Chmatákov online


Fórum – AmFETamIN

Fórum » Diskuse mimo mísu » AmFETamIN [zamknuto]

amfetamin
uživatel
Obrázek
Ve hře: jj mam
SZ Mail Skype Web
Zdar Lojzové,

Asi bych se měl připravit na některé mody, o kterých ani nevíte a kterých se to týká, že to smažou, nebo locknou ..

normálně by mi to přišlo ironické a neinteligentní .. x) ALE,

První věc, nejsem GameMaster už pár týdnů a pořád mi lidé píšou zprávy typu "Amfe, od té doby, co nejsi GM to tu stojí za prd" ... "Amfe, každej si tu buguje, afk skillí, laguje, apod ... a nikdo s tím nic nedělá .. Když jsi tu byl ty, tak - bla bla bla "

Prostě napsalo mi tolik lidí, že mi to dodalo sebevědomí, požádat opět o práva, které by mohly tyto závažnosti, které se týkají této hry - změnit.

Já o ty práva neplsuju, ale na druhou stranu, nemohu říci, že o ty práva nestojím.

Stojím o ně jen pro to, že chci změnit celkově hru a dále to, aby se zde neobjevovali stížnosti každý den, ale třeba 1-2x do měsíce, jakož tomu bylo, když jsem tu byl gm.

Burner, Kubíček, Pan Black ví o čem mluvím ... ano, Vás všechny vyhodit za to, že jsou tu furt stížnosti, které máte řešit Vy ! ... I když nemusíte být aktivní, nemusíte být furt u Pc ... Tak i tak jdou tyto stížnosti řešit ... a místo Vás to musí řešit Chmazky .. :D Styďte se. A VÍM KLUCI, PRAVDA BOLÍ, ČEKÁM HATE .. ;)

Burnere, k tobě mam jednu věc, ... Byl jsi můj nejoblíbenější hráč ... ale, věřím více nexovi než tobě, ale .... sám víš jak jsem to já dříve, než jsem odešel chtěl ..;)

A Lístek ? .. Ten o ničem neví, ten se o to nezajímá, jinak by s tím něco dělal.
Jediné co umí, dát bany za to, že napíše člověk pravdu. Nebo napsat nepravdivý nesmysl, který se obrátí proti mě, který vlastně i čekám. (Nadávám, ano, ale proč ?)

Kdyby s ním šel nahodit alespoň nějaký kompromis, nejde ...
Tedy alespoň podle mě a podle "pár" dalších hráčů.


Nechci se pozdvyžovat nad někým, když jsem byl GM, byl jsem si roven s hráči ... Skin ID 3, stejně hp, až na skilly ... Ten kdo ví, ví.

DOČKÁM SE IDIOTSKÝCH KOMENTŮ, TY MĚ NIKDY NEMINOU, ALE JEDNO UZNEJTE, VĚTŠINA MI PÍŠE, ŽE JE ŠKODA, ŽE JSEM ODEŠEL, TAK CHCI VIDĚT, JAK MĚ TEDY TEĎ PODPOŘÍTE ..

Ještě jednou pro ty nechápavé ... nikam se nevnucuji .. kdyby mi napsalo méně, než-li 14 lidí, tak sem ani nepíšu ..

Ten, kdo ví proč jsem odešel, ví .... Nemohl jsem nabírat lidi, nemohl jsem rozhodovat sám. ... Proto jsem odešel, Lístek může vše .. a stejně to stojí za vyližp*del ..

Zdar Vy hošani ;)

I kdyby to nevyšlo, tak : TĚM, KTEŘÍ DO MĚ VKLÁDALI DŮVĚRU A URČITÝ RESPEKT - DĚKUJI .. Jste fajn.
# 8.8.2014 2.48
Alešku, nemáš nějak drobáček prosim tě. - Bramborak
Já sem tvůj tata. - Liboros
Aleši ty víš že ti nelžu - Monča
Aleši, já tě miluju ! - Jirka
Určitě bysme chtěli poděkovat, ... - Likvouš
Strojek na tetování mám u kámoše - Bruce Lee
Já nejsem Dano - Marcel
Já nejsem Marcel - Dano


tomas a patrik = laska

  • Amf do GM ?
  • Mám se dnes fajn.15 hlasů, 88 %88 %
  • Měl jsem dnes dobrý oběd.1 hlas, 6 %6 %
  • Mám se na prd .. :/ 0 hlasů, 0 %0 %
  • Nasrala mě mladá.0 hlasů, 0 %0 %
  • Nasral mě starej. 1 hlas, 6 %6 %
  • Celkem 17 odpovědí
    Anketa již byla ukončena.

