Chmatákov online

Fórum – Test vektorové verze (1.ostrov) –staže

Fórum » Poslední novinky » Test vektorové verze (1.ostrov) -staže [zamknuto]

Gizmo
autor hry
SZ
K dispozici test vektorové grafiky (jen část prvního ostrova).
S tímto klientem lze normálně hrát, jde o testovací verzi, pokud by někomu grafika blbnula (blikala atd), dejte vědět. Chybějící části mapy jsou OK.

http://www.chmatakov.cz/ChmatakovV.exe
# 25.4.2009 11.51

Stránky: 1 2 3 4

Mr Lexa
uživatel
SZ Mail

FeKka:

M3RkUR:

FeKka:

M3RkUR:

Mr Lexa:Jen bych se hctel zeptat bude potom vektorova verze i na neoficialni servery ?

Ne....

ANO - Pokud si majitel serveru koupí patche...

Pochybuju,že si majitel bude chtít koupit klienta,kterej je z jedné petiny hotov3-(

Ale už teď tam maj všechny skiny vektorové tak proč by si to nekupovali ty úchy*le ???

Souhlasim Fekka

+ 20 % XmenT
# 29.4.2009 13.50
Kdo ví ID Bílé Lamy napiste ;-)
VláďaS
uživatel
Obrázek
SZ
Netlačme autory, přijde čas .. :-|
# 4.5.2009 21.36
Obrázek

Zahy..
uživatel
Obrázek
Ve hře: ExoDuS
SZ Mail ICQ Jabber Skype
autor je jen jeden... :D
# 5.5.2009 6.05
Collor :-P

*Yahoo* Země je modrá jako pomeranč
big_smoke
správce hry
Obrázek
SZ
Zahy: když myslíš....... :-)
# 5.5.2009 13.43
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist. // Albert Einstein
Gizmo
autor hry
SZ
Současná grafička kreslí za peníze, takže když zaplatíte, klidně na ni tlačte :p
# 5.5.2009 14.14

X_XmafiosX_X
uživatel
Ve hře: MafiosCZ & El_DeMeNToS
SZ ICQ Jabber Skype
Gizmo a mohla by mi ta grafička udělat vip skin?Samozřejmě za Kč.
# 5.5.2009 15.32

Gizmo
autor hry
SZ
Mafios, raději ne, nemá přesně stejný styl jako Flyboj, což se u věcí jako zdi a stromy moc nepozná, ale u skinů by to bylo patrné.
# 5.5.2009 15.38

X_XmafiosX_X
uživatel
Ve hře: MafiosCZ & El_DeMeNToS
SZ ICQ Jabber Skype
A kdy se zase Flyboj vrátí?Vrátí se vůbec? :-(
# 5.5.2009 16.40

nations
uživatel
Obrázek
Ve hře: nations112,Vario,Acer,N70
SZ
Proč by se nevracel? třeba je nemocný nebo dělá maturitu
# 5.5.2009 18.10
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
VláďaS
uživatel
Obrázek
SZ
Autor hry je samodřejmě Gizmo, který to programuje to máte pravdu, když si vezmete na druhou stranu, tak bez Grafiky by taky nebyla hra.. :-|
# 5.5.2009 18.19
Obrázek

