Chmatákov online


Fórum – Chmatfan

Fórum » Archiv » Poslední novinky » Chmatfan

RockFire
uživatel
Obrázek
Ve hře: RockFire
SZ Mail ICQ Web
Hledám 4-5 redaktorů na Chmatfan. Podmínkou je jednou za 3 měsíe napsat alespoň jeden článek. Přijmou se ty, kteří sem napíši kvalitní článek, který by se dal na Chmatfan zařadit. Bývalí redaktoři byli vyhozeni, kromě Maniaka, který má i post administrátora.
# 5.4.2008 16.55
 

Stránky: 1 2 3 4 5 6

RockFire
uživatel
Obrázek
Ve hře: RockFire
SZ Mail ICQ Web

Mumošek:Ahoj
taky něco skusím:

Ahoj, milovníci chmatákova!
Nynější téma "co se děje na fóru chmatákova cz". Třeba v novinkách článek Chmatfan probíhá slovní bitka. Třeba jeden je naštvaný, že druzí mu berou vystříhaný skiny, nebo jedna dalším krade účty, ale to přece není spravedlivé, na co má potom ten svůj? Ale také v novinkách můžete najít soutěž. Stačí jen ovládat Pixel Artovou grafiku a mít to štestí a stát se spolu autorem této hry. Ale také v Screenshotech jsou hezké screenshoty, i videa. Jen tak dál.

Tak co?:-[



Není to nejhorší. Zkus to tvoje "třeba" nahradit nějakýmio nicky, třeba klidně všude dej můj. Potom to nějak urovnej. Uvidíme, co z toho vzejde.
# 10.4.2008 20.33
 
patrikk
uživatel
SZ Mail
no ja se jako redaktor nabizim ale psat jse mi zde nechce ale mam nejaky ty zkusenosti jsem take rekatrorem na jedne strance...
RF: jestli by jsi chtel starnku na kter ejsem redaktorem tak neni problem nebo neco podobnyho nebo taky uplne neco jinyho jsme ochotnej...(icq:323256325)
# 10.4.2008 20.41
 
Narayenko
uživatel
Obrázek
Ve hře: Narayenko
SZ Mail Jabber
První den Chmatáka u malého dítěte.


Tady vám představím první den chmatáka kterému je pod 10 let v realu.

Vše to začíná tím,že si vyberete skin a jedno z 6 povolání (léčitel,bojovník,lovec,pobuda,řemeslník,upír)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vyprávění za sebe.

Jsem nový hráč,oběvím se u rybárny,a říkám si "co ot sakra ej ?", "jak vydelat penze?!".
Běžím a ptám se "das mi neco? pls pls".Po dlouhém čekání se někdo smiluje a dá mi
CHK,sekeru a nebo zbiječku.

Ale když nic neznám,tak se zas ptám "kde rubat pls ?".Celkem rychle se najde ochotný člověk,dovede vás ke stromu,a ukáže co a jak.Jenže jako každého to hned přestane bavit klikat,tak běžím opět žebrat.Ale co by se nestalo,proti mě běží hráč s brokou v ruce a střílí.Snažím se utýct,v běhnu do města,ale pořád se mě snaží zabít.Bohužel nevím co dělat,a pak mi někdo poradí "Hej ty,napiš OBRANA",samozřejmě ve strachu o svojě věci nejdřív napíšu "obrna" a mezitím mě zabije,a když už v klidu píšu "obrana",všechny věci vezme nějaký upír.Se vztekem to vypnu,a když se chci opět přihlásitt,napíše to "Server je plný".Jdu na fórum a píšu "Kua,jakto ze mi nejde pripojt !!!!!!!!!!!!!!!!"
Když mi několik lidí odepíše,že jsem dement,a mám si pořídit VIP napíšu "Nenadávejte mi koko*i zasr*ny,koko*i dejte mi VIP!!!!!!!.Dostanu ban na fórum a začnu brečet.Řeknu si,te takovou hru hrát nebudu,od té doby to nezapnu.
# 10.4.2008 21.19
Czech Melbourne shuffler
Addicted to Hardstyle <3
http://www.shuffl3.cz
R@płK!Ł€r
uživatel
Obrázek
Ve hře: RapKiler
SZ ICQ
Měním svůj příběh tady je noveý příběch jménem quest Quest
1 dne se ve chmatákově sešlo pár kilerů,vtrhli k bance,a kilovali všechno co se hýbalo,CH.B.I měli zrovna volno,takže s nimi nic neudělali,pak řekli členové chmatákova dost"!Dostali se k bance vzaly Bleskovky a kulomety,a začali zasahovat,ale kileři je postříleli a pak se přemístili do baru,a tak si členové chmatákova řekli že mají příležitost nakoupit léky,a vzít z banky zbraně,neváhali a tuto příležitost nenechali zaniknout sešli se u baru a nejlepší chmatákovskí člen řekl: půjdeme tam na 3 začel počítat 1,2,3 a v tuto chvíli všichni členové vtrhli do baru a pokilovali kileri a pak se oslavovalo vítězství z chutí napsal RapMan
Co vi na to??
# 11.4.2008 13.44
 