Stránky: 1 2

Dvoulistek
uživatel
Obrázek
Ve hře: Dvoulístek/(Troj)Lístek
SZ
Mazat to nebudu ani za ty tvoje ubohé zprávy co mi píšeš do PM. Řeknu k tobě jen tohle. Snažíš se tu ze sebe dělat mučedníka, ale přitom se chováš jak naprostý spratek. Předstíráš tu, jakej jsi byl úžasnej GM, ale že si se na foru choval stejně jako ty malé děcka? Že si tu urážel ostatní hráče a v neposlední řadě, že jsi shodil server, aby jsi posral Pixeeho a ostatní hráče to tu nenapíšeš? Chceš práva? Já proti tomu nic nemám. Vem si je, ale podle toho se taky chovej. To je ten rozdíl mezi náma. Máš pravdu moc tu nejsem. Protože je mi uplně jedno jestli mám nebo nemám práva. Vzal jsem to proto, abych pomohl Pixeemu. Jsou prázdniny a já mám na práci milion zajímavějších věcí, než trčet na Chmatu. Už hrát nikdy nebudu. Do hry chodím jen proto, abych vyhověl požadavkům a přáním hráčů. Dokud bude Pixee chtít abych mu pomáhal tak budu. Pokud uzná za vhodné, že bych měl odejít, tak mi to bude upřímně uplně jedno. Zůstávám tu jen proto, aby na to nebyl sám. Takže pokud se na to cítíš a upřímně máš pocit, že to budeš zvládat líp, tak se domluv s Pixeem a já nebudu mít ani slovo proti tomu odejít. Ale něž tu začneš zase urážet ostatní a brečet nad negativníma komentama na tebe. Uvědom si jak si se ještě nedávno zachoval ty hrdino.
# 8.8.2014 3.19
V pravdě si najdou směr a hrají fér, ve znaku mají dvakrát R.

APOŠTOL
uživatel
SZ
Svůj názor jsem ti na to pověděl už v soukromkách. Můj názor znají i další, jen na něj nikdo nehodlá reagovat. Takže ano, i když jsi občas jelito stavím se na Tvou stranu.
# 8.8.2014 6.34
 
Chaotics
uživatel
Ve hře: Bukis,Ch@otiCS,Buki
SZ
Zdravíčko přátelé:-)
Mno jsem taky pro aby amf dostal druhou šanci:-) myslím si že je to dobry Gm aji hráč atd..:-) Takže jsem pro aby dostal pravá, s lístkem taky nemam žádný problém ale podle toho co tam spsal lístek tak si myslím že by mohli být Oba dva Gm:-) jestli to nepůjde tak jsem pro amfa (omlouvám se za to komu se nelíbí jak píšu jsem na mobilu:-D) (Gm=správce hry, nebo co to mel předtím:-D)
# 8.8.2014 9.43
 
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Ale jo, aspoň by na fóru bylo nějaké oživení, když příjdeš večer z hospody a rozepisuješ se tu... Teda doufám, že by se to s tím vrátilo. Na zasmání to bylo většinou fajn :-D
# 8.8.2014 10.06
 
Monomean
uživatel
Obrázek
SZ
Pokud mi z toho budou plynout nějaké příjmy,
tak JO xD
# 8.8.2014 10.18
Myslíš, že život je ráj? Nic si nepochopil,
je to boj. Bacha, aby tě nezotročil.
Musel jsem se naučit, že žádný z mojích činů není posun pokud jsem se u něj nezapotil.

