Chmatákov online


Fórum – WebGame příběh/Kaktus

Fórum » Archiv » WebGame příběh/Kaktus

ciby
uživatel
SZ ICQ Web
Příběh, který bude prezentovat WebGame na motiv první české MMORPG Chmatákov online.

kaktus:Co mě to jen napadlo jít bojovat za slávu našeho generála Cibyho,přemýšlel nad svým rozhodnutím Kaktus. Snad vidina slávy,bohatství a žen mě přivedla na tuhle cestu?To jsem si bláhově sliboval,co jsem si myslel,to čemu říkáme bohatství?Mým jediným bohatstvím je můj život,který můžu ztratit během pár minut!Teď tu jsem v bahně a čekám,jestli mě nezasáhne nějaká zbloudilá kulka. Najednou prásk,nějaký odstřelovač si ho zamířil a zmáčknutím spouště chtěl ukončit jeho krátký život.Kaktus zpanikařil a odkoulel se dál ve svém příkopu.Najednou vidí táhnout hejno draků,jak bez cíle letí nad nepřátelskými vojsk,bylo mu do breku,viděl,jak byl malý a měl život před sebou.Chtěl být tak nevinný jako to hejno draků. Prásk a další kulka trefila o dál metrů dál nějakého vojáka. Kaktus vyběhl z příkopu vstříc svému osudu,zmačkl spoušť u svého samopalu a odříkal modlitbu ke Gizmovy.Bohu,který stvořil tento svět. Kaktus viděl,jak pod jeho kulkami umírají chmatáci jako je on.Najednou prásk a jeho tělo se svalilo do bahna,a tak dokončil svůj život jako mnoho ostatních v různých bitvách.

O pět měsíců později, tři vojáci se vraceli domů,viděli za sebou jen spoušť způsobenou jejich zbraněmi,oni nebyli vítězové,oni byli ti poraženi,je netrápily životy druhých,je trápilo,že odcházejí s porážkou. Jejich tichou chůzí snad rušilo jen zakašlání někoho z nich,když vtom jeden z nich promluvil. ,,Hele hoši kam se vracíte,,To kdybych věděl?Válka je nanic,vždycky si to odserem jen my vojáci,,To mě povídej,tohle byla má desátá vojna a poslední.... Když to domluvil,tělo mu proťal šíp,zakymácel se a upadl na kámen.Než umřel stačil ještě zařvat ,,utíkejte jsou tady,,. Ten mladší z dvojice se podíval dozadu a uviděl jízdu na ohnivých chobotnicích s luky.Zařval a do prdele elitní jízda generála Sama. Snažili se utéci.Ale marně,šípy jim prolétli tělem jakoby nic.

I takový je život ve světě Chmatákova,vy se neutkáte přímo na bojišti,vy se pokusíte bojiště ovládat z tepla svých domovů a budete řešit diplomatické vztahy,můžete vstoupit do aliance,budete intrikařit a budete se snažit vyhrát většinu bojů.Vyberete si své přesvědčení,ale to neznamená,že dobro nemůže bojovat s dobrem,nechte si otevřeny zadní vrátka a vyhrajte věk. Zpracováno na motiv první české mmorpg hry CHMATÁKOV ONLINE-Kdo ji nezahrál,nemůže soudit.

Autor příběhu: kaktus


Příběh je cca. 1,5 roků starý :-)
# 15.1.2008 19.50
 

Stránky: 1 2

ciby
uživatel
SZ ICQ Web
Mno celkem mě u toho mrazí, ale musím říct, že to moc dobře s ním nevypadá, snažil jsem se ho kontaktovat přes mail,icq.. a nic :-(
# 16.1.2008 15.49
 
kaktusak
uživatel
Ve hře: zhulenejKAKTUS
SZ Mail ICQ
hoho tak tenhle pribeh miluju to je v podstate moje prvni tvorba kterou si nekdo cetl krome pani ucitelky a par pratel az se mi utoho chce brecet:'(;-)
To byli hodne dobre casy chmata sem paril kazdy den vsechny znal a pak se mi zacinal rozpadat pod ruky komp ktery se rozpada do ted a zacel se i rozbijet ten stary dobry chmat:-!
# 22.1.2008 19.48
nejsem o nic vic nez zhulakanej skritek drepici u pc ve svem pokoji doufajici ze ho chmatakov zas zacne bavit 3-(
Elodol
uživatel
SZ
copze man zmazaliludai fakt kedy to bude
# 13.3.2008 15.34
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
No jo Kaktus je frajer lol je to good ;-)
# 13.3.2008 21.13
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥

Stránky: 1 2

Fórum » Archiv » WebGame příběh/Kaktus

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.