Chmatákov online


Fórum – "Průzkum" – Co by jste změnili

Fórum » Diskuse o Chmatákově » "Průzkum" - Co by jste změnili

Nexoušek_obnova
uživatel
SZ
Zdarec,

tak by mě zajímalo, kdyby jste mohli změnit něco na serveru nebo webových stránkách chmatákova, co by to bylo?

Napište každý sám za sebe, co Vám chybí, vadí atp. na serveru a také webu.

Nerozjíždějte žádný off-topic a spekulace, budu to jinak promazávat. Chci jen ze zvědavosti slyšet Vaše názory. A případně o nich ve slušnosti bez hádek podiskutovat. :)
# 5.10.2015 18.32
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7

pan black
uživatel
SZ
Ohledně hry:Získat zdroják od Gizma.Ohledně webu: Získat přístup od Pajaha nebo Mikyho.

Co se týče obchodu za kč, to jedině po wipe. Chcete prodávat něco na peníze, když to do teď bylo k sehnání za chk. ? Jinak naprostou souhlasím s Persem, do jediného písmenka.
# 5.10.2015 20.32
 
Saku
uživatel
Obrázek
Ve hře: Sakulinka25
SZ Web
WIPE
To že kidi neumí vydělávat je jejich mínus..Jediný co umí tak vyrazit do 4. města se nechat co nejvíc zabíjet a pak čekat celý dny u banky s obranou kvůli pár lékům a zbraním ;-)
Fakt mě už unavuje tady tohle, radši si jdu zarybařit a pár chk vydělat než tam být s nima :D Neříkám že takoví jsou všichni, to samozřejmě ne, ale většina by se tu určitě našla + se k tomu nevyjádří protože ani neznají pojem slova forum.
Radši 10 pořádných hráčů než lamerů co prosí o věci a chk každou minutku :)
Ale tak to už je jen můj názor..
Vím, špatná doba jak psal tady Bio ale i tak. Skilly se v poslední době vůbec nevyužívají. Jedině jen ty bojové. Na truhly všichni už serou protože ani neumí polovina hráčů hledat podle souřadnic..Neříkám že nějak hardcore chmat režim, ale určitě bych si dal nějaký takový režim jako byl fun, ale víc o tom rybaření než killingu :D Vím, bylo by tu méně hráčů ale aspoň pořádných! :D
Když to neumí tak ať se to naučí pořádně to hrát a když nechcou tak ať jdou hrát něco jinýho když se jim to nelíbí! :)
Jinak..Co bych změnil..Nejradši bych dal větší využití Chobotnice, Slize atd.
Třeba hodit pár příšer na trh jako Q. Ať nemá chmazka tolik práce :D Vše je to jen o domluvě a času :) Nebo jak tady pan Black. dělal menší Q (0 sekund respawn hnědého na levlování max. na 2 minuty ať se hráči pořádně poperou o to :D)
Ceny jsou podle mě v pohodě :) Porty bych spíš dal akorát tak za 350chk max. Pro větší využití než doposud :)
A nejradši bych přidal i jiné Q než je odevzdat srdce :) Vím že bez Gizma to nejspíš nejde ale bylo by to určitě super pro tu hru :)
Sorry za takovou slohovku :D Stejně to bude číst jen 10% lidí :D
Čus :D
# 5.10.2015 20.39
Obrázek
Ouneel
uživatel
Obrázek
Ve hře: E la TrabanTo
SZ Skype
Saku,
Prosimtě mužeš mi řict jak by to fungovalo, takový "FUN MÓD" a rybaření? bud jedno nebo druhý
# 5.10.2015 20.52
Obrázek
sakra.. zrovna jsem chtěl xD
Saku
uživatel
Obrázek
Ve hře: Sakulinka25
SZ Web
Myslel jsem jen opak FUN MÓDU..Třeba na těch pár dní ať si zkusí vydělat a pak jim bude i ta lama co stojí kolem 4k vzácná :)
# 5.10.2015 20.57
Obrázek
Empty927
uživatel
Ve hře: Aplahonta, J3w_Empty9, SK
SZ
oživit rybaření + hledání pokladů může jen to, že se tam vrátí big pytel..
# 5.10.2015 21.04
 
Nexoušek_obnova
uživatel
SZ
Docela tu píšete o prodeji itemů, chk, vip přístupů za real cash. Kolik z Vás by do té hry investovalo, kdyby to mělo nějakou cenu a nedalo se získat jinak? Protože docela mluvíte, ale ruku na srdíčko.., kolik z Vás obětovalo např. stokorunu a poslalo jí pixovi na paypal (100 Kč = vip přístup na jeden účet).
# 5.10.2015 21.05
 
Bajonikl
zablokován
Obrázek
Ve hře: Bionicle19
SZ Mail
Tak se rozepíšu..

