Chmatákov online


Fórum – Kuba 4ewer

Fórum » Archiv » Kuba 4ewer [zamknuto]

YOYO alá Trace
uživatel
Obrázek
Ve hře: LA_WEED
SZ Skype
Tímto topicem chci upozornit na CH.T.S. Kubu 4ewer, který neustále podělává hráče v blue zóně. Je to součást hry, ale dříve než někoho podělá, tak si ho vyhledá pomocí příkazu .sleduj. Podělává společně s Noob Kubou, který již dříve dobrovolně odešel z postu CH.T.S., ale za doby CH.T.S. dělal to samé. Podělávají za nicky Healther, Sandman, Pytel písku, Archer, _Hipík_, Dondzaguar a někdy za své bojové účty Banánek a Toms_Killer8.
Dále bych chtěl upozornit na to, že na Kubu 4ewer loguje Noob Kuba a J3w_Empty9. Poslední zmiňovaný dokonce rozdává NP hráčům. Důkaz na to nemám, ale stačí, aby Gizmo koukl na logované IPky na CH.T.S. účtu Kuba 4ewer.
Je mi více než jasné, že budou všichni tři své prohřešky zapírat, proto bych chtěl poprosit Gizma, aby zkontroloval logované IP na CH.T.S. účtu Kuba 4ewer a poté se vyjádřil.
Komentářu tipu jdi se zahrabat apod. si nechte až po vyjádření Gizma.


By anonym..
Tuto stížnost nepodávám já
# 1.12.2011 20.27
Pokud máte něco s mou maličkostí, tak nemějte.

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7

Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Grand, proč koukáš na mě? Já to nesepsal... Že o bugování mluvíš zrovna ty, taky tě mario nachytal jak buguješ meditaci...

Mě se to zdá blbý v tom že Mario dělal to samý jako tady kuba a nic se s tím nedělá, protože kvůli němu nikdo nedostal ban kvůli tomu že buguje, Mario nachytal spoustu bugerů a stěžovali si jenom oni... Víš, tím to bude ;)
# 2.12.2011 19.24
 


SZ
Je to zajímavé ale když jsem tenkrát údajně bugoval meditaci ani sem neměl zapnuté wpe.. stojím si za tím že sem nebugoval prostě bylo to takové no prostě už jsem si otom s Mariem popovidal :) Jinak a co to sem vůbec cpeš buguješ to a pak tu brečíš ..


Možná si to nesepsal ale uplně bezdůvodně se tu hádáš s kubou prostě si dostal trest tak si to odtěž mám zkušenosti s proměnou Duch->Neviditelnej laguje to slušně a NP si dostal právem a imho pomsta z kubové strany určitě nebyla myslím si že kuba konal svou chts práci.Tedy přikláním se na stranu těch co to zde psali kdy se řešil Mario je vidět jak lehce umí komunita svrhnout členy CH.T.S. Mario taky nachytal spoustu bugerů díky skinu 6 :) + nevím jak to bylo není to dokázané ale pokud se to prokáže že to kuba dělal zaslouží si trest páč by to bylo velice nespravedlivé rozhodnutí vůči Mariovi.Také by se ukázalo jak super členy CH.T.S tu máme :D
# 2.12.2011 19.36
 
Persizc_Obnova
uživatel
SZ

kuba 4ewer:Víš co persíčkuu ... Acc healther,pytel písku jsou mé acc _lovec_2 nikoliv remdapvp také ne...Dál si v klidu buguj meditaci :) v klidu si blikej jak vánoční robertek já tě opět rád a s chutí uvězním :)



Tohle téma strana 2., takže už vidíš, že to je on, co dál? xD
# 2.12.2011 19.44
 


SZ
pokračování o řádek níže....↕
Jak si můžeš být jistý že si při killingu za tyto postavy pomáhal s CHTS acc?
# 2.12.2011 19.58
 
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Chjo...Proč ho bráníš zuby nechty a nepřipustíš si to? Jako kdyby si nevědělel co je sandman a healter zač, když to bereš takhle, jak sis mohl být jistý u maria, že si pomáhal chts účty? Ten měl přeci skin id 6...
# 2.12.2011 20.44
 


SZ
Protože věřím...

Já si tím nebyl jistý byla to jen doměnka.A když Gizmo poslal informaci že mario hraje za Cecilku bylo to jasně.. My jsem se sami spolu o ní bavili že to není možné určitě si pamatuješ.. Cecilka byla všude..Takže to byla doměnka nás obou,nikdo tomu nechtěl věřit :)
# 2.12.2011 21.31
 
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Jo, Mario to luxusně kryl...Já jsem měl v plánu si taky udělat mystika kterej bude tokovej "neznámej" (Yoda) ale do hodiny jsem to ještě vykecal :D
# 2.12.2011 21.40
 
BaSStaRdiiik
uživatel
SZ
Persi že ty řikáš o bugovani Všichni moc dobře víme jak sis na pobudovy vždy někoho nahral a pak si jen zapnul a každej byl v prde*i protože šlo do něj 150 bobuli nebo skrývaní prostě všechno sis nabugoval a ted si tu hraješ na velkýho borce na tokový by to chtělo ban podivej se na mě já měl bany furt a sralo mě to


Tímto žádam ban na persovýho pobudu
# 3.12.2011 7.31
 
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Bass, proč tu taháš moje bugování? Tohle je téma o ničem jiným, tak hovoř k tématu...
Že ty o bugování vůbec něco meleš, bugoval jsi jako fretka a buguješ pořádlol
# 3.12.2011 11.10
 
Jirekcz
uživatel
SZ
Patas, co si stěžuje na ostatní ohledně bugování.

wat
# 3.12.2011 11.13
My goal in life is to be a wit. I am often told that I'm already halfway there.
Ajedrez-cz
uživatel
Obrázek
Ve hře: Ajedrez, Tvrdokozusk
SZ Skype

Grand Master:ale pokud se to prokáže že to kuba dělal zaslouží si trest páč by to bylo velice nespravedlivé rozhodnutí vůči Mariovi.



Kuba se sám přiznal, že účty Healther a Pytel písku jsou jeho. Jen se ještě nepřiznal, že mystik _Hipík_ je také jeho. Kdo Chmatákov hraje pravidelně, tak musí vědít, že tyto účty většinou jen podělávají.
# 3.12.2011 14.10
 
Empty927
uživatel
Ve hře: Aplahonta, J3w_Empty9, SK
SZ
účet hipík kuby neni :)) jak jste tu již psali, že i účet Dondzaguar je kuby, tak neni ;)
3x měř 1řeš.
# 3.12.2011 15.16
 
YOYO alá Trace
uživatel
Obrázek
Ve hře: LA_WEED
SZ Skype

BaSStaRdiiik:Persi že ty řikáš o bugovani


Říká Patas (?) :D
# 3.12.2011 17.30
Pokud máte něco s mou maličkostí, tak nemějte.
[E]r[E]ktus
uživatel
Obrázek
Ve hře: Erektus
SZ Mail
Vy tady motáte všechny účty dohromady,přitom to je parta šesti kamarádů.
# 3.12.2011 18.36
 
Majestyy
uživatel
Ve hře: Axon,Majesty,Manotrek
SZ
můj názor na tohle téma je, že CHTS může hrát za koho chce ... nejvíc tam jde o to že nezneužívá acc s právy CHTS ... narozdíl od jiných členů CHTS (všichni ví o kom je řeč)
# 3.12.2011 19.53
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7

Fórum » Archiv » Kuba 4ewer [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.