tomas.oxi
uživatel
SZ ICQ Jabber Skype Web
to narayena je hodne good..
# 11.4.2008 13.59
Narodil ses jako originál, neumírej jako kopie...
Obrázek
Pepis
uživatel
SZ ICQ
kristyna: no radši to necham plavat :-D

Narayenko: lol docela good!
# 11.4.2008 14.10
 
RockFire
uživatel
Obrázek
Ve hře: RockFire
SZ Mail ICQ Web
Narayenko: Nice :D
# 11.4.2008 14.11
 
kristyna
uživatel
Ve hře: -÷-atac-÷- , †.JE®®Y.† ,
SZ Mail
a me nadava ze pisu s chybama ja si alspon na clanku dam zalezet a mimo to je to docela trapne :(lol
# 11.4.2008 14.19
 
tomas.oxi
uživatel
SZ ICQ Jabber Skype Web
Chyby se daj doladit..tady de o příběch a o způsob zpracování..:-)
# 11.4.2008 14.22
Narodil ses jako originál, neumírej jako kopie...
Obrázek
pirate
uživatel
Obrázek
SZ
Po dlouhých 4měsících čekání,je nová grafika hotova.Jak ji chmatáci uviděli,tajil se jim dech z té změny.Ti starší kteří pamatují první verzi byli udivení ze všeho nejvíce.Chmatáci procházeli svět a nevycházeli z údivu.Spider se stal hrdinou a na den jeho narozenin,byl ustanoven svátek.
Dalších pár měsíců bylo všechno v normálo,ale potom se to hrozně svrtlo.
Spider zrovna projížděl ve svém cabrioletu v novém městě Chmatalasu,když tu padla rána a Spider se zhroutil do svého auta.Nastala panika,ale CH.B.I. udělala pořádek a CH.U.J. pronásledovala střelce,kteří měli naneštěstí nejrychlejší choboty,takže je nebylo možné dohonit,ale jen stíhat.Když honička trvala už půl hodiny z účastníků honičky už byly vidět známky vyčerpání,když tu najednou střelci narazili do kamene a zhroutili se na zem.CH.U.J. už myslela že je má,ale oni stihli doběhnout do velvyslanectví,kam podle zákona ,nebylo možné vstoupi státním příslušníkům.A tak se CH.U.J. rozhodla,že bude velvyslanectví obléhat,až jim dojdou potraviny.
Zatím co CH.U.J. pronásledovala útočníky,Spider byl převezen do nemocnice,zjistilo se že má poranění jater,ale dá se to přežít pokud dostane do dvou hodin vývar z tajemné byliny,které si nikdo nepamatuje jméno,jenom stručný popis,ale bohužel byla viděna naposled před 4lety.
Chmazka se rozjela k tetkám kořenářkám,jestli u nich nenajdou onu bylinu.Tak se rozjeli do 20 míst,nenašli nic tak jeli k poslední a doufali.U babky našli bylinu,která byla oné bylině trochu podobná jinak nic,tak ji vzali,ale nedoufali že by to byla ona.Dovezli ji,ale nezbýval čas na analízu, tak z ní rychle udělali vývar a šli ji dát Spiderovi.Potom nastalo pár nekonečných minut,kdy se ozývalo jenom tů tů tů tů tů tů tů od přístroje na měření srdečních tepů a potom najednou tůůůůůůůůůůůůůůůů což znamenalo zástavu srdce,,přineste defiblilátor" ozvalo se.Defiblilátor bohužel nepomohl a tak Spidera, prohlásili za mrtvého.Když se to dostalo mezi chmatáky byli zděšení.Zatím co se vystrojoval pohřeb,obléhání velvyslanectví stále probýhalo.
,,Budeme mudet odejít,už nám dochází jídlo",ozvalo se.,,Nikdy musíme je chytit"řekl Kernoll.
,,Musíme něco vymyslet a to rychle".Najednou jednoho chmatáka napadlo že by mohli teď už vrahy vyhnat velmi hlasitou hudbou.Jak se řeklo,tak se i stalo a před velvyslanectví dovezli obrovské reproduktory.,,Vzdejte se podobrém nebo nebo co"ozvalo se.Tak do reproduktorů pustili tu nejhlasitější hudbu,ale vrazi se jim vysmívali,ale netrvalo dlouho a prosili o milost.Jak spatřili vrahy z blízky tak zjistili,že vrazi jsou Pietrro a durda72,ale ti osmítli vypovídat.Po přepravení vrahů do vězení už se myslelo jen na Spiderův pohřeb.
Na pohřbu se sešli všichni obyvatelé Chmatákova,aby uctili památku zesnulého.Jak vkládali rakev do hrobu najednou se ze vnitř ozvalo bušení,co to lekli se hrobníci,tak rakev otevřeli a co nevidí Spider je žíví hurá hurá hurá volali chmatáci a protože byl zrovna den svátku boha Gizma udělali z tohoto dne nejuctívanější den ve chmatákově.Zazvonil zvonec a příběhu je konec.:-D

