Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Vše co potřebujete ke komixu
| !ZeuY! uživatel | Jelikož, se tu furt vytváří nové topiky z vystřiženými věcmi atd.. tak jsem udělal jeden a zde dávejte všechno co by se mohlo hodit ke komixu bude to tak lepší, protože to tu bude vše pohromadě . Takže to tu pls nelockněte..Nejlépe obrázky dávejte do kvality png, ať se to dá popřípadě použít na webu . Ještě zde přidám skilovku .![]() ještě udělám další ![]() Měla tam být ještě stroskotalá loď , kterou naleznete na poušti, ale nějak to nevypadalo dobře ![]()
|
|---|---|
| # 21.1.2008 23.04 | ![]() |
Stránky: 1 2
| JFK uživatel Ve hře: (_._) | Mělo by se to všechno dát do jednoho na 5 sloupců... aby člověk nemusel hledat... |
|---|---|
| # 22.1.2008 16.12 | |
| Kernoll moderátor Ve hře: Kernoll nečekaně :D | Tak nějákej zase aktivák udělejte web a dávejte to tam... Nebo třeba ne web Komixů.![]() |
| # 22.1.2008 16.28 | And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit. |
| !ZeuY! uživatel | Ok, web udělám , celí tento týden nepůjdu do školy takže udělám nějakéj pěknej, pokud to ještě dokážu tak nějakéj jednoduchej web .Takže pokud možno dejte všechny vystřižené věci sem pls nebo stačí jen dát odkazy an všechny takové topiky.. díky ![]() Jinak ještě sem dám poslední aktualizaci a pak vše budu dávat na web . |
| # 22.1.2008 16.29 | ![]() |
| Onkuty uživatel | http://forum.chmatakov.cz/tema/1998-sbohem#p31794 Ehm ! |
| # 22.1.2008 16.37 | 1. Černí baroni: "Jestlipak si myslíte, soudruzi, že to přežil? No přežil, protože mu to politicky myslelo, vy šmejdi!" 2.Černí baroni: "Čo bolo, to bolo, v pätnáctém století jsem též nebyl majorom a terazky hej!" 3.Černí baroni: "...samopal má kadenci: ta ta ta ta ta, a někdy i mnohem rychlejší..." 4. Černý Petr: "Ahój - hoj, slyšíš to jo?" 5. Dědictví aneb kurvahošigutntag: "Šak je to sladké jak hovno z nutrie." 6. Dědictví aneb kurvahošigutntag: "Děláte machry a hajzl máte na chodbě!" 7. Dědictví aneb kurvahošigutntag: "Já mám takový hlad, že nemám s kým spat." 8. Dědictví aneb kurvahošigutntag: "Jak se to ty kur.. šikmooké dozvěděli, že mám cihelňu?" 9. Dobrý voják Švejk: "Das ganze tschechische Volk ist eine Simulantenbande. (Celý český národ je banda simulantů)" 10. Dobrý voják Švejk: "A přece jdu do Budějovic!" 11. Dobrý voják Švejk: "Vy znáte paní baronku? Je to moje nevlastní matka, v outlým věku mě pohodila." 12. Dobrý voják Švejk: "Co blbnete, dyť jsou tady lidi!" 13. Ecce Homo Homolka: "Jestli si ten fotbal neprosadíš, tak si u mě mrtvej muž." 14. Hogo fogo Homolka: "Já jsem si ty prsa musel holit, dokud si mě nevzala, ovšem pak jsem se na to vyfláknul.".. 15. Hogo fogo Homolka: Vy povídejte, vy jste z Prahy! 16. Hogo fogo Homolka: "Ten se chechtal jako blázen: Ha ha ha!" 17. Homolka a Tobolka: "Až budeme nahoře, to teprv budou panoramata!" 18. Hoří, má panenko: "On se tam stejně dívá. No nedivte se, dyť mu hoří barák..." 19. Hoří, má panenko: "Kdo si nenakrad, musí to brát, jako že nevyhrál." 20. Kulový blesk: "Nemáte někdo zájem o dobrou brazilskou kávu?" 21. Kulový blesk: "To je ale pěkná půdička... ta se vám povedla pane Knotek, to jsem sama ráda." 22. Kulový blesk: "To mělo všechno čistě umělecký platonický ráz. Anička, ta měla na zadečku takovou velkou roztomilou pihu." 23. Kulový blesk: "Máňa říkala, že to není směroplatný." 