Chmatákov online


Fórum – Ban za rubání

Fórum » Komunikace se správci » Ban za rubání [zamknuto]

Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Ahoj, chtěl bych se vyjádřit k mému dnešnímu banu. Podle mě je to úplně nesmyslný ban, nevím co mám dělat, aby jste to pochopili tak zakládám téma na fóru. Na začátek bych chtěl říct, že Chmatákov bez mého řemeslníka nemá žádnou cenu, měl jsem tam všechny chk, vip věci a podobně. Za co jsem dostal ban? Za to, že jsem využil "bug", který je ve hře už tak 7 let, každý pomocí něho rube dřevo a doteď za to žádný trest nebyl (aspoň co jsem si všímal). Nechápu to. Kdyby to bylo bugování jako střílení přes wpe, nebo množení chk, ale za rubání stromu? Kdybych za to dostal NP nepovím ani půl slova. Však tak rube 99% hráčů a nedá se to ani považovat jako bug. Přikládám video jakým způsobem se to dělá, stejně už to každý zná a pokud to teda bug je, tak to podle něho může Giz opravit.
www.youtube.com/watch?v=xx2Rg4claSs&feature=youtu.be

Prosím hráče, aby se k tomu také vyjádřili, jestli je toto "zvýhodnění" vážně tak závažné aby se trestalo BANem účtu, navíc když je situace taková, že pokud by se mělo rubat opravdu pouze u jednoho stromu jedno políčko, tak bych inventář brouků rubal týden.
# 9.2.2014 21.27
 

Stránky: 1 2

Montik_obnova2
uživatel
SZ
PŘEČTĚTE SI PRAVIDLA PRO PŘÍŠTĚ!
Nezajímá mě náký políčko.. uplně stejně vypadá bugovaní přes WPE

pro úplnost zde dukaz:
https://www.youtube.com/watch?v=QysGgVA4tSM




//Tohle video není bugování přes WPE, to je překlik myši pravým a levým tlačítkem, tím obsekáš celý strom a je to stejný postup jako u videa Jaspera/Sant


ale nedá se poznat jestli to dělá přes WPE / přes to políčko, chyba hry jako chyba hry.. // pixee
# 9.2.2014 22.47
 
VladdiS
uživatel
Obrázek
Ve hře: The Builder
SZ ICQ Skype Web
pixee: Rád podpořím tvůj názor pro BAN Jaspera, ale s toho vyplývá skutečnost, že BAN také musí dostat Trawolt, Blazik, Ghoom, Sensi2k9, Kozel a všichni, co se o tom zmínili v topicu, jelikož to také použili a GM DOWN musí dostat minimálně Kubíček ale i další CHTS, které byli u toho jak někdo rubal ale nezakročili. Nemůže to za všechny odsrat jen jeden.

Jo a napadlo mě, že vlastně BAN by měli dostat i lidí, kteří mají 100 % dřevorubectví, jelikož bez tohoto 100 % jde udělat opravdu obtížně a myslím si, že tu není takový člověk, který by u toho seděl tak měsíc v kuse, aby tohoto docílil.
# 10.2.2014 10.13
Obrázek
panBlack_obnova2
uživatel
SZ
Vladdis: Prosím konkrétně.. Já za to dávám NP ale Pixeem to nepíšu protože by tu nikdo nehrál. Jsou hráči který jsem nachytal už 3x a víc. Pixeemu jsem nahlásil pouze jeden případ který je mimochodem stále na svobodě. Pokud s tím má někdo problém klidně začnu psát každého. Ujišťuji vás že by to byl rychlej proces. Mam možná jiný postup než Pixee a ostatní Chts ale jak napsal John.
# 10.2.2014 13.10
 
XmenT
moderátor
Obrázek
Ve hře: XmenT
SZ Mail Skype
Souhlasím s Vladdisem, když to má být jak to je, ať je to spravedlivé, není to fér vůči ostatním.

Nicméně, konkrétně tento bug mi přijde vážně neškodný.
# 10.2.2014 15.52
Safri: V jednoduchosti je síla.
Obrázek

Stránky: 1 2

Fórum » Komunikace se správci » Ban za rubání [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.