Chmatákov online


Fórum – "Průzkum" – Co by jste změnili

Fórum » Diskuse o Chmatákově » "Průzkum" - Co by jste změnili

Nexoušek_obnova
uživatel
SZ
Zdarec,

tak by mě zajímalo, kdyby jste mohli změnit něco na serveru nebo webových stránkách chmatákova, co by to bylo?

Napište každý sám za sebe, co Vám chybí, vadí atp. na serveru a také webu.

Nerozjíždějte žádný off-topic a spekulace, budu to jinak promazávat. Chci jen ze zvědavosti slyšet Vaše názory. A případně o nich ve slušnosti bez hádek podiskutovat. :)
# 5.10.2015 18.32
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7

Nexoušek_obnova
uživatel
SZ
Lio, právě že není pomale co ztratit pokud teď zkusí udělat wipe. Protože průměr hráčů opadl. A nikdo neříká že vše musí být hardcore po wipu. Chce si to před wipem vše ale hoodně dobře promyslet, propočítat a připravit. :)
# 6.10.2015 17.23
 
nations
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nations112, Acer, Vario
SZ
Otázka je na co chceš ty lidi nahnat. I když změníš co můžeš, tak stejně ta hra bude víceméně stejná :D Bez zdrojáku toho moc neuděláš :D
# 6.10.2015 17.28
Chmatákov Old Player (2007-2018)
(Pietro, Palanda, Corse, Nex, maniak, Aspire, zvonek, Magpie a mnoho dalších )

Chmatákov mapa
Nexoušek_obnova
uživatel
SZ
Nati, základ je udržet v pozornosti alespoň tu malou hrstku lidí. Kteří se hře stále věnují aktivněji. Nové hráče nemá cenu v momentálním stavu hry přivádět. Až s tím Gizmo pohne nějak, tak to problém nebude.
# 6.10.2015 17.30
 
Lioness
uživatel
Obrázek
Ve hře: Lioness,Emveey,Čtyrka
SZ Skype

neXoušek:Lio, právě že není pomale co ztratit pokud teď zkusí udělat wipe. Protože průměr hráčů opadl. A nikdo neříká že vše musí být hardcore po wipu. Chce si to před wipem vše ale hoodně dobře promyslet, propočítat a připravit. :)


Nemyslela som to tak :D :D :D
len som myslela že zaujmalo by ma že kolky by to hrali čo tu píšu ten wipe viem neni čo stratiť :D :D :D a dole som sa aj vijadrila že by to hrávalo dosť ludí :D A určite by som ked už by bol ten wipe dala ten sposob aký chcel amf možno trochu lachší :D či už na tú výrobu atd :D
# 6.10.2015 17.32
V dnešnéj dobe si ta ludia cenia,podla toho,kolko majú z teba úžitku.
Lemmy
uživatel
Obrázek
Ve hře: Lemmy
SZ Mail Skype
Už len to že chmatákov už ide 11 rok je zázrak sám o sebe. To je hra že aj keď skončíte o rok o dva sa vrátime každý si to už asi sám na sebe spozoroval. A podľa mňa to WIPE nič aj tak nevyrieši. Peace :)
# 6.10.2015 17.33
Obrázek
Bajonikl
zablokován
Obrázek
Ve hře: Bionicle19
SZ Mail
Výrobu si stejně každý bugne, my dříči co jsou schopní to dělat 35 hodin můžem jen brečet. Proč by jsme to nehráli, když si o to sami říkáme. A pls přečti si podpis tady tohoto hráče: www.chmatakov.cz/uzivatele/2785
# 6.10.2015 18.13
Obrázek

NEJLEPŠÍ KILLER NA CHMATÁKOVĚ
Bushido
uživatel
Ve hře: Bushido
SZ

Bajonikl:WIPE

# 6.10.2015 18.18
 
DieWiLDeN
zablokován
Obrázek
SZ Skype

Houg_:

Bajonikl:
Prvně bych dal CHTS větší důvěru a dal bych jim banovat bez nějakých výrazných důkazů (ale toto platí jen o WPE). Je ho ve hře víc a víc, jen ať se trestá. Lidi jsou svině.


Zásadně nesouhlasím, především když jsou v teamu lidé zvoleni místní komunitou (nic proti lacimu). Ale obecně prostě když se někdo s někým nepohodne, to víš že by se to pak zneužívalo.

