Chmatákov online


Fórum – Spalka–hnědej

Fórum » Nápady, návrhy, připomínky » Spalka-hnědej [zamknuto]

kubicek307
zablokován
SZ
Myslim si , že by bylo dobrý vrátit cenu ve spalce na 400chk. Teďka se dá vydělávat jen jedním efektním způsobem a to těžbou.
# 4.1.2014 13.08
 
  • Hodnocení návrhu
  • Hodnocení: 56 %     Hlasovalo: 22

Stránky: 1 2 3

-X-Ni-ck-X-
uživatel
Obrázek
Ve hře: TomCrow, NotSoReal
SZ

koly aneb qqqqqq:+ Možnost prodávat klotylce a rozdělit ceny podle vzdálenosti od ní :P


THIS ;)

Když se bavíme o spalovně... tak by někdo, kdo by se dost nudil, mohl vymyslet ceny pro itemy tak, aby se začala používat aspoň maličko :D

//pix: abys to mohl pálit na dálku co? :D
# 4.1.2014 23.46
ja nevjem uš
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Proč myslíte že je cena v npc za hnědku tak "vysoká"? Proto aby lovec mohl vzít naochočené hnědky a střelit je třeba za polovic. Chudák Klotylka pak nemá kšefty. :D
# 5.1.2014 6.50
 
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Nebo udělat, aby se na choboty dal přetáhnout víceúčelový nožík, po přetažení by se ti udělala kůže. (záleželo by, kolik % máš zručnosti) Pokud by se to nepovedlo, tak by chobot zmizel, nebo by se z něho udělal nový, jeho tělo by tvořily svaly. ukázka Měl by třeba rychlost jako chmatopír. Vydělaná kůže by se rozdělovala do tří skupin- chmatopíři, z blouda a z hnědého je první skupina.
Pak růžový, saur a sněžný. Třetí skupina- kristalák, slimák, lávák. Každá kůže z jiné skupiny by se dala prodat za jinou cenu.
1- 50chk
2- 200 chk
3- 500 chk
# 5.1.2014 12.28
 
nations
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nations112, Acer, Vario
SZ
Vydělávání spalováním chobota byla dobrá věc, ale už bych ji nevracel. Přesně jak už tady někdo říkal. To, že má hnědej cenu u hráču takovou jakou má, za to si mužou sami. Prodáváají je za 100 nebo ti ho daj klidně zadara a pak se diví, že ti nikdo za něho nedá víc jak 500.

- Mnohem lepší by bylo, kdyby se výkupní místo kostí dalo do 4 města. Mystici by mohli opět nějak normálně vydělávat, aniž by museli chodit přes půlku mapy a neřekl bych, že kosti jsou nevýdělečné.

- Pro lovce bych udělal nějaké výkupní místo pro chobotníky, avšak bylo by POUZE pro lovce, aby se zamezilo ochočení blouda nebo hnědého například řemeslníkem a následným prodejem, když řemešelník má možnosti vydělávání opravdu velké. ( ovoce, dřevo, ryby, těžba). Avšak aby se zamezilo nějakým obchodováním s novou postavu, vykupovat by šlo třeba až od Ochočování 50 nebo by to bylo jištěno nějakou licencí

- Bojovníka bych nechal klidně tak, vydělává si tím, že zabíjí hráče a získává věci. Pokud by se ale za každou cenu chtělo nějak zavést, aby i bojovník nějak vydělávat, tak pro něho navrhuju dřevorubectví na 100%. Všechny ruby jsou v nechráněné oblasti a přiznejme si, že málo lidí vydělává zrovna dřevkem.

Tyto změny nejsou zas tak složité, jejich provedení by zabralo snad pár minut a vyváženost povolání by to o hodně zlepšilo. ;-)
# 8.1.2014 21.40
Chmatákov Old Player (2007-2018)
(Pietro, Palanda, Corse, Nex, maniak, Aspire, zvonek, Magpie a mnoho dalších )

Chmatákov mapa
Sam #12
CH.B.I.
Obrázek
Ve hře: Sammyk
SZ Web
Lenže cena chobotníkov sa nikdy nezvýši, pokial ju niečo nepotlačí odspodu. Dajú sa ochočiť jednoducho, stačí vám na to návnada za 500 ktorá je natrvalo a nejaký ten skill, čo je samozrejmosť pri systéme skillovaní, ktoré v CH je.
A to, že je v obchode za niekoľko tisíc nikoho nezaujma, nejaký Fera zo Skalice tiež môže predávať vreco zemiakov(brambor, pre neznalých SJ :D) za 1000€ keď všetcia ostatní to predávajú proste za cenu, ktorá sa drží nejakého toho aktuálneho kurzu.
Čo ho môže zvýšiť? Zlá úroda, sucho, vyšší odber atď...
V CH? Ťažšie skillovanie, ťažšie ochočovanie, nejako hráčov motivovať kupovať si lepších chobotníkov a nie vystačiť si so základnými - rýchlosťou.
Pokial viem, v CH sa dá skillovať v podstate od 0 do 100 na jednom mieste a to je CHYBA! Stačí, keby sa to skillovalo tak, že na určitých chobotoch ide skillovať len do určitého skillu.
Toť môj návrh.
# 8.1.2014 21.50
 
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Same, souhlas .. hlavně s posledním odstavcem.
# 9.1.2014 13.28
 
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
IMO by mělo ochočko být na principu relativně málo zboží za hodně peněz, ideálně jen prodej hráčům. Problém neatraktivity ochočování je v několika věcěch:

1. moc levná lama
2. choboti padají z příšer a pokladů (tohle asi nejvíc kazí lovcům kšefty, tím spíš že padají noví, vektoroví, líbiví choboti)
3. většina chobotů se nedá ochočit
4. většina chobotů, kteří se dají ochočit se dá také koupit
5. na loveckém ostrově je pořád jen krystalák (sry páni vedoucí, ale tohle je WTF, jde o jedno číslo v kódu/databázi, takhle máte kus mapy který jako by nebyl)
6. choboti jsou na mapě víckrát
7. možná ještě zmíněná absence pokročilého ochočovadla (aby všechno nešlo jen jedním) - tady by bylo vhodné jednak ho přidat a potom mu dávat všechny nově přidané, popř odVIPlé choboty (a dát ho klidně od 80+ levelu nebo tak)

Příkláněl bych se k tomu, aby se dal u NPC prodat Chmatopýr, protože takhle nemá cenu ho vůbec sbírat (Tilius?). Cenu nastavit citlivě tak, aby se prostě vyplatilo ho donést do obchodu (ať posoudí lovci, já bych asi neodhadl dobrou cenu)

OT: rybko nese víc než těžba, alespoň mně teda určitě - ne že bych z toho byl nadšenej, z logiky věci má nejvíc nést rubko

Edit: Jsem proti hnědce za 400 chk, argumenty už zazněly.
# 9.1.2014 18.49
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov
HooDs
uživatel
Obrázek
SZ
Udělal bych to jak psal PERS . Začal jsem s ochočováním hoďku jsem skillil a ani % . Tak že je to i tak k ničemu . Než by se udělalo ochočko by trvalo nejméně týden ( Podle mě ) .
# 9.1.2014 19.59
Nejakej vtipalek :D Pac a pusu :D

Stránky: 1 2 3

Fórum » Nápady, návrhy, připomínky » Spalka-hnědej [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.