Chmatákov online


Fórum – VIP věci + VIP přístup do hry

Fórum » Dotazy na vše kolem Chmatákova » VIP věci + VIP přístup do hry

Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
Zdravím.

Zajímalo by mě, jestli bude součástí novinek třeba prodej VIP věcí za peníze. Bývalo to tak a myslím, že to fungovalo dobře i jako podpora chodu serveru. Našel by se na to čas?

Další, co mě zajímá je VIP přístup do hry. Něco mi říká, že by se teďka hodil a tak pokládám logickou otázku: bude se řešit převádění nebo budeme kupovat znova?

Nakonec ještě minidotaz: Prý se v chráněnce spawnuje příšera. Jestli je to tak, možná by bylo fajn ji přesunout právě do VIP zóny, ať je taky v něčem lepší a zvýhodňující, jak bylo kdysi zamýšleno.

Díky za odpovědi a všechny slušné reakce :idea:
# 17.12.2013 11.52
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov

Stránky: 1 2

Persizc_Obnova
uživatel
SZ
Souhlasím s tím, aby byla zase možnost koupit si VIP přístup. VIP věci ale ne, přeci jen je to jedna z věcí, co je mezi hráči dost žádaná a tím, že by si někdo koupil za například 50,- Kč /1 item, tak by na tom vydělal, protože by to mohl prodat. To samé příšera ve VIP zóně, pak by měli moc velkou výhodu lidi co si ho zakoupili. Přeci jen z ní padá velký pytel s penězi.
# 17.12.2013 14.49
 
x.Corey
uživatel
Obrázek
SZ Mail Skype
Souhlasím spíše s Persem. Ok, kdyby se vymezilo pár VIP věcí, které by se vážně dali koupit, tak se nic nestane, ale určitě ne všechny. A s tou příšerou bych nic neměnil, přece jenom původně to bylo hlavně o VIP přístupu. Pak už je jenom na člověku, jestli se mu to při tomto počtu lidí vyplatí zakoupit, nebo ne. 8-)
# 17.12.2013 15.00
Ready to win!
Gizmo
autor hry
SZ
Něco bude možné, aby se zlepšilo financování serveru.
# 17.12.2013 16.30
 
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
Vy naděláte kvůli VIP. Skill si nekoupím, tak proč bych to řešil. Jak jsem řekl, že má někdo hezčího chobota než já je mu nanic, když mám rychlejší net. S vyjímkou snad bílého a pár podobných věcí jsou VIP "jen cool". Proti tomu nic nemám. Je to na dobrou věc, nemám s tím problém. Víc nefér mi přišly kopáky nebo nedej bože závody - to se hraje o to, kdo má nejsilnější net a pc.
# 17.12.2013 17.39
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov
x.Corey
uživatel
Obrázek
SZ Mail Skype
Ale je to i určitě zpestření hry a k tomu patří i Q, aby se našla i zábava pro server. Aspoň by se k těm věcem měli šanci dostat všichni hráči a tím je to víc bavilo, kdyby nemělo tu možnost jenom pár lidí, co pošlou peníze. Nebo by se to naopak začne objednávat hromadně a po prvním měsíci už věci ztratí veškerou cenu (nikdo dál přispívat nebude, protože už by z toho nic neměli). Já bych byl pro, aby se dané příspěvky odměňovaly za určitý počet chk - s těmi by už hráč mohl naložit podle svého a mimo jiné si i tu VIP věc koupit od někoho ve hře (tím by ani věci neztrácely hodnotu a bylo jich tam pořád rozumné množství). ;-)
# 17.12.2013 17.59
Ready to win!
Blazik
uživatel
SZ
Souhlasim s persem 8-)
# 17.12.2013 18.10
 
pixeen
uživatel
SZ Mail
osobně bych dal do prodeje VIP přístup + bych konečně sehnal toho grafika a začali by se znovu kreslit a přidávat skiny :)
ale jsem proti tomu, aby se prodávali VIP itemy a CHK atd.. ať je to fér pro všechny :)
# 17.12.2013 18.46
 
Wočko_obnova
uživatel
SZ
e-shop chmatákov? trěba by tam bola nějakej ten VIP PRISTUP,mana nebo tak xD
# 2.1.2014 22.33
 
MAK_obnova2
uživatel
SZ
Proč by se nemohl prodávat VIP klobouk, VIP přístup, nové skiny.. to jsou klasické věci, které mají spousty kvalitních F2P věcí.. je to jen na ozdobu a nikoho to nezvýhodnuje..

Klidně to udělat tak, že by šlo koupit aj to co jde koupit ve hře.. tzn nikdo by nebyl ošizen.. v tim by byl jen v tom, že by ta věc byla dražší.. tak to je taky ve spoustě hrách.. chceš něco? Dři.. chceš to hned? Zaplať..
# 2.1.2014 23.51
 
Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
mak: hrajes nejakou hru ve ktere jde neco urychlit aniz by si platil?? kdo by to hral kdyz musis cekat na quest o vip item zatim co si ho nejaky pindour zaplati :D sice by sis nemohl koupit chk, ale kdyz to vipko prodas?? mas na skilly, mas na zbrane, mas vsechno... proto se neda prodavat ani vip klobouk, hry ve kterych te vip zvyhodnuje stoji za blek kok... vzdycky bude nejlepsi ten kdo nejvic zaplati...
# 3.1.2014 0.52
MAK_obnova2
uživatel
SZ
Hmm např. World of Tanks... můžeš si tam za goldy koupit premium tank, camo, náboje, lepší lékárničky, premium účet.. a přesto to hraju a nedávám dotoho ani golda a mám Tier 10 tank a všechno :)
# 3.1.2014 8.40
 
Nexoušek_obnova2
uživatel
SZ
Fredy, další ukázkou je např. německé sfgame.
# 3.1.2014 10.20
 
Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
mno... tank s premium nabojema těma lékama atd... má prostě výhody.. má větší šanci na úspěch než ty, i když zas to nepřeháněli to je dobře :D

nex: v sfgame hraješ pouze sám za sebe, to že si koupíš ty houbičky nebo co to tam je ti urychlí hru, ale nemužeš to nikomu dát... kdyby sis tady koupil VIP item tak jak říkám, začínáš hrát, na co ti jsou VIP itemy? koupíš 3, prodáš je, a máš na všechno o co v této hře jde, skilly, zbraně, spotřební materiál :D
# 3.1.2014 10.34
Livar
uživatel
SZ Skype
Přidělejte nohy a udělejte s toho rovnou metin -_-
# 3.1.2014 12.01
 
Kozel_CZ
uživatel
Obrázek
Ve hře: Kozzel remda, Heroin
SZ ICQ Skype
Na prodej bych udělal pouze skiny, VIP přístup a ostrovy.
# 3.1.2014 12.42
 

Stránky: 1 2

Fórum » Dotazy na vše kolem Chmatákova » VIP věci + VIP přístup do hry

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.