Že život je ráj, to ať ti vykládá budhistický mnich,
schovávající se před špinavým zlem celý život za zdmi klášteru.
kubicek307
zablokován
SZ
A co za stížnosti mám jako řešit? Screeny, který se neberou jako důkaz nebo to že někdo buguje a já nemám stejně co stim dělat? A když to napíšu výš, tak ani odpověd nedostanu, takže promin že nic neřešim 3-( A určitě ti vracet práva po scénách cos tu dělal lollol
# 8.8.2014 10.57
 
Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
amfe... pamatuješ si věty se kterýma si odcházel? "stalo se z toho jabko ach jo jsem smutný"

ty jsi jediný kdo odešel ve stylu jabka, hodit GM práva někomu jinému (burner), pomluvit celej server a snažit se nasrat majitele :D kdyby majitel nebyl pixee tak si celý server smazal...

chceš řešit pořádek? jako chts jsi byl jeden z nejlepších, to uznávám, ALE jako správce si nic nepřinesl... co si udělal pro chmat? :D pixee sepisoval GM shop (vipka za chk) atd.. pokud se nepletu, ty si přišel jen s tím že se bude gizmovi platit za updaty, kolikrát se to stalo? :D

jediné v čem si měl navrch bylo, že si byl přísný, s ničím ses nesral a seřvával si děcka :D

a jediná věc co se mi na tobě nelíbí je, když ti vadí že si dělám z děcek prdel, mužeš to napsat mě, ne pak brečet pixeemu, že si zaslouším ban a jaká to je hruza že hraju a všichni kvuli mě odchází protože jednou týdně někomu seřvu mamu...

a ten měsíc co byl pixee v ČR? dělal jsem bordel každý den, co si s tím udělal? jo vlastně ty ses tam celej ten měsíc neobjevil... tak to nic :D
# 8.8.2014 11.58
Burner
uživatel
Obrázek
Ve hře: Burner
SZ ICQ
Už len tá tvoja anketa...

Ako GM si sa správal s prepáčením ako demen*, vyvolávať tu hádky ako GM, urážať ľudí... Lístek možno nie je aktívny ako si bol ty, ale stále lepšie ako sa tu pozerať na to, ako tu všetkých porovokuješ a snažíš sa vyvolávať hádky.

Nech sa páči, ver si Nexovi, ja nie som ten ktorý uráža člena tímu pred cca 8 hráčmi, sám si to videl... ale to ma v podstate ani nezaujíma, nech si robí čo chce.

(17:18) neXoušek: Nìjakej zajebanej slovák na mì bude píèovat na hlavièkách
(17:19) neXoušek: tak proè si otevíráš držku ty vyjebanèe ze slovenska
(17:19) neXoušek: další mamrd cigánskej

Teba už ako GM proste nie, mal si šancu, správal si sa tak ako si sa správal, nevhodne, arogantne, atď...

A predpokladám, že ti Pixee asi nechcel dať práva keďže tu veľmi očakávaš podporu zo strany hráčov.
# 8.8.2014 12.06
 
APOŠTOL
uživatel
SZ
Ty máš jediné štěstí že server padl dřív než já si stačil vytahat screeny čím jsi všechno vyvolal. Jdi si dál brečet Listovi, děláš jako by jsi někoho zajímal. Jak je možné že mohu vycházet se všema, i s Chaotics který mě opravdu jako první po roce vytočil. To asi bude tím že nebude chyba ve mně že? :)

/E: Každopádně já to mám v zadku, pro mě není cíl hry mít práva. Na ty já opravdu nehraji, já se nabídl s tím. Že mohu přiložit určitou ruku k dílu a nějak se pokusit serveru pomoci. Listovi jsem dávno napsal že s idiotem jako jsi ty prostě spolupracovat nelze. Práva mě doteď nesundal, hlavně že móda někdo jo ( :D ). Pokud mě práva do večera nesundá, tak akorát pomohu Foresovi s doděláním toho Listonošovo eventu a tím to tady pro mě opět hasne.



