude věřit..
# 19.1.2012 23.05
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Shinty
uživatel
Obrázek
SZ
Jasně, tyhle věci okolo těch zvuků je jen záminkou k vyvolání konfliktu, který by (možná) vyřešil nějaké problémy. Neříkam, že je to dobře, a neříkám, že to tak je, jen můj úsudek.
# 19.1.2012 23.12
Reiser ^^ Bože,to je ošklivej nick, jak mě to kdysi mohlo napadnout. :-)
koly aneb qqqqqq
uživatel
Obrázek
Ve hře: Koly
SZ
Většina lidí ani neví, o co se jedná. Mayové mají rozdělený kalendář na cykly, tak jako my máme tisíciletí, tak oni mají jeden velký cyklus (neřeknu konkrétně, si najděte sami :P). Někdy v prosinci tohoto roku by měl skončit ten cyklus a začít nový, takže věřit v konec světa je jako věřit, že měl být roku 2000..
# 19.1.2012 23.46
Zde je místo pro vaši reklamu.
Obrázek
Chmatákov prodán
Obrázek
pixee :]
uživatel
Obrázek
Ve hře: pixeeneq
SZ Skype
konec světa podle mě nebude, ale nějaký změny určitě nastanou... jaký? to už se nechám překvapit :P

nejsem taková ta černá paní jak je kolem půlnoci na TV PRIMA a řiká si paní ''věštkyně'' .
# 20.1.2012 0.50
8-)
www.hruzka.cz
Mister
uživatel
SZ ICQ
omg prostě nic nebude konec světa bude třeba za nakej miliard ne ted a tohle video muže bejt fake protože jsem nic neslyšel a nebo se uprdl BŮH :DDDDDD
# 20.1.2012 6.28
 
GreyWolf
zablokován
Obrázek
Ve hře: Niay
SZ Mail Skype
Je to kravina..... :D
# 20.1.2012 7.57
:-[:-[:-[:-[:-[
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Žádnej konec světa nebude, mayskej kalendář pokračuje normálně dál, jen se o tom moc nemluví a nepíše. Kdysi někdo špatně rozluštil odkaz Mayů a vyložil to tak, že letos zanikne civilizace. Této teorie se chytlo plno vizionářů a členů sekt a ti blbnou hlavy labilním jedincům, kteří jim v obavě, že za pár měsíců zemřou, budou odevzdávat svoje majetky a pak budou páchat hromadný sebevraždy.
Teoriích o konci světa je každý týden několik, počínaje srážkou s meteoritem, s vesmírným smetím, 3.světovou válkou atd.. Vždycky se najde nějakej blb, kterej to bude vyřvávat do celýho světa, aby vzápětí pochopil, že je to utopie.

Lidstvo se ničí postupně samo, doba je přetechnizovaná, všechno se řídí přes počítače (kdyby zkolabovaly veškerý světový sítě, tak jsou lidi v řiti a nepotřebují k tomu ani srážku s asteroidem). Přijde doba, kdy budeme mít čipy pod kůží a budeme 24 hodin denně pod dohledem kamer, tak jak je to ve sci-fi filmech.

Všichni jsou ve stresu, z toho je spousta nemocí, nikdo nemá na nic čas, rodiče nemají čas na děti, raději jim strčí x tisíc nebo dávají drahý dárky, místo aby si s nima povídali, ty se nudí, poflakují po městech, berou drogy, nemají žádnou slovní zásobu pouze ty pí.o, ku.vo, protože tak se mluví přes všechny přiblblý sociální sítě, hrajou imbecilní střílečky na netu a pak jim připadne normální zabít v reálu babičku kvůli stokoruně.

Ničí se příroda, celej ekosystem je rozházenej, takže místo 4 ročních období máme 2, sníh padá v místech, kde v životě nebyl a tam, kde má být zima, je +30 st. Poly Země se otáčí rychlostí, která nikdy nebyla. Zabíjej se zvířata, který tu jsou staletí a to jen proto, že si nějaká snobka na sebe chce navlíknout kožich z nutrie. Příroda se brání povodněma a stejně je jí to k ničemu...

Velmoci se předhání, kdo vyrobí účinnější jadernou zbraň, vynakládají miliardy dolarů na zbrojení a logicky to musí pak někde odzkoušet a využít, aby mohly vyrábět další zbraně hromadnýho ničení. Vždycky to odserou nevinní lidi někde v Africe, Asii, atd., protože politici do sebe střílet nebudou.

