Chmatákov online


Fórum – Chmakuza vs CH.B.I.

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Chmakuza vs CH.B.I.

Houg_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Houg,fappy
SZ Mail Skype
Ahojte, někdo psal systémovku, že by jsme mohly udělat nějak klanwar Chbi vs chmakuza. Já jsem klidně pro, alespoň by se to nějak pohlo... Kdyžtak poprosím někoho z chmakuzy, ať semka hodí nějaký čas, který by se jim to hodilo + počet, kolik by jich cca bylo. Nevím jak si to dotyčný představoval, ale to se dořeší kdyžtak tu.
(navrhuju, aby se to odehrálo ve 4tém, ale klidně zvolte i jiný prostor)
# 30.8.2014 19.50
 

Stránky: 1 2 3 4

Pixee_obnova3
uživatel
SZ
Před wipem jste měli všichni všechno, všichni milióny a stejně jste se nekillovali, divný. Psali jste, že ve hře není co dělat, tak jsem udělal wipe. Mě je to popravdě totálně jedno, pokud je vás většina, co z toho chcete udělat fun, tak klidně dám všechny itemy za 1chk. Potom ale nechápu smysl wipu.
# 31.8.2014 7.52
 
Pixee_obnova3
uživatel
SZ
http://www.chmatakov.cz/ankety/15
# 31.8.2014 8.59
 
Mario
uživatel
Obrázek
SZ
Sám si to napsal..Před wipe měl každý všechno a o kolik lidí to hrálo víc?? Proč by to ted mělo být jiný??
Před wipe téměř celý náš klan skončil právě proto, že nebylo o co hrát ..Jsem si jistý, že tím funem minimálně 2/3 organizace skončí, včetně mě, protože nevidím smysl v tom,abych šel někoho např. do 4.města zabít a o něco ho připravit, když to vlastně nemá žádnou hodnotu a on aby se oživil, koupil léky a zase šel do nás ..Zkrátka to nebude žádný boj ..Jen se prostě budem střídat o lékárny, jedna parta zabije druhou, ta se půjde oživit, hned zase do nás..Pak my, atd...Jak dlouho myslíš, že tohle bude někoho bavit?
Anketou bych se vůbec neřídil ..Beztak ti tam hlasujou lidi, co se ve hře neobjeví co je rok dlouhej a pokud z toho bude fun, beztak ti tam víc jak 14 dní hrát nebudou (pokud vůbec budou) ..
Představa o tom, že když z toho ted udělám fun, návštěvnost bude stejná jako u jabka mi přijde naivní ..

Zkrátka tahle hra nemá už kolik let např 40, 50 aktivních lidí ..Má tak 10, 15 max. ..Zbytek hraje chvilku, pak zase jdou hrát něco jinýho ..V týhle době je tolik her, že každý si má z čeho vybrat a tím, že ze serveru uděláš fun nepřejdou z hry, která je baví sem na delší dobu..Zkusí to týden, dva max. a pak je tu zase půl roku neuvidíš.
# 31.8.2014 10.01
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.
* Albert Einstein
Pixee_obnova3
uživatel
SZ
Nepsal jsem, že se budu řídit anketou. Jen chci zhruba vědět, kolik lidí by to tak chtělo.
# 31.8.2014 10.08
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
A co to má za smysl hlásit dopředu Q, abyste všichni logli jen kvůli tomu a šli pryč .. :) PRoč se nedomluvíte ve hře na něčem .. chcete fighty, tak se domluvte a dejte mi vědět co a jak máte v plánu .. Může se dělat plno soutěží .. Může být různě .. třeba nejlepší PK chmatu, deadmatch, TDM, 2vs2 .. atd .. PRostě je to vše jen o domluvě :) Ale když se tu má něco domluvit, tak ten nemá čas ten taky ne a bla bla a nakonec se nikdy nedomluví nic ..
# 31.8.2014 10.39
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Houg_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Houg,fappy
SZ Mail Skype
Nikdo nepsal, že je to špatně. Jen jsem psal, že se ještě v podstatě nic neudělalo.
A udělat z toho úplnej fun, kde je vše na 1CHK to taky tak nebylo myšleno.
Blacku: Kdyby jsi si to přečetl pořádně, ještě zopakuju. Každý má u BS/CHBI po 2 střelných zbraní až možná tak na mě. A aby jsme se rubali pernametně... si spočítej, kolik stojí výstřel, kolik stojí inv léků.. Nikdo na to ty prostředky nemá, zvláště když nám padly z draka 3 houby a následně 4 krit amulety po sobě(za poslední dobu).
Mario: Jasný, na to jsem také myslel, proto jsem předtím psal, ať zlevní lékarny a třeba aj munici. Jako není to můj problém, já na to ty peníze mám, ale vidím, jak ostatní z klanu pořád píšou: "Půjč mi na léky", "mám tu 2k, takže nejdu","mám 400 many a nemám prachy" atp... (btw: aj chopovy jsem musel půjčovat na léky několik tisíc na 1v1, takže myslím, že u vás to taky nebude 100%ní) a nakonec bych chtěl tak trochu konstatovat, že taky trochu ztrácí smysl jít do vás do 4tého, kde máte 2 mystiky, protože co padne z mystika? Má nejvíc HP, takže je to nejdražší na zabiti a padne z toho blesk za 2,5k... fakt výhodné a zábavné.
# 31.8.2014 11.20
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Tak co byste chtěli, aby vám stálo za to více fightit? :)
# 31.8.2014 11.37
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
mario se jak ovždy brání novým věcem :D přitom sám nikoho nepřivedl... bylo mi jasné že ty dva klany nic nevyřeší...