Prvně bych dal CHTS větší důvěru a dal bych jim banovat bez nějakých výrazných důkazů (ale toto platí jen o WPE). Je ho ve hře víc a víc, jen ať se trestá. Lidi jsou svině.

Chmazku úplně překopat, je to celý.. na prd. Rozhodně bych chtěl, aby bylo WIPE už jen kvůli tomu jaké to bude potom těžší, soutěž u loveckou zbraň, kuš, broku a tak to postupně rozjíždět. Kdyby už ale WIPE bylo, rozhodně by nesměl z příšery padat big pytel, to tu hru pošle zas tam kde je.

Na fóru by mohl být nějaký chat, je to supr čupr věc. Využití kreditů je určitě dobrý nápad, mohl by se udělat nějaký ceník (ve kterém jsou jen obyčejné neVIP věci, podotýkám) nebo by se za určitý počet kreditů mohla měnit barva nicků, jak již psal Pers. VIP věci dávat do her vzácně, zrušit všelijaké směnné systémy (až na houby a vejce), protože zabírají všem moc práce a času. Jako mohl by se udělat promyšlený směnný systém, ale kdo by s tím ztrácel čas.

Člověk, který příjde s nápadem takovým, že tu bude denně 40 lidí (což nějaký týden fungovalo, teď je to na 20-ti) si zaslouží ocenění hráč roku.
# 5.10.2015 21.14
Obrázek

NEJLEPŠÍ KILLER NA CHMATÁKOVĚ
Lemmy
uživatel
Obrázek
Ve hře: Lemmy
SZ Mail Skype
Je rok 2015 kto má čas skílliť a zarábať si odznova keď chcù všetci tak to WIPE keď bude zas budú všetci nadávať že bolo WIPE. Nič tomu nechýba až na poriadne Questy také na, ktoré človek hneď len tak nezabudne.

Čo sa týka webu mne by sa páčil:Fialovo čierno šedý taký tu ešte nebol. :3 :-[
# 5.10.2015 21.29
Obrázek
Houg_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Houg,fappy
SZ Mail Skype

Bajonikl:
Prvně bych dal CHTS větší důvěru a dal bych jim banovat bez nějakých výrazných důkazů (ale toto platí jen o WPE). Je ho ve hře víc a víc, jen ať se trestá. Lidi jsou svině.


Zásadně nesouhlasím, především když jsou v teamu lidé zvoleni místní komunitou (nic proti lacimu). Ale obecně prostě když se někdo s někým nepohodne, to víš že by se to pak zneužívalo.

Jinak: Vynechám kopu návrhů, co už jsem dříve pokládal.. bez giziho jsme nejspíš docela omezení, ale za mě:
1. Vrátit bony, to je jediná věc, která snad nikdy neztratí na hodnotě, protože chmatáci jsou líní a když už nějakou tu 10tku někdo má/získá, tak by si ji alespoň chránil, což by ovšem znamenalo, že by to trochu chtělo pozvednout damáž bílého, aby to mělo vůbec smysl brát, ale to by chtělo promyslet + test. (+ zrušit chmazkám/chts a já nevím komu výrobu + alchu, všichni to akorát využívájí pro své účely a mají už tak dost výhod)

2. Proč nespojit alespoň trochu fun s classicem, mě přijde, že by to celkem šlo. Začnu skillama, proč je nenechat dole, nováčci mají easy přestku atp... ale výroba/alcha stejně docela trvá a bude mít svůj účinek z bodu 1. Dále bych to viděl na levné nějáké střední zbraně + léky + munici. Nováčci nebudou TOP, ale budou moci killit a to za ceny +- jak teď. Když budou chtít, můžou začít skillit výrobu, našetřit nějáké ty chk a koupit si třeba bílej za 40k nebo něco takového. Černej jakožto slabší bílej dát třeba za 10k (ale chtělo by to srovnat tu jeho dmg, nějak se buguje), Rot za 60k, dále zl - 10k jakožto slabší rot, snipu nechat třeba na 5k a nechat levnou výrobu optiky, když už to někdo má atd atd... (samozřejmě bych využil i dalších v obchodě nedostupných zbraní, ale nechci rozepisovat zas dmg/ceny všeho). A nakonec... na co tolik chmazek, podle mě stačí 1-2 + 1 Quester s gm=1 a ať radši udělají jednou za čas něco pořádného než furt tady ty 5timinutové srandy, které už jak je vidno lidi přestalo bavit.