Jinak: Vynechám kopu návrhů, co už jsem dříve pokládal.. bez giziho jsme nejspíš docela omezení, ale za mě:
1. Vrátit bony, to je jediná věc, která snad nikdy neztratí na hodnotě, protože chmatáci jsou líní a když už nějakou tu 10tku někdo má/získá, tak by si ji alespoň chránil, což by ovšem znamenalo, že by to trochu chtělo pozvednout damáž bílého, aby to mělo vůbec smysl brát, ale to by chtělo promyslet + test. (+ zrušit chmazkám/chts a já nevím komu výrobu + alchu, všichni to akorát využívájí pro své účely a mají už tak dost výhod)

2. Proč nespojit alespoň trochu fun s classicem, mě přijde, že by to celkem šlo. Začnu skillama, proč je nenechat dole, nováčci mají easy přestku atp... ale výroba/alcha stejně docela trvá a bude mít svůj účinek z bodu 1. Dále bych to viděl na levné nějáké střední zbraně + léky + munici. Nováčci nebudou TOP, ale budou moci killit a to za ceny +- jak teď. Když budou chtít, můžou začít skillit výrobu, našetřit nějáké ty chk a koupit si třeba bílej za 40k nebo něco takového. Černej jakožto slabší bílej dát třeba za 10k (ale chtělo by to srovnat tu jeho dmg, nějak se buguje), Rot za 60k, dále zl - 10k jakožto slabší rot, snipu nechat třeba na 5k a nechat levnou výrobu optiky, když už to někdo má atd atd... (samozřejmě bych využil i dalších v obchodě nedostupných zbraní, ale nechci rozepisovat zas dmg/ceny všeho). A nakonec... na co tolik chmazek, podle mě stačí 1-2 + 1 Quester s gm=1 a ať radši udělají jednou za čas něco pořádného než furt tady ty 5timinutové srandy, které už jak je vidno lidi přestalo bavit.

3. Zkusil bych zapojit dýku do fightingu, když už někoho doběhnu, tak ať to za to stojí.(tzn.: silnější než zbraň střední třídy, ale o trochu slabší než TOP guns)

4. Aby to vůbec všechno mělo nějáký smysl, hoďte tam nějákou ochranu proti kupování na dálku přes WPE. Já sice pořádně nevím, jak se to dělá, takže nemám vůbec ponětí jak by se tomu dalo zabránit, ale když někdo naběhne do 2 lidí s kulasema a v pohodě je utankuje ikdyž mají full invy bigů+brouků, tak to nemá moc smysl... Pak by se zase muselo hrát pouze rot/zl/snipa a dát IK, protože daná osoba je prostě v podstatě nesmrtelná.

Díky za přečtení, Houg


Úplne vo všetko s tebou súhlasím okrem tých CHTS..
# 6.10.2015 21.07
 
ShockWaveCZ
uživatel
Obrázek
SZ
Absolutně se mi nelíbí, že nikoho nemrzí ztráta zbraně, že vyskilleno má každá nula a osobně se mi líbilo víc, když mít vyskillenou přesku a dovolit si kulas něco znamenalo

questy o VIP věci a rozdělování milionů do věcí ala jabko (x-krát denně) (kde stačilo správně odpovědět na otázku, dostanete vipko za který vám nějakej tlustej kid vysolí 5 mega a jedete jak dlouho chcete)

na druhou stranu chápu, že lidí jako já je drtivá menšina a musíme se přizpůsobit tomu, že komunita chce kulasy po 1k a miliony na účtech

líbí se mi nápad s upírama, ale jak se začalo wpečkovat ve velkým, lel xd

nakonec bych asi zkritizoval funkce, tím myslím, že kdo má chmazku nebo chts by už neměl mít žádnej svůj účet a už vůbec být člen nějakýho klanu (nejednou jsem šel farmit truhly na saury a našel jsem tam chmazku, která si je na klid killila)

jako old-skůl hráč co s chmatem začínal jako malej kid a viděl, jak se z toho pomalu stávala dead game jsem rád, že s tím někdo něco dělá, jenom to už prostě nebude hra pro mě, když to půjde tímhle směrem :D
# 6.10.2015 22.15
 
