Chmatákov online


Fórum – Obnovení "Mimo mísu" + edit personálu

Fórum » Archiv » Obnovení "Mimo mísu" + edit personálu [zamknuto]

VladdiS
uživatel
Obrázek
Ve hře: The Builder
SZ ICQ Skype Web
Zdravím komunito.

Tímto topicem bych chtěl poukázát a zároveň požádat o reformu celého fóra.

Občas si kladu pár otázek a zamýšlím se nad tímto tématem a neustále mi to vrtá v hlavě. Administrátoři, i přes velkou kritiku, zruší "Mimo mísu", snad jediný topic, kde se dalo volně bavit a který existuje snad na všech herních fórech. Nahrazení tohoto topicu portálem komunita.eu proběhlo zezačátku úspěšně, avšak nyní tam nikdo nechodí a nejsem si jist, jestli ještě vůbec funguje.

Otázka č.2 zní: Proč tohle fórum má bezpočet moderátorů, administratorů a aktivní je pouze jeden z nich a to Jireky (+1 ;-)).

Ohledně DJ Mikyho, toho se to netýka. Ten udržuje stránky a jeho úkoly jsou tímto splněny. O zbytek se mají starat tým moderátorů nim pověřených.

Ve skutečnosti Pajah tu hlásí x krát svůj návrat, který funguje maximálně týden. A nejedná se jen o Pajaha ale o všechny ostatní. Výjimku tvoří snad jen XmenT, který se tu občas ukáže, dá warning a následně se delší dobu neukáže.

Proč tady držet moderátory, které jsou možna dobří, odpovědný atp. ale nemají čás? Tím, že dostanou práva a barvičku ale ukažou se zde jednou za rok se toho moc nevyřeší.

IMHO: Zavedení topicu "Mimo mísu" je přijatelné a celkem realizovatelné, avšak by to chtěl nový tým moderátoru, kteří by to věnovali kus času.
# 17.11.2011 12.47
Obrázek

Stránky: 1 2 3

Shinty
uživatel
Obrázek
SZ
Tak super, moda máme vyřešeného.
A teď ta sekce.
Už kdysi mi to přišlo jako ptákovina, vůbec nemám tušení, proč se tohle stalo.
Psal jsem to už nahoře, a za tím si stojím->Byla tu úžasná návštevnost a hlavně bylo tohle fórum něčím oživeným. Teď, když tu budeme mít nového moda by se sekce mohla vrátit a myslím, že by Fabošek ( :-* ) nebyl proti to trochu pohlídat. ;-)
# 20.11.2011 12.20
Reiser ^^ Bože,to je ošklivej nick, jak mě to kdysi mohlo napadnout. :-)
Empty927
uživatel
Ve hře: Aplahonta, J3w_Empty9, SK
SZ
Podle mě mimo mísu by oživila jak forum tak i hru, přeci jen by se tu něco dělo.. Né jak teď, je tu mrtvo. Ale toť je jen můj názor. Obnovte to :-D jinak budu zlý a to si nepřejte :twisted:
# 20.11.2011 12.23
 
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail

Shinty:Tak super, moda máme vyřešeného.

To je sice hezký :-), ale co dál ?

Pořád tu mají práva lidi, kteří hráli před 4-5 rokama, webmaster je člověk, kterej sem vůbec nechodí (jak může vědět, co se tu děje, btw sekci mimo mísu taky zrušil on). Proč se vedení webu a fora nedá někomu, kdo je aktivní? Proč se o to tady nikdo nestará (tím nemyslím teď Maka a Jirekyho, kteří lockujou témata, dávají warny atd.) ? Proč nikdo neobnovuje starý věci? Je sice hezký, že v screenshootech jsou věci ze starý verze, ale proč tam nejsou i nový? Proč v organizacích a klanech není nic napsáno? Proč v návodech je pouze návod na výrobu? (pokud logne někdo novej, tak na to musí čumět jak tele, když hledá, jak se co ve hře dělá). V sekci kroniky je poslední téma téměř před 4 rokama, chmatoviny jsou vlastně o čem, když tam nikdo nepíše?
Ono je fajn, že se přibere další člen do týmu Modů, ale proč nikdo neudělá pořádek v tom bordelu, kterej tady je? Už se tyhle věci tady psaly před několika lety a je to pořád stejný, nic se nezměnilo. Aby tenhle topic neskončil pouze jenom tím, že se nastaví práva dalšímu člověku a tím to bude vyřešený...
# 20.11.2011 14.17
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
K té sekci Mimo mísu .. Já bych se obětoval a hlídal bych to tam, aby to nebylo fakt moc mimo mísu, různé spamy, nadávky a ták :) .. Myslím si, že mimo mísu k tomuto fóru prostě patří ;) .. A Santea má pravdu, chtělo by to všechno "oživit" :) Už tady bylo pár topiců s tím, že někdo dělal návody, takže by se mohly popřípadě upravit a šoupnout sem :)
# 20.11.2011 15.16
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥


