Chmatákov online


Fórum – Chtělo by to CH.T.S.

Fórum » Archiv » Chtělo by to CH.T.S.

GreyWolf
zablokován
Obrázek
Ve hře: Niay
SZ Mail Skype
Ahojky, tímto příspěvkem bych chtěl aby se začlo řešit ch.t.s. Vím že někdo říkal že žadné nebude atd.. Ale myslím že by bylo dobré aby nějaké CH.T.S. ve hře bylo, Gm je ve hře často ale ne pořád, tak by bylo vcelku dobré aby ve hře estě někdo lítal. Aby hráči nemohli spamovat a krádc. Když lognu tak vidím jen samé smapy,bordel, a vulgaritu,afkaření.. Přijde mi to nefér, že nějakým hráčům to prochází. Byl bych rád kdyby jste se nad tím aspoň zamysleli, neříkám že zrovna já bych byl vhodný na post CH.T.S ale mám celkem čas a ve hře bych byl často a byl bych spravedlivý, a když né já tak o tom aspoň zkuste uvažovat, s pozdravem GreyWolf.
# 17.9.2012 16.48
:-[:-[:-[:-[:-[

Stránky: 1 2 3

Durímek
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_durda72
SZ

Sam #12:No ja by som bol radšej za staré CHBI - len s imunitou a možnosťou niekoho zatknúť až po zabití :D Nech je aj nejaká akcia!


na old toto bylo dobré,ale také měli chbi 210hp chtěl bych vidět dneska jak by se ubranili s 210hp :-D
# 18.9.2012 12.26
Začátek hraní na testu nové verze 14.6 2007
Znovu vracení ke hře 13.2 2012

rossoneri
Matomi
uživatel
Obrázek
Ve hře: Matomi
SZ
Mňa môžte z toho kľudne vynechať :) Grafiku som síce sľúbil, ale čas na hranie naozaj nemám. Keby neštudujem 70km od domu a mám každodenný prístup k PC tak nenamietam a rád zastanem taký post pokiaľ by to malo byť... ale takto sa to naozaj nedá.
# 18.9.2012 16.00
 


SZ
Myslím si že na těch 10 lidi online 1 GM bohatě stačí ;)
# 19.9.2012 16.37
 
GreyWolf
zablokován
Obrázek
Ve hře: Niay
SZ Mail Skype
postimage.org/image/4b40yfmfb/

Gucci, afkuje a dělá bordel, hromada pod sebou. ;))
# 20.9.2012 15.39
:-[:-[:-[:-[:-[
Fejk
uživatel
Obrázek
Ve hře: Nebula
SZ Skype
Grey, screenshot řešit nebudou ..:-[
# 20.9.2012 18.40
Hraju ale nic po mě nechtěj

kokosoj

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Bajo
uživatel
Ve hře: BajoOo
SZ ICQ Skype Web
Jj treba radšej natočiť video najlepšie z iného servera a vybaviť potom tomu hráčovi ban. U týchto GM ti to určite prejde, vieme o tom svoje žejo
# 20.9.2012 19.20
Škoda, že tu už nikoho nepoznám.
Durímek
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_durda72
SZ

GreyWolf:postimage.org/image/4b40yfmfb/

Gucci, afkuje a dělá bordel, hromada pod sebou. ;))



to je celkem nedostatečný důkaz, praskači xD
# 20.9.2012 19.28
Začátek hraní na testu nové verze 14.6 2007
Znovu vracení ke hře 13.2 2012

rossoneri
Kristyna_Graffitka
uživatel
SZ

Bajo:Jj treba radšej natočiť video najlepšie z iného servera a vybaviť potom tomu hráčovi ban. U týchto GM ti to určite prejde, vieme o tom svoje žejo


Jsem si docela jistá, že GreyWolf nechce fušovat deckovi do řemesla :D


Co se týče tématu jako takového, absolutní souhlas, ovšem myslím si, že ani ty nejsi tak naivní, aby jsi věřil tomu, že se dá s tímto serverem něco tak radikálního a pozitivního udělat. lol
# 20.9.2012 20.31
 


SZ

Mno... co jsi dělal jako chmazka? dostal jsi post, HP a skin a pak už si na to sr...l,takže takový na post chts asi nee no. A ty spamy a pod... to jsi viděl na jaPku???

xD xD xD




Johne , v tomto případě se musím Grey Wolfa zastat protože si na něj hodil křivdu ti co hráli před wipe a znali mě tak vědí jak to bylo s účtem Grey Wolf a to co si napsal že jsem na to sral je trochu omyl po pěti skvěle vydařených soutěžích ((( museli být skvělé když sem se tam dovídal co jsem za orgány))) ..
Snažil jsem se dělat i jiné zajímavější akce jako byl například kill Q a víš na to jsem využil svých 5k hp pak jsem je meditoval 3 hodiny no a to už se dostáváme k tomu jak na mě tenkrát nejmenovaná osoba hodila bugování meditace..
Pokud jsem na chmazku sral kam pak zmizelo těch několik stovek chk co jsem do toho narval ze svého ? žádný sponzor jsem nedostal to jenom Sewer dostal dary jak ďábel... a to udělal 3 soutěže víš docela se mě to dotklo to je jako kdybych ti řekl že si tenkrát dostal post a začal si na to srát..

