Chmatákov online


Fórum – EMO styLe (ímOu)

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » EMO styLe (ímOu) [zamknuto]

Narayenko
uživatel
Obrázek
Ve hře: Narayenko
SZ Mail Jabber
Obrázek

Zde budu dávat svoje výtvory, at už nakreslené na pc, nebo v realu. Spíš v realu... Taky tu zavedu diskuzi o tomto stylu, který se mi hrozně líbí. :)

Něco o emu :

EMO STYL

Emo = emocionální
Naše stránky jsou věnovány mládeži, hlásící se ke stylu emo. Nabízíme články o muzice, módě a stylu emo. Připoj se k nám, komunikuj, seznamuj se, najdi stejně smýšlející přátele ve svém městě.

Emo boys a Emo girls vyznávají osobitý styl, který je odlišuje od ostatních subkultur. Oblékají se do černé v kombinaci s růžovou, nebo jinou výraznou barvou. Klasický „Emo ohoz“ je oblečení v černo-růžové kombinaci, může být i dvoubarevný vzorek. Různé náramky a nátepníky na rukách a zápěstích, pásky s železnými pyramidkami, rukavice bez prstů, baťůžek s různými plackami Emo. Mezi Emo můžete najít kluka v úzkých džínách, ale stejně tak můžete potkat Emo mládež, která si libuje ve spoustě železných nýtů na riflích. Náramky s lebkami, nehty nalakované na černo nebo na stříbrno.
Mejkap používají jak holky, tak i kluci, Emo-makeup, to jsou černé oční stíny, ale zase ne moc bohaté. Účesy se nedělí na ženské a mužské, často můžete vidět stejné jak u kluků, tak i u holek. Patka zakrývá jedno oko, barva vlasů černá nebo tmavě kaštanová. Účes nebo rozcuch vám dává svobodu výběru individuálnosti a přitom jasně ukazuje na pravého Emo.

Historie Emo

Na konci roku 1983 se rozpadli Minor Threat a do té doby bujný život washingtonské hardcore-punkové scény začal ztrácet zápal a čerstvé myšlenky. Poslední deska Minor Threat "Salad Days", která vyšla v roce 1984 znamenala vlastně konec v životě washingtonského hardcore. Všechny kapely ve státě začaly hledat něco průkopnického v různých směrech, experimentovat a zkoušet něco nového, originálního. DRI a Bad Brains začli hrát lehký metal, 7Seconds odešli do U2 jungle-alternativ atd. Washingtonský styl se začal proměňovat a přibližoval se k melodickému rocku s punkerskou citlivostí.

př. EMO girl :

Obrázek

př. EMO boy: :

Obrázek

IN LOVE :



_________________________________________________________________________

Moje výtvory :

Obrázek
Obrázek
Obrázek
# 30.11.2008 18.11
Czech Melbourne shuffler
Addicted to Hardstyle <3
http://www.shuffl3.cz
  • Hodnocení výtvoru
  • Hodnocení: 23 %     Hlasovalo: 10

Stránky: 1 2 3 4 5

Narayenko
uživatel
Obrázek
Ve hře: Narayenko
SZ Mail Jabber
Jakej lock ? Je to můj topik.. A přečti si k čemu má sloužit.
# 30.11.2008 20.33
Czech Melbourne shuffler
Addicted to Hardstyle <3
http://www.shuffl3.cz
Kernoll
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nemám
SZ ICQ Jabber
K prezentaci tvých ujetých skiců?3-(
# 30.11.2008 20.46
And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit.

Stránky: 1 2 3 4 5

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » EMO styLe (ímOu) [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.