když se nechaj skilly, hráči si budou vážit svých postav a nebudou zkoušet **... řekni mi mario... jak často vidíš někoho si koupit lektvar na hp, zneviditelnovací lektvar nebo miny... na jabku to bylo tak, že lidi platili postavy z questů, to nikdo dělat nechce, fun by akorát zvedl účinnost řemdy, když by jeho výdělky utáhly několik fightů...

kolik je ted VIPek ve hře? na jabku lidi skillili jen kvuli právům a normálně hráli jen kvuli questům a VIPkám z nich... zlevnit PVP itemy a doplnky, MŮŽE (neříkám že to vyjde) mít za následek více hráčů ve hře.. a zase boháči co by si stěžovali že je ve hře moc peněz, by si zas hráli na sběrače VIPek... do soutěží a questů chmazek bych dával pořádné zbraně jako AK, Roták (takže aby si byl hustej huston, musíš být ve hře, a sledovat co se děje aby si měl šanci takovej roták mít), a VIPka dávat do velkých pvp turnajů, třeba jednou za 2-3 týdny... ještě by jsme mohli dát 3 velké příšery do 4tého města jako jsme to udělali na hružce xD lidi sice byli vychcaní a nekillili se mezi sebou, jen čekali na loot a snažili se ho ukrást, ale věřím že ted s burstem rotáku, by to byly větší chlamky <3
# 31.8.2014 11.44
Mario
uživatel
Obrázek
SZ
Já se nebráním a nikdy nebránil novým věcem..Naopak ..Jakmile si někdo stěžoval (když vemu příklad z poslední doby na dmg, co si vymýšlel) ..Tvrdil jsem, přizpůsob se hře ..
Jsem proti tomu, čemu nevěřím..Né proti tomu, co je nové..
Bylo tu řečeno, že by itemy měli cenu 1 chk ..Říkám, že to je kravina ..Proč bych chodil někoho killit, když z něj padne něco, co nemá žádnou hodnotu?? Proč bych chodil zabíjet příšery, když mi jsou chk na nic? Proč bych vydělával řemdou, když mi stačí prodat pár obyč. rybek, abych si koupil zbraně?? Proč bych skillil zručku, když poškozený kulas vyhodím a koupím nový?? Atd, Atd.
Pod slovem Fun jsem si představoval -všichni hráči mají velký množství peněz, rychlé skilly, ceny v obchodech menší, vipka ve velkým množství přidávány do hry..Nikdo tu nedal konkrétní myšlenku..Jediná myšlenka tu zazněla byla na ty ceny itemů..Neříkám, že mohla být myšlena 100% vážně, ale zazněla..

Fredyho_Matka:

když se nechaj skilly, hráči si budou vážit svých postav a nebudou zkoušet **... řekni mi mario... jak často vidíš někoho si koupit lektvar na hp, zneviditelnovací lektvar nebo miny... na jabku to bylo tak, že lidi platili postavy z questů, to nikdo dělat nechce, fun by akorát zvedl účinnost řemdy, když by jeho výdělky utáhly několik fightů...



Zneviditel. lektvar se ve hře využívá dost...
Co si tímto chtěl říct?? Co podle tebe vyřeší to, aby hráči začali toto kupovat?? Snížit ceny?? Mě je to šumák, když bude lektvar na hp stát např. jen 100..Hráči tyto lektvary nevyžívají, ale kvůli lenivosti ..Spousta hráčů nejsou schopná si ani koupit léky..Místo toho vytáhnou z banky poslední 4 a doufají nevím v co ..
Miny jsou už takhle levný, když budou stát ještě levněji, klidně..Opět nevěřím v to, že se budou masově využívat.
Jakou účinnost u řemdy myslíš?? Opravování zbraní??