...

A jak jsem už psal na co chmazku když je online 15 lidí denně a po 9 večer už jenom 3.. 2x jsem logl do hry 2x jsem viděl GM a pokaždé to bylo v jiný den takže si myslím že GM je k zastihnutí a CH.T.S.? jako kdyby bylo na serveru 60 tak neřeknu ale napsat 15x .sleduj není zas až tak těžký.
# 20.9.2012 22.40
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
A cemu by CHTS pomohlo? Ten, kdo by tu funkci delal, tak by nebyl 24/7 ve hre.. Kdysi byla tato organizace potreba, pac hralo lidi jak cep a taky jsme ze zacatku nemeli nic, jen imunitu a 210 hp, ale hru jsme si uzivali jako normalni hraci, protoze jsme nekolikrat chodili uklidnit 4. mesto s bajem, robbenem, vrakwm, martyksem a tak .. A nikdo furt nebrecel, ze clen chts nebo chbi zneuziva prava.. Navic dnes, jak uz nekdo psal, na serveru neni zadny poradny clovek, ktery by toto mohl delat .. A ohledne obnovy chmazky ... :D absolutne zbytecne :D za posledny 2 roky se chmazka jenom obnovuje a pak na ni kazdy sere .. Souteze se daji delat i bez prav a skinu..
# 21.9.2012 6.49
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
VladdiS
uživatel
Obrázek
Ve hře: The Builder
SZ ICQ Skype Web
Tam ani nejde o to, že jsme to šli uklidňovat ale hlavně jsme si šli zahrát a užít si. O nic jiného nám prakticky nešlo to. Nechtěli jsme za to odměny, na které si nová komunita nějak hodně zvykla.
# 21.9.2012 8.06
Obrázek
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Vsak ano, hrali jsme pro zabavu a hru si uzivali, ted kazdy jen buguje,zaluje a breci, ze mu nekdo neco udelal..
# 21.9.2012 20.58
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Sam #12
CH.B.I.
Obrázek
Ve hře: Sammyk
SZ Web
Hej, to mi pripomína nádherné roky v škôlke... :D
Ale k veci:
Ľudia by mali mať voči GM či iným in-game autoritám rešpekt, ale tu ho nemá nikto voči nikomu.
Ďalej ľudia majú všetko v piči - žiadný ban už im nevadí, má predsa 1000 iných postáv alebo IP adries a keď je najhoršie, furt predsa existujú iné servery.
Ďalšia chyba je, že ľudia nevytvárajú komunitu, k tomu dopomáhajú aj vyššie spomenuté veci ale okrem toho, ľudia proste k tomu nemajú motiváciu. Mapa je príliš veľká, bojovať v podstate nemá zmysel, keď sú niekde PKčka, tam idem inde... NIE! Chytím kurva palicu a idem bojovať! Tak by to malo byť ale nieje...
Hádzať všetko na ľudí nieje správne riešenie, riešenie musí niečo vyriešiť a nie len definovať. Riešiť by sa to malo začať nápadmi. Vyriešiť sa to určite dá, ale treba chcieť a nie to tu len omielať dokola jak je to na prd a ako to bolo kedysi dobre.
# 21.9.2012 22.51
 
amazonka
uživatel
Obrázek
Ve hře: _lady_ , _Mellody_
SZ ICQ Skype
Same,
1) Jak mohou mít hráči respekt vůči GM a jiným správcůmm ve hře, když vidí, jak se tyto "autority" zde na fórku navzájem zhazují různými hádkami, nadávkami? Jak jeden druhému vyčítá ap.? Některé věci by si měli vyřizovat buď v tajné sekci fóra a nebo na jiných komunikačních kanálech. Ale ne zde před hráči.

2) To že BAN ip není pro mnohé trestem asi není v pořádku. Bohužel nejsem v tomto zběhlá, tak netuším co se s tím dá dělat. Ale samotnou mě štve a mrzí, když vidím hráče co bugoval, např. chodil nad NPC Lojzou po vodě a jen co mu dal Gizmo BAN, byl znova ve hře a bugoval dál.

Je to tak trochu bezmoc, když někdo laguje server, přes wpa vám otevírá šop a nikde nikdo kdo by zakročil. A hlavně, když víte, že proti těmto hráčům neexistuje vůbec nic, čím by jste jim zabránili aby to opakovali.
# 22.9.2012 12.15
Obrázek

Stránky: 1 2 3

Fórum » Archiv » Chtělo by to CH.T.S.

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.