24. Jak básníci přicházejí o iluze: "Nejradši mám takový, co nenosej prsenky." 25. Jak svět přichází o básníky: "Doporučuji studenou sprchu a tření končetin a celého těla froté ručníky." 26. Jako jed: "Zítra mám stání. Když já mám stání dneska..." 27. Jáchyme, hoď ho do stroje: "Neber úplatky, neber úplatky..." 28. Jáchyme, hoď ho do stroje: "Tak kdepak je ten prďola, co tady čepuje pivo?" 29. Knoflíkáři: "Neřeš, nepřepínej a hlavně po ničem nepátrej." 30. Kolja: "Nikam neuběgáj a normálně zůstaň v metró... konec hlášení v ruském jazyce." 31. Kolja: "Manželka je Radek..." 32.Léto s kovbojem: "Já znám široko daleko všechny krávy, ale vás jsem tady ještě neviděl." 33. Limonádový Joe: "Kakaová skvrna velikosti Mexického dolaru!" 34. Limonádový Joe: "Já se vrátím a nebudu sám Dougu Badmane, se mnou přijde zákon." 35. Marečku, podejte mi pero: "Hliník se vodstěhoval do Humpolce." 36. Marečku, podejte mi pero: "Metelesku blesku!" 37. Marečku, podejte mi pero: "Nepotěšil jste mě, ani já vás nepotěším." 38. Marečku, podejte mi pero: "Sem si dovolil... na ukázku ze své zahrádky pár švestiček." 39. Na samotě u lesa: "To jsou blechy psí, ty na člověka nejdou." 40. Na samotě u lesa: "Týý..týý.. ti vypadají." 41. Na samotě u lesa: "Děda je hodný, ale překáží nám." 42. Obecná škola: "Slovan jsem a Slovan budu! Až jindy Lakatoši." 43. Obecná škola: "A jiný kruhy nemáte? Kreténi!" 44. Obecná škola: "Je-li ruka nastřelena, tak v žádném případě." 45. Pelíšky: "Šukání je pro děcka. Chlapi si vypijou..." 46. Pelíšky: "Kde udělali soudruzi z NDR chybu?" 47. Pelíšky: "Jsou tady Rusové! Tak jim řekni, že hned přijdeme. To je vůl, ten Boris." 48. Postřižiny: "Nudíte se? Kupte si medvídka mývala." 49. Pupendo: "Tak z toho nedělejme aféru, onanoval každý..." 50. Pupendo: "Repráky here, dráty here, kazeťák here... I am going, I am playing.. a to je zakázaný, jo." 51. S čerty nejsou žerty: "Tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil." 52. S tebou mě baví svět: "Prdí taky hadi?" 53. Samotáři: "Co to je za muziku? To je státní hymna, ty vole." 54. Samotáři: "Tys nás zapálil? Nezapálil. Dyť hoříme!" 55. Samotáři: "To je Dubrovník?" 56. Slavnosti sněženek: "To zas bude v álejích nablito." 57. Slunce, seno a pár facek: "Inženýrka, to je něco, auto má z Tuzexu, peněz jako šlupek..." 58. Slunce, seno, jahody: "Tu přední nohu budeš jíst, že se budeš divit." 59. Tajemství hradu v Karpatech: "Čórtův hrád? Tam strašá!" 60. Tajemství hradu v Karpatech: "Bitvu jsem presrál, ale dobro sa vyspál!" 61. Vesničko má středisková: "Jeď do Pelhřimova a prohlédni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš." 62. Vesničko má středisková: "Na funkci to vliv mít nebude. To jako na funkci rostlináře?" 63. Vrchní, prchni: "Stěrače, stírají, klakson troubí..." 64. Vrchní, prchni: Já jsem inženýr Králík... Ježiš to je hrozný, takhle se střískat za bílého dne." 65. Vrať se do hrobu: "Vrať se do hrobu!" |
| !ZeuY! uživatel | No, tak ten web co jsem slíbil už jsem udělal a je to tahle adresa: vsepotrebnekekomixu.wz.cz |
| # 23.1.2008 13.12 | ![]() |
| nations uživatel Ve hře: nations112,Vario,Acer,N70 | http://img174.imageshack.us/my.php?image=beznzvurw5.png |
| # 26.1.2008 15.38 |
Stránky: 1 2
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Vše co potřebujete ke komixu
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.