Vedou se náboženský války jen proto, že někdo vyznává třeba místo budhismu islám apod. V některých civilizacích je naprosto nepřípustný, aby si ženská odhalila tvář a jsou schopni ji kvůli tomu ukamenovat.

Stoupá agresivita lidí, závist, nenávist a neochota někomu pomoct (je to vidět i v týto hře, protože i zde se projevuje chování každýho přesně tak, jak se chová v reálu).

Takže k tomu, abychom se zničili, nepotřebujeme ani vybuchlou sopku, ani zatmění slunce, ani srážku s kometou..Tyhle teorie už tu byly a vždycky si to někdo vyložil po svým, ať už odkaz Nostradama nebo proroctví Sibilly.

Mayové dobře věděli, kam se lidstvo posune, proto je plno jejich odkazů. Doba se musí změnit a především lidi a hlavně každej sám, protože za vším jsou pouze jen a jen peníze. Pokud to lidi neudělají, poženou se do záhuby sami. Nějaká změna musí přijít, ale konec světa, který předpovídá x ,,zaručených,, vědců, to rozhodně nebude :)



Naposledy upraveno: 20.1.2012 12.34

# 20.1.2012 9.25
 
Sam #12
CH.B.I.
Obrázek
Ve hře: Sammyk
SZ Web
"2012" nieje len o mayoch. Veľa tých jasnovidcov a iných pičkov predpovedajú na rok 2012+- nejaké sračky - ale zase pozor, nikto nespomína, že sa zem roztrhá na kusy alebo niečo podobné gigantických rozmerov.
Ľuďom jebe a má to veľmi rýchlu stúpajúcu tendenciu za posledné roky. Ako už spomínala Santea - tiež neverím, že vybuchne nejaká mega sopka ktorá rozdrtí zem alebo podobné sračky (snáď najuveritelnejší sú mimozemšťania :D) ale bohužial verím v to, že vypukne nejaká večšia vojna. Ako som už spomínal, všade je napätie, večšinov(ak nie všade) kôli Amíkom a NATO a tej ich "demokracii". Rusom, Číne a celej Ázií (áno, aj tým bláznom s turbánmi na hlavách) to už lezie pekne krkom a Amíci furt tlačia viac a viac na pílu bez zábran. Ako to nakoniec dopadne?

Toto je moja teória. Netvrdím, že vyhynieme alebo niečo podobné ale ak sa niečo posere a že je k tomu kurva blízko, tak prinajlepšom môžme očakávať ďalšiu studenú vojnu. A treba si ešte uvedomiť, že sme v NATO, čiže na strane tých skurvených vrahov z USA... Netrvdím, že druhá karta strany je svätá ale to čo dokazujú amíci a NATO je už fakt moc.
# 20.1.2012 12.18
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Sammy: problém je ten, že amíci se serou do všech států, všude mají prsty, určujou co se má a nemá dělat a téměř celej svět je musí respektovat, protože jsou to PÁNI AMERIČANI. Až rupne v makovicích těm s turbanama na hlavě (a nejen jim), tak to odskáčou i ti nevinní, obyčejní amíci.
Už jsem to psala (ty taky), že stoupá agresivita lidí, ve světě se protestuje proti všemu a všem, zatím jsou to jen pouliční nepokoje, ale může se stát, že pokud se lidi nevzpamatujou, bude už pozdě zabránit nějaké celosvětové katastrofě.

Btw: ještě k těm zvukům, jak tu někdo psal. Země je živej organismus a reaguje různejma zvukama, který jsou pro některý lidi až strašidelný. Stejně tak, jako se probudí k životu vyhaslá sopka, tak se hejbou tektonický desky pod mořskou hladinou
a vychází z hloubky několika desítek tisíc km, proto některý ty zvuky ze středu země.

Co se týká UFO, některý záběry jsou nevysvětlitelný a ti, co tomu nevěří, budou vždy tvrdit, že je to zbytek letící komety, případně světla od letadel
# 20.1.2012 12.49
 
Varloň
uživatel
Ve hře: Losos
SZ
Hlavně že všichni máte informace z telky nebo z důvěrhodných serveru :-D

...90% z toho jsou jen mediální frašky... Stejně jako konec světa 3-(
# 20.1.2012 13.09
Vůbec nevim proč tu chodim!! lol

Jirka smrdi jak zdechly kocour ;-)

Stránky: 1 2 3 4 5 6

Fórum » Archiv » 2012 [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.