Mumoshek
uživatel
Obrázek
SZ Mail
hm co to máš za grafičku :P bych ti robil zadarmo :D
# 5.5.2009 21.18
Mám zarach na počítač!!! Nejspíš neodepíši!!!
Jamba umba umba...
1. Ludia sadnite si rovno rovno rovno a budete jesť ho a ho a hovedziu polievku na drevenom tanierku, hovedziu polievku na drevenom tanierku...
2. Stará baba kričí kričí kričí, že jej tečie z pi a pi a z pitvora do dvora bystra voda studená, z pitvora do dvora bystra voda studená...
3. Pod mostom sme stáli stáli stáli, ludia na nás sra a sra a s radosťou čekali, dočkat sa nás nemohli, s radosťou čekali, dočkat sa nás nemohli...
4. V reštauraci U Lva U lva U Lva, sedí stará ku a ku a kuchárka v kuchyni, naťahuje hodiny, kuchárka v kuchyni, naťahuje hodiny...
5. Otec robí dvere dvere dvere, syn mu na ne se a se a sekyrku podavá, robí sa že pomáhá, sekyrku podavá, robí sa že pomáhá...
6. Ked som išel rovno rovno rovno, stupil som na ho a ho a hókejku drevenú Súlove vyrobenú, hókejku drevenú Súlove vyrobenú...
7. Strielal som raz z kuše kuše kuše, trafil som do pu a pu a púpavy zelenej, pri potoku rastenej, púpavy zelenej, pri potoku rastenej...
8. Videl som raz Jura Jura Jura, ako z okna ču a ču a čumí sa do hory, či tam niekde nehorí, čumí sa do hory, či tam niekde nehorí...
9. Stažoval sa Oto Oto Oto, že mu smrdí ko a ko a koberec v pivnicí žerú mu ho červíci, koberec v pivnicí žerú mu ho červíci...
10. Poslala list tebe tebe tebe, že na tebe je a je a jeden týžden mala preto ťa aj čakala, jeden týžden mala preto ťa aj čakala...
11. Anča je moc hrdá hrdá hrdá, nechce s každým mr a mr a mrkvičku polievat, čučoriedky oberať, mrkvičku polievat, čučoriedky oberať...
12. Kradol Fero burák burák burák, privrzol si ču a ču a čudesnú topánku, odrel si tam aj hánku, čudesnú topánku, odrel si tam aj hánku
13. Keď ta Jožo chytí chytí chytí, strčí ta do ri a ri a ribníka malého napoly vyschnutého, ribníka malého napoly vyschnutého
14. Pri poslednej vrbe vrbe vrbe, Jano Ancu dr a dr a drží ju za ruku, dáva jej ponúku, drží ju za ruku, ponúka jej SEX
:P
koly aneb qqqqqq
uživatel
Obrázek
Ve hře: Koly, qwar
SZ
To by byla qualita :-D
# 5.5.2009 21.18
Vytvářeli jsme cho2wiki!!
Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
Obrázek
Zde je místo pro vaši reklamu.
Chmatákov prodán
Obrázek
Mumoshek
uživatel
Obrázek
SZ Mail
to víš špičková nulka :D
# 5.5.2009 21.20
Mám zarach na počítač!!! Nejspíš neodepíši!!!
Jamba umba umba...
1. Ludia sadnite si rovno rovno rovno a budete jesť ho a ho a hovedziu polievku na drevenom tanierku, hovedziu polievku na drevenom tanierku...
2. Stará baba kričí kričí kričí, že jej tečie z pi a pi a z pitvora do dvora bystra voda studená, z pitvora do dvora bystra voda studená...
3. Pod mostom sme stáli stáli stáli, ludia na nás sra a sra a s radosťou čekali, dočkat sa nás nemohli, s radosťou čekali, dočkat sa nás nemohli...
4. V reštauraci U Lva U lva U Lva, sedí stará ku a ku a kuchárka v kuchyni, naťahuje hodiny, kuchárka v kuchyni, naťahuje hodiny...
5. Otec robí dvere dvere dvere, syn mu na ne se a se a sekyrku podavá, robí sa že pomáhá, sekyrku podavá, robí sa že pomáhá...
6. Ked som išel rovno rovno rovno, stupil som na ho a ho a hókejku drevenú Súlove vyrobenú, hókejku drevenú Súlove vyrobenú...
7. Strielal som raz z kuše kuše kuše, trafil som do pu a pu a púpavy zelenej, pri potoku rastenej, púpavy zelenej, pri potoku rastenej...
8. Videl som raz Jura Jura Jura, ako z okna ču a ču a čumí sa do hory, či tam niekde nehorí, čumí sa do hory, či tam niekde nehorí...
9. Stažoval sa Oto Oto Oto, že mu smrdí ko a ko a koberec v pivnicí žerú mu ho červíci, koberec v pivnicí žerú mu ho červíci...
10. Poslala list tebe tebe tebe, že na tebe je a je a jeden týžden mala preto ťa aj čakala, jeden týžden mala preto ťa aj čakala...
11. Anča je moc hrdá hrdá hrdá, nechce s každým mr a mr a mrkvičku polievat, čučoriedky oberať, mrkvičku polievat, čučoriedky oberať...
12. Kradol Fero burák burák burák, privrzol si ču a ču a čudesnú topánku, odrel si tam aj hánku, čudesnú topánku, odrel si tam aj hánku
13. Keď ta Jožo chytí chytí chytí, strčí ta do ri a ri a ribníka malého napoly vyschnutého, ribníka malého napoly vyschnutého
14. Pri poslednej vrbe vrbe vrbe, Jano Ancu dr a dr a drží ju za ruku, dáva jej ponúku, drží ju za ruku, ponúka jej SEX
:P
Gizmo
autor hry
SZ
nations: omg, dělá maturitu? Mě občas fakt překvapuje, že si někdo myslí, že někomu z CH týmu je pod 20. Flybojovi je tuším 26, já jsem o cca rok mladší, spider byl (pokud se nepletu) stejně starý jako já.

Ovšem kdybyste četli web, tak si to z textu dovodíte (např. že dělám státnice, které se dělají na konci studia VŠ..

Mumoshek - silně pochybuju, že bys nakreslil grafiku jako ona, která má vystudované d.umění na FF. Je sice docela drahá, ale dělá rychle a upravuje obrázek podle toho, co jí řeknu.

Každopádně lockuju to, příští test bude test klienta CH2 s plynulým posunem obrazu a hardwarovým urychlením.
# 5.5.2009 22.37

MAK
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Skype
lol prej Flyboj dělá maturitu lol lol ( sry, ale tohle jsem udělat musel :))
# 6.5.2009 14.36

Stránky: 1 2 3 4

Fórum » Poslední novinky » Test vektorové verze (1.ostrov) -staže [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.

(Registrace)

↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.