Když se zlevní pvp itemy, je mi to jedno..Když se budou do soutěží dávat silné zbraně, nejsem proti a když se vipka budou dávat do velkých turnajů, jsem pouze pro ..Když bude více příšer, opět jsem pro ..Naopak ..Kdyby (nevím jak je to těžký na naprogramování) systémovka hlásila "Respawla se pouštní příšera/mamut/velký pejr, atd), padají z ní cenné věci, zabte ji" je to vlastně taky Q ke kterému není potřeba ani gm a z příšery se stane (neříkám vždy, kill Q)...Myšlenka co jsi napsal se mi v celku líbí, ale nelíbila se mi myšlenka, že by vše nic nestálo, skilly rychlé, vipka v Q 2x denně, atd.
# 31.8.2014 12.32
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.
* Albert Einstein
Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
"nelíbila se mi myšlenka, že by vše nic nestálo, skilly rychlé, vipka v Q 2x denně, atd."

a to psal kdo? :D pixee se nasral že si zas vymýšlíme tak napsal že dá 1chk itemy.. :D

tím řemdou jsem chtěl říct to, že jsem gizmovi poslal několik updatů, jak udělat z bojdy a mystika více použitelné povka aniž by potřeboval řemdu, gizmo nemá čas a tak říkám, že každý si založí řemdu(tak už to je) a s pouze jejich výdělkama by sis klidně z lahve (když padne třeba dárek) koupil 4 zbraně, a né jen jednu jak je to ted... oprava by se stále hodila na ty lepší zbraně z Q, výroba na bony a zaměřovače určitě, a alchymka na mutáky... a jelikož je pobuda a lovec k ničemu, tak bych pobudovi dal dmg do té jeho pistolky a lovcovi dal zase pořádný dmg at muže taky fightit... levnější zbraně (né uplně bezcenné) a munice, popřípadě velké příšery ve 4tém... by to město zaplnilo hráčema :D a lidi s penězma navíc, by si hrali na sběrače vipek jak to bylo na jabku... nechci z toho udělat fun ve smyslu, malé skilly, rychlý prachy xD a nulové ceny, jen navrhuji totálně zlevnit pvp itemy, zvednu dmg ostatních povolání a hra se MOŽNÁ přesune do 4tého města :D
# 31.8.2014 12.46
Houg_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Houg,fappy
SZ Mail Skype
Tomu lovcovy bych jednoduše zvedl dmg a zvýšil cenu harpy, aby to mělo smysl zabíjet. Pobudovy zvýšit dmg je dobrý nápad a ty miny, kdyby stály 100vku, nebyl bych proti, protože se to snažíme využívat, ale bohužel je to na nás občas až příliš těžké na pohyb, ale to už je náš problém. Ale co bych opravdu promyslel a asi pozměnil je cena těch léků a celkové munice(šípy/mana/náboje), aby když už někdo killí mystikem, tak nás nemrzel každý výstřel do mutu. Já osobně teďka třeba do mystiků ani nestřílím, pokud mi o nic nejde, protože se to prostě nevyplatí.
# 31.8.2014 12.58
 
Mario
uživatel
Obrázek
SZ

Fredyho_Matka:"nelíbila se mi myšlenka, že by vše nic nestálo, skilly rychlé, vipka v Q 2x denně, atd."

a to psal kdo? :D pixee se nasral že si zas vymýšlíme tak napsal že dá 1chk itemy.. :D



Mario:
Pod slovem Fun jsem si představoval -všichni hráči mají velký množství peněz, rychlé skilly, ceny v obchodech menší, vipka ve velkým množství přidávány do hry..Nikdo tu nedal konkrétní myšlenku..Jediná myšlenka tu zazněla byla na ty ceny itemů..Neříkám, že mohla být myšlena 100% vážně, ale zazněla..



Znovu bych se opakoval.. S těmito body v celku souhlasím ..Až tedy na bod "totálně zmenšit ceny" protože nevím, co přesně si pod tímto představit, ale to je jedno..Pokud by to šlo se všemi body co tu zaznělo, třeba to bude změna k lepšímu..
# 31.8.2014 13.03
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.
* Albert Einstein
Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
už předtím jsem psal.. že levné zbraně na skillení a otravování lhotanů bych dal do 1k, lepší zbraně jako brokády blesk atd.. za 2,5k... jelikož zaměřovač vychází na 3k tak nejlepší koupitelné zbraně za 5k :D lektvary a miny jak psal houg, tka za kilo, léky za dvacku třeba... pořádné zbraně do soutěží at padaj často, a VIPka ve velkých turnajích, killácích atd... a dát příšery do 4tého xD
# 31.8.2014 13.17
Pixee_obnova3
uživatel
SZ
(to za 1chk bylo myšleno obrazně, myslel jsem to tak, že by se všechny itemy o dost zlevnily)

Není problém teď udělat zálohu všech účtú a zkusit ten fun jen na dnešek.
Fredy už sepisuje ceny, zkusíme to na pár hodin.
# 31.8.2014 13.35
 
Houg_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Houg,fappy
SZ Mail Skype
Jo, to mě taky napadlo to s tou zálohou, ale musíš to brát tak, že teď začne školní rok, což znamená pro hodně lidí různá omezení, řád atp..., takže se to těžko bude posuzovat, tudíž bych s tím možná počkal a uvidíme, jak to půjde po snížení cen nábojl/léků/min atp... Ale když si vemeš, že by se udělala příšera se spawnem třeba každé 2-3 hoďky, rychlost cca jak drak a padl by z toho pouze pytel, takže 100%ní výdělek, tak by s penězi určo nebyl problém...
# 31.8.2014 13.49
 

Stránky: 1 2 3 4

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Chmakuza vs CH.B.I.

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.