Chmatákov online


Fórum – Pár nápadů, připomínek

Fórum » Nápady, návrhy, připomínky » Pár nápadů, připomínek [zamknuto]

Persizc_Obnova
uživatel
SZ
1. Nápad- přidat novou potvoru, která by se spawnovala NÁHODNĚ(časově třeba jednou za týden) a při jejím spawnutí by proběhla hrou systémovka, například, že se spawnul zlý bojovník z pekel...
Ale, tento bojovník by neútočil na posledního, kdo ho zasáhl, jako příšery co tu sou teď, Ale měl by útok v oblasti- třeba 10-30 políček okolo něj by dával plošný dmg (každému by něco ubral)- tak by nebylo lechké ho dát. Ale.. Aby to z malé části vynahradilo Q, tak by postava měla vždy například 15k hp, v ruce náhodný černý kulas s bonusem 5- 15 a v inventáři něco vzácného- truhlu, nebo pytlík s chk, něco tokového :-)

2.- Přidat něco speciálního i ke skillu ochočování, protože při 100 ochočování není skoro žádná výhoda- vstup na ledový ostrov kde je krystálek, který je ale i na poušti...
Napadlo mě třeba, že kdyby jsme se speciálním předmětem, který by měl i schopnost se poškozovat, by mohl lovec se 100 ochočováním vést někoho, kdo sedí na nějakém chobotovi. Například.. Někdo bude ve lhotce u rybárny na hnědém, vy na něj kliknete nějakým speciálním ochočovadlem a chobot popojde třeba o 3 políčka vaším směrem a poškození tohoto ochočovátka se zvýší o 3%. Lovců s ochočováním ve hře moc není a vlastně ani není důvod ho dělat, protože každému na ježdění stačí i obyč bloud, který má stejnou rychlost jako chobot od 100 ochočování. Navíc prodejem chobotů ve spalovně se už také nedá vydělávat, tak aspoň toto vylepšení.

3.- Zvážení autora hry, jestli by se nedaly zase pálit hnědky ve spalce (400chk/kus), nebo aspoň prodávat nějakému jinému npc- 5 let to tak fungovalo a pak najednou, že je to bug- Pamatuji si, že i dříve na fóru, když byly témata jak si nejlépe vydělávat vždy každý říkal, že ochočováním chobotů a pak těžba, nejlépe obojí naráz, že by si toho giz všiml až v posledním roce? :)

1.- připomínka- Na rubu u np se vždy dal ochočit modrásek od 100 ochočování a už tam dlouhou dobu není, proč? Je to bug, nebo schválně? Pokud se to někde řešilo tak sorry, přehlédl jsem.

2.- připomínka- Zelená helma ruší efekt odolnosti, při nasazené zelené helmě vám protivník ubírá stejně, jako kdyby jste měli odolnost 0.



Naposledy upraveno: 20.6.2013 19.15

# 20.6.2013 17.24
 
  • Hodnocení návrhu
  • Hodnocení: 80 %     Hlasovalo: 5

Stránky: 1 2 3

Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Oproti těžbě, prodávání mušlí, jo. Saur se ti ale spawnuje po 15 minutách, hnědý po 3 minutách.
# 22.6.2013 15.47
 
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
po dvou minutách ;-)
# 22.6.2013 19.37
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov
Wočko_obnova
uživatel
SZ
Jasper,mě zas napadlo pro lovce něco.....
co takhle nejaký "Ostrov CHobotú?"
-na ostrov by si se dostal len s 100ochočkem.....
-choboty by tam boli náhodne.....

Jinak spalovna fakt omrzela no...
# 23.6.2013 20.01
 
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
WOčkQ, teď jsi to zabil :D

Přesně takový ostrov už léta ve hře je :idea:
# 23.6.2013 20.05
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Wočko, tokový ostrov ve hře je, ale je tam pouze krystalák, kdyby se do hry přidal další chobot který by tam mohl být, tím by se zase nic nevyřešilo..Další jezdítko se stejnými vlastnostmi, jen jiný vzhled..
# 23.6.2013 20.06
 
Wočko_obnova
uživatel
SZ
Ajo vlastně je už si vzpominám....
A co treba zvíšit prodejní cenu chobotů? do spalovne?