SZ
Santea: Protože to nikdo jinej neumí.
# 20.11.2011 16.38
 
koly aneb qqqqqq
uživatel
Obrázek
Ve hře: Koly
SZ
Není třeba tolik nový moderátor, jako spíš webmaster - musí se uznat, že to tu chátrá.. Většina sekcí na webu je úplně neaktuální apod.
# 20.11.2011 16.53
Zde je místo pro vaši reklamu.
Obrázek
Chmatákov prodán
Obrázek
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ Mail

Grand Master: Protože to nikdo jinej neumí.

A v čem je problém? Promazat starý věci, odebrat práva všem neaktivním Chmazkám, CHTS, redaktorům, modům a stáhnout barvičky? To snad inteligentní člověk zvládne.
Jsou tady 3 webmasteři a k čemu? Ani jeden sem nechodí, tak proč se jim neodeberou práva? Když to nechtějí dělat, tak ať to předají někomu jinýmu, kdo se o to tady bude starat. Jinak se současným vedením to tady i za 10 let bude furt v kopru.
Btw: koly, ty by jsi byl dobrej webmaster :-)
# 21.11.2011 10.08
 
SOJka
uživatel
SZ Mail ICQ Skype Web
btw. santeo nevím, zda to maj řešený přes webové rozhraní, jestli to nemusej upravovat natvrdo v DB
# 21.11.2011 13.46
Sam #12
CH.B.I.
Obrázek
Ve hře: Sammyk
SZ Web
Najlepší sú ľudia, ktorí majú práva a neukázali sa tu pekných pár rokov :D Freeze napr..
Ale toto bol vždy problém v CH - urobila sa webstránka a keď sa hodila na internet, už nebola aktuálna s hrou:D
# 21.11.2011 14.31
 
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Mno něco podobnýho je toto- logo stránky (chmatakov 2) kterej ani není a v galerii ještě verze bez vektorových skinů... xD
# 21.11.2011 15.11
 
palandaa
uživatel
Obrázek
Ve hře: Palandaa
SZ Mail ICQ Jabber Skype Web
Forum, je podle mě out, úplně .. je tu tak, 15 lidí ? a proč? Protože tady není o čem mluvit, kór když nejede hra, to tu není tuplem nikdo, když tu byla diskuze mimo mísu, řešilo se to uplně všechno, od her, přes školu nebo snad i nějaký jiný problémy, je sice fakt, že toho tady byl trochu spam, ale forum se aspoň navštěvovalo a diskutovalo se tady. :-[
# 30.11.2011 15.12
https://www.facebook.com/photo.php?v=761893750493339&set=vb.100000181633537&type=3&theater
Obrázek
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Srry za obnovení, ale bych byl rád, kdyby se toto něják uzavřelo :) .. Jestli by se mohl vyjádřit někdo "vyšší" a říct, co a jak :).
# 9.12.2011 22.02
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
MAK_obnova2
uživatel
SZ
Bohužel vyšší nás nějak ignorují :D takže máme smůlu celkem.

Zkusím ještě jeden tah :D
# 9.12.2011 23.42
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
A pak to tady nemá vypadat "zastarale" :)
# 10.12.2011 8.49
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥

Stránky: 1 2 3

Fórum » Archiv » Obnovení "Mimo mísu" + edit personálu [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.