Chmatákov online

Fórum – Obnovení "Mimo mísu" + edit personálu

Fórum » Web a fórum » Obnovení "Mimo mísu" + edit personálu [zamknuto]

VladdiS
moderátor
Obrázek
Ve hře: WarrioR FoR VY
SZ Mail ICQ Skype Web
Zdravím komunito.

Tímto topicem bych chtěl poukázát a zároveň požádat o reformu celého fóra.

Občas si kladu pár otázek a zamýšlím se nad tímto tématem a neustále mi to vrtá v hlavě. Administrátoři, i přes velkou kritiku, zruší "Mimo mísu", snad jediný topic, kde se dalo volně bavit a který existuje snad na všech herních fórech. Nahrazení tohoto topicu portálem komunita.eu proběhlo zezačátku úspěšně, avšak nyní tam nikdo nechodí a nejsem si jist, jestli ještě vůbec funguje.

Otázka č.2 zní: Proč tohle fórum má bezpočet moderátorů, administratorů a aktivní je pouze jeden z nich a to Jireky (+1 ;-)).

Ohledně DJ Mikyho, toho se to netýka. Ten udržuje stránky a jeho úkoly jsou tímto splněny. O zbytek se mají starat tým moderátorů nim pověřených.

Ve skutečnosti Pajah tu hlásí x krát svůj návrat, který funguje maximálně týden. A nejedná se jen o Pajaha ale o všechny ostatní. Výjimku tvoří snad jen XmenT, který se tu občas ukáže, dá warning a následně se delší dobu neukáže.

Proč tady držet moderátory, které jsou možna dobří, odpovědný atp. ale nemají čás? Tím, že dostanou práva a barvičku ale ukažou se zde jednou za rok se toho moc nevyřeší.

IMHO: Zavedení topicu "Mimo mísu" je přijatelné a celkem realizovatelné, avšak by to chtěl nový tým moderátoru, kteří by to věnovali kus času.
# 17.11.2011 12.47
Obrázek

Stránky: 1 2 3

Shinty
uživatel
Obrázek
SZ
Rozhodně souhlasím a myslím si, že sekce Mimo mísu tu na fóru držela komunitu nejvíce
# 17.11.2011 12.51
Reiser ^^ Bože,to je ošklivej nick, jak mě to kdysi mohlo napadnout. :-)
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ

VladdiS:Výjimku tvoří snad jen XmenT

V čem? Že sem logne jednou za 100 let? To je moderátor na dvě věci, na nic a na ho.no 3-(
# 17.11.2011 13.04
Všechno zlý je pro něco dobrý
Co tě nezabije, to tě posílí
Palmer™
uživatel
Obrázek
Ve hře: PalmeR(_Mystik),LakatoŠ
SZ ICQ
Souhlasim s tebou...Sám bych to nenapsal líp :)
# 17.11.2011 13.43

Fabos121
moderátor
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype Web
Souhlas Láádi :D:D .. Mimo mísu by to chtělo a nové mody taky ;) Je tady dost uživatelů, kteří tady chodí dost často a jsou zodpovědní :))
# 17.11.2011 13.52
Obrázek
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Jasper
uživatel
SZ Web
Já tu jsem 24 hodin denně, ale nikdo by mě asi nechtěl za MODa... xD
Jinak souhlasím, občas se tu nějaký téma mimo mísu oběví, většinou v sekci diskuze o chmatákově atp... =)

Ale je pěkný, bude tu zas X stránek k tématu a nic z toho nebude... :D
# 17.11.2011 13.58
Obrázek
Santea
moderátor
Obrázek
Ve hře: Santea
SZ

Jasper:Já tu jsem 24 hodin denně, ale nikdo by mě asi nechtěl za MODa...

No potěš 3-(, btw: Fabošek nemyslel tebe xD

Vladdis: Tohle už se tu řešilo několikrát a dopadlo to vždycky stejně, nic se nevyřešilo. Byly tu otázky, proč je tady tolik neaktivních modů, redaktorů, proč mají barvičky a nic tu nedělají. Odpovědi byly ve smyslu, že to nikomu nepřekáží, že stáhnout barvičku a odebrat práva není tak snadný a že diskuse mimo mísu se obnovovat taky nebude. Tenhle tvůj topic na tom taky asi nic nezmění...(i když je to myšlený dobře)

Edit: počkej, až logne Mak, uvidíš, co ti na to odepíše :D

Naposledy upraveno: 17.11.2011 14.58

# 17.11.2011 14.33
Všechno zlý je pro něco dobrý
Co tě nezabije, to tě posílí
VladdiS
moderátor
Obrázek
Ve hře: WarrioR FoR VY
SZ Mail ICQ Skype Web
Já bych v tom nic těžkého neviděl.

Všem neaktivním jak správcům, CHUJ atp. bych smazal účet a tím by se smazala barva a práva. Kdo by o Chmatákov měl zájem, tak by si ten účet vytvořil a přihlásil by se. Jenže pochybuji, že by to někdo udělal.
# 17.11.2011 14.50
Obrázek
JokeR™
moderátor
Obrázek
Ve hře: JokeR™
SZ Mail ICQ Skype
Keby náhodou mal by som záujem o post moderátora...Mám skúsenosti z warlink.net a warezforum.cz :D
# 17.11.2011 14.51
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Jirekcz
moderátor
SZ
Bereme tě, JokeRe. Napiš pajahovi a ten ti nastaví práva a barvu.
# 17.11.2011 14.59
My goal in life is to be a wit. I am often told that I'm already halfway there.
nations
uživatel
Obrázek
Ve hře: nations112,Vario,Acer,N70
SZ
Naprosto souhlasím. Stejně ta komunita.eu stojí za velké kulové :-D
Nevím kdo to byl, kdo mě tak strašně přesvědčoval že to bude mít vysokou návštěvnost :-D
# 17.11.2011 18.20
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Jasper
uživatel
SZ Web
Santy, já vím že nemyslel mě xD Máš to dobře sepsané, nikomu se do toho nechce, přitom to není práce na tejden a každej má někdy chvíli času, nemusí to být dnes nebo zítra...
# 17.11.2011 19.40
Obrázek
MAK
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Skype
:'( ranil si moje city..
# 17.11.2011 20.13

JokeR™
moderátor
Obrázek
Ve hře: JokeR™
SZ Mail ICQ Skype
ďakujem Jireky...Ale on mi to asi nenastaví pretože tu je možno raz za 2 mesiace...Keby máš kontakt na Gizma tak mu prosím napíš on má určite administratívne práva na webe :-)
# 17.11.2011 20.14
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
MAK
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Skype
Gizmo ti nic takoveho resit nebude. Tipl bych si, ze uz ani nevi kde se to nastavuje xD jak ho znám.
# 17.11.2011 20.15

TheneoR
uživatel
Obrázek
Ve hře: [Theneor],neoR,TheneoR
SZ ICQ Jabber Skype Web
Boha, Joker to si taký patlák , že nepoznáš , že jireky to myslel ironicky? ;(

Naposledy upraveno: 18.11.2011 9.42

# 17.11.2011 20.19

Stránky: 1 2 3

Fórum » Web a fórum » Obnovení "Mimo mísu" + edit personálu [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.

(Registrace)

↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.