Chmatákov online


Fórum – Skin ID 115

Fórum » Archiv » Skin ID 115 [zamknuto]

Foresek
uživatel
Obrázek
Ve hře: Fores
SZ Skype
Dobrý večer, všiml jsem si po tom co jsem se po dlouhé době logl do hry že nemám na žádném účtě žádné věci a jen pár chk (v řádu 100).Jelikož jsem na tomto serveru neaktivní, prosil bych GM jestli by nebylo možné zabanovat "mé" acc na kterých mam skin a nastavit můj skin (chameleon id:115) na acc Methodman.
Prosím GM jestli by neudělal vyjímku a jestli by nebylo možné splnit to co jsem vypsal výše, vím že je mou chybou jaké jsem si dával heslo/a při registraci, ale to se tu teď nevěří.Jde mi jen o to , když je vyčerpaný limit 3 skinů na acc , jestli je možné zrušit a přenastavit na 1 (z důvodu že mi lezou lidi na účet, což by se nelíbilo nikomu z nás.)
Děkuji předem
Fores.
# 29.11.2012 21.53
 

Stránky: 1 2

sensi
uživatel
SZ
už hodně lidí prosilo gm aby odebral skin z jedné postavy a dal ho na jinou ale nikomu nevyhověl.. což si myslím že by nebyl takovej problém napsat pár písmen
# 29.11.2012 22.29
 
amazonka
uživatel
Obrázek
Ve hře: _lady_ , _Mellody_
SZ ICQ Skype
Ale taky je to vždy o přístupu. Většina hráčů napíše svou žádost spíš rozkazovačným způsobem a chtějí to věčně nějak jinak. Je docela rozdíl, když to někdo napíše slušně a ještě se omluví za svou chybu. Pak už je to jen a jen na GM jestli povolí. Ale Foresi moc s tím nepočítej, pokud jsi už vyčerpal limit na tři účty......znáš to začne se s jednou výjimkou a už je z toho lavina.
# 29.11.2012 23.14
Obrázek
Foresek
uživatel
Obrázek
Ve hře: Fores
SZ Skype
Jojo,v pohodě,proto jsem to zkusil. ;)
# 29.11.2012 23.20
 
john1
uživatel
Obrázek
Ve hře: john1 a john55
SZ
pochybuju že ti vyhoví



http://forum.chmatakov.cz/tema/12141-skiny
# 30.11.2012 0.05
Holt některý věci se vracej i s úrokama
xDxDxD
Fejk
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nebula
SZ Skype
Jednoduše.. SMŮŮŮŮŮŮŮŮLAAAAAAAAAAA :D :D
# 30.11.2012 6.52
Hraju ale nic po mě nechtěj

kokosoj

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Odchytni ve hře GM a požádej ho, jestli by ti mohl ,,zabanovat,, účty (ale pořádně si to rozmysli, třeba by jsi ještě někdy chtěl hrát a na účty už by jsi nemohl lognout)

Co se týká skinů, tak není co řešit, Giz jasně napsal, že skiny se nikam převádět nebudou a že pokud se s účtem, na kterém je skin nastaven, bude něco dělat (np, ban, atd.), hráč nemá nárok si ho nechat někam jinam přenastavit nebo někomu jinýmu ho dát na účet
# 30.11.2012 9.55
 
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
S těmi skiny je to vůbec samý problém. Dokud se nedávaly (mám na mysli stop stav po přechodu na vektor), byl klid. Je to těžko řešitelné. Víceméně ale můžeme říct, že skiny jsou grafika, který je kreslil (hráči mají jen užívací právo). Ve hře je i tak kupa skinů, které nikdo nenosí, jen zabírají místo. Ideálně bych všechny nejasné znárodnil a dal možnost znovu si je koupit (a řekněme si, kdo by mohl říct slovo, technicky na skiny nemá nikdo výhradní nárok a nevidím důvod, proč by měl být někoho, kdo ho nepoužívá).
# 30.11.2012 18.47
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov
gestapo
uživatel
Obrázek
Ve hře: GestapO,Methodman
SZ

Maly John:S těmi skiny je to vůbec samý problém. Dokud se nedávaly (mám na mysli stop stav po přechodu na vektor), byl klid. Je to těžko řešitelné. Víceméně ale můžeme říct, že skiny jsou grafika, který je kreslil (hráči mají jen užívací právo). Ve hře je i tak kupa skinů, které nikdo nenosí, jen zabírají místo. Ideálně bych všechny nejasné znárodnil a dal možnost znovu si je koupit (a řekněme si, kdo by mohl říct slovo, technicky na skiny nemá nikdo výhradní nárok a nevidím důvod, proč by měl být někoho, kdo ho nepoužívá).


