Chmatákov online


Fórum – Skin ID 115

Fórum » Archiv » Skin ID 115 [zamknuto]

Foresek
uživatel
Obrázek
Ve hře: Fores
SZ Skype
Dobrý večer, všiml jsem si po tom co jsem se po dlouhé době logl do hry že nemám na žádném účtě žádné věci a jen pár chk (v řádu 100).Jelikož jsem na tomto serveru neaktivní, prosil bych GM jestli by nebylo možné zabanovat "mé" acc na kterých mam skin a nastavit můj skin (chameleon id:115) na acc Methodman.
Prosím GM jestli by neudělal vyjímku a jestli by nebylo možné splnit to co jsem vypsal výše, vím že je mou chybou jaké jsem si dával heslo/a při registraci, ale to se tu teď nevěří.Jde mi jen o to , když je vyčerpaný limit 3 skinů na acc , jestli je možné zrušit a přenastavit na 1 (z důvodu že mi lezou lidi na účet, což by se nelíbilo nikomu z nás.)
Děkuji předem
Fores.
# 29.11.2012 21.53
 

Stránky: 1 2

gestapo
uživatel
Obrázek
Ve hře: GestapO,Methodman
SZ
yoyo ber to z té stránky, nebyla nynější komunita... ale také byl VELKÝ stop všem itemům přidávaným do hry, mrkni jak se CH rozjel v posledním roku (2 letech +-) a jak to tu vypadalo dřív, jak se Gizi na nás ne... ale pokračuje v tom dál, ten server není spuštěnej kvůli tomu aby mu to žralo peníze, ale kvůli nám.. nám hráčům.Říkat že to tu byl odřív lepší, jo, možná komunita.. ale průběh hry a aktivnost lidí oproti dřívějšku se zvedla už jen po tom co přišel matomi víc než o 60%... a to ještě ubírám , fakt patří velký dík matomimu, kdyby nenamaloval jentak ze srandy nějaké věci, tak je dodnes všechno staré, starý mamut, starý věci, starý čepice, ani jeden skin by nebyl kdyby matomi nekreslil... z těch co nakreslil mam na mysli.
Dost se tu toho změnilo, s tím vším i hráči.Bohužel i GM.Což mě nevyhovuje, já s johnem vycházel dobře, jelikož anžto a protože vím že je to starší muž a dá se s nim mluvit s přehledem, pochopí vše co mu řekneš a ... nevim, celkově to šlo z pozice GM dolu.
Důvod je následující...
Kdyby byl starý gm, tak žádné pravidla že skin na 3 acc ani neni, vše by bylo při starém, stejně jako tak když jsem začal já offík hrát, ale je to už věc GIZMOVA co a jak si vybere a určí.Dokolečka tu říkám že jsem jen obyčejný hráč.8-)
# 1.12.2012 0.01
Smrdím
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
Tady prostě každý bude kecat a kecat. Kdybyste se zamysleli na dobu, jakou vám zabralo psaní těch hate postů, tak by nikdo nemusel nic řešit. Skiny se nenastavují proto, že se několik lidí (hlavně pak BUM) snažilo získat skin podvodem. Takhle má dotyčný "majitel" skinu zaručeno, že nebude desetkrát denně potkávat svoje nelegální kopie. Prostě je to něco za něco. V okamžiku, kdy se vám někdo rozhodne vyhovět, budete za hodinu zpátky se stížností, že někdo neoprávněně nosí "váš" skin. Takže už dost hate postů.

All: Mám za to, že skin by se dal kupovat opakovaně (a to nejen původním majitelem, ten přece nemá výhradní právo). To by mohlo pumpnout ochotu řešit problémy ze strany autorů / správců. Ideální by pochopitelně bylo mít nějaký seznam nebo možnost prokázat se účtenkou. To je ale opět práce navíc, takže nejlepší řešení je prostě nedávat skiny nikomu :-D
# 1.12.2012 1.01
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Já mám heslo stejne 3 roky, má 16 znaků a nikdo mě nikdy nevykradl.. takže je to váš problém, komu heslo řekněte nebo kde ho použijete.. a co je špatné na tom, že se skiny můžou dat jen na 3 účty? Vždyť ti stačí 1, max 2 hlavní postavy se kteryma nejčastěji hraješ... 3-(
# 1.12.2012 9.34
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
FruFru
uživatel
Obrázek
SZ
kdyby se udělal zde na stránce nějaká věc, kde by dostal každý majitel univerzální jméno a heslo třeba gfd32d4d6, které by se nedalo vůbec změnit a měl by ho jenom majitel.
Potom by si majitel mohl nastavit skin kam chce a zase dát dolu a nikoho přitom otravovat;)



Naposledy upraveno: 1.12.2012 21.29

# 1.12.2012 13.14
 
yoyOBEY.
uživatel
Obrázek
SZ Mail
Frufru ano, a další problém s hesly.. To jsi uhodl.
# 1.12.2012 20.16
ses sexi zencka zvute ke me na ubitounu sem pardubic prijet napis mi to jo nebo ne diki
Obrázek
Foresek
uživatel
Obrázek
Ve hře: Fores
SZ Skype
Odpovědi jsem se dočkal...

LOCK můžete
# 2.12.2012 13.18
 

Stránky: 1 2

Fórum » Archiv » Skin ID 115 [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.