Nebo každímu chobotovi pridat nejaký lvl, co ja vím a vždy by byl drahší.,cennejší...
# 23.6.2013 20.16
 
Fredy_Guvno_Obnova3
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
wočko: jsi vylízanej anál? celou dobu se tu projednává prodej chobotů do spalovny.. a ty napíšeš "A co treba zvíšit prodejní cenu chobotů? do spalovne?"

PŘEMÝŠLEJ U TOHO, DÝKI
# 23.6.2013 20.18
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Četl jsi vůbec to co jsem napsal? 3-( Je to bod číslo 3.
Nějaký lvl- Stejně teď každý jezdí na tom nejdostupnějším a nic jiného neřeší, není to už jako dřív, kdy spoustě lidí záleželo, na čem jezdí. Když už, tak aby každý chobot měl jinou rychlost, přidával hp, armor nebo něco podobného...
# 23.6.2013 20.20
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail

WočkQ:A co treba zvíšit prodejní cenu chobotů? do spalovne?

Ty jsi zamrzl na jabku? Tady se spalovna řešila už před několika lety, choboti se za cenu 400 chk neměli prodávat, byla v tom chyba..
# 23.6.2013 20.33
 
Majestyy
uživatel
Ve hře: Axon,Majesty,Manotrek
SZ
Nad některýma mi tady rozum zůstává stát ....

Jinak Jasper : Máš celkem dobrý nápad :), Přidá třeba +10 hp není špatný, ale asi bych bral víc ten armor :) A rychlostí by se taky mohly změnit :) ptž pak Ochočování ztrací celkem smysl ... když s 10 ochočování máš chmatopýra, který je stejně rychlí jak krystalický, který je od 100. Nemusí to být extra rychlost ... stačí úplně malinko jen aby to šlo třeba trošku poznat nic víc ... myslím si, že by pak každej chtěl třeba krystaláka kdyby věděli že je rychlejší ;) tím pádem lepší prodej ve hře ... a smysl je chodit lovit ;)

To je můj názor ;)
Neodsuzujte mě som hlupý :D
# 23.6.2013 21.04
 
grok
uživatel
Obrázek
Ve hře: Naxi
SZ Web
Já osobně bych dal slimákovi funkci, že pokud by ho mněl někdo na sobě, tak by nešla dát obrana. Už mě štvě jak někoho killíte a pak na to zapomenete, že jste někoho trefil a on se vás snaží podělat. Zvlášť při obchodování a nebo když se snažím dostat třeba do chráněný na rub nebo prostě nějak přejít přes lokace kde obrana funguje. Obrana má spíše platit když do vás zrovna někdo jde.
Stejně pochybuji že by někdo střelil a pak rychle přendal na slima. Popřípadě by mněl dotyčnej už připravenou obranu, kdyby se o to pokusil útočník znovu.

Jinak Majesty: chmatopýr není rychlejší než žádný chobot, spíše mi příjde že nezrychluje vůbec.
# 23.6.2013 21.10
Chmatákov fan stránka:
www.chmatakov.kvalitne.cz

Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Tak ono těch věcí co by chobot mohl přidávat není, ale ten návrh s obranou se mi líbí.
Třeba...Ty hp, pak armor, který by vykryl třeba 5hp z každé rány, nebo by chobot mohl kousat a neplatila by na to obrana, ale žralo by to třeba bobule (jako potrava pro chobota) tokový 3dmg a rychlost jako roták. Rychlost... Nebo na chvíli neviditelnost, kde by byl při jízdě neviditelný i chobot, to by bylo dobré pro pobudu, pak určité vlastnosti který by mohl mít chobot jen v určitých částech mapy, je toho dost
# 23.6.2013 21.16
 

Stránky: 1 2 3

Fórum » Nápady, návrhy, připomínky » Pár nápadů, připomínek [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.