Chmatákov online


Fórum – AmFETamIN

Fórum » Diskuse mimo mísu » AmFETamIN [zamknuto]

amfetamin
uživatel
Obrázek
Ve hře: jj mam
SZ Mail Skype Web
Zdar Lojzové,

Asi bych se měl připravit na některé mody, o kterých ani nevíte a kterých se to týká, že to smažou, nebo locknou ..

normálně by mi to přišlo ironické a neinteligentní .. x) ALE,

První věc, nejsem GameMaster už pár týdnů a pořád mi lidé píšou zprávy typu "Amfe, od té doby, co nejsi GM to tu stojí za prd" ... "Amfe, každej si tu buguje, afk skillí, laguje, apod ... a nikdo s tím nic nedělá .. Když jsi tu byl ty, tak - bla bla bla "

Prostě napsalo mi tolik lidí, že mi to dodalo sebevědomí, požádat opět o práva, které by mohly tyto závažnosti, které se týkají této hry - změnit.

Já o ty práva neplsuju, ale na druhou stranu, nemohu říci, že o ty práva nestojím.

Stojím o ně jen pro to, že chci změnit celkově hru a dále to, aby se zde neobjevovali stížnosti každý den, ale třeba 1-2x do měsíce, jakož tomu bylo, když jsem tu byl gm.

Burner, Kubíček, Pan Black ví o čem mluvím ... ano, Vás všechny vyhodit za to, že jsou tu furt stížnosti, které máte řešit Vy ! ... I když nemusíte být aktivní, nemusíte být furt u Pc ... Tak i tak jdou tyto stížnosti řešit ... a místo Vás to musí řešit Chmazky .. :D Styďte se. A VÍM KLUCI, PRAVDA BOLÍ, ČEKÁM HATE .. ;)

Burnere, k tobě mam jednu věc, ... Byl jsi můj nejoblíbenější hráč ... ale, věřím více nexovi než tobě, ale .... sám víš jak jsem to já dříve, než jsem odešel chtěl ..;)

A Lístek ? .. Ten o ničem neví, ten se o to nezajímá, jinak by s tím něco dělal.
Jediné co umí, dát bany za to, že napíše člověk pravdu. Nebo napsat nepravdivý nesmysl, který se obrátí proti mě, který vlastně i čekám. (Nadávám, ano, ale proč ?)

Kdyby s ním šel nahodit alespoň nějaký kompromis, nejde ...
Tedy alespoň podle mě a podle "pár" dalších hráčů.


Nechci se pozdvyžovat nad někým, když jsem byl GM, byl jsem si roven s hráči ... Skin ID 3, stejně hp, až na skilly ... Ten kdo ví, ví.

DOČKÁM SE IDIOTSKÝCH KOMENTŮ, TY MĚ NIKDY NEMINOU, ALE JEDNO UZNEJTE, VĚTŠINA MI PÍŠE, ŽE JE ŠKODA, ŽE JSEM ODEŠEL, TAK CHCI VIDĚT, JAK MĚ TEDY TEĎ PODPOŘÍTE ..

Ještě jednou pro ty nechápavé ... nikam se nevnucuji .. kdyby mi napsalo méně, než-li 14 lidí, tak sem ani nepíšu ..

Ten, kdo ví proč jsem odešel, ví .... Nemohl jsem nabírat lidi, nemohl jsem rozhodovat sám. ... Proto jsem odešel, Lístek může vše .. a stejně to stojí za vyližp*del ..

Zdar Vy hošani ;)

I kdyby to nevyšlo, tak : TĚM, KTEŘÍ DO MĚ VKLÁDALI DŮVĚRU A URČITÝ RESPEKT - DĚKUJI .. Jste fajn.
# 8.8.2014 2.48
Alešku, nemáš nějak drobáček prosim tě. - Bramborak
Já sem tvůj tata. - Liboros
Aleši ty víš že ti nelžu - Monča
Aleši, já tě miluju ! - Jirka
Určitě bysme chtěli poděkovat, ... - Likvouš
Strojek na tetování mám u kámoše - Bruce Lee
Já nejsem Dano - Marcel
Já nejsem Marcel - Dano


tomas a patrik = laska

  • Amf do GM ?
  • Mám se dnes fajn.15 hlasů, 88 %88 %
  • Měl jsem dnes dobrý oběd.1 hlas, 6 %6 %
  • Mám se na prd .. :/ 0 hlasů, 0 %0 %
  • Nasrala mě mladá.0 hlasů, 0 %0 %
  • Nasral mě starej. 1 hlas, 6 %6 %
  • Celkem 17 odpovědí
    Anketa již byla ukončena.

Stránky: 1 2

panBlack_obnova2
uživatel
SZ
Tak já se obhájím takto, no a co se týče stížností, tak i přes mojí absenci, sleduji fórum a nevidím nic za co bych mohl.. Řešil se tu akorát povedený troll banánek.

Cituji Lístka: (doufám že ti to nevadí)

- O co mi jde. Tohle se přece nedělá, hrajeme spolu, staráme se o hru a i když se třeba někteří nemají moc rádi, nemůžou ponižovat někoho kdo patří k nám. A už vůbec ne před hráči. Přece hráči musí mít z týmu (ať už z CHTS, CHMAZKY, MODERÁTORŮ nebo kohokoliv jiného) určitý respekt. A tím, že se mu posmívá jiný člen týmu mu ho v očích hráčů prostě bere. Proto bych byl rád, kdyby jste se nad tím vážně zamysleli a pokud proti někomu něco máte vyříkejte si to s ním v soukromí, ale neberte si k tomu na pomoc další hráče. Nejen že je to ubohé, ale myslím, že o takové hráče v týmu nikdo nestojí.


- Doposud to fungovalo.. je mi jasný proč chceš zpět Amfe, když máš teď v týmu kámoše. btw: tenkrát jsi se hájil taky tím, že ti psalo ranec lidí, přitom to byl Burner a Lístek lol.


No jinak, už vidím jak by jsi vzal do týmu, nebo na druhý post gm člověka, co veřejně urazil Gizma, shodil server, několikrát využil pravomocí (vím hlavně o veřejným urážení hráčů pomocí systémovky, bůh ví co bylo s .uvezni atd..) , no a těch nadávek z účtu, kterej měl tehdy za jménem (CHTS) bylo moc, CHTS ti asi bylo málo, tak jsi si dovoloval, dokonce i na webu, tak se ti sundal mod a byl jsi jen chts, proč jsi začal být normální člověk až za GM ? To ti fakt bylo chts málo ? Nebo jsi v tu dobu zrovna nekalil ? :D Ty by jsi chtěl totiž vyhodit lidi, který nemáš rád, to jen proto protože ti řekli svůj názor na tebe, Chaotics je zřejmě tvůj kamarád, proto není nahoře napsaný, mezi náma to je jasný, můj názor na tebe je furt stejnej lol, a kubis s burnerem ti jistě nějak ublížili též, ještě zvednout popularitu novým kámošům v týmu a je to ( a místo Vás to musí řešit Chmazky .. ) , je možný že tu nějaké stížnosti jsou, tím se vracím ke své absenci. :)


Ta citace by se měla zavést na tvrdo, neboť je to čirá pravda.
# 8.8.2014 13.36
 

Stránky: 1 2

Fórum » Diskuse mimo mísu » AmFETamIN [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.