Chmatákov online


Fórum – Snížení trestů v NP

Fórum » Archiv » Snížení trestů v NP [zamknuto]

[E]r[E]ktus
uživatel
Obrázek
Ve hře: Erektus
SZ Mail
Tohle není nějaký útok na Johna či někoho jiného. Je to jen úvaha o přechodu lidí na jabko.
Neřikám,že jsem nějakej člověk co pravidelně obývá NP,ale ty tresty jsou fakt vysoké.
Za afk skill 500 kamenů plus skill na 10 je dost ostré,každej se na to vykašle,účet nechá v NP a jde na Jabko. A ofik tak přichází o hráče. Mohl by se zavést nějaký mírnější bodový systém jako v ČR :D, např. první napomenutí kill,druhý NP třeba 200 kamenů a třetí třeba 400šutrů plus skil down. Či něco,jiného,aby to tolik hráče neodrazovalo od hry. A podle mě dávat skill na 10 je hoodně velký trest. A nepište,to je proto,aby si to příště rozmyslel. Mělo by být nějaké první odpuštění,které skončí jenom zabitím. Viz nechtěný afk - záchod apod.
Moje věc to není,je to věc CHTS,ale zamyslete se nad tím. Kolik lidí bude hrát hru za rok ?
Není to za účelem výhody pro nehřešníky,ale za účelem,aby neodcházeli lidi! Pokud se zde toto téma řešilo tak prosím o lock a omlouvám se.



Naposledy upraveno: 1.9.2011 14.34

# 1.9.2011 11.39
 

Stránky: 1 2 3 4

Empty927
uživatel
Ve hře: Aplahonta, J3w_Empty9, SK
SZ

Jasper:Každej ví, že když ty ryby rozházíš všude po mapě tak to bude lagovat, mohl to dát na kupku, je to estetycký a nedělá to tokový lagy...

Empty, věř mi, že kdyby to dával normálně pod sebe tak ho do np nedá...



Jo ale to mam těžce v píči když mi dá np za snipera za spam kterej byl ultramegalománskej :)
# 2.9.2011 22.29
 
Karel Kryl
uživatel
Ve hře: Sewer Fazolka161 Lier_161
SZ Mail ICQ Web

[E:r[E]ktus]Taky když ty vůbec nehraješ,tak nevim proč by si s tim souhlasil 3-( Naposledy jsem tě viděl ve hře když hrála Moon někdy rok 2008, a pak někdy nedávno si logl asi na deset sekund. Ty nic skillit nepotřebuješ (já taky ne) tak proto si proti 3-(


Je to OT, ale tohle nemůžu nechat jen tak. Do hry loguju několikrát denně. Mám i více účtů, než Sewer. Ale na rozdíl od tebe chodím do práce a věnuju se i jiným věcem, než jen vysedávání u Chmatákova, navíc by mě zajímalo, co ti dává právo říkat, že já nemám právo "rozhodovat". Především když nerozhoduju. Snížení trestů za AFK skillování je blbost, protože by to pak dělalo mnohem více lidí a ty to chceš jen proto, aby jsi to sám mohl dělat.

Teď jdu spát po noční směně, takže se ti převelice omlouvám, že celé dopoledne nebudu online. Spím tak do 15:00:34 a v 17:12 zase odjíždím do práce, chceš můj rozpis i na zbytek měsíce, aby jsi pochopil, že nemám celé dny volno na to, abych vysedával u chmatu? To, že mě tam nevidíš pokaždé, že jsi online neznamená, že nehraju ... a ani to neznamená, že tam nejsem. Navíc je obecně známo, že jsi přiblblej puberťák, kterej mě odjakživa z nepochopitelných důvodů nemá rád, takže se ani nedivím, že tohle píšeš.

Dále se k tomu už prosím nevyjadřuj, můžeš to se mnou řešit přes PM, ale sem to nepatří.
# 3.9.2011 7.03
Obrázek
nations
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nations112, Acer, Vario
SZ
Já jsem taky pro snížení trestů. Sice se mi ještě nestalo, abych tam byl nějak extra dlouho. Ale tak vím jak to chodí. Je sice dobré, že se to trestá, ale čeho je moc, toho je příliš...
A s tím, že to hře nepomůže naprosto souhlasím.
Jako nesmíme srovnávat jabko s ofikem, ale je pravda, že tam jsou tresty omnoho nižší.
jabko si může dovolit dávat tresty za každou cipovinu, protože ma na to ještě poměrně dost hráčů oproti ofiku, ale musíme uznat že, stejně jako všechny servery, tak i jabko jednou skončí, protože chmat už prostě nikoho nebaví8-)
# 3.9.2011 20.21
Chmatákov Old Player (2007-2018)
(Pietro, Palanda, Corse, Nex, maniak, Aspire, zvonek, Magpie a mnoho dalších )

Chmatákov mapa

Stránky: 1 2 3 4

Fórum » Archiv » Snížení trestů v NP [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.