Chmatákov online


Fórum – budoucnost chmatákova

Fórum » Archiv » budoucnost chmatákova

Vario
uživatel
Obrázek
SZ ICQ
co si myslítě že bude s chmatákovem tak zarok nebo za 2 roky:

já si myslím že zanikne protže nebudou protředky protže čím dál víc hráčů to přestává bavit ( ani se jim nedivím) a já i myslím že jestli bude nějaký sponzor a uvidí že tu hru hraje čím dál méně lidí tak taky přestane sponzorovat.

vemte si za 1 měsic odejte 1 tolik hráču kolik jich přijde
# 5.5.2008 18.44
Obrázek

Stránky: 1 2 3 4

Kernoll
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nemám
SZ ICQ Jabber
Přehled...nejsem te´d tak trochu...normální.lol
# 5.5.2008 18.57
And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit.
Vario
uživatel
Obrázek
SZ ICQ
mužeme jen doufat že chbi to zaschrání.
nevim jestli to bude mít i chmatákovská S.R.O ale ta by taky mohla hládat sprostá slova ten kdo by řekl sprosté slovo by mohla pytlem na kradení okrást :-)
# 5.5.2008 18.59
Obrázek
Kernoll
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nemám
SZ ICQ Jabber
nevím, co s tím má společného CHBI.:-|
# 5.5.2008 19.02
And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit.
Vario
uživatel
Obrázek
SZ ICQ
ne stím co je v hlavním příspěvku ale stím že nás zachrání tím že bude klid možná protože bude dávat do nápraváku sprosté lidi a tí kteří porušuji oravidla
# 5.5.2008 19.04
Obrázek
Kernoll
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nemám
SZ ICQ Jabber
Dostat já práva dávání do nápraváku tak je chmat hned krádnější místo k žití:)
# 5.5.2008 19.08
And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit.
Ender
uživatel
Obrázek
Ve hře: Ender
SZ Mail ICQ Web

Vario:mužeme jen doufat že chbi to zaschrání.
nevim jestli to bude mít i chmatákovská S.R.O ale ta by taky mohla hládat sprostá slova ten kdo by řekl sprosté slovo by mohla pytlem na kradení okrást :-)




Přiznám se, že na poprvé jsem četl že "chbi i to zasrání" a to mi nedávalo smysl, a až při druhým přečtení jsem se vzdal naděje na nějakou odpvoěď, kterou bych to vyšachoval...

Každopádně k tématu; Chmatákov podle mě nezanikne. Což o to, ještě nedávno, když jsem dělal pro konkurenci, to bych mu to možná přál, ale i tak by nezanikl - i kdyby 60% hráčů vždycky tvořila ta část, která hru teprve zkouší druhým dnem, vždycky tu ta část bude...A abys rozumněl, ten poměr nesedí ani náhodou - je to přesně naopak.

Krom toho že ne každý zakládá stupidní topicy na fóru, i poměr těch topiců to dokazuje, protože většina nováčků zakládá "proč je plnej server" a většina starejch nováčků "končím" - a poměr těchhle dvou je rozhodně alespoň 3:1 ;-)
# 5.5.2008 19.16
ObrázekObrázekObrázekObrázek
.!...Aspire...!.
uživatel
Obrázek
Ve hře: Já už jsem senior Chmatu
SZ ICQ Jabber Skype Web
Podle me se sezene nejaky mensi sponzor ale fakt malí že to utáhne server a lidi budou odchazet ale zase pricházet to mi verte :)
# 5.5.2008 19.17
"Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák :D :D :D :D :D :D To je ten pravej.
Obrázek
Naruto RPG!
Můj zcela nový komiks!
http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor
Obrázek
pan Losos
uživatel
Obrázek
SZ Mail
Tak, mám svoji vizi v hlavě, ach jak krásná to představa...Cmatákov by se už nehrálo, protože by už dávno byl dokončen Chmatákov 2 vs. 1.2, byl by zaveden zbrojní pas* a kdyby někoho přistihli v ruce se zbraní bez zbrojáku šel by hned do nápraváku, nebo ještě hůř do uranových dolů. Ale také velikost mapy by byla s porovnání s tou dnešní Obrovská a tudíž by chmat už neměl 8 mega ale rovnou 300. To my připomíná, že by se zavedli automatické aktualizování verzí. Když už jsme u toho zavádění, tak by byl nutný měsíční poplatek 150 kč/měsíc, 1750 kč/ročně(sleva). A tak by se chmatákov rozvíjel, až by se dostal na samý vrchol a konkuroval by světoznámé MMORPG World of Starcraft. Z Gizma by se stal Multimilionář a z Endera by se stal profesoniální grafik chmatákova s občasnou pomocí martkyse, který by se ovšem víc zajímal o svůj vlastní projekt. Ze mě by se stal opět CHBI a vedl bych spokojený chmatákovský život...

