Chmatákov online

Fórum – Zrušení sekce „Mimo mísu“

Fórum » Web a fórum » Zrušení sekce „Mimo mísu“ [zamknuto]

pajah
webmaster
Obrázek
SZ Mail ICQ Jabber Skype Web
Zdravím všechny uživatele Chmatakov.cz,
rozhodli jsme se, že během několika dní zde bude kompletně zrušena sekce fóra Diskuse mimo mísu.
Důvodů je několik:
– tato sekce je zde naprosto zbytečná a dochází k většímu zatížení fóra různým balastem a nesmysly
– není příliš aktivních správců webu ani fóra, a na ohlasy jsem se dozvěděl, že tato sekce je přirozeně nejobtížnější na správu a údržbu
– toto je herní fórum, proto zde zůstanou pouze sekce týkající se hry

Vše jsem konzultoval s Gizmem, až tu bude Miky, tak provede zrušení dané sekce, já bohužel teď nemám u sebe údaje na FTP.

Všechna diskuse, která se NETÝKÁ Chmatákova, se pomyslně přesouvá na partnerský projekt Komunita.eu. Proto neváhejte, a můžete začít s registrací Vašeho účtu a se zapojením do diskuse.

S pozdravem,
Pavel Hodoval, administrátor
# 24.10.2009 11.36
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7

!Supreme!
uživatel
Obrázek
Ve hře: Suprreme/Supreme/TheGame
SZ
Tak to už sem moc hráčů chodit nebude asi ....
# 24.10.2009 11.39
Obrázek
Obrázek
Gizmo
autor hry
SZ
Méně těch, co nehrají a postují nesmysly...je to dobrý nápad.
# 24.10.2009 11.42

big_smoke
správce hry
Obrázek
SZ
Dřív to bylo OK, teď už se tam zakládají jen blbosti. :-|
# 24.10.2009 11.45
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist. // Albert Einstein
Fabregas
uživatel
SZ
Ale jo je to pravda na forko chodí 75% lidí kteří nehrají a zakládají zbytečné topici
# 24.10.2009 11.46

palandaa
CH.T.S.
Obrázek
Ve hře: Palandaa
tak.. :-D co třeba udělat bodovej system, třeba podle příspěvku a založení v "Mimo mísu" by stála pár bodů, aby se tam tak nespámovalo.. co když někdo něco potřebuje ;)
# 24.10.2009 12.15
dmk
uživatel
Obrázek
SZ Web
Na většině fórech je i sekce která se přímo netýká daného tématu či hry. Je tam z toho důvodu, protože uživatelé mají potřebu mezi sebou komunikovat, ptát se na různě veci či potřebují s něčím pomoci. Hra je převážně určena pro nižší věkovou kategorii hráčů a je potřeba počítat s nesmyslnými dotazy, z toho vyplívá, že nepochopí vše co jim řeknete a bude to mít za následek, že své dotazy, které by napsali to zminovaného tématu Mimo mísu napíši do jinší sekce... Toto téma je hráči nejvíce navštevované a proto si myslím že je velká škoda zrušit, lepší variantu bych viděl vtom, aby se posílil moderátorský tým který by spravoval pouze toto téma.
# 24.10.2009 12.20
Robo0000100
uživatel
Ve hře: Robo0000100
SZ Mail ICQ Skype Web
Super ,super :-) Aspoň to bude opravdu Chmatákov Fórum :-)
Když už rušíte sekci ,nezrušíte Keep_Smilling ? je stejně zaknutá celá :-)
# 24.10.2009 12.21

palandaa
CH.T.S.
Obrázek
Jo no, zrušte mi sekci :'( ..
Dámák má pravdu, když to nenapíšou do mimo mísu, napíšou to jinam..
# 24.10.2009 12.23
Pitcha
uživatel
SZ
přesně tak, lidi si nedaj pokoj a začnou spamovat jiný sekce...
# 24.10.2009 12.32
Alkohol je lubrikant společnosti... Tak se deme namazat :twisted:
MAK
uživatel
Obrázek
SZ ICQ Skype
Damak: :) Vše se přesune na komunitu. Tam klidně můžou hráči chmatákova diskutovat o spousti věcech.

A ony celkově všechny hádky vznikají v Mimo Mísu, mě už to taky nebaví.
# 24.10.2009 12.33

Pitcha
uživatel
SZ
udělejte chat, bo nemažte sekci OFF TOPIC a vše bude vyřešený... Timhle si akorát řežete nosnej sloup..

EDIT : to si fakt myslíte že se to všechno na tu komunitu přesune ? :-D
# 24.10.2009 12.34
Alkohol je lubrikant společnosti... Tak se deme namazat :twisted:
palandaa
CH.T.S.
Obrázek
To si fakt jen myslíte.. polovina lidi si tam udělá max. učet .. nic víc .. spámy tu budou stejně ..
# 24.10.2009 12.37
Sam #12
uživatel
Obrázek
Ve hře: Sammyk
SZ Mail ICQ Jabber Web
Namiesto hovadín si radšej zmente warn systém... % sú na k*kot. Jeden dá 10 %, iný 50% a niekto nič za rovnakú vec. Dajte tam systém ako bol kedysi - 3 varovania = ban na týždeň. 6 ban na mesiac. 10 perma ban alebo ako to bolo.
Pre Mikyho by to nebol problém naprogramovať si myslím.
Ale tu sa radšej zruší úplne normálna sekcia a diskusia mimo sa presmeruje na nejaký iný web (reklama?).
# 24.10.2009 12.44

Snowman1
uživatel
Obrázek
Ve hře: _Raptor_,_Snowman_
SZ Mail
Taky si myslím, že ti, co tady spamujou budou spamovat dál, a ti slušnější jsem skoro přestanou chodit :-[ ...
# 24.10.2009 12.45

tomas.oxi
uživatel
Obrázek
Ve hře: Oxi
SZ ICQ Jabber Skype Web
No tak to jste mě naštvali :-(.. Nejlepší sekce na foru to byla :)..Bylo tam hodně super témat jako Vaše fotky a FUN, kde jste poznali xichtíky jinejch a zasmály se :/..škoda no..R.I.P Diskuse mimo mísu xD..

Bych to řešil tak, že tam může psat jen někdo kdo je na foru dýl jak 1 rok třeba nebo tak prostě..:-!

EDIT: Souhlas se samem..vyházet mody - nabrat novy..pár jich je v pohodě ale..

Naposledy upraveno: 24.10.2009 12.46

# 24.10.2009 12.45
Narodil ses jako originál, neumírej jako kopie...
Obrázek

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7

Fórum » Web a fórum » Zrušení sekce „Mimo mísu“ [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.

(Registrace)

↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.