nations
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nations112, Acer, Vario
SZ
Jak zde bylo zmíněno ohledně open source. Samozřejmě by to hodně věcí ulehčilo, ale Gizmo kod jen tak nezveřejní. Na jednu stranu ho chápu, ale na druhou stranu... Nesvěří ho do ruky ani lidem, kteří vyhazují za Chmat vlastní prachy, denně se starají o jeho hru a věnují se tomu. Sam ten kod taky nemá, dostal pouze povolení od Gizma si naprogramovat kod od nuly podle sebe. Co ho k takovým činum vede občas taky nechápu, když vemu v potaz, že z 99% by to pro něho bylo naopak přínos. Vyladily by se chyby, doplňovalo spoustu nových věcí a najednou by bylo plno možností jak tu hru oživit, zviditelnit a přitáhnout desítky, ne-li stovky nových hráčů.
Co vím, tak chtěl kod prodat snad za 100K ale otázka je, kdo kod v takovém stavu v jakém je teď koupí. (na tom jsme se shodli s poměrně dosti lidma). Ano třeba někdo koupí, nevidím do této programátorstké sféry, ale už je to na prodej několik let a zatím se nic neděje. Za tu dobu mohla být hra úplně na jiné úrovni. Přiznejme si. Co je lepší? Nechat několik let projekt ležet (bez pixeeho a spol by server už nějaký ten pátek 100% nejel), nebo pod nějakýma podmínkama nebo smlouvama umožnit některým důvěrným lidem přístup do kodu s tím, že za těch pár let se vychytají všechny mouchy, doplní spoustu nových věcí a všechno se doladí. Chápu že má třeba jisté obavy z toho, že by ten kod někdo zneužil pro své dobro, ale pochybuju, že zrovna lidi kteří do chmatu vrazili několik tisíc a v připadě sama i několik stovek hodin práce by první, co by udělali, šli zveřejnít zdroják aktuálně snad nejzabugovanější hry v česku :D Jako nevím, radši necham vrtat ve svém kodě pár lidí, kteří se snaží dát hru do kupy a oživit ji, než aby mi několik let ležela na disku, ztrácela hodnotu a její funkčnost je ještě buhví jaká. To je podle mě naprostá ztráta času který byl do chmatu vložen. Přitom je to jen o domluvě, ale bohužel některým lidem se takové věci těžko vysvětlují a automaticky to berou jako narážku proti sobě :-|
přitom si .myslím, že kdyby se na tom opravdu zapracovalo tak z toho mají všechny strany nějakou výhodu. Věřím i v to že pokud by se chmat dostal víc mezi lidi, tak by to mělo vzhledem ke své originalitě úspěch a po čase by to mohlo začít vydělávat i nemalé peníze... Ale to by se na tom muselo zapracovat.
Každopádně aktuálně bez zdrojáku opravdu nic moc neuděláš. Podívejte se, kolik chyb se dá ve hře zneužít. I kdyby to hlídalo 50 lidí, stejně se najde někdo, kdo WPE bude používat, tamtu chybu využije, ten zas tamtu a furt dokola. A držet furt lidi na hře, která už snad přes 4 roky nemá žádnou výraznější změnu je taky docela těžké ;-) není to samozřejmě tak, že jsem proti nějakým zmenam, ale připadá mi to jako vkládání obilí do zastávujiciho se mlýna...
# 7.10.2015 1.25
Chmatákov Old Player (2007-2018)
(Pietro, Palanda, Corse, Nex, maniak, Aspire, zvonek, Magpie a mnoho dalších )

Chmatákov mapa
Bob126
uživatel
Obrázek
SZ
Nat: Asi tak.. napsal jsem mu, treba si uvedomi ty nespocetne vyhody aby byl kod otevreny a neco s tim udela :)
# 7.10.2015 3.49
 
Saku
uživatel
Obrázek
Ve hře: Sakulinka25
SZ Web
Souhlasím s Nat :)
Chtělo by to někoho aby prostě někdo promluvil Gizmovi do duše aby si už to konečně uvědomil, vím že to není lehké, ale i tak..stejně mu to nekoupí za takovou cenu jakou by chtěl asi nikdo.
# 7.10.2015 7.09
Obrázek
nations
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nations112, Acer, Vario
SZ
No tím, že mu napíše někdo, kdo s vedením hry nemá vůbec nic společného asi tomu moc nepomůže :D

Každopádně já nevím no. Taky mám pár výtvorů, které bych na internet jen tak nevypustil, ale kdyby se mi někdo nabídnul, že vyladí mouchy, dodělá věci a dá to zase do kupy, tak bych ho pod nějakýma podmínkama pravděpodobně neodmítnul. Jednak by se mi zvýšila hodnota, chyby by byly opraveny a nové věci doplněny, ale hlavně bych mohl dělat svou práci a nemusel bych se o to starat a vynakládat žádné žádné úsilí. :D A pokud bych měl zase chvilku nebo náladu se do toho pustit, tak mi nic nebrání... Jako ano, je to jeho životní projekt, dal do toho opravdu hodně času a nervů ale o to víc je škoda, že to dopadne tak jak to asi dopadne...
# 7.10.2015 10.52
Chmatákov Old Player (2007-2018)
(Pietro, Palanda, Corse, Nex, maniak, Aspire, zvonek, Magpie a mnoho dalších )

Chmatákov mapa
amfetamin
uživatel
Obrázek
Ve hře: jj mam
SZ Mail Skype Web

Bajonikl:WIPE



(Najednou je potřeba) .. :D


No co, myslím si, že dost lidí to bude hrát po wipe ... a ještě víc jich to bude hrát za nějaký čas, kdy ve hře toho bude více ..
# 7.10.2015 17.59
Alešku, nemáš nějak drobáček prosim tě. - Bramborak
Já sem tvůj tata. - Liboros
Aleši ty víš že ti nelžu - Monča
Aleši, já tě miluju ! - Jirka
Určitě bysme chtěli poděkovat, ... - Likvouš
Strojek na tetování mám u kámoše - Bruce Lee
Já nejsem Dano - Marcel
Já nejsem Marcel - Dano


tomas a patrik = laska

lubosek
uživatel
SZ
To si jako vážně myslíte, že vám Gizmo dá jen tak zadarmo věc, na který dělal 10 let?
# 7.10.2015 18.34
jsem pixee

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7

Fórum » Diskuse o Chmatákově » "Průzkum" - Co by jste změnili

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.