3. Zkusil bych zapojit dýku do fightingu, když už někoho doběhnu, tak ať to za to stojí.(tzn.: silnější než zbraň střední třídy, ale o trochu slabší než TOP guns)

4. Aby to vůbec všechno mělo nějáký smysl, hoďte tam nějákou ochranu proti kupování na dálku přes WPE. Já sice pořádně nevím, jak se to dělá, takže nemám vůbec ponětí jak by se tomu dalo zabránit, ale když někdo naběhne do 2 lidí s kulasema a v pohodě je utankuje ikdyž mají full invy bigů+brouků, tak to nemá moc smysl... Pak by se zase muselo hrát pouze rot/zl/snipa a dát IK, protože daná osoba je prostě v podstatě nesmrtelná.

Díky za přečtení, Houg



Naposledy upraveno: 5.10.2015 21.57

# 5.10.2015 21.35
 
Bajonikl
zablokován
Obrázek
Ve hře: Bionicle19
SZ Mail

Houg_:

Bajonikl:
Prvně bych dal CHTS větší důvěru a dal bych jim banovat bez nějakých výrazných důkazů (ale toto platí jen o WPE). Je ho ve hře víc a víc, jen ať se trestá. Lidi jsou svině.


Zásadně nesouhlasím, především když jsou v teamu lidé zvoleni místní komunitou (nic proti lacimu). Ale obecně prostě když se někdo s někým nepohodne, to víš že by se to pak zneužívalo.



Zásadně nesouhlasím, proč by to měli být lidi z tohoto týmu. Co se dá věřit lacimu prosímtě.. ať se vemou ti, kterým team na 145514514514% věří a jen ať banují.
# 5.10.2015 21.42
Obrázek

NEJLEPŠÍ KILLER NA CHMATÁKOVĚ
Houg_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Houg,fappy
SZ Mail Skype
Problém nejspíš bude, že takový lidé tu asi nejsou. Museli by to být buď nehráči, ale zároveň aktivní v projíždění mapy nebo lidi které zná vedení osobně... Moc takových se asi nenajde, jinak by tu dávno byli. Však ono něco si nahrát a nechat si to v PC není až taková zátěž, otázka půl minutky a když by se to náhodou nechytlo na ten záznam, no tak si daná osoba něco málo naexpí/naskillí, zas takovou vědu bych z toho nedělal.
# 5.10.2015 21.47
 
nations
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nations112, Acer, Vario
SZ
Takže udělám taky nějakou slohovku na toto téma:

Ve hře:
Největší úspěch by byl dostat kompletní zdroják. Bez něho se nehneme z místa. Hra má plno chyb, plno věcí je nedodělaných, nové věci přidávat nemůžete. Podle mě má Chmatákov poměrně velký potenciál, který je bohužel tímto faktem naprosto zazděný. Po vychytání všech chyb, zprovoznění všech věcí, které se plánovaly, přidáním nových aktivit a věcí atd. by se hra dostala úplně na jinou úroveň. Chmatakov je svým stylem originální a myslím si, že kdyby se na něm zase začalo pracovat a dalo se o něm do světa vědět, mohlo by to mít úspěch a pravděpodobně by si po čase začal na sebe i sám vydělávat. Co vím, tak má k tomu Gizmo takový vztah, že Chmatákovu se už nevěnuje, ale zdroják neuvolní protože neustále čeká, že mu to za ty prachy někdo koupí. Buhví, ale některé z Vás z vedení dobře zná a třeba by to nějakou smlouvou šlo udělat tak, abyste k němu měli přístup. Bylo by to i v jeho zájmu, aby se chyby vychytaly, nové věci přidaly a hodnota zdrojáku by se i několikanásobně zvýšila a z případných výdělků by taky něco měl.

