Chmatákov online


Fórum – Chmakuza vs CH.B.I.

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Chmakuza vs CH.B.I.

Houg_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Houg,fappy
SZ Mail Skype
Ahojte, někdo psal systémovku, že by jsme mohly udělat nějak klanwar Chbi vs chmakuza. Já jsem klidně pro, alespoň by se to nějak pohlo... Kdyžtak poprosím někoho z chmakuzy, ať semka hodí nějaký čas, který by se jim to hodilo + počet, kolik by jich cca bylo. Nevím jak si to dotyčný představoval, ale to se dořeší kdyžtak tu.
(navrhuju, aby se to odehrálo ve 4tém, ale klidně zvolte i jiný prostor)
# 30.8.2014 19.50
 

Stránky: 1 2 3 4

Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
to je mi jasné, jen chci at je 4té město víc plnější... dokud nebudou updaty a bojda si na sebe nevydělá, tak mu chci pomoct natolik, aby ho řemda uživil o dost efektivněji... myslím že i ty vaše klany by to měly uvítat :D za zkoušku nic nedáme... jestli se nic nezmění, udělá se rollback :D
# 31.8.2014 17.54
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Stav, kterej tady teď řešíte, je už tak 5 let. I když se změní ceny všeho, přidají se dropy, změní se dmg, udělá se wipe, fun, atd., atd, stejně to nepřiláká víc lidí a bude pořád max 10 aktivních hráčů. Nechci vám kazit iluze, ale je to bohužel tak.
Doba, kdy hrávalo denně 70 lidí, nebylo možný vůbec lognout a ještě běžely neofiky, se už bohužel nikdy nevrátí.
Tahle hra byla v době, kdy se spustila, naprosto unikátní a prakticky žádná taková zde nebyla. Hrály tady party lidí z měst, hrálo se i ve školách, ale ne proto, že by byly např. levnější léky. Hrálo se prostě proto, že ty lidi to bavilo a logovali vlastně jen kvůli tomu, kdo ve hře je. Skilly, chk a věci ,,šly,, jako by stranou. Podstata byla v tom jít si zahrát s kamarády, což teď už není.
Bohužel v této době je x nových her a plno hráčů si je chce zkusit, hodně lidí už taky z chmatu ,,vyrostlo,, a určitě se vracet nebudou, plno lidí už na to nemá čas, někteří chodí do práce..
Od zítřka většině z vás začíná škola, takže z chmatu určitě ještě někteří odejdou, proto asi nemá smysl dělat nějaký extra zásahy do hry, protože stejně se tím nic nezmění...
Jak napsal Kozel, nechala bych to tak, jak to je. Kdo chce, tak si zahraje, kdo nechce, tak ať nehraje. Občas nějaký q a soutěž. Lidi stejně budou pořád nadávat že tamto a ono je špatně atd. :-) Ale snažit se nalákat za každou cenu x nových lidí za cenu toho, že se bude překopávat celá hra, je blbost..
# 31.8.2014 18.08
 

Stránky: 1 2 3 4

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Chmakuza vs CH.B.I.

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.