Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Vše co potřebujete ke komixu
| !ZeuY! uživatel | Jelikož, se tu furt vytváří nové topiky z vystřiženými věcmi atd.. tak jsem udělal jeden a zde dávejte všechno co by se mohlo hodit ke komixu bude to tak lepší, protože to tu bude vše pohromadě . Takže to tu pls nelockněte..Nejlépe obrázky dávejte do kvality png, ať se to dá popřípadě použít na webu . Ještě zde přidám skilovku .![]() ještě udělám další ![]() Měla tam být ještě stroskotalá loď , kterou naleznete na poušti, ale nějak to nevypadalo dobře ![]()
|
|---|---|
| # 21.1.2008 23.04 | ![]() |
Stránky: 1 2
| Fumaster zablokován | To je nápad... Jich je tu spousty tak udělám další jeee... |
|---|---|
| # 22.1.2008 6.39 | |
| big smoke uživatel | http://forum.chmatakov.cz/tema/2010-veci-z-chmatakova |
| # 22.1.2008 6.52 | ![]() ![]() ![]() |
| Kernoll moderátor Ve hře: Kernoll nečekaně :D | Smouku ale to je pro nás, smrtelníky zamčený...![]() ![]() |
| # 22.1.2008 6.59 | And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit. |
| big smoke uživatel | Kernoll: Odkazy snad otevírat můžeš. ![]() |
| # 22.1.2008 7.02 | ![]() ![]() ![]() |
| !ZeuY! uživatel | Přidal sem teď hrobky a památníky z Chmatákova... |
| # 22.1.2008 8.29 | ![]() |
| S0uX mod. chatu Ve hře: Nehraju.. | Je to pěkný a přehledný jen tak dál . |
| # 22.1.2008 11.07 | Informace o novém PSP Go. |
| Kernoll moderátor Ve hře: Kernoll nečekaně :D | Drsný...hodně dobrý.![]() |
| # 22.1.2008 12.55 | And they shall beat their swords into plowshares, for if you hit a man with a plowshare, he's going to know he's been hit. |
| !ZeuY! uživatel | Díky . Teď dělám na různých doplňkách jako truhly , stromy, vozík atd.. které by se mohli taky použít do nějakého komixu.. |
| # 22.1.2008 13.45 | ![]() |
| big smoke uživatel | Bezva! ![]() |
| # 22.1.2008 15.14 | ![]() ![]() ![]() |
| Maniak10 moderátor Ve hře: Maniak10 | Pekné.Pokračuj hodí sa mi to do hry![]() |
| # 22.1.2008 15.17 | |
| !ZeuY! uživatel | Dík, teď dělám na dalších vystřižených věcech to vždycky jak se nudím a nebaví už mě těžit nebo tak tak dám pauzu a fotim a ořezávám ![]() P.S. : zachvíli je tu už možná nahraji ![]() |
| # 22.1.2008 15.18 | ![]() |
| juramraz uživatel Ve hře: How does it play? | Ale ještě by to chtělo vystříhat postavičky! ![]() |
| # 22.1.2008 15.40 | |
| !ZeuY! uživatel | Postavičky už jsou na CHO fan webu, sice jen ze předu, ale jsou , ale pokud chcete můžu je vystříhat.. Ale teď zatím furt dělám na dopravních prostředcích (ne chobotu atd), ale např jak je u nemocnice odstavena sanitka atd.. |
| # 22.1.2008 15.49 | ![]() |
| .!...Aspire...!. redaktor Ve hře: Já už jsem senior Chmatu | kua ja postavicky uz vystrihal jen je skuste najit.. http://forum.chmatakov.cz/tema/1952-vyfocene-postavicky tady jsou! |
| # 22.1.2008 16.02 | "Si myslíš že si mistr světa amoleta a si jen malý děcko co neví vůbec" - Říká Mák To je ten pravej.![]() Naruto RPG! Můj zcela nový komiks! http://forum.chmatakov.cz/tema/9864-super-tabor |
| !ZeuY! uživatel | Proč se rostiluješ? Jj ty tvoje postavy jsem už viděl, ale zapoměl jsem na ně, protože je tu už hafo topiků s vystříženýma věcma. |
| # 22.1.2008 16.06 | ![]() |
Stránky: 1 2
Fórum » Diskuse o Chmatákově » Vaše tvorba » Vše co potřebujete ke komixu
Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.
↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.