- Možnost oživit se v NP a mít někde napsáno kolik kamenů ještě zbývá.
- WIPE bych asi aktuálně nedělal, hodně lidí to hraje jen Forfun a pochybuju, že hodně z nich by se zase chtělo všechno dělat odznova. Aktuálně hodně lidí fakt hraje ve stylu jabka, kdy jim jde jen o zabijení a mít co nejví věcí :D Pochybuju, že někdo bude 10 hodin stát na těžbě a těžit si na kulas. A zas to nehraje tolik hráčů, abychom si mohli dovolit o ně přijít :D
- Nepřehánět to zase s těma prachama a slevama ve hře :D
- Udělat nějakou obranu proti tomu pitomýmu WPE :D Nexi ty víš proč! :D
- Prostě nějakým způsobem udělat, že při boji se odlogneš až za 10 sekund :D Pro ty sraby.


Web
- Udělat kompletní návod a přehled.
- Mít na webu interaktivní mapu s cenami, třeba i postavami.
(S obojím jsem schopen pomoci. Hlavně s mapou mam poměrně zkušenosti)



Každopádně nebylo by špatné, kdyby se někdy zprovoznila aspoň Samova verze. Co vím, tak na tom udělal spoustu práce a je tam mnoho nových věcí. :-D Dokázal bych si to představit i jako oficiální verzi. Ale otázka je, jestli by to Sam vůbec chtěl. Ale prostě věci, které do hry přidal a změnil se mi prostě líbí a je to úplné oživení hry.
http://konovica.eu/index.php?mp=news



Naposledy upraveno: 5.10.2015 22.10

# 5.10.2015 21.49
Chmatákov Old Player (2007-2018)
(Pietro, Palanda, Corse, Nex, maniak, Aspire, zvonek, Magpie a mnoho dalších )

Chmatákov mapa
Fredy_Guvno_Obnova
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
Nikdy mě nepřestane udivovat, jak je ta hra skvělá a zároveň nedodělaná :D Každý kdo sem napsal má svou představu o tom, jak by tu hru předělal podle svého.

Mou představu překazilo pár věcí (bo jsem ještě lama) :( Sam tu svou rozvíjí, ale nijak nespěchá, když vidí, že se ofíku celkem daří.

Wipe by byl fajn, tedy kdybych to po něm vedl jenom já, jinak to bude furt nap**u xD

houg:
1. bony jsem smazal bo se to s nima nedá promyslet...
2. měl jsem podobnou představu, ale mnoho skillů je nepoužitelných, rozdělení zbraní do tří tříd už je tedka :D
3. bylo v plánu, ale špatně se s nima huntí a v blue by byl moc velký problem, kdyby velká sekera dávala brutální dmg.. moc easy poděly
4. nejde(asi jde ale není to zrovan easy), za tu dobu co hraju to gizmo zkoušel dvakrát opravit, jednou to je dokonce oficiálně napsané na stránkách že to už opravil... jak vidíš, nevyšlo to :D

+ souhlas ohledně věrohodných chts
# 5.10.2015 21.51
WasteFuL
uživatel
Ve hře: Snaker, Snakeris
SZ
Mám napad ohledně toho VIp, že hráč by si koupil kredity a ty kredity by pak fungovaly jako herní měna např. Že za 100 kreditu té vyndaji z NP atd.


Nebo obchody by fungovaly jako nemovitostí a ty by si si je koupil (třeba rybarnu-Lojza) a dostaval bys podil z koupenych prutu
Sorry jestli to nejde provést, je to jen nápad.


Píšu na mobiilu :-(
# 5.10.2015 22.05
 
Ibrahim
uživatel
Obrázek
Ve hře: Teplomír
SZ Skype Web
Zásadně souhlasím s bajoniklem. CHTS by měli dostávat vetší důvěru, jelikož se ve hře čím dál tím víc rozšiřuje wpe. Jinak chat tady na webu by byl fajn, fungující obchod objednávky za chk (mana, náboje, šípy) i Kč (VIP přístup, možná VIPka), širší možnost plateb. Možná bych navrhoval i na web přidat rychlé fungující odkazy (google, přesný čas, rychlost netu, zjištění IP adresy), poté bych ještě aktualizoval sekci návody, dovednosti, klany a organizace, Chmatoviny na fóru a ne na úvodní stránce + přehled lidí v teamu. Wipe by bylo dalším krokem ke zlepšení (skilly bych nechal, vipka jen vzácně).

Doufám, že ve všech změnách ve hře i na webu dostanete plnou podporu všech chmatáků.
# 5.10.2015 22.09
„V momentě, kdy jste si přestali věřit, jste skončili.”

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7

Fórum » Diskuse o Chmatákově » "Průzkum" - Co by jste změnili

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.