Chmatákov online


Fórum – Zamyšlení, ale výsldek nulový...

Fórum » Archiv » Zamyšlení, ale výsldek nulový...

RockFire
uživatel
Obrázek
Ve hře: RockFire
SZ Mail ICQ Web
Tak jsem přemýšlel, kde je chyba. Napadlo mě to v sekci Web a Fórum v topicu Klany od Robbena... Kernoll tam narazil na to, jak upadají klany, o chování ve hře víme všichni, ale je problém jen u "malých dětí"? Já bych řekl, že ne. Abych nelhal, pročetl jsem si kusy zálohy staréo fóra a přece jen vidím, že GM začínají být lhostejný. Na návrhy se kašle, CH.U.J. je neaktivní a nejde proti tomu už snad nic dělat. CH.B.I. se ještě drží, ale co s ní? Jen jí cxhtějí dát nové práva. Je mi jasný, že Gizmo nemůže být u cho 24 hodin denně, ale furt se vracím buď do zálohy, nebo na začátek tohohle fóra a hledám něco, co se zvrtlo a obrátilo Chmat, oblíbenou hru mnoha lidí vzhůru nohama. Problémy jsou snad ve všem, mě opět napadá, jak by mohlo čekat velení CH.B.I. :D , restart cho se spuštěním nové verze, který by obsahoval:

Předělání pravidel a trestů
Vybudování silného týmu

Tak a tady jsem s úvahami skončil, tady jsem se zasekl a odpověď jsem už nenašel... Pokusím se o to zítra, ale myslínm, že to nedám a proto vás žádám, aspoň ty, co si myslí, že nejsou ty "malé děti", aby zkusili tou temnotou tápat se mnou a zjisit, kde se stala chyba. Pokud se ovšem odpověd nenalezne, ať aspoň zkusí říct, co se jim na stávajícím systému nelíbí a co by měl restart obsahovat. I když restart asi nebude a byla to jen má úvaha, ale na tom, co napíšete, by se dal založit nějaký plán, jak zkusit cho vylepšit. Ovšem pak je tu další problém a to spolupráce některých lidí. Připomína mi to fyziku a krytalickou mřížku s přitažlivými a odpudivými silami... Mňo, pokud mi chcete pomoc, popřemýšlejte prosím nad tím, co jsem napsal a zkuste se vyjádřit.

Děkuji.
# 26.3.2008 20.58
 

Stránky: 1 2 3

ciby
uživatel
SZ ICQ Web
Prostě jste na všechny moc hodní, kdysi, když někdo porušil pravidla, tak šel po něm celý chmatákov (cca. 5lidí.. kde jsou ty časy :'( ) Proto, když někdo střelí do GM, tak automaticky to brát jako neúcta k GM=nápravák, a další radikální kroky proti malým dětem, např. dneska jsem byl na skype s 5ti lidmi z ChO a každému bylo max. 12. Každý použil 10× sprosté slovo v jedné větě atp.. Prostě s chmatem se musí začít něco dělat.
Btw., chmatákov je strašně jednoduchá hrá, co se týče skillu, proto si toho nikdo neváží ;)
# 27.3.2008 16.20
 
Kernoll
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nemám
SZ ICQ Jabber

ciby:Btw., chmatákov je strašně jednoduchá hrá, co se týče skillu, proto si toho nikdo neváží ;)


To sme taky navrhoval..chtělo by to aby se chmat skilloval mnohem obtížněji...
# 27.3.2008 17.21
And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit.
Gizmo
autor hry
SZ
ciby: jo to máš pravdu, kde jsou ty časy. Jenže bohužel s více hráči a větší popularitou se to udržet nedalo.

Momentálně mám v hlavě koncepci nápraváku, ze kterého se budete muset vypracovat ven...žádný, že lognete jinej účet, ale hezky natěžit třeba 50 000.
# 27.3.2008 17.36
 
Narayenko
uživatel
Obrázek
Ve hře: Narayenko
SZ Mail Jabber
To je to co jsem řikal já,aspoň že to děláš,je to totiž dobrá věc..
# 27.3.2008 18.13
Czech Melbourne shuffler
Addicted to Hardstyle <3
http://www.shuffl3.cz

Stránky: 1 2 3

Fórum » Archiv » Zamyšlení, ale výsldek nulový...

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.