Doufám,že se bude líbit.








Naposledy upraveno: 16.4.2008 17.25

# 15.4.2008 13.40
Jsem normální a slušný chmaták,který by byl rád,kdyby se přijala co nejpřísnější opatření na killeri a jiné dementy a je pro zachování tělíček.

Vzkaz dementním hráčům:Jestli chcete pořád otravovat,tak si najděte nějakou jinou hru a neobtěžujte slušné lidi.:evil::evil:Nebo se polepšete.Kvůli vám už odešlo hodně dobrých hráčů jako bigdragon.:'(



RockFire
uživatel
Obrázek
Ve hře: RockFire
SZ Mail ICQ Web
Trochu zvlaštní, ale prosím :D
# 16.4.2008 15.54
 
kristyna
uživatel
Ve hře: -÷-atac-÷- , †.JE®®Y.† ,
SZ Mail
me se libi vic jak vsehcnx tady zatim az na muj samozdremne XDDDDD
# 16.4.2008 15.55
 
*Amigo*
uživatel
Obrázek
Ve hře: Amigo
SZ Mail ICQ
¨No rád se účasním...sem paparazi jako dělanej;-)

V posledních týdnech se ve městech rozmohli kriminální živli a v ulicích je to stále nebezpečnější. Snaha ze strany CH.B.I vidět sice je,ale mnoho otázaných řeklo, že by mohli pracovat i víc a že ještě určitě ze sebe nevydali maximum.
Každým dnem přibívají oběti policejních akcí....Ch.B.I nebere ohledy ani na neviné a každý náznak trestného činu tvrdě trestají. Rozhodně by jste tedy neměli pouštět z domovů své děti po 20:00,jde opravdu o život !

Tak můj článek.....8-)
Doufám že se vám to líbilo,i když sem ještě nepředvedl všechno co umím;-)
# 16.4.2008 16.59
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ooo,nemam rád pokémony co si hrajou na chytráky...
A vlezdoprdelky co si píšou na popis že by se rádi stali moderátorem že Aspire?!3-(
pirate
uživatel
Obrázek
SZ

RockFire:Trochu zvlaštní, ale prosím :D


Jak to myslíš?
zakombinoval jsem tam jednu skutečnou událost.Poznáte jakou?
# 16.4.2008 17.21
Jsem normální a slušný chmaták,který by byl rád,kdyby se přijala co nejpřísnější opatření na killeri a jiné dementy a je pro zachování tělíček.

Vzkaz dementním hráčům:Jestli chcete pořád otravovat,tak si najděte nějakou jinou hru a neobtěžujte slušné lidi.:evil::evil:Nebo se polepšete.Kvůli vám už odešlo hodně dobrých hráčů jako bigdragon.:'(



*Amigo*
uživatel
Obrázek
Ve hře: Amigo
SZ Mail ICQ

pirate:

RockFire:Trochu zvlaštní, ale prosím :D


Jak to myslíš?
zakombinoval jsem tam jednu skutečnou událost.Poznáte jakou?

Asi tak jak to říká...mě to taky příjde divný....on to jen nazval zvláštní;-)
# 16.4.2008 17.22
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ooo,nemam rád pokémony co si hrajou na chytráky...
A vlezdoprdelky co si píšou na popis že by se rádi stali moderátorem že Aspire?!3-(

Stránky: 1 2 3 4 5 6

Fórum » Archiv » Poslední novinky » Chmatfan

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.