Naposledy upraveno: 8.8.2014 12.13

# 8.8.2014 12.10
 
Burner
uživatel
Obrázek
Ve hře: Burner
SZ ICQ
Kľud Nex, praskne ti cievka, nikto tu nerieši teba, to som len podotkol.
# 8.8.2014 12.13
 
APOŠTOL
uživatel
SZ
Nahoře je edit, já jsem zcela klidný. Mě mentálně zaostalej človíček jako ty opravdu rozházet nemůže. Do hry naloguješ jednou za tři dny na půl hodiny a jediný co děláš že stojíš u mě a čekáš kdy můžeš zmáčknout printscreen aby jsi měl důvod brečet u Lista. Víc děláš akorát velkou <|> .. ano, mě se thread netýká. Ale proč to sem vůbec tedy taháš? Zamysli se nad těma srajdičkama co tu píšeš. :twisted:
# 8.8.2014 12.16
 
Persizc_Obnova
uživatel
SZ
A zase se tu pomlouvá celej tým mezi sebou lol
# 8.8.2014 13.02
 
Dvoulistek
uživatel
Obrázek
Ve hře: Dvoulístek/(Troj)Lístek
SZ
To je přesně to co jsem nechtěl. Pokud si dobře pamatuju, tak mi Nex slíbil, že když dostane tu CHMAZKU bude se chovat slušně a to i vůči lidem co nemá rád (Burner např.) To je vážně tak těžké dodržet slovo a chvilku se chovat jako normální slušný člověk?
# 8.8.2014 13.13
V pravdě si najdou směr a hrají fér, ve znaku mají dvakrát R.

APOŠTOL
uživatel
SZ
Jo ahááááá, tak nakonec jsem já ten špatný.

Jde vidět jak jsis přečetl mou soukromou zprávu. Na kterou jsem do teď nedostal odpověď. Víš, k ostatním jsem se začal chovat slušně po nasazení práv. To samé bylo i s Burnerem. Ale ty vidíš chybu jen ve mně. Vůbec už nevíš jak se choval Burner jako první ON KE MNĚ. Jak je možné že s každým mohu vycházet, a chtěl jsem i vycházet s Burnerem a s ním to prostě nejde když on sám nechce. Víš chlapče, to nebude ovšem chyba ve mně. Jen se zeptej ostatních z týmu, jestli jsem proti nim řekl křivého slova od doby co jsi mě nasadil práva. FUCK IT!

@Pers, můžeš mi říci jak celej tým? Řekl jsem o Burnerovi že je p*ča za tím si stojím a už jen dle toho jak on se ke mě ve hře chová vidíš jak mě chce od práv vyštvat. Chudák chtěl být gm. :( A mimochodem, já už k týmu nepatřím a patřit nehodlám do doby než se minimálně List probere. Aspoň jeho reakcí vidíme jak umí reagovat na zprávy a jak celkově s týmem komunikuje.

Pmku, sem klidně mohu doložit.
# 8.8.2014 13.20
 
Dvoulistek
uživatel
Obrázek
Ve hře: Dvoulístek/(Troj)Lístek
SZ
Nikde neříkám, že je to tvá chyba, ale pokud máte mezi sebou problém, nejde to řešit slušně? Musíš mu nadávat do **** slováků? Imho Burner CHTS je a dokud do toho budu mít co mluvit tak i bude. Je to jeden z mála slušných lidí na Chmatu a myslím, že tohle potvrdí skoro každej. Navíc CHMAZKa nemá mít vůbec CHTS práva, původně to nechtěl ani Pixee. Dal jsem vám je z dobré vůle ale jen aby jste mohli dělat ty vaše Questy a nemuseli se spoléhat na CHTS. To ale neznamená, že CHTS jste. Mimo soutěže nemáte proč využívat těchto příkazů. Tak zněla dohoda.
Tímto lockuju tohle téma. Už se to zase zamotává v flame. Pokud bude chtít Pixee Amfa jako GM určitě se s ním sám domluví. A pokud tedy opravdu nechceš tu CHMAZKU, tak mi to potvrď do PM a večer to sundám. Dlouho vám to teda nevydrželo.
# 8.8.2014 13.29
V pravdě si najdou směr a hrají fér, ve znaku mají dvakrát R.

Stránky: 1 2

Fórum » Diskuse mimo mísu » AmFETamIN [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.