Souhlasím, nadruhou stranu nechápu proč je povoleno mít skiny pouze na 3 acc a pak konec, lepší by bylo to trošku upravit...Pak se ti nevyplatí totiž ani ten skin kupovat a kreslit když ho použiješ na 3 acc , někdo si zjistí hesla vykrade a budou ti tam lézt..acc budou fuč i se skinem jen díky pravidlům, nemluvím za sebe.. mluvim v řádu desítek lidí co si tu nechali nastavit skin na 3 účty a nyní kdyby o ně přišli tak nic nezmůžou.Je to volba Gizmovo a GameMastera, já jsem jen pouhý hráč.Tudíž do toho nemůžu co kecat, ale...Mám své právo se vyjádřit stejně jako každý :)
# 30.11.2012 19.03
Smrdím
yoyOBEY.
uživatel
Obrázek
SZ Mail
Gestapo ne nevyplatí, ale vzhledem k tomu že už má skin každá lama, je to vhodné řešení a systém, jak v tom mít co nejmenší bordel.
# 30.11.2012 19.09
ses sexi zencka zvute ke me na ubitounu sem pardubic prijet napis mi to jo nebo ne diki
Obrázek
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail
Malý John: se skinama na ofiku nikdy problém nebyl. Pokud se to zde řešilo, týkalo se to jabka

Gestapo: heslo zjistit není možný, pokud dotyčný není lempl a nedává si na jabko a ofik stejný. Pak logicky přijde i o účet se skinem
# 30.11.2012 20.32
 
gestapo
uživatel
Obrázek
Ve hře: GestapO,Methodman
SZ

Santea:Malý John: se skinama na ofiku nikdy problém nebyl. Pokud se to zde řešilo, týkalo se to jabka

Gestapo: heslo zjistit není možný, pokud dotyčný není lempl a nedává si na jabko a ofik stejný. Pak logicky přijde i o účet se skinem


Jasně, za blbosti se platí, ale zde nejsme v nějakém výchovném ústavu abychom se učili jak se k nám bude chovat život.
# 30.11.2012 21.09
Smrdím
Critical+
uživatel
SZ
Gestapo: Plně s tebou souhlasím... každej tady argumentuje tím že si má někdo dát težší heslo atd atd... Ale kdyby nekecali a něco udělali tak jsme úplně někde jinde... Tady v týdle komunitě je každej ke každýmu neupřímnej,zlomyslnej a všichni si navzájem jen škodí a kritizují se... ale na sobě chyby nehledají... Každej s e ohání tím kdo má na co právo co je v pravidlech a podobný píčovyny... warnuje se za každou blbost a né aby mod akorát smázl to sprostý slůvko ale jelikož se musí chovat jako svině tak mu hodí ban nebo krutej trest
# 30.11.2012 22.12
 
Butcher.
uživatel
Ve hře: ButCHer
SZ Mail
Jn už mě taky štve jaký blbosti tu řešíte přitom je to tak snadný..Berete to někdy až moc,moc vážně...
SOUHLAS S GESTAPEM!
# 30.11.2012 22.14
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Kopírujte..:D :D
Critical+
uživatel
SZ
Nechápu logiku těhdle lidí... Místo aby napsali .nastav heslo nick heslo1234 a .nastav skin id 123456 tak si tu navzájem na sobě hledaj mouchy a melou tady hovadiny
# 30.11.2012 22.21
 
yoyOBEY.
uživatel
Obrázek
SZ Mail
A takhle by to mohlo jít dokola.. Všichni okolo se chovají jako "svině", protože nová komunita by pořád něco chtěla. Kdysi se nic takového neřešilo a bylo to v pohodě. Žádný problémy nebyly.
# 30.11.2012 22.30
ses sexi zencka zvute ke me na ubitounu sem pardubic prijet napis mi to jo nebo ne diki
Obrázek

Stránky: 1 2

Fórum » Archiv » Skin ID 115 [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.