* zbrojní pas- Zbraně nosit by měli povolené pouze DŮVĚRYHODNÍ lidé a zaměstnanci CHBI. Ale samozřejmě zbraně by jste mohl mít, ale nelegálně držené a pokud by na to přišli CHBI tak by vás štvali jako psi !!! :twisted: ( Takže Vladiss by si ani nevystřelil )

Omlouvám se za chyby, ale byl jsem tak rozvášněný svou vizí, že jsem prostě jen psal a psal...Možná až moc.
# 5.5.2008 19.30
Áj níd mór drags! :idea:
Narayenko
uživatel
Obrázek
Ve hře: Narayenko
SZ Mail Jabber
Krásně řečeno.:-P
# 5.5.2008 19.37
Czech Melbourne shuffler
Addicted to Hardstyle <3
http://www.shuffl3.cz
DJ Miky
webmaster
SZ Mail Jabber Web
pan Losos: Vize je to pěkná, ale s tím placením je to v našich končinách trochu nereálné… V zahraničí by se takový systém prosadit mohl. (můj názor)
# 5.5.2008 22.01
I'm amazed how damn low people can go by only being themselves...
www.youtube.com/watch?v=quVd3UwVIMg
Anaximander
uživatel
Obrázek
SZ
Já bych giganticky rozvinul systém questů! :-P Prostě na každém rohu quest, aby bylo o zábavu potaráno. Questy typu Chyť 20 ryb, nasekej 20 dřea a natěž 20 kamenů. Za splnění questu bych odměnoval věcma a chk. Třeba náboje, čepice, za náročné questy třeba i zbraně a k tomu třeba 500chk. :) Všude plno havěti které by bylo nutno killovat pro splnění questu atd. atd. však lidi by podobnýh questl napadl hromady! :) Zkrátka, aby o zábavu bylo postaráno a nemusely se den co den uskutečňovat hromadné, dementní killingy. Za plnění questů by se mohly dostávat nějaké body za které by se u nějakých NPC mohly vyměnovat za věci/chk. Dále nějak vymyslet, aby třeba nešlo střílet na ostatní hráče, ale jen na nějakou tu havěť, choboty atd. ;-) Dále vymyslet systém duelů. Třeba: Držím "D", mám nasazenou zbraň a kliknu na Biga, tomu se zobrazí něco jako při přijímání členství do klanu tabulka: Hráč Smoke tě vyzívá na duel, přijímáš ? Pod tím by byly možnosti ANO, NE. ;) Big by mohl nasadit zbraň, kliknout na ANO. Mě by se zobrazilo: BigDragon přijmul výzvu a od této chvíle by jsme s emohli začít střílet hlava, nehlava. ;) S ostatními hráči by nebyl problém, protože by bylo zavedené, že na ně střílet nejde. :P Jestli by to technicky nebylo možné nebo se do něčeho podobného Gizmovi nechce, tak holt smůla. :-)

Jdu čumět na House, čus! :-P
# 5.5.2008 22.18
 
Big Daddy
uživatel
Obrázek
Ve hře: Big Daddy, Medved 009
SZ
CHBI má trestat přestupky hráčů, neuděláme nic s blbostí lidí.
# 5.5.2008 22.22
 
Micro-ice
uživatel
Obrázek
Ve hře: Amiczech
SZ Mail ICQ Skype Web
já bych prostě udělal tu hru celkově těžší :-! než je ted a jinak chmat možná zanikne pokad nepřide žadná spása nebo nákej užasnej napad, človek, organizace atp. a nebo aby si chmat vzal příklad z jiných mmorpg 3-( kde třeba ta hra funguje tak jak ma :evil: (hlavně at sem zase nakej blb*ček neco s originalitou) :evil:

Anaximander:Já bych giganticky rozvinul systém questů! :-P Prostě na každém rohu quest, aby bylo o zábavu potaráno. Questy typu Chyť 20 ryb, nasekej 20 dřea a natěž 20 kamenů. Za splnění questu bych odměnoval věcma a chk. Třeba náboje, čepice, za náročné questy třeba i zbraně a k tomu třeba 500chk. :) Všude plno havěti které by bylo nutno killovat pro splnění questu atd. atd. však lidi by podobnýh questl napadl hromady! :) Zkrátka, aby o zábavu bylo postaráno a nemusely se den co den uskutečňovat hromadné, dementní killingy. Za plnění questů by se mohly dostávat nějaké body za které by se u nějakých NPC mohly vyměnovat za věci/chk. Dále nějak vymyslet, aby třeba nešlo střílet na ostatní hráče, ale jen na nějakou tu havěť, choboty atd. ;-) Dále vymyslet systém duelů. Třeba: Držím "D", mám nasazenou zbraň a kliknu na Biga, tomu se zobrazí něco jako při přijímání členství do klanu tabulka: Hráč Smoke tě vyzívá na duel, přijímáš ? Pod tím by byly možnosti ANO, NE. ;) Big by mohl nasadit zbraň, kliknout na ANO. Mě by se zobrazilo: BigDragon přijmul výzvu a od této chvíle by jsme s emohli začít střílet hlava, nehlava. ;) S ostatními hráči by nebyl problém, protože by bylo zavedené, že na ně střílet nejde. :P Jestli by to technicky nebylo možné nebo se do něčeho podobného Gizmovi nechce, tak holt smůla. :-)

Jdu čumět na House, čus! :-P

jj nak tak akorat s tima duelama by byl problem ze by přišel nakej imb*cil a začal by každyho killovat :-|
# 6.5.2008 17.51
Mernik
uživatel
Obrázek
Ve hře: nehraju kvuli killerum!
SZ Mail ICQ Jabber Web
až bude chbi mít pravomoce dávat do napraváku bude chmat uplně prázdnej bude tam jen pár lidí
# 6.5.2008 18.05
Vsechny normalni lidi mam rad ale mam tu vzkaz pro durdu a maka:STE ZASRANI ZMRDI A KUREVSKY ME SERETE VY ZMRDI ANI NEVITE CO PISETE TAK SI VYLIZTE PICU!
Ender
uživatel
Obrázek
Ve hře: Ender
SZ Mail ICQ Web
Faktem je, že tak 20x víc NPC by bylo dostatkem terčů pro to, aby killeři stříleli raději do nich než do hráčů....
# 6.5.2008 18.08
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Stránky: 1 2 3 4

Fórum » Archiv » budoucnost chmatákova

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.