Chmatákov online


Fórum – VIP věci + VIP přístup do hry

Fórum » Dotazy na vše kolem Chmatákova » VIP věci + VIP přístup do hry

Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
Zdravím.

Zajímalo by mě, jestli bude součástí novinek třeba prodej VIP věcí za peníze. Bývalo to tak a myslím, že to fungovalo dobře i jako podpora chodu serveru. Našel by se na to čas?

Další, co mě zajímá je VIP přístup do hry. Něco mi říká, že by se teďka hodil a tak pokládám logickou otázku: bude se řešit převádění nebo budeme kupovat znova?

Nakonec ještě minidotaz: Prý se v chráněnce spawnuje příšera. Jestli je to tak, možná by bylo fajn ji přesunout právě do VIP zóny, ať je taky v něčem lepší a zvýhodňující, jak bylo kdysi zamýšleno.

Díky za odpovědi a všechny slušné reakce :idea:
# 17.12.2013 11.52
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov

Stránky: 1 2

MAK_obnova2
uživatel
SZ
Fredy: Ale já to gold ammo používám taky, jen to platím kreditama a ne goldama.
# 3.1.2014 12.54
 
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ

Fredyho_Matka:mno... tank s premium nabojema těma lékama atd... má prostě výhody.. má větší šanci na úspěch než ty, i když zas to nepřeháněli to je dobře :D

nex: v sfgame hraješ pouze sám za sebe, to že si koupíš ty houbičky nebo co to tam je ti urychlí hru, ale nemužeš to nikomu dát... kdyby sis tady koupil VIP item tak jak říkám, začínáš hrát, na co ti jsou VIP itemy? koupíš 3, prodáš je, a máš na všechno o co v této hře jde, skilly, zbraně, spotřební materiál :D



Tak to nevím jak to přímo u sfgame je, nikdy jsem to nehrál abych pravdu řekl. Ale to je jedno, takových her je spousta. Ono spíše záleží jak to pojme vývojář hry, pokud z toho chce tahat lováky tak to udělá a šikovně zamaskuje a hráči mu to budou papat jako zdegenerované ovečky a nebo to pojme jen jako "nehromadné" finanční přispívání, což teda bych nechal ty skiny, vip a pro opravdu raritnější částky osobní ostrovy.

Jinak ano, máš pravdu. Koupíš za pětikilo pár itemů a prodáš je a jsi full. Ono je to taky z důvodu že engine chmatákova je poměrně maličký no. Kdyby to bylo opravdu rozsáhlejší, tak by se těch pár itemů / chk rychle vytratilo. Ale zase, kdo by chtěl do toho dávat lováky a pak vlastně nemít co dělat, protože budeš mít téměř vše co potřebuješ, ve hře která nemá žádný cíl či záchytný bod. Ale je možné že v dnešní době, by se idioti co si chtějí zvýšit ego najdou no.
# 3.1.2014 12.55
 
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
Nex: Všechno od Gameforge funguje tzv. "F2P", tedy chceš hrát? Ok, hraj si zadarmo. Chceš vyhrát? Plať. Takže Gladiatus, Metin, Aion, atd.
# 4.1.2014 8.56
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov

Stránky: 1 2

Fórum » Dotazy na vše kolem Chmatákova » VIP